• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ne guzel Rabbım oglusunu kucagında gostersn arkadasım .. banada 12 haftalıkken erkege benzıo dedı dr.umuz bnde hep ısmıyle sevıyorumm bakalım haftaya 17. haftamda gıdıcem nasıp olursa o zaman kesınlesıcek senı ck ıyı anlıyorum bı kız derse sok olurumm hıc onemlı degıl cınsıyetı ama 1 aydr oglum dıyorum ya tuhaf olucak..[/QUOTE]

amin cnm hepimizinkini inşallahh.. aslında hiç tahminde bulunmasalar emin olmadıklarında daha iyi olur ne hayaller kurdum bi bilsen.. alışıcaz artık minik erkeğe ..Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin hepimize..

:nazar:merhaba arkadaşlar ben de :nazar::nazar::nazar:14+2 günlük hamileyim :nazar:antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.

aaa seninle aynı sat ımız benimde 4 kasım beklenen doğum 11.11.2011:) kasıklarımda ağrı oluyo demişsin benimde oluyo ara ara.bulantılarım da bitti.kaç kilo aldın sen karnın çıktı mı?ben hiç hamile gibi değilim ya.

gunaydın herkese ,

cınsıyetler bellı oluyor artık kesınleserek ..

Allah saglıklısınıı nasıp etsın herhese..

ben sizden cok sey ögrendım ben ,

ama zaten aralık annesı olucaktım 1 aralık,

kasımda dogururum dıyordum ama aralık annesnde durmak daha ıyı olucak benım ıcın

sımdıden hayırlı dogumlar dılıyorum güzel haberlerınızı alırım ınsallah

kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın

simiramis Alanya da gorusuruz cnım

Celen ,İlgimdisi,sedus,trawna İzmire gelirseniz görüşürüz..

crafty ,princess daha aklıma gelmeyen sohbet ettıgım bır suru kısı ..

seviyorum sizi ..:16:

Son düzenleme:
bu arada ben ikli test için 40 lira verdim ve çarşamba günü çıkacak.. sizden hep 100 lü rakamlar duyunca baya tedarikli gitmiştim ama bizim hastanede ucuzmuş baya...

günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:nazar::80::80::80:

gecende arkadaslarla konusmustuk bu batıl inançları :40: hatta hepsininde mantıklı bir acıklaması oldugunu.
mesela eskiden paslı makaslar varmıs ve kuaför falanda yokmus.kadınlar evde kendileri kesermiş saclarını.ve coğuda derisine batırırmıs paslı makası.ama artık günümüzde bu sorun yok :16: hem ömrü verende alanda Allah.sac kestirmeyle ömür kısalırmı :1: nasıl rahat ediceksen nu yaptır bence ki ben bi kızımda kestirdim allahım bagıslasın sağlıklı bir 3 yıl gecirmekte :emir_bebek:

cok gecmiş olsun son durum nediir?:59:

bende fraxiparine 0,4 lük kullanıyorum ve maalesef daha şimdiden göbeğimde vurulcak yerim kalmadı.her yer beze mor :59: bacağımdan vuruldm 4 kere ama ömrüm cıkı sanki :43:

kızlar buarada hemen bişeyi söylemeden gecmiyim:gecen gün yatıs pozisyonlarından konusulmustu.hani sol tarafımıza yatılıcak die.bi arkadasımızda düz yatarsak bebek amniyoyu yutar falan yazmıstı.inşallah ilerleyen haftalarda bebişlerimiz amniyosu yutmaya baslıycak ve bu sayede bosaltım sistemi (böbrekleri) calısmaya baslıycak :69:

canım benim göbeğimde öle aman aman bi morarma olmadı bezede olmuyor ilk başta olsa bile heemen geçiyor sen iğneni dikmi vuruosun ben bayağı bi yatay vuruorum dr um öle söyledi çünkü belki bundan kaynaklanıyordur
vesvese edilcek hicbirsey yok canim .burda hep boyle oldugu icin belki de mecburen sabretmisimdir yoksa cok sabirsiz biriyim.sen her zaman duani eksik etme bebisinden zaten ki ediyorsundur hic sorunsuz olacak insallah

bu arada bugunacile gittik kizlar .hani ben angelsound aldim demistim ya her sabah ve aksam dinliorum ve her zamanda dinledim aldigimdan beri bugun ara ara bulamadim oyle korktumki cok agladim cok aradim ama defalarca baktim yok yok:59:.neyse hemen acile gittik ultrosona sokmadi ama hastanenin ozel doppleriyle dinledik cok sukur gumbur gumbur atiodu:nazar::nazar::nazar: nasil korktugumu anlatmama gerek yok sanirim
bende çok düşündüm almayı hatta internetten kredi kartı numarama kadar girdim ve sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü bebek bazen uygun pozisyonda olmuomuş eşimde sırf bu yüzden almamı istemedi benim
Ben de hergün Clexane 0,4 yapıyorum. Şu an hala göbekten devam ediyorum, sanırım göbeğim iyice gerilene kadar da öyle yapıcam. Çünkü bacağa geçmeye korkuyorum. Bir kez denedim, epey zorlandım. Kan sulandırıcı iğne kullananlar, siz nerden yapıyorsunuz ? Bacaktan yapan varsa, kasa denk gelmiyor mu yani bacağın sert kısmına değil de içe mi nasıl yapıyorsunuz ?
LIMBURG1985 ben de aldım Angel Sound. Çoğu zaman ben de bulamıyorum, zor buluyorum. Eşime veriyorum o buluyor bazen, panik oluyor insan çünkü. Çok sık kullanmayı düşünmüyorum, o bile strese sokuyor insanı çünkü bulamayınca. Sesleri ayırt edemeyebiliyor insan bazen. Ben de soluğu acilde almıştım bir kez. O yüzden temkinliyim artık alete karşı :)

Herkese güzel bir pazar diliyorum bebişleriyle :1:
canım ben göbekten vuruorum kasa denk gelmesin die de bayağı bir eğri vuruorum drumda öle sölemişti zaten ben bacaktanda vurdum ama bacak çok acıo yaa ama karnım iice gerilince mecbur bacağa geçicez tek vurulamayacağım yer kolum olur heralde o daha bi kötü acıo çünkü:59:

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar,
bende bu sabah 2 li test sonucumu almak için doktora gittim şükür iyi çıktı herşey...darısı belli olmyanların başına:nazar::80::80::80:

ayy maşallah canım.. bi yükü daha atlattın... darısı başıma, çarşamba günü.. cinsiyeti söyledimi sana doktor

sumakcım sen arada takıl yine bize ya.. bencede senin bebiş kasımda gelir:) sen bizi fazla boşlama olur muuuuuuuuuuuuuu??

hayırlı sabahlar kızlar herkes iyidir inş.dün çok fena başım ağrıdı.çok şükür bugün iyiyim.cuma gününü bekliyorum bebişimle randevumuz var bakalım ne kadar büyümüş birde rahim boyunu ölçecek doktorum.

bi daha ki randevumuz 17 veya 18. haftada gel dedi, bu haftalarda da yapılacak bi test var mı? ben 16. hafta diye duymuştum sanki burdan?

cevap veren herkese teşekkürler benim yorulduğumda çok belim ağrıyo ve karnımda ağrı oluyo onun dışında hiç hamile gibi değilim çok şükür ki bulantım öyle çok olmamıştı ve uzun da sürmedi birkaç haftaydı onlar çok oluyo geçeli ağrıları hissedince daha iyi sanki bebeği hissdeiyomuşum gibi geliyodu onun için sizlere sorma gereği duydum sanki ağrılar gitti hamilelik bitti gibi Allah korusun. Şimdi gayet normal hayatımdayım yani ben 10 gün sonra gidicem dra daha da var yani merak ediyorum tabii ki

çok sevindim canım senin adına.. bak gördün mü boşuna kuruntu yapmışsın.. :34:
hadi iyi bak kendine.. :71:

evet evet aman ceviz ye boşver hem öyle tabletlerin içinde bir sürü katkı oluyor..
o yüzden ceviz ve balık yemek en iyisi.. :46:

ben de antalya dayım.... :46: yaşam hastanesine cemil beye gidiyorum.
bugün benim bebiş de 14+1 oldu :9:
sen nereye gidiyosun??
ne güzel antalyadan birilerini daha görmek..

cnm ben vitale hastanesine Ali fuat beye gidiyorum zaten benimki tedavi ile oldu özlenen bebğim yani kuzum benim. Ali Fuat Şengör doktorum memnun oldum ben de

aaa seninle aynı sat ımız benimde 4 kasım beklenen doğum 11.11.2011:) kasıklarımda ağrı oluyo demişsin benimde oluyo ara ara.bulantılarım da bitti.kaç kilo aldın sen karnın çıktı mı?ben hiç hamile gibi değilim ya.

cnm çok sevindim aynı gittiğimize birbirimizi takip edelim ya ne güzel. cnm ben pek bulantı faklan yaşamadım bir de hep düşük riskim vardı o yüzden genelde yattım ve tabi yemek ye yat hareketsizlikten kilo aldım 4,5 kilo aldım karnım biraz çıktı zaten göbiş vardı bide daha kilo aldım öyle yani. benim ağrılar gitti şükür tabi ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyom ben de hayırlısı olsun baklım . bu aarada belkenen doğum 11.11.2011 ne güzel di mi ama sanmıyom ben o gün olacağını çünkü o 40 haftanın dolduğu gün bir sitede okudum %5 o gün olurmuş doğum o yüzden tarihin o gine denk gelmesi zor ama hiç dert değil yeer ki bebeğime seğsalim kavuşayım hepimiz tabii ki birbirimizi takip edelim cvn ya güzel denk geldi öpüyom

teşekkür ederim canım
benide listeye eklermisin 12.hafta, yaşım 23,cinsiyet belli değil,sat16 şubat,bandırma,23 kasım doğum
Hemen ekliyorum cnm hoş gelldin minişinle :emir_bebek::46::46:
Ancient Chinese Gender Predictor

kızlar cinsiyet tahminini merak edenler buradan yapabilirler kendileri..
women's birth year: yani annenin doğum yılı.. month: ay, day:gün oluyor..
altında da conception year var yani o da gebe kalınan yıl, ay ve gün oluyor..
ona da muhtemel son adet tarihinize 14 ekleyerek buluyosunuz canlarım..
umarım açıklayıcı olabilmişimdir..
yukarıdaki linki tıklayıp, bilgilerinizi girip "submit" yapacaksınız bebişler... :34:

kubicim iyi eğlence çıkardın bize valla.. gene yaptın yapacağını :66::66::71:
ay cnm benim ne demek benim bebiş erkek çıktı ama içime kız doğuyo :1: hayırlısı olsun yinede eğlence bizim için :64::64:
eklemeyi unutmuş olabilrmisin:66:
son regli tarihimi 1 şubat hatırlıyorum.
cnm sen bilğilerini yeniden ver listede hiç yoksun yanlışıkla silindi heralde vardı yoksa :1:
Arkadaşlar ben 14. haftaya gırdım bugun hala bulantılarım geçmedi :50: Sizler nasılsınız bulantısı hala devam eden var mı? Bir de son 1 haftadır eklem ağrılarım başladı, bazen dayanamayacak gibi oluyorum özellikle bulantılara,burda sizlerle aynı süreci yaşıyor olmak hafifletiyor...
geçer cnm çok az kalmış ben sanrım 14 hafta 5 6 günlükken geçti şimdi kendime dur diyemiyorum doymuyorum :1::39: hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah bulantıların bırakır gider senide sen doymazsın benim gibi:73:

:nazar:merhaba arkadaşlar ben de :nazar::nazar::nazar:14+2 günlük hamileyim :nazar:antalyadayım sat 4 şubat beklenen doğum tarihi 11 kasım Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin hepimiz için hayırlı olsun bebişlerimiz inş.

ekliyorum cnm :38: hoş geldin yaşın eksik listede :1: :70::71:

Back
X