- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.921
bebiş ıyı sanıırm cnım buyuyor ..
çarsamba gununu beklıyorum :)
sen nasılsın ..naasl gıdıyor
benımde gaz sancım var bugun oyle boyle degıl
karnımı övuyorum fılan bı sıcak dus ıyı gelıcek sanırım ama üşeniyorum cok fena :)
evet ama burada hava ıkı gundur yaz gıbı ..
yazlıkları cıkarmam lazım artık ..
annem şimdi alim mi bundan almiim mivesvese edilcek hicbirsey yok canim .burda hep boyle oldugu icin belki de mecburen sabretmisimdir yoksa cok sabirsiz biriyim.sen her zaman duani eksik etme bebisinden zaten ki ediyorsundur hic sorunsuz olacak insallah
bu arada bugunacile gittik kizlar .hani ben angelsound aldim demistim ya her sabah ve aksam dinliorum ve her zamanda dinledim aldigimdan beri bugun ara ara bulamadim oyle korktumki cok agladim cok aradim ama defalarca baktim yok yok.neyse hemen acile gittik ultrosona sokmadi ama hastanenin ozel doppleriyle dinledik cok sukur gumbur gumbur atiodu nasil korktugumu anlatmama gerek yok sanirim
benm mthfr 677 heterezigotum var ve bacağımdan vuruldum bugun mecburanBen de hergün Clexane 0,4 yapıyorum. Şu an hala göbekten devam ediyorum, sanırım göbeğim iyice gerilene kadar da öyle yapıcam. Çünkü bacağa geçmeye korkuyorum. Bir kez denedim, epey zorlandım. Kan sulandırıcı iğne kullananlar, siz nerden yapıyorsunuz ? Bacaktan yapan varsa, kasa denk gelmiyor mu yani bacağın sert kısmına değil de içe mi nasıl yapıyorsunuz ?
LIMBURG1985 ben de aldım Angel Sound. Çoğu zaman ben de bulamıyorum, zor buluyorum. Eşime veriyorum o buluyor bazen, panik oluyor insan çünkü. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum, o bile strese sokuyor insanı çünkü bulamayınca. Sesleri ayırt edemeyebiliyor insan bazen. Ben de soluğu acilde almıştım bir kez. O yüzden temkinliyim artık alete karşı :)
Herkese güzel bir pazar diliyorum bebişleriyle
ben diğer gebeliğimde 36. haftaya kadar devam edip 38. haftada doğum yaptım.muhtemelen bu da ööle olurkki ne ben ne de doktorlarım daha erken kesmeye cesaret edemeyizherkese günaydın kızlarrr bebeişlerimizle iyi pazarlar hepimize inşaallah :)
bende iğne vuruyorum sabahları 1 kere göbekten 13 haftalık olsun inşallahh bırakabiliriz artık dedi doktorum..
ilave olarakta 100 mg corasprin kullanıyorum..
sizler daha ne kadar iğne vurulucaksınız..
benimkide iyi herhalde. keyfi yerinde. ben öksürüyorum ve göğsümde ağrı var. sanırım bi dahiliyeye giderim.
benımde gaz sancım var bugun oyle boyle degıl
karnımı övuyorum fılan bı sıcak dus ıyı gelıcek sanırım ama üşeniyorum cok fena :)
tünaydın güzel pazarlarbende şimdi geldim hastaneden.herifim diş cektirmeye gitti bende gitmişken kadın-doğuma girip usg ye girdim ama cocum uyuyomus :26: elini azına sokmus tamda o sıra hıckırığ tuttu bambaska bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
annem şimdi alim mi bundan almiim mihadi ben neysede canan da düşününyodu bundan o hepten panik olur :18:
benm mthfr 677 heterezigotum var ve bacağımdan vuruldum bugun mecburanömrümden ömür gitti birazda kanadı ama göbeğimdede yer kalamdı tatlım kasıktan 4 parmak dizden 4 parmak tutup arada kalan bosluga yapıosun ve yine göbnekteki gibi iki parmagınla tutuyosun vurulucak yeri
ben diğer gebeliğimde 36. haftaya kadar devam edip 38. haftada doğum yaptım.muhtemelen bu da ööle olurkki ne ben ne de doktorlarım daha erken kesmeye cesaret edemeyizsabah iğne aksam 100 lük coraspin seklinde devam ediyorum bende
cok gecmiş olsun ikinizedeyanlız sumakcım gebelikte sıcak dus kanamaya yol acabilio dikkat et olurmu
İzmir de ,en yaygın olan yer Çeşme
Alaçatı var
Didim ve Kuşadası var..
şöyle yaparsın İzmir de kalıp bu dedıgım yerlre günü bırlık gıdersın
Cunku ızmır de de gezılecek cok yer var ..
sırf tatıl denız kum olsun dersen Çesme -Ilıca derım :)
İzmir de ,en yaygın olan yer Çeşme
Alaçatı var
Didim ve Kuşadası var..
şöyle yaparsın İzmir de kalıp bu dedıgım yerlre günü bırlık gıdersın
Cunku ızmır de de gezılecek cok yer var ..
sırf tatıl denız kum olsun dersen Çesme -Ilıca derım :)
3 sene oldu izmirden göç edeli bu lanet şehreo kadar özledim ki anlatamam sen şimdi böyle yazınca kötü oldum daha 1 bucuk ay var memleketime kavısmaya
saol Canım. Didime gitmiştik. otelden memnun kalmadık. diğer yönlerden iyiydi. Aslında arabayla geze geze gitmek lazım ama işte hamilelik o kadarına müsaade etmez herhalde.
az kalmıs neyse kı
3 sene oldu izmirden göç edeli bu lanet şehreo kadar özledim ki anlatamam sen şimdi böyle yazınca kötü oldum daha 1 bucuk ay var memleketime kavısmaya
Allah kolaylık versin canım. İst.da güzelldir. Ben beğeniyorum. 3 yıl yaşadık ist.da. 6 yıldır bursa'dayız
bız hep gıdıcek duzerhgaahımızı belırledıkten sonra arabamızla cıkarız gezerız tozarız begendıgımız otelde kalırız :)
hıc plan yapmadan :),
bu sene nasıl olucak bılmıyorum ..doktor ızın vermezse bı de :)
az kalmıs neyse kı
nerede oturuyorsun sımdı cok mu uzak
istanbul güzel ama benm memleketim daha güzel burda herkes birbbirinin kuyusunu kazıyo ama benm memleketimde herkes dost aman neeyse ben cesmeleri actım şimdi biztmez bendeki bu memleket hasreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?