2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bebiş ıyı sanıırm cnım buyuyor ..

çarsamba gununu beklıyorum :)

sen nasılsın ..naasl gıdıyor

benımde gaz sancım var bugun oyle boyle degıl

karnımı övuyorum fılan bı sıcak dus ıyı gelıcek sanırım ama üşeniyorum cok fena :)

tünaydın güzel pazarlar bende şimdi geldim hastaneden.herifim diş cektirmeye gitti bende gitmişken kadın-doğuma girip usg ye girdim ama cocum uyuyomus :26: elini azına sokmus tamda o sıra hıckırığ tuttu bambaska bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin

annem şimdi alim mi bundan almiim mi hadi ben neysede canan da düşününyodu bundan o hepten panik olur :18:
benm mthfr 677 heterezigotum var ve bacağımdan vuruldum bugun mecburan ömrümden ömür gitti birazda kanadı ama göbeğimdede yer kalamdı tatlım kasıktan 4 parmak dizden 4 parmak tutup arada kalan bosluga yapıosun ve yine göbnekteki gibi iki parmagınla tutuyosun vurulucak yeri
ben diğer gebeliğimde 36. haftaya kadar devam edip 38. haftada doğum yaptım.muhtemelen bu da ööle olurkki ne ben ne de doktorlarım daha erken kesmeye cesaret edemeyiz sabah iğne aksam 100 lük coraspin seklinde devam ediyorum bende
benimkide iyi herhalde. keyfi yerinde. ben öksürüyorum ve göğsümde ağrı var. sanırım bi dahiliyeye giderim.

benımde gaz sancım var bugun oyle boyle degıl

karnımı övuyorum fılan bı sıcak dus ıyı gelıcek sanırım ama üşeniyorum cok fena :)

cok gecmiş olsun ikinizede yanlız sumakcım gebelikte sıcak dus kanamaya yol acabilio dikkat et olurmu

İzmir de ,en yaygın olan yer Çeşme

Alaçatı var

Didim ve Kuşadası var..

şöyle yaparsın İzmir de kalıp bu dedıgım yerlre günü bırlık gıdersın

Cunku ızmır de de gezılecek cok yer var ..

sırf tatıl denız kum olsun dersen Çesme -Ilıca derım :)

Saol canım. ohhh bebişine maşallah. bende merak ediyorum nasıl bişecik olcak diye. kilolu olduğum için çok net görünmüyo benim. eme geçen gün hareketini görmüştüm. çok harikaydı

tesekkur ederım celen ılık almaya calısıyorum ama sıcak sıdan vazgecemıyorum

oyle kı yazın bıle sıcak suyla dus alırım ama dıkkat ederım tesekkur ederım

uyuyormuymus mınık ay canım benım ya

saol Canım. Didime gitmiştik. otelden memnun kalmadık. diğer yönlerden iyiydi. Aslında arabayla geze geze gitmek lazım ama işte hamilelik o kadarına müsaade etmez herhalde.

3 sene oldu izmirden göç edeli bu lanet şehre o kadar özledim ki anlatamam sen şimdi böyle yazınca kötü oldum daha 1 bucuk ay var memleketime kavısmaya

3 sene oldu izmirden göç edeli bu lanet şehre o kadar özledim ki anlatamam sen şimdi böyle yazınca kötü oldum daha 1 bucuk ay var memleketime kavısmaya

Allah kolaylık versin canım. İst.da güzelldir. Ben beğeniyorum. 3 yıl yaşadık ist.da. 6 yıldır bursa'dayız

saol Canım. Didime gitmiştik. otelden memnun kalmadık. diğer yönlerden iyiydi. Aslında arabayla geze geze gitmek lazım ama işte hamilelik o kadarına müsaade etmez herhalde.

bız hep gıdıcek duzerhgaahımızı belırledıkten sonra arabamızla cıkarız gezerız tozarız begendıgımız otelde kalırız :)
hıc plan yapmadan :),

bu sene nasıl olucak bılmıyorum ..doktor ızın vermezse bı de :)

az kalmıs neyse kı

nerede oturuyorsun sımdı cok mu uzak

Allah kolaylık versin canım. İst.da güzelldir. Ben beğeniyorum. 3 yıl yaşadık ist.da. 6 yıldır bursa'dayız

istanbul güzel ama benm memleketim daha güzel burda herkes birbbirinin kuyusunu kazıyo ama benm memleketimde herkes dost aman neeyse ben cesmeleri actım şimdi biztmez bendeki bu memleket hasreti

istanbuldayım sumakcım
benmde en buyuk korkum denize girme derseler :18: diğer hamileliğim de yaza gelmişti ve maalesef enfeksiyon riskinden dolayı denizi yasaklamıstı butun bi yaz pişmiştim

istanbul güzel ama benm memleketim daha güzel burda herkes birbbirinin kuyusunu kazıyo ama benm memleketimde herkes dost aman neeyse ben cesmeleri actım şimdi biztmez bendeki bu memleket hasreti

yazılışını tam çıkaramıyorum ama pier lotti de kahve içmeyi özledim. Ramazanda feshanede oruç açmayı özledim. sultanahmette gezmeyi vs.. vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…