- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.901
canım özel laboratuvarda yaptırdım ben.50 tl 1gün sonra çıktı.benimkinin cinsiyetide öteki ay belli olcakmışş.seninki gene ekşın yapmış benimki elini başına koymuş ölece duruyodu yaaa.yerim ben onuuuuuu
gozun aydin canim hayirli olsun kizin saglikla hayirla gelsin.
senin de gozun aydin kahvecim ohhh ne guzel gordun bebisini rahatlamistir icin ay benimde gelse su 2 hafta kaldi.bidahaki gidisine ogrenirsin artik cinsiyetini de benimkinin de nt si 1.3cikmisti.sabret azicik annesi bisey cikmayacak sonuclarda.ben bi kontrolde verdim 3 hafta sonra diger kontrolde ogrenmistim sakin ol.
serracim bende kullaniorum seninkinin aynisini hemde.bazen kan olabiliyor yapilan yer morarabiliyor sert bezelerde olusabiliyor soru yok hepsi normal
ben 123 verdim. ayy şeker şey sanki güneşleniyo gibiydi ha:)
ooo o 3 hafta nasıl geçti canım ya? ben bugün o kadar gerildim ki aman bişey çıkar bi terslik olur diye, bide üstüne 10 gün dedi. orda bittim. işte şeytan devamlı vesvese veriyor sabahtan beri dua okuyorum.
gecende arkadaslarla konusmustuk bu batıl inançlarıarkadaşlar sizi bişi sorcam, hamilelikte saç kestirmeyle ilgili ne düşünüyosun, annem boyna tembih ediyo, sakın kestirme diye.. ama benim saçlar korkunç duruma geldi, şekli bozuldu iyice. kestirmek istiyorum ama kafam karışık..
cok gecmiş olsun son durum nediir?amin valla çok zor kocamda bende hastanelik olduk bugün nazar değdi bizebu arada doktor yavruma baktı bebektede kesedede problem yok dedi.neden olduğu bilinmiyor yani kanamanın..
bende fraxiparine 0,4 lük kullanıyorum ve maalesef daha şimdiden göbeğimde vurulcak yerim kalmadı.her yer beze morcanım bendede var kan pıhtılaşması clexane 0,4 lük iğne kullanıorum hergün
cok gecmiş olsun son durum nediir?
valla şükür bişey yok...yatıyorum dualarınızı bekliyorum....
iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle canım..
ama telaşlanma yaa ne olacak ki demi
iyidir bebiş iyidir.. yani forumdan yaptığımız istatistiklere göre
bağdaş kurup oturması muhtemel:60
Çok teşekkürler canım saol gerçekten güzel haberler duyduk.çok keyifliydi pek hareketliydi.erkek olabilir dedi ama kesin konuşmadı.çok mutluyum çok şükür rabbime.
ben de 3,5 haftadır görmuyorum bebegımı :)) ne guzel heyecanlar bunlar saglıgı sıhhatı yerındedır ınsallah..
ooo o 3 hafta nasıl geçti canım ya? ben bugün o kadar gerildim ki aman bişey çıkar bi terslik olur diye, bide üstüne 10 gün dedi. orda bittim. işte şeytan devamlı vesvese veriyor sabahtan beri dua okuyorum.
canım bendede var kan pıhtılaşması clexane 0,4 lük iğne kullanıorum hergün
benim arkadaşım balık yağı kullandı, kolesterolünü artırdı ve 5. ayında ciddi mide bulantıları kusmalar yaşadı.. aman dikkat öyle bişeye.. sonra gittiği doktor demişki, her sabah 1 ceviz, senin ve bebeğinin günlük omega 3 ihtiyacını karşılar, balık yağı ağır gelmiş kolesterol yapmış sende demiş... o yüzden gerek yok bence, doğal yollarla beslenme taraftarıyım ben...:44:
vesvese edilcek hicbirsey yok canim .burda hep boyle oldugu icin belki de mecburen sabretmisimdir yoksa cok sabirsiz biriyim.sen her zaman duani eksik etme bebisinden zaten ki ediyorsundur hic sorunsuz olacak insallah
bu arada bugunacile gittik kizlar .hani ben angelsound aldim demistim ya her sabah ve aksam dinliorum ve her zamanda dinledim aldigimdan beri bugun ara ara bulamadim oyle korktumki cok agladim cok aradim ama defalarca baktim yok yok.neyse hemen acile gittik ultrosona sokmadi ama hastanenin ozel doppleriyle dinledik cok sukur gumbur gumbur atiodu nasil korktugumu anlatmama gerek yok sanirim
selamün aleyküm tüm anne adaylarına günaydınlar allah herkesın bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasıp etsın
gunaydın ıyı pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?