- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.941
denıze gırme deseler nasıl dayanacagız ya pişeriz valla
denıze gırme deseler nasıl dayanacagız ya pişeriz valla
tabi canım ben kurdeşen dökmüştüm sıcaktankaşınmaktan kanıyodu artık bacagım göbeğim halbuki biliyorum tuzlu su iyi gelicekti ama
leğende takılırız artık
Kızlar iyi Pazarlar. Nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Umarım iyisinizdir. Ben 24 saat süren bir baş ağrısıyla mücadele ediyorum. Malum başım ağrıyınca mide bulantısı ve kusma da beraberinde geliyor. 12.haftaya giriyoruz halen ara ara devam etmekte bunlar. Ama daha güzel bir haberim var size. Dün bir arkadaşımızın Jinekolog arkadaşıyla tanıştık. Kız çok tatlı birisi. Biz muhabbet etmeye gitmiştik ama sağolsun ultrasonla baktık bebeğime, gelmişken boş dönme dedi. :) Sağolsun çok şeker bir doktor. Bebeğim 4.56cm olmuş. Maşallah. Elini kolunu oynatıyor. Poposunu döndü bize. Öksürdüm ben de, sonra yüzünü döndü. Burnunu gördük. :) Eşim benim burnuma benzetti. Söylemesi ayıp çok güzel bir burnum vardır benim. Maşallah bebeğimin burnu da benimkine benziyor sanki. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Sabahtan beri mide bulantısı ve öğürmeyle uğraşıyorum ama aklım hep onda, çok tatlıydı yavrum benim. Rabbim nazarlardan korusun, hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu kızlar ya. Nasıl şükretsek az...
maşallah allaha emanet kaderide bahtıda o minik burnusu gibi gzl olsun inşallah
Kızlar iyi Pazarlar. Nasılsınız? Geçmişi okuyamadım. Umarım iyisinizdir. Ben 24 saat süren bir baş ağrısıyla mücadele ediyorum. Malum başım ağrıyınca mide bulantısı ve kusma da beraberinde geliyor. 12.haftaya giriyoruz halen ara ara devam etmekte bunlar. Ama daha güzel bir haberim var size. Dün bir arkadaşımızın Jinekolog arkadaşıyla tanıştık. Kız çok tatlı birisi. Biz muhabbet etmeye gitmiştik ama sağolsun ultrasonla baktık bebeğime, gelmişken boş dönme dedi. :) Sağolsun çok şeker bir doktor. Bebeğim 4.56cm olmuş. Maşallah. Elini kolunu oynatıyor. Poposunu döndü bize. Öksürdüm ben de, sonra yüzünü döndü. Burnunu gördük. :) Eşim benim burnuma benzetti. Söylemesi ayıp çok güzel bir burnum vardır benim. Maşallah bebeğimin burnu da benimkine benziyor sanki. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Sabahtan beri mide bulantısı ve öğürmeyle uğraşıyorum ama aklım hep onda, çok tatlıydı yavrum benim. Rabbim nazarlardan korusun, hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin. Çok güzel bir duygu kızlar ya. Nasıl şükretsek az...
merhaba anneler.. ızmırı ozleyen arkadaaslar varmıs.. bende 1-2 haftalıgına bıle bıyere gtsem ozluyorum memleketımı... bugun ızmırde hava cok guzel yazlıkları cıkardık esımle dun bgn gezıcez usenmezsem kordonda aksaustu bı cay ıcıp vapura bınmek ıstıyorum... tabı vapurdada kusmazsam.. 2 gun snra 16 haftam bıtıceek hala kusuyorumm da bndenıze gırme konusuna gelınce buyuk ıhtımalle bnm gıbı tehlıkelı olan arkadaslara yasaklıycaktr dr.larımız ama sorunsuz annelere mayosunu hemen cıkarmak usutmemek kaydıyla ızın verebılırler dıyebıılıyorum.. amannn bıserız gerekırsse kızlarr bebeısler ıyı olsun yeterkı ds alırız bızde bol bol..
Saol canım. ohhh bebişine maşallah. bende merak ediyorum nasıl bişecik olcak diye. kilolu olduğum için çok net görünmüyo benim. eme geçen gün hareketini görmüştüm. çok harikaydı
Arkadaşlar ben 14. haftaya gırdım bugun hala bulantılarım geçmediSizler nasılsınız bulantısı hala devam eden var mı? Bir de son 1 haftadır eklem ağrılarım başladı, bazen dayanamayacak gibi oluyorum özellikle bulantılara,burda sizlerle aynı süreci yaşıyor olmak hafifletiyor...
Hala geceleri kombinin yandığı Ankara'da yaşamak zorunda olan biz İzmirli hamişleri ağlatmayamı çalışıyon :84: 25 hazirana biletimi alalı 2 ay oldu. Her yerde hamiş mayosu arıyorum uçaktan doğru yazlığa gidicem ve 26 hazirandan doğurana kadar yüzecem. Geri gelmek istemiyorum ben İzmir'in kokusunu bile özledim.:84:
arkadaşlar bir sorum olacak kasık ağrısı veya bel ağrısı çeken var mı ben ilk zamanlar ağrılar yaşıyordum kasıklarımda falan son zamanlarda rahatladım yorulunca oluyor tabi ama onun dışında iyiyim şükür ama sanki hiçbir şey hisstmeyince bişeyler yolunda gitmiyo mu diye kurt düşüyo içime yani alıştık mı acaba ondan mı hiç bir şey hissetmiyorum.
sizler nasıl hissediyorsunuz kendinizi karnınızda bir ağırlık falan hissediyo musunuz bunları da paylaşabilir miyiz.
Bir de haftası benimle aynı olan var mı teşekkürler görüşürüz
Hala geceleri kombinin yandığı Ankara'da yaşamak zorunda olan biz İzmirli hamişleri ağlatmayamı çalışıyon :84: 25 hazirana biletimi alalı 2 ay oldu. Her yerde hamiş mayosu arıyorum uçaktan doğru yazlığa gidicem ve 26 hazirandan doğurana kadar yüzecem. Geri gelmek istemiyorum ben İzmir'in kokusunu bile özledim.:84:
kıskandım mımerhaba anneler.. ızmırı ozleyen arkadaaslar varmıs.. bende 1-2 haftalıgına bıle bıyere gtsem ozluyorum memleketımı... bugun ızmırde hava cok guzel yazlıkları cıkardık esımle dun bgn gezıcez usenmezsem kordonda aksaustu bı cay ıcıp vapura bınmek ıstıyorum... tabı vapurdada kusmazsam.. 2 gun snra 16 haftam bıtıceek hala kusuyorumm da bndenıze gırme konusuna gelınce buyuk ıhtımalle bnm gıbı tehlıkelı olan arkadaslara yasaklıycaktr dr.larımız ama sorunsuz annelere mayosunu hemen cıkarmak usutmemek kaydıyla ızın verebılırler dıyebıılıyorum.. amannn bıserız gerekırsse kızlarr bebeısler ıyı olsun yeterkı ds alırız bızde bol bol..
ayy... bn annelerı aglatmk ıstermıyım hıc..? cok ıyı anlıyorm senı kıbrısta okukn burnumda tuterdı ızmırım .. Allahtan ıklım benzerdı de ydrgamazdm denız olayını.. ızmırde zuhal gıyım vr kemeraltnda bıde gebece.. orda mayolar v r bıze gore bulamazsan burdn alırsın .. dert etme cnm bnm.. ztn dusun karı-koca o kdr ızmır asıgıyız kı eger kızımız olursa IZMIR ALARA koymk ıstıyorz.. buarada cıkıyorz smdı kordona sızın yerınızede ıcerım cayımı..
inş. cnm Allahım hepimize sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin evet yorulunca ben de karın ve bel ağrısı oluyo bir de bacaklarımı karnıma çekip oturursam kasıklarımda hemen batma oluyo henüz bir ağırlık hissi yok ben de ara ara hissediyorum sadece bu arada cnm aşağıdaki ticker ı nasıl koydun ben lilypie da hazırladım sadece bir kez ekleyebildim yukarıda görmüşsündür profilimden ekliyim dedim ama site lilypie dan izin vermiyor diye uyarı geldi anlamadım yani nasıl yapılıyor????????canım bende antalyadanım, 15. haftam, kasımın ilk haftası doğum kısmetse, ağrı falan bu aralar yok çok şükür, ama hızlı yürürsem yada yorulursam karnım ağrıyor,sanki hafiften kıpırdanmalar da hissediyorum dinlenirken sakince uzanırken,hıı bi de öne eğilince karnımda taş varmış gibi bi ağırlık hissi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?