- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.981
merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.
ebrubaban ankaradaydın demi?? hangi doktora gidiyosun canım sen??
iyi akşamlar kızlar
yarın sabah kontrolum var çok heyecanlıyım:18:
umarım bebegim iyidir saglıklıdır
ve inşallah yarın cinsiyetinide ögreniriz
gecende arkadaslarla konusmustuk bu batıl inançlarıhatta hepsininde mantıklı bir acıklaması oldugunu.
mesela eskiden paslı makaslar varmıs ve kuaför falanda yokmus.kadınlar evde kendileri kesermiş saclarını.ve coğuda derisine batırırmıs paslı makası.ama artık günümüzde bu sorun yokhem ömrü verende alanda Allah.sac kestirmeyle ömür kısalırmı nasıl rahat ediceksen nu yaptır bence ki ben bi kızımda kestirdim allahım bagıslasın sağlıklı bir 3 yıl gecirmekte
cok gecmiş olsun son durum nediir?
bende fraxiparine 0,4 lük kullanıyorum ve maalesef daha şimdiden göbeğimde vurulcak yerim kalmadı.her yer beze morbacağımdan vuruldm 4 kere ama ömrüm cıkı sanki
kızlar buarada hemen bişeyi söylemeden gecmiyim:gecen gün yatıs pozisyonlarından konusulmustu.hani sol tarafımıza yatılıcak die.bi arkadasımızda düz yatarsak bebek amniyoyu yutar falan yazmıstı.inşallah ilerleyen haftalarda bebişlerimiz amniyosu yutmaya baslıycak ve bu sayede bosaltım sistemi (böbrekleri) calısmaya baslıycak
bende çok düşündüm almayı hatta internetten kredi kartı numarama kadar girdim ve sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü bebek bazen uygun pozisyonda olmuomuş eşimde sırf bu yüzden almamı istemedi benimvesvese edilcek hicbirsey yok canim .burda hep boyle oldugu icin belki de mecburen sabretmisimdir yoksa cok sabirsiz biriyim.sen her zaman duani eksik etme bebisinden zaten ki ediyorsundur hic sorunsuz olacak insallah
bu arada bugunacile gittik kizlar .hani ben angelsound aldim demistim ya her sabah ve aksam dinliorum ve her zamanda dinledim aldigimdan beri bugun ara ara bulamadim oyle korktumki cok agladim cok aradim ama defalarca baktim yok yok.neyse hemen acile gittik ultrosona sokmadi ama hastanenin ozel doppleriyle dinledik cok sukur gumbur gumbur atiodu nasil korktugumu anlatmama gerek yok sanirim
canım ben göbekten vuruorum kasa denk gelmesin die de bayağı bir eğri vuruorum drumda öle sölemişti zaten ben bacaktanda vurdum ama bacak çok acıo yaa ama karnım iice gerilince mecbur bacağa geçicez tek vurulamayacağım yer kolum olur heralde o daha bi kötü acıo çünküBen de hergün Clexane 0,4 yapıyorum. Şu an hala göbekten devam ediyorum, sanırım göbeğim iyice gerilene kadar da öyle yapıcam. Çünkü bacağa geçmeye korkuyorum. Bir kez denedim, epey zorlandım. Kan sulandırıcı iğne kullananlar, siz nerden yapıyorsunuz ? Bacaktan yapan varsa, kasa denk gelmiyor mu yani bacağın sert kısmına değil de içe mi nasıl yapıyorsunuz ?
LIMBURG1985 ben de aldım Angel Sound. Çoğu zaman ben de bulamıyorum, zor buluyorum. Eşime veriyorum o buluyor bazen, panik oluyor insan çünkü. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum, o bile strese sokuyor insanı çünkü bulamayınca. Sesleri ayırt edemeyebiliyor insan bazen. Ben de soluğu acilde almıştım bir kez. O yüzden temkinliyim artık alete karşı :)
Herkese güzel bir pazar diliyorum bebişleriyle
hayır İstanbul canım
günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:80::80::80:
kız olabilir demişti doktorum..valla çok çok mutluyum Allah biliyoya ben hiç takmamıştım bu testi kafama.ama merakta etmiyo değildim darısı sizlerin başına....ayy maşallah canım.. bi yükü daha atlattın... darısı başıma, çarşamba günü.. cinsiyeti söyledimi sana doktor
çok sevindim canım senin adına.. bak gördün mü boşuna kuruntu yapmışsın..
hadi iyi bak kendine..
evet evet aman ceviz ye boşver hem öyle tabletlerin içinde bir sürü katkı oluyor..
o yüzden ceviz ve balık yemek en iyisi..
ben de antalya dayım....yaşam hastanesine cemil beye gidiyorum.
bugün benim bebiş de 14+1 oldu
sen nereye gidiyosun??
ne güzel antalyadan birilerini daha görmek..
aaa seninle aynı sat ımız benimde 4 kasım beklenen doğum 11.11.2011:) kasıklarımda ağrı oluyo demişsin benimde oluyo ara ara.bulantılarım da bitti.kaç kilo aldın sen karnın çıktı mı?ben hiç hamile gibi değilim ya.
bi daha ki randevumuz 17 veya 18. haftada gel dedi, bu haftalarda da yapılacak bi test var mı? ben 16. hafta diye duymuştum sanki burdan?
Hemen ekliyorum cnm hoş gelldin minişinleteşekkür ederim canım
benide listeye eklermisin 12.hafta, yaşım 23,cinsiyet belli değil,sat16 şubat,bandırma,23 kasım doğum
ay cnm benim ne demek benim bebiş erkek çıktı ama içime kız doğuyoAncient Chinese Gender Predictor
kızlar cinsiyet tahminini merak edenler buradan yapabilirler kendileri..
women's birth year: yani annenin doğum yılı.. month: ay, day:gün oluyor..
altında da conception year var yani o da gebe kalınan yıl, ay ve gün oluyor..
ona da muhtemel son adet tarihinize 14 ekleyerek buluyosunuz canlarım..
umarım açıklayıcı olabilmişimdir..
yukarıdaki linki tıklayıp, bilgilerinizi girip "submit" yapacaksınız bebişler...
kubicim iyi eğlence çıkardın bize valla.. gene yaptın yapacağını
cnm sen bilğilerini yeniden ver listede hiç yoksun yanlışıkla silindi heralde vardı yoksaeklemeyi unutmuş olabilrmisin
son regli tarihimi 1 şubat hatırlıyorum.
geçer cnm çok az kalmış ben sanrım 14 hafta 5 6 günlükken geçti şimdi kendime dur diyemiyorum doymuyorumArkadaşlar ben 14. haftaya gırdım bugun hala bulantılarım geçmediSizler nasılsınız bulantısı hala devam eden var mı? Bir de son 1 haftadır eklem ağrılarım başladı, bazen dayanamayacak gibi oluyorum özellikle bulantılara,burda sizlerle aynı süreci yaşıyor olmak hafifletiyor...
merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?