2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben 123 verdim. ayy şeker şey sanki güneşleniyo gibiydi ha:)

ooo o 3 hafta nasıl geçti canım ya? ben bugün o kadar gerildim ki aman bişey çıkar bi terslik olur diye, bide üstüne 10 gün dedi. orda bittim. işte şeytan devamlı vesvese veriyor sabahtan beri dua okuyorum.

gercekten gec ve merak ettirici bi süre kahvekolikcim ama güzel sonuclar gelsin diye dua etmek içinde iyi bi süre herseyde bi hayır vardır sıkma canını.hem ne gzl 10 gün sonra snucu almaya gittiğinde bi daha usg ye giricem dersin bebişi bi daha görürsün

gecende arkadaslarla konusmustuk bu batıl inançları hatta hepsininde mantıklı bir acıklaması oldugunu.
mesela eskiden paslı makaslar varmıs ve kuaför falanda yokmus.kadınlar evde kendileri kesermiş saclarını.ve coğuda derisine batırırmıs paslı makası.ama artık günümüzde bu sorun yok hem ömrü verende alanda Allah.sac kestirmeyle ömür kısalırmı nasıl rahat ediceksen nu yaptır bence ki ben bi kızımda kestirdim allahım bagıslasın sağlıklı bir 3 yıl gecirmekte
amin valla çok zor kocamda bende hastanelik olduk bugün nazar değdi bizebu arada doktor yavruma baktı bebektede kesedede problem yok dedi.neden olduğu bilinmiyor yani kanamanın..
cok gecmiş olsun son durum nediir?
canım bendede var kan pıhtılaşması clexane 0,4 lük iğne kullanıorum hergün
bende fraxiparine 0,4 lük kullanıyorum ve maalesef daha şimdiden göbeğimde vurulcak yerim kalmadı.her yer beze mor bacağımdan vuruldm 4 kere ama ömrüm cıkı sanki

kızlar buarada hemen bişeyi söylemeden gecmiyim:gecen gün yatıs pozisyonlarından konusulmustu.hani sol tarafımıza yatılıcak die.bi arkadasımızda düz yatarsak bebek amniyoyu yutar falan yazmıstı.inşallah ilerleyen haftalarda bebişlerimiz amniyosu yutmaya baslıycak ve bu sayede bosaltım sistemi (böbrekleri) calısmaya baslıycak

ben de 3,5 haftadır görmuyorum bebegımı :)) ne guzel heyecanlar bunlar saglıgı sıhhatı yerındedır ınsallah..

evet çok güzel duygu doktor ilk kalbini dinletti bi rahatla dedi.çok hareketliydi çok eglendik tabi çok da duygulandım.darısı başına aslında benm gibi stres yapmamak lazım.allahtan bebişim pek rahat.bana benzemio

Arkadaşlar buğün doktora gittik.çok güzeldi herşey 2li teste gerek duymadı.pek hareketliydi.gelcek ay memlekete gidecektik biraz riskli olabilir dedi.hiç önemli değil tabikide gitmem tabikide yeterki o sağlıklı olsun.cinsiyetide erkek olabilir ama gelecek ay kesinleşir dedi.tabi cinsiyet önemli değil.sağlık sağlık

Bana ikili test yapmadılar o kadar söylememe rağmen bizim hastanemizde 3 lü test yapılıyor dediler.
15 gün sonra 3 lü testimiz var ona gidicez. Belki cinsiyetide belli olur.
Tek sevincim tahlillerim süper çıkmıştı ve 20. haftaya kadar dışardan ilaç almıycam.
Daha pıtpıtlar başlamadı yada ben çok gazlıyım o yüzden anlayamadım daha.

vesvese edilcek hicbirsey yok canim .burda hep boyle oldugu icin belki de mecburen sabretmisimdir yoksa cok sabirsiz biriyim.sen her zaman duani eksik etme bebisinden zaten ki ediyorsundur hic sorunsuz olacak insallah

bu arada bugunacile gittik kizlar .hani ben angelsound aldim demistim ya her sabah ve aksam dinliorum ve her zamanda dinledim aldigimdan beri bugun ara ara bulamadim oyle korktumki cok agladim cok aradim ama defalarca baktim yok yok.neyse hemen acile gittik ultrosona sokmadi ama hastanenin ozel doppleriyle dinledik cok sukur gumbur gumbur atiodu nasil korktugumu anlatmama gerek yok sanirim

canım bendede var kan pıhtılaşması clexane 0,4 lük iğne kullanıorum hergün

Ben de hergün Clexane 0,4 yapıyorum. Şu an hala göbekten devam ediyorum, sanırım göbeğim iyice gerilene kadar da öyle yapıcam. Çünkü bacağa geçmeye korkuyorum. Bir kez denedim, epey zorlandım. Kan sulandırıcı iğne kullananlar, siz nerden yapıyorsunuz ? Bacaktan yapan varsa, kasa denk gelmiyor mu yani bacağın sert kısmına değil de içe mi nasıl yapıyorsunuz ?

LIMBURG1985 ben de aldım Angel Sound. Çoğu zaman ben de bulamıyorum, zor buluyorum. Eşime veriyorum o buluyor bazen, panik oluyor insan çünkü. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum, o bile strese sokuyor insanı çünkü bulamayınca. Sesleri ayırt edemeyebiliyor insan bazen. Ben de soluğu acilde almıştım bir kez. O yüzden temkinliyim artık alete karşı :)

Herkese güzel bir pazar diliyorum bebişleriyle

Arkadaşlar ben 14. haftaya gırdım bugun hala bulantılarım geçmedi Sizler nasılsınız bulantısı hala devam eden var mı? Bir de son 1 haftadır eklem ağrılarım başladı, bazen dayanamayacak gibi oluyorum özellikle bulantılara,burda sizlerle aynı süreci yaşıyor olmak hafifletiyor...

herkese günaydın kızlarrr bebeişlerimizle iyi pazarlar hepimize inşaallah :)

bende iğne vuruyorum sabahları 1 kere göbekten 13 haftalık olsun inşallahh bırakabiliriz artık dedi doktorum..

ilave olarakta 100 mg corasprin kullanıyorum..

sizler daha ne kadar iğne vurulucaksınız..

Ben doğumdan 1 hafta önceye kadar devam edeceğim sanırım. Aslında bana doktorum kesin olarak kullanman lazım demedi ama hem hemotoloji hem de daha önce tedavi gördüğüm tüp bebek doktorum, önlem amaçlı kullanabilirsin dedi. Ben de başladım ve genelde doğuma kadar kullanıldığını biliyorum. Tabi senin durumun farklı olabilir, en iyi doktorun bilir. Ayrıca 100 lük coraspin alıyorum ben de. Benim pıhtılaşma bozukluğum MTHR 677 Heterizigot idi. İnşallah vesile olur bu iğneler, ilaçlar bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almaya..

balik yagida bulamadim henuz zaten nese siparis verdim turkiyeden ceviz getirttim valla simdilik hergun 3 tane yiyorum...benimde kolestrolum cikar arada ondan bildigimde iii oldu yoksa anlayamazdim neden oldugunu acikcasi saol

vallahi bu durumda geçmiş olsun mu denir gözün aydın mı denir ne denir bilemedim. Allah aklımıza mukayyet olsun Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…