2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hoş geldin nazlıkız nasılsın cnm :97:

mrb canım görmedim yazını kusura bakma bikaç gündür girmediğim için eski sayfalara bakıyodum yaw senin verdiğin linklerde hep kız çıkıyo bana :86:bakıyorum burda biçok kişinin 13 haftada belli olmuş cinsiyeti ben 3 haftadır dr gitmedim söylesin artık bende rahatlıyım :26:

selaaammm umarım herkes iyidir baya baya cinsiyetler öğrenilmiş fakat benden size tavsiye 15. haftadan öönce söylenen cinsiyet tahminlerine cok itibar etmeyin cunku bu dönemden önce cinsel organları şişkin olabiliyo kıza erkek erkeğe kız denio

benm berbat yaaaa biz direk dik vuruyoruz.zaten parmaklarımla tutup vuruyoruz.ve sırf yağ bölgesine.yani kasa damara denk gelemez göbekteyken.benm sorunum ilaç dağılmıyo

oyyy maşallaaahhh allaha emanet olsun
evet işte o bebeeekkkkk hatta için bi hoş olmustur tam o anda.hani arabayla giderken bi yüksekten aşşaya ani iniş olunca için bi tuhaf olur ya ondan olmustur.işte o bebeğin yer değiştirmesi tatlım gözün aydın olsun
selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.
allaha emanet minicik pembecik bişi yaaa

aynen katılıyorum :13:

selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.

Gözün aydın canım. fotojenikmiş senin bücür Allah kucağınada almayı nasip eylesin. Amin

Gözün aydın canım. Bundan sonrası da sağlıcakla olur inş. Amin

ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:

:))) bakalım bizimki ne olacak hayırlısı olsun seninde canım
birdahaki kontrolün ne zaman?

hep aynıyız canım. Gecenin sessizliği başlayınca acaba hareket edermi? bir şeh hissedecekmiyim... vs.

evet işte o bebeeekkkkk hatta için bi hoş olmustur tam o anda.hani arabayla giderken bi yüksekten aşşaya ani iniş olunca için bi tuhaf olur ya ondan olmustur.işte o bebeğin yer değiştirmesi tatlım gözün aydın olsun

Ayyy çok mutlu oldum şimdi :) :) ama 2-3 gün önce hissetttim oda bir kere umarım en kısa zamanda hissederim tekrar. aynen tarif ettiğin gibi oldu. Sanki gondola binmişim de aşağı iner gibi olmuştu. Çok güzel anlatmışsın.Senin 2. hamileliğin sanırım tecrübelisin :):)

tipitip bende idrar yollarında enfeksiyon çıktı bi toz verdi içtim bakalım kontrolde ne olacak

Arkadaşlar günaydın. Araba kullanmayla ilgili doktorundan yasak alan var mı? Sabah trafiğinde bir tır tarafından sıkıştırıldıktan sonra yaşadığım sitresin ardından,acaba hamilelere yasak mı diye düşündüm. Ama doktorum bu konuyla ilgili hiçbirşey demedi ben de sormamıştım zaten. Doktorumu hazıranın ılk haftasında yapılacak olan 4 lü teste kadar da görmeyeceğim.

Alışıyorum cnm zaten ilk bebeğim ve mucize benimki bu yüzden ayırt etme lüksüm olamaz sadece çok kaptırmışım kendimi farkında olmadan Heşeyin hayırlısı hep böle istedim ben demekki hayırlı olan buymuş sağlıklı hayırlı olsunlar Allahım kucaklarımızada almayı nasip etsin inş..

ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:

mrb.celen ben 12 hatada başladım elevite kırıp öyle içebiliyorum.kan ilacınıda şurup istedim.ismi maltofer.kan ilaçlarına genelde 3.aydan sonra başlanıyor ama bulantın varsa o yüzden ertelemiş olabilir.

kızlar az önce ender saraç hamileler için öneri olarak çatlaklarını önlemek için susam+kayısı yağını önerdi. hemen yazıym dedim, göbekler çıkmaya başladı, ben alıcam başlayacağım sürmeye,bir de magnezyum önerdi kramplar için suda eriyen tabletleri kullanın dedi, benim doktor yazdı zaten magnorm diye bi suda eriyen tablet magnezyum, ben başladım, hatta biraz ishal yaptı tuvalete çıkamayanlara da faydalı olur belki

günaydın herkese........inş gününüz güzel ve mutlu geçer......

helencim sen çok iyi anlıyorum.....bende kendimi kıza çok kaptırmıştım çevrmedne herkes kız diyordu...annem bana hamileyken çok rahat geçirmiş bende öyle olunca kız diye düşünmüştüm.....sürekli eksi yiyordum hiç tatlı yiyesim yoktu....çn takvimi erkek diyordu ama 2 ark erkek dedi halde kızları oluyor o yüzdne çok önemsemedim....rus takvimi kız diyordu iyi ve kıza alıştırmıştım kendimi.... dr erkek diyince şok oldum.....ki ben kendi kendime gelin güvey olmuştum senin bide dr dediği için kendini kaptırman çok normal.....

ben şoktan 1-2 günde kurtuldum...nasıl alıştırdıysam kendimi çok kaptırmışım...tuhaf oldum.... şimdi daha iyiym alıştım artık....ama erkek çocuk sahibi olması gerçekten çok zor hep korkardım (2 tane erkek kardeşim var.onların yaşadıklarını annemin çektiklerini görünce) Rabbim nasip etti...inş hayırlı evlat olarak yetiştirebiliriz.....

senin şu anda şokta olman normal...anca kendine gelir alışırsın sıkma canını.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…