2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iyi akşamlar kızlar
yarın sabah kontrolum var çok heyecanlıyım:18:
umarım bebegim iyidir saglıklıdır
ve inşallah yarın cinsiyetinide ögreniriz

cnm bende antalyadaydım ama artık marmaise taşındım sat 18 subat suanda 12+2 yim ben hamile kaldığımdan beri hiç kasık ağrım olmadı geçen çok yoruldum o zaman bir kez oldu ve kötü birşeymi oluyor diye korktum gerçi benim hamileşiğin ilk ayında iç belirtimde olmamıştı 8haftada mide bulantım başladı sadece yatacağım zaman oluyordu sabah öğlen hiç birşeyim yok gece yemek sonrası hafiften başlayıp gece yatacağımda çıkaracak derece oluyordu ama allaha şükür 11 haftamda bitti sadece bugün biraz oldu bulantım hafif hafif ama geçiciymiş inşallah sağlığıyla kucaklarımızada alırız herkeste kasık ağrısı olmuyor yani kendini strese sokma herşey yolunda hatta ben gecen bulantım bi anda kesilince kosa kosa dr a gittim herkes hiç karnın yok bulntın yok sabah hamilelerin bulantısı olur vs vs bi ton sey sölediler bende gece bulantımda gecince hemen dr gittim ama herşey yolundaydı boşuna stres yapmışım allah herkesin bebeişine sağlık versin inşallah

şimdilik iyiyim canım genelde yatıyorum wc banyo ve yemek yemek için kalkıyorum pazartesi günü kontrolüm vardı rahim uzunluğu 3,7cm dikişlerde de hiç bi sorun olmadığı için doktorum ev içinde gezinebilirsin kendi küçük işlerini yorulmadan yapabilirsin dedi. yediklerime dikkat ediyorum kabız olmamak için olursamda hemen ilaç içiyorum dikişlere zarar vermesin diye. günde 3litre su içiyorum. ilaçlarımda elevit ve ferro kullanıyorum. dikişten sonrada antibiyotik vardı bitti, enfeksiyon için fitil, haftada 1 proluton iğne vuruluyorum.
inşallah gerek kalmaz canım serklajın riskleride var sonuçta gerek yoksa yapılmaması daha iyi ama ben mecburdum öncekini açılmadan dolayı kaybettim ve açılma 13+6da başlamıştı bunuda riske atamazdım. sende her gittiğinde iyice baktır rağim ağzında açılma varmı, uzunluğu iyimi diye bide enfeksiyona dikkat et. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
çok ayrıntılı yazdım galiba merak ediyorsun diye herşeyi yazmaya çalışıyorum merak ettiğin bişey olursa yaz yine herzamn giremediğim için biraz geç cvp verebiliyorum

iyi geceler kizlar nasilsiniz?

biz iyiz cok sukur cuma gunu gorduk yavrumuzu masallah 7cm olmus.kipir kiprdi kucugum herseyi ,2li testimizde iyi, kan testinin sonucu henuz cikmadi beklemedeyim.

cinsiyetini ogrenemedik ama bir ara doktorum bebegime hitap ederken agzindan (HE )yi kacirdi yani erkek olabilir bilemiyorum saglikli bir sekilde dunyaya getireyimde kiz,erkek sorun degil benim icin.

sali gunu yine doktora gidecegim rahim agzini olcecekler bakacaklar bir sorun varsa dikis yapilacak.InsAllah bir sorun olmadan atlatirim bu kontrolumude Rabbim hepimize kolayliklar nasip etsin.

kistlerde ayri bir dert onlarda 2 hafta sonra bakilacak su anda bir sorun yok hamileligim ilerledikce bakalim neler olacak.

yalniz cok kalca ve sirt agrilarim var ne yapacagim sasirdim.doktorum pilatese basla dedi ama benim hic gonlum yok.ne olur ne olmaz zaten zor ve riskli bir hamileligim var bugunede binlerce sukurler olsun ama herseyden korkar olduk.Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin!

öyle yapıcam zaten oraya kadar gitmişim görmeden gelmem :)

canim cok aciklayici olmus yazdiklarin tesekkur ederim benim acilmamdan olmamisti erken dogum enfeksiondandi.bun bence onlem amacli dedi o prof yani ben oyle anliorum.hamileligimde gittigim3 dr da gerek olmadigini soyluyorlar ve her gidisimde de olcuyorlar.insallah gerek kalmaz.enfeksion dan basim dertte zaten ara ara hep oluyor soyle gecip bi gidemedi.insallah hepimiz sorunsuz mutlu sona ulasiriz.sorum oldugunda yine rahatsiz ederim seni canim tekrardan gecmis olsun.insalah zamaninmiz sular seller gibi gecsin hayirlisiyla

hayirli olsun oglusun masallah size canim.insallah serklaja falan gerek kalmaz canim

Come to me, come to me tonight
Oh god I need you, anyway... baby
I just wanna be, be around you all the time
Oh god I need you.. oh...

I'm running I'm scared tonight
I'm running I'm scared of life
I'm running I'm scared of breathing
Coz I adore you
Coz I adore you

Come to me, come to me a bit more
Oh god I need you, there's nothing left for me to say
So rest on me darling, stay forever more
Oh god I need you, I need you

Coz I adore you
Coz I adore you

Oh, what I wouldn't give away
To be you're shelter and keep you safe… oh… oh..

Coz I adore you
Coz I adore you

merhaba bende de kasık ağrısı oluyor canım yanar gibi oluyor çok yorulunca koşunca falan oluyor batıyor sanki bir şey içime ama onun dışında yok allaha şükür ben 13+4 üm henüz..mide bulantım hala geçmedi sabahları safra çıkıyor mutlaka işe gittiğim günler daha çok bulantım oluyor. akşamları da bulantım çok oluyor.

Teşekkür ederim, muhakkak deniycem. Çünkü çok kötüyüm miğdemde hiçbirşey durmuyor, hazım problemi de yaşıyorum ciddi şekilde ikisi için de ilaç verdi aslında doktor ama etkisi pek olmuyor, inşallah biran önce geçer benim de,

çok sevindim canım senin adına.. bak gördün mü boşuna kuruntu yapmışsın..
hadi iyi bak kendine..

balik yagida bulamadim henuz zaten nese siparis verdim turkiyeden ceviz getirttim valla simdilik hergun 3 tane yiyorum...benimde kolestrolum cikar arada ondan bildigimde iii oldu yoksa anlayamazdim neden oldugunu acikcasi saol

evet evet aman ceviz ye boşver hem öyle tabletlerin içinde bir sürü katkı oluyor..
o yüzden ceviz ve balık yemek en iyisi..

merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.

ben de antalya dayım.... yaşam hastanesine cemil beye gidiyorum.
bugün benim bebiş de 14+1 oldu
sen nereye gidiyosun??
ne güzel antalyadan birilerini daha görmek..

Günaydın Herkese..

Biz şoktayız minik kuzum erkekmiş hemde yanılma payı olmaz sanmıyorum dedi doktor .. ben anlamıyorum acaba görmediklerinde kıza benziyomu diyolar.. oysaki tahminde bulunmamaları en doğrusu..kızım diye sevdim 2 hafta o kadar alıştırdımki kendimi kıza duyduğumda neredeyse bayılacaktım.. çin takvimi beta hcg yüksekliği ekşi yemek falan hepsi hurafe :) sadece rus takviminde erkek çıktı oda tesadüftür.. ismini hazırlamıştım odasına karar vermiştim süsleme püsleme hayalleri kurmuştum..şimdi sıfırdan başlıcam içim biraz buruk ne yalan söyliyeyim bana gücenmesin yavrum..Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..tamamına erdirsin..

hayırlı olsun oğluşun :) senin belirtiler nasıldı sivilce çirkinleşme varmıydı göbüşün nasıldı

Merhaba ben 14+6 haftalığım.dediğin gibi canım ayakta çok durunca ve yorunca kendimi kasık ve özellikle bel ağrısı çok oluyor.önemli olan yavaş ve acele etmeden bişeyler yapmak.hiç içine kurt düşmesin Allah korusun bişey olursa onu hissedersin zaten hayatım.

günaydın güzel anneler.. nasılsınız görüşmeyel, haftasonu güzel geçmiştir umarım..

bizzz çok iyiyiyz, doktora gittik sabah 8,30 ta randevumuz vardı... kuzum büyümüş, el salladı annesine:) boyu 5,58 kolları bacakları herşeyi oluşmuş.. herşey çok normal dedi.. ense kalınlığı 1,52 cm çıktı, normal sınırlar içinde dedi.. burun kemiği oluşmuş (buda down sendromu için bi belirtiymiş heralde ), herşeyini tek tek gösterdi... çok tatlıydı yaa kıpır kıpı, hiç yerinde durmuyo, ağlamamak için zor tuttum kendimi, eşimde tabii:) veeee erkeğe benziyo ama kesin değil dedi... kesin bi dahaki kontrolde söylerim dedi, %65 -70 diyebilirim, erkeğe benziyo dedi, bacaklarını açtı gösterdi resmen ama kesin değil dedi yinede:)

hayırlı olsun oğluşun :) senin belirtiler nasıldı sivilce çirkinleşme varmıydı göbüşün nasıldı

sağol cnm kız bebekteki bütün belirtiler vardıı ..anladımki belirtilere takılmamak lazım mide bulantılarım vardı ekşi tuzlu şeyle istiyodu cnm etten tiksinmiştim ..ama nihayetinde erkek geliyoo ..:)

Son düzenleme:
benimde sırt ve belimin orta kısmı çok ağrıyor uykuda dönerken bile ağrıyor

ya bnmdee belımın ortası cok agrıyorr dedıgın gıbı hele gece yatakta donemıyorum bıle bazen yururken kasıo korkutuyo acıkcası..

ne guzel Rabbım oglusunu kucagında gostersn arkadasım .. banada 12 haftalıkken erkege benzıo dedı dr.umuz bnde hep ısmıyle sevıyorumm bakalım haftaya 17. haftamda gıdıcem nasıp olursa o zaman kesınlesıcek senı ck ıyı anlıyorum bı kız derse sok olurumm hıc onemlı degıl cınsıyetı ama 1 aydr oglum dıyorum ya tuhaf olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…