- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #7.961
arkadaşlar bir sorum olacak kasık ağrısı veya bel ağrısı çeken var mı ben ilk zamanlar ağrılar yaşıyordum kasıklarımda falan son zamanlarda rahatladım yorulunca oluyor tabi ama onun dışında iyiyim şükür ama sanki hiçbir şey hisstmeyince bişeyler yolunda gitmiyo mu diye kurt düşüyo içime yani alıştık mı acaba ondan mı hiç bir şey hissetmiyorum.
sizler nasıl hissediyorsunuz kendinizi karnınızda bir ağırlık falan hissediyo musunuz bunları da paylaşabilir miyiz.
Bir de haftası benimle aynı olan var mı teşekkürler görüşürüz
gunaydin canim nasil geciyor suerkli hep yatiormusun yoksa evin icinde gezinmek varmisin?neler yiyip neler iciyorsun ne haplari kullaniosun ayy cok sordum kusura bakma;bana dr gerek olmayacaini soyledi;bikac dr oturup tartistik senin durumunu dedi ve biz karsiyiz dedi her gidisimde sIk sIK kontrol edicez dusme durumunda bakariz ama olmayacak dedi insallah olmaz.senden bende tum hamilelerimiz de saglikla hayirlisiyla kavusur bebislerine
gercekten gec ve merak ettirici bi süre kahvekolikcim ama güzel sonuclar gelsin diye dua etmek içinde iyi bi süreherseyde bi hayır vardır sıkma canını.hem ne gzl 10 gün sonra snucu almaya gittiğinde bi daha usg ye giricem dersin bebişi bi daha görürsün
canim cok aciklayici olmus yazdiklarin tesekkur ederim benim acilmamdan olmamisti erken dogum enfeksiondandi.bun bence onlem amacli dedi o prof yani ben oyle anliorum.hamileligimde gittigim3 dr da gerek olmadigini soyluyorlar ve her gidisimde de olcuyorlar.insallah gerek kalmaz.enfeksion dan basim dertte zaten ara ara hep oluyor soyle gecip bi gidemedi.insallah hepimiz sorunsuz mutlu sona ulasiriz.sorum oldugunda yine rahatsiz ederim seni canim tekrardan gecmis olsun.insalah zamaninmiz sular seller gibi gecsin hayirlisiylaşimdilik iyiyim canım genelde yatıyorum wc banyo ve yemek yemek için kalkıyorum pazartesi günü kontrolüm vardı rahim uzunluğu 3,7cm dikişlerde de hiç bi sorun olmadığı için doktorum ev içinde gezinebilirsin kendi küçük işlerini yorulmadan yapabilirsin dedi. yediklerime dikkat ediyorum kabız olmamak için olursamda hemen ilaç içiyorum dikişlere zarar vermesin diye. günde 3litre su içiyorum. ilaçlarımda elevit ve ferro kullanıyorum. dikişten sonrada antibiyotik vardı bitti, enfeksiyon için fitil, haftada 1 proluton iğne vuruluyorum.
inşallah gerek kalmaz canım serklajın riskleride var sonuçta gerek yoksa yapılmaması daha iyi ama ben mecburdum öncekini açılmadan dolayı kaybettim ve açılma 13+6da başlamıştı bunuda riske atamazdım. sende her gittiğinde iyice baktır rağim ağzında açılma varmı, uzunluğu iyimi diye bide enfeksiyona dikkat et. inşallah herşey yolunda gider hepimiz için.
çok ayrıntılı yazdım galiba merak ediyorsun diye herşeyi yazmaya çalışıyorum merak ettiğin bişey olursa yaz yine herzamn giremediğim için biraz geç cvp verebiliyorum
iyi geceler kizlar nasilsiniz?
biz iyiz cok sukur cuma gunu gorduk yavrumuzu masallah 7cm olmus.kipir kiprdi kucugum herseyi ,2li testimizde iyi, kan testinin sonucu henuz cikmadi beklemedeyim.
cinsiyetini ogrenemedik ama bir ara doktorum bebegime hitap ederken agzindan (HE )yi kacirdi yani erkek olabilir bilemiyorum saglikli bir sekilde dunyaya getireyimde kiz,erkek sorun degil benim icin.
sali gunu yine doktora gidecegim rahim agzini olcecekler bakacaklar bir sorun varsa dikis yapilacak.InsAllah bir sorun olmadan atlatirim bu kontrolumude Rabbim hepimize kolayliklar nasip etsin.
kistlerde ayri bir dert onlarda 2 hafta sonra bakilacak su anda bir sorun yok hamileligim ilerledikce bakalim neler olacak.
yalniz cok kalca ve sirt agrilarim var ne yapacagim sasirdim.doktorum pilatese basla dedi ama benim hic gonlum yok.ne olur ne olmaz zaten zor ve riskli bir hamileligim var bugunede binlerce sukurler olsun ama herseyden korkar olduk.Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin!
arkadaşlar bir sorum olacak kasık ağrısı veya bel ağrısı çeken var mı ben ilk zamanlar ağrılar yaşıyordum kasıklarımda falan son zamanlarda rahatladım yorulunca oluyor tabi ama onun dışında iyiyim şükür ama sanki hiçbir şey hisstmeyince bişeyler yolunda gitmiyo mu diye kurt düşüyo içime yani alıştık mı acaba ondan mı hiç bir şey hissetmiyorum.
sizler nasıl hissediyorsunuz kendinizi karnınızda bir ağırlık falan hissediyo musunuz bunları da paylaşabilir miyiz.
Valla Canım benim çok bulantım oldu. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Bu sabah tv de gebelikte bulantı için öneride bulunuyordu bir uzman. Küçük parmak kadar taze zencefili bir bardak suda 5 dakika kaynatıp ılınınca yudum yudum için sabahları dedi. Devam etseydi yapardım. Ben de zencefilli bisküvi yedim, o da fena gelmedi. Yalnız deneyimlerime göre karbonhidratlı gıdalar daha çok bulantı yapıyor. Şekersiz süt bana iyi geliyordu. Bir de naneli sakız çiğnemek çok çok iyi geldi.Yemeğimi yer yemez sakız aldım hep ağzıma. Bir dene bakalım.
Arkadaşlar buğün doktora gittik.çok güzeldi herşey 2li teste gerek duymadı.pek hareketliydi.gelcek ay memlekete gidecektik biraz riskli olabilir dedi.hiç önemli değil tabikide gitmem tabikide yeterki o sağlıklı olsun.cinsiyetide erkek olabilir ama gelecek ay kesinleşir dedi.tabi cinsiyet önemli değil.sağlık sağlık
balik yagida bulamadim henuz zaten nese siparis verdim turkiyeden ceviz getirttim valla simdilik hergun 3 tane yiyorum...benimde kolestrolum cikar arada ondan bildigimde iii oldu yoksa anlayamazdim neden oldugunu acikcasi saol
merhaba arkadaşlar ben de 14+2 günlük hamileyim antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.
Günaydın Herkese..
Biz şoktayız minik kuzum erkekmiş hemde yanılma payı olmaz sanmıyorum dedi doktor .. ben anlamıyorum acaba görmediklerinde kıza benziyomu diyolar.. oysaki tahminde bulunmamaları en doğrusu..kızım diye sevdim 2 hafta o kadar alıştırdımki kendimi kıza duyduğumda neredeyse bayılacaktım.. çin takvimi beta hcg yüksekliği ekşi yemek falan hepsi hurafe :) sadece rus takviminde erkek çıktı oda tesadüftür.. ismini hazırlamıştım odasına karar vermiştim süsleme püsleme hayalleri kurmuştum..şimdi sıfırdan başlıcam içim biraz buruk ne yalan söyliyeyim bana gücenmesin yavrum..Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..tamamına erdirsin..
ebru aynı tarıh sat tarıhımız :)
hayırlı olsun oğluşun :) senin belirtiler nasıldı sivilce çirkinleşme varmıydı göbüşün nasıldı
benimde sırt ve belimin orta kısmı çok ağrıyor uykuda dönerken bile ağrıyor
Günaydın Herkese..
Biz şoktayız minik kuzum erkekmiş hemde yanılma payı olmaz sanmıyorum dedi doktor .. ben anlamıyorum acaba görmediklerinde kıza benziyomu diyolar.. oysaki tahminde bulunmamaları en doğrusu..kızım diye sevdim 2 hafta o kadar alıştırdımki kendimi kıza duyduğumda neredeyse bayılacaktım.. çin takvimi beta hcg yüksekliği ekşi yemek falan hepsi hurafe :) sadece rus takviminde erkek çıktı oda tesadüftür.. ismini hazırlamıştım odasına karar vermiştim süsleme püsleme hayalleri kurmuştum..şimdi sıfırdan başlıcam içim biraz buruk ne yalan söyliyeyim bana gücenmesin yavrum..Allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?