2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Çok sevindim hayırlısı ile kucağınızıda almayı nasib etsin bende hep bağdaş kurarak otururum ayaklarımı salınca rahatsız olurum evde maşallah minik, annesinin izinden gidiyor bende yarın gideceğim sabah inşallah uyuyor olmazda bizde rahat rahat izleriz. ben kesin belli olmadan öğrenmek istemiyorum cinsiyetini geç olsun ama kesin olsun. Ben kazanacaklarına ihtimal vermiyordum zaten Türkiyeden hiçbirşey taşımıyordu şarkı tamamen avrupai normalde yüksek sadakatı çok severim ama Türkiyede bile diğerleri gibi tutulmadı bundan önceleri hep ağızdan ağıza dolaşırdı telefonlar onların melodisi ile çalardı bu hiç öyle olmadı Azerbaycanımıza bol şanslar

günaydın kızlarrrrrr

yaa 3 gündür hep burnum kanıyooo çok korkuyorum umarım ciddi bişey değildirrr

merak etme canım benimde başlarda olmuştu korktum ama nette araştırınca normal olduğunu öğrendim kan dolaşımının hızlanmasından dolayı burun kanalları hassas ise kanama oluyormuş bi doktorun sitesinde (doktornevra) sende bakabilirsin içine vazalin sürün nemli tutun diyor ama sende çok olursa uzun sürerse doktoruna danış belki K.B.B gönderir bir önlem aldırır

yada oturma odasını mı iptal etsek? ama yesyeni takımlar ya :s

benim öyle imkanım da yok şimdilik çünkü eşimin dogu görevi var fazladan eşya alıp ordan oraya sürükleyip rezil olmasını istemem dogu görevini yapmış olsaydık ozaman oda takımı alırdım herhalde

ah be kahvecim işte ben bu yzüden yenievlenen arkadaşlarıma hep sölerim oturma odası yapmayın en fazla bi çekyat eğer odan müsaite teklileri çıkarı sadece üçlüyü bırak çocuk odası yap eğer sığıyosa çocuğun odasında koltuk çok rahat emziriken altını açarken giydirirken

saol biraz içim rahatladı normalde hiç burnum kanamaz cünkü dr umu aradım kbb ye bi görün dedi oda çalısıyorum bide bi zaman bulursam gidicem tesekkuredrim

evet bana bi arkadaşım da oturma odası yapma demişti ama heves işte. köşe takımım var parçalasam bi tuhaf olur heralde. oraya koltuk gerekiyor evet, hatta ben hep sallanan koltukta emzirmeyi hayal etmişimdir :)

aRkadaşlar benim 2 gündür ara ara sol kasığıma ağrılar giriyor 12.haftanın içindeyiz sizce bu normal midir sizde de böyle oluyormu ağrılar çok şiddetli değil ama korkuyorum

herkese merhabalar hanimlar gecmisiokudum ne guzel yataklar begenmissiniz, bende park yatakcilardan olcagim ingilterede kaldigimiz ev ancak park yatak kaldirabilir oda yapmak mumkun diil. insallah ilerde olur kuzucugumun odasi.

birde kilo topiginde olan bayanlar yarin topoigimizin ilk haftasi ilk gun listeye eklenen bayanlara guncelleme icin sesleniyorum yarin yeni kilolarinizi bekliyorum kizlar . daha once duymayan arkadaslarida kilo ve gobus topiklerimize bekleriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/441059-2011-kasim-anneleri-kilo-takip-cizelgesi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/441060-2011-kasim-annelerinin-gobusleri.html

kızlar nasılsınız bakalım pc bozulmuştu giremedim benden haberler güzel inşallah böyle devam eder
bugün dr.ye gittim 2 li test için kan verdim ense kalınlığı 1.12 yazıyordu formda anlamadım ki normal mi
asıl habere gelelim oğluşum olacak galiba kesin değil ama erkek dedi doktorum
kanamam içinde plesentanın önde olduğunu tekrarladı haftaya sonuçlar çıkacak hakkımızda hayırlısı artık öpüyorum sizleri

amin insallah canim bebislerimiz iyi olsun da...insan merak ediyor iste bardas kurmak benim icin de en rahati. fark etmez odam bos olsa isde bile otururum yani Turkiye her zaman en iyilerden biri olmus umarim gelecek yil daha basarili gecer. insallah biz 1-ci oluruz ama her ne de olsa Ermenistan gecemedi ya iste bu en guzeli...bayraklari ellerinde kaldi dalgalandirmadilar. bu sozlerime gore icinizde bana kirilanlar ola bilir boyle yarismalari siyasilesdirmekden hoslanmiyorum ama ben Karabagliyim ve biliyormusunuz bizim topraklarin 20%-i ermeniler tarafindan 1990larda zabt edildi. akrabalarim ermeniler tarafindan katl edildi babalarimin mezarlari dagitildi, evimiz, mescitimiz her seyimiz darmadagin edildi ve ben o zaman 3-4 yasindaydim...gozumun onunden olmus ve yarali insanlar hic gitmiyor. bu yuzden onlara nefret ediyorum. ama bir gun cocugumun ellerinden tutub Karabagda baba yurdum Susada dolasicaz. ve iste o zaman sizleri kendi oz yurdumda kadim Turk diyarinda misafir edicem. insallllllah

merhaba kizlar
ilk zamanlar yok kese yok kalp atisi belirtiler derken bu gunlere geldik cok sukur.ikili testi cinsiyetleri hatta odalarini konusyoruz ne guzel insallah sonuna kadar hep boyle gideriz.

benim daha oncede kayiplarim oldugu icin hic birsey almiycam diye soz vermistim kendime.eltimin ve gorumcemin kullandigi sepet var dogunca onda yatar onde bir muddet yani doguduktan sonra odasi icin siparis vericem insallah.8hafta icinde geliyor ozamana kadarda sepette yatar kiz icin senelerdir NISA ismi vardi aklimda erkek iciinde esim kizi sen sectin erkekte benim diyor ama dur baklaim cinsiyet bi belli olsun o zaman bakariz diyor belli degil yani henuz

merhaba cnm çok sevindim herşeyin normal olmasına.inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucaklarımıza.

canım senin adına üzüldüm.. tabi çocukken böyle şeyleri yaşamış olman çok üzücü..
umarım bizim bebişler yaşamaz böyle bişey...
aaa bi kişi daha öğrendi cinsiyetini onun da oğluşu olacakmış..
arkadaşımın oğluşu oluyo, görümcemin oğluşu oluyo,
abimlerin oğluşu oluyo.. forumda cinsiyet öğrenenlerin hepsinin oğluşu oluyo..
erkek patlaması var heralde
sağlıklı olsunlar da cinsiyet ikinci plandaki iş..
bugün iş yerinde arkadaş doğum yaptı bebişi görmeye gittik,
4.350 lik bir tosundu..
40 günlük bebek gibiydi valla...
hepimize öğle tosunlar kısmet olsun inşallah............

artık perşembe günlerimi bildirim yapacağız kilo için.....

arkadaşlar çok yorldm.doktordan geldik allahıma bin şükür yavrumun ikili testi normal çıktı.aklıma takılan soruları sordum doktoruma.çatlak kremini 4.ayda veriyomş.4.aydan itibaren yarım saat günlük yürümek gerekiyomş.sabah akşam 1 er bardak süt,haftada 2 defa balık,günde 2-3 tane ceviz,fındık badem vb.sık sık az yemeli.günde 8 bardak su içmeli,hamurişinden cipslerden kolalardan uzak durmalıymışız. cinsiyetini haziranın ilk haftası söyleyecekmş. yani 16.haftada

artık perşembe günlerimi bildirim yapacağız kilo için.....

yok canim istedigin zman yapabilirsin tabiki ben sadece bir hafta oluyor kendiminkini yarin yenileyecegim isteyenlerinkinide yenilerim amacli hatirlatma yaptim sadece. canin hangi gun yenilemek isterse ben o gun yenilerim seninkini persembe diye bir zorunluluk yok tabiki.

evet canim uamrim bizim bebeklerimiz daha guzel, mutlu, huzurlu ve baris dolu bir dunyada buyurler...erkek patlamasi ha eee geleceyin askerleri onlar allah tum yavrulari korusun amin yasindan basindan asili olmayarak annesi babasi hayattda olan her insan bir cocukdur . masallah is arkadasina nasil dogurdu ya zor olmali... allah nazardan saklasin...yaaa kizlar yememize icmemize dikkat edelim bebeyin kilosu normal olsun, bu hem anneler hem de bebeler icin saglikli diyil ustelik ben cok korkarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…