2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ne guzel Rabbım oglusunu kucagında gostersn arkadasım .. banada 12 haftalıkken erkege benzıo dedı dr.umuz bnde hep ısmıyle sevıyorumm bakalım haftaya 17. haftamda gıdıcem nasıp olursa o zaman kesınlesıcek senı ck ıyı anlıyorum bı kız derse sok olurumm hıc onemlı degıl cınsıyetı ama 1 aydr oglum dıyorum ya tuhaf olucak..[/QUOTE]

amin cnm hepimizinkini inşallahh.. aslında hiç tahminde bulunmasalar emin olmadıklarında daha iyi olur ne hayaller kurdum bi bilsen.. alışıcaz artık minik erkeğe ..Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hepimize..

merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.

aaa seninle aynı sat ımız benimde 4 kasım beklenen doğum 11.11.2011:) kasıklarımda ağrı oluyo demişsin benimde oluyo ara ara.bulantılarım da bitti.kaç kilo aldın sen karnın çıktı mı?ben hiç hamile gibi değilim ya.

gunaydın herkese ,

cınsıyetler bellı oluyor artık kesınleserek ..

Allah saglıklısınıı nasıp etsın herhese..

ben sizden cok sey ögrendım ben ,

ama zaten aralık annesı olucaktım 1 aralık,

kasımda dogururum dıyordum ama aralık annesnde durmak daha ıyı olucak benım ıcın

sımdıden hayırlı dogumlar dılıyorum güzel haberlerınızı alırım ınsallah

kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın

simiramis Alanya da gorusuruz cnım

Celen ,İlgimdisi,sedus,trawna İzmire gelirseniz görüşürüz..

crafty ,princess daha aklıma gelmeyen sohbet ettıgım bır suru kısı ..

seviyorum sizi ..

Son düzenleme:
bu arada ben ikli test için 40 lira verdim ve çarşamba günü çıkacak.. sizden hep 100 lü rakamlar duyunca baya tedarikli gitmiştim ama bizim hastanede ucuzmuş baya...

günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:80::80::80:

canım benim göbeğimde öle aman aman bi morarma olmadı bezede olmuyor ilk başta olsa bile heemen geçiyor sen iğneni dikmi vuruosun ben bayağı bi yatay vuruorum dr um öle söyledi çünkü belki bundan kaynaklanıyordur
bende çok düşündüm almayı hatta internetten kredi kartı numarama kadar girdim ve sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü bebek bazen uygun pozisyonda olmuomuş eşimde sırf bu yüzden almamı istemedi benim
canım ben göbekten vuruorum kasa denk gelmesin die de bayağı bir eğri vuruorum drumda öle sölemişti zaten ben bacaktanda vurdum ama bacak çok acıo yaa ama karnım iice gerilince mecbur bacağa geçicez tek vurulamayacağım yer kolum olur heralde o daha bi kötü acıo çünkü

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:80::80::80:

ayy maşallah canım.. bi yükü daha atlattın... darısı başıma, çarşamba günü.. cinsiyeti söyledimi sana doktor

sumakcım sen arada takıl yine bize ya.. bencede senin bebiş kasımda gelir:) sen bizi fazla boşlama olur muuuuuuuuuuuuuu??

hayırlı sabahlar kızlar herkes iyidir inş.dün çok fena başım ağrıdı.çok şükür bugün iyiyim.cuma gününü bekliyorum bebişimle randevumuz var bakalım ne kadar büyümüş birde rahim boyunu ölçecek doktorum.

bi daha ki randevumuz 17 veya 18. haftada gel dedi, bu haftalarda da yapılacak bi test var mı? ben 16. hafta diye duymuştum sanki burdan?

cevap veren herkese teşekkürler benim yorulduğumda çok belim ağrıyo ve karnımda ağrı oluyo onun dışında hiç hamile gibi değilim çok şükür ki bulantım öyle çok olmamıştı ve uzun da sürmedi birkaç haftaydı onlar çok oluyo geçeli ağrıları hissedince daha iyi sanki bebeği hissdeiyomuşum gibi geliyodu onun için sizlere sorma gereği duydum sanki ağrılar gitti hamilelik bitti gibi Allah korusun. Şimdi gayet normal hayatımdayım yani ben 10 gün sonra gidicem dra daha da var yani merak ediyorum tabii ki

cnm ben vitale hastanesine Ali fuat beye gidiyorum zaten benimki tedavi ile oldu özlenen bebğim yani kuzum benim. Ali Fuat Şengör doktorum memnun oldum ben de

cnm çok sevindim aynı gittiğimize birbirimizi takip edelim ya ne güzel. cnm ben pek bulantı faklan yaşamadım bir de hep düşük riskim vardı o yüzden genelde yattım ve tabi yemek ye yat hareketsizlikten kilo aldım 4,5 kilo aldım karnım biraz çıktı zaten göbiş vardı bide daha kilo aldım öyle yani. benim ağrılar gitti şükür tabi ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyom ben de hayırlısı olsun baklım . bu aarada belkenen doğum 11.11.2011 ne güzel di mi ama sanmıyom ben o gün olacağını çünkü o 40 haftanın dolduğu gün bir sitede okudum %5 o gün olurmuş doğum o yüzden tarihin o gine denk gelmesi zor ama hiç dert değil yeer ki bebeğime seğsalim kavuşayım hepimiz tabii ki birbirimizi takip edelim cvn ya güzel denk geldi öpüyom

teşekkür ederim canım
benide listeye eklermisin 12.hafta, yaşım 23,cinsiyet belli değil,sat16 şubat,bandırma,23 kasım doğum
Hemen ekliyorum cnm hoş gelldin minişinle
ay cnm benim ne demek benim bebiş erkek çıktı ama içime kız doğuyo hayırlısı olsun yinede eğlence bizim için
eklemeyi unutmuş olabilrmisin
son regli tarihimi 1 şubat hatırlıyorum.
cnm sen bilğilerini yeniden ver listede hiç yoksun yanlışıkla silindi heralde vardı yoksa
geçer cnm çok az kalmış ben sanrım 14 hafta 5 6 günlükken geçti şimdi kendime dur diyemiyorum doymuyorum hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah bulantıların bırakır gider senide sen doymazsın benim gibi

merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.

ekliyorum cnm hoş geldin yaşın eksik listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…