- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.121
hoş geldin nazlıkız nasılsın cnm :97:
canım benim göbeğimde öle aman aman bi morarma olmadı bezede olmuyor ilk başta olsa bile heemen geçiyor sen iğneni dikmi vuruosun ben bayağı bi yatay vuruorum dr um öle söyledi çünkü belki bundan kaynaklanıyordur
bende çok düşündüm almayı hatta internetten kredi kartı numarama kadar girdim ve sırf bu yüzden vazgeçtim çünkü bebek bazen uygun pozisyonda olmuomuş eşimde sırf bu yüzden almamı istemedi benim
canım ben göbekten vuruorum kasa denk gelmesin die de bayağı bir eğri vuruorum drumda öle sölemişti zaten ben bacaktanda vurdum ama bacak çok acıo yaa ama karnım iice gerilince mecbur bacağa geçicez tek vurulamayacağım yer kolum olur heralde o daha bi kötü acıo çünkü
oyyy maşallaaahhhselam kızlar bebegimi gördüm geldim sabah
allah nasip kısmet ederse bi oglumuz olacakmış doktora emin misiniz dedim evet dedi pipisinin resmini çekti birde okla gösterdi
bebegimin saglıgıda iyiymiş allaha şükür böbreklerini midesini kalbine kaval kemigine yüzüne ellerine ayaklarına baktı.2ayak parmagı başparmagına göre uzun ailenizde varmı dedi eşiminkide bariz uzundur yani onu bile gördük
benim içinde artık ddüşük tehliken geçti gezebilir seyehat edebilir tatile çıkabilirsin dedi çok mutlu oldumartık allahın izniyle özgürlügüme kavuştum yakındada çalışmaya başlayacagım
evet işte o bebeeekkkkkkızlarr ilk bebeği olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben geçen akşam sanki içimden bir şey kaydı. Galiba oğlum sörf yapıyor dedim :) ama bir kez hissettim öyle birşey başka hissetmedim. ama doktor 20. haftalarda hissedeceksin diyor ama ben sabırsızlanıyorum sanırım. hep kendimi dinliyorum hissedeyim diye :):)
selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.
[FONT=[FONT="Arial Black"][/FONT][/FONT]canım üzülme ya bebeğin sağlıklı olsun o yeteer.banada doktor %55 erkek dedi bende kız hissediyordum aynı sendeki durum bendede oldu yok askerlik yok iş ama şimdi bunları düşünmenin zamanı değil şimdi hamileliğin tadını çıkart bebek dünyaya gelince herşeyi unutcaksın ne kendini ne bebişi üz..yavrun senin ne hissettiğini anlar unutma....
selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.
selam kızlar bebegimi gördüm geldim sabah
allah nasip kısmet ederse bi oglumuz olacakmış doktora emin misiniz dedim evet dedi pipisinin resmini çekti birde okla gösterdi
bebegimin saglıgıda iyiymiş allaha şükür böbreklerini midesini kalbine kaval kemigine yüzüne ellerine ayaklarına baktı.2ayak parmagı başparmagına göre uzun ailenizde varmı dedi eşiminkide bariz uzundur yani onu bile gördük
benim içinde artık ddüşük tehliken geçti gezebilir seyehat edebilir tatile çıkabilirsin dedi çok mutlu oldumartık allahın izniyle özgürlügüme kavuştum yakındada çalışmaya başlayacagım
merhaba arkadaşlar.. benim doğum tarihide 28,11,2011 görünüyo.. ama sezeryan olacak olursa 11.11.11 de olsun istiyorum bebişim.. 38. hafta oluyo ma güzel bi tarih:)
kız denenlerin erkeğe dönmüş bakıyorum da.. erkekler pek değişmemiş heralde.. bizede erkek olabilir dedi..ben nedense kıza hazırlamışım kendimi:):)
kızlarr ilk bebeği olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben geçen akşam sanki içimden bir şey kaydı. Galiba oğlum sörf yapıyor dedim :) ama bir kez hissettim öyle birşey başka hissetmedim. ama doktor 20. haftalarda hissedeceksin diyor ama ben sabırsızlanıyorum sanırım. hep kendimi dinliyorum hissedeyim diye :):)
Helencim gercekten sok bi durum ben olsam bende sasirdim olsun onemli olan bebegin iyi saglikli bir sekilde buyuyor sairim bu senin ilk bebegin olacak kizi erkegi farketmez bence saglikla zamaninda gelsinler de
evt cnm hayırlı sağlıklı olsunlar kız erkek önemli değil,, inan bende böyle bi ayrım yapmıyorum zaten bi mucize benim bebeğim Allah affetsin ama doktorada kızmıyorum değil madem emin değilsiniz göremedik deyin olsun bitsin ..senin bebiş nasıl ?
oyle canim kimse onlarin bogazina sarilmiyo ki emin degilsen gormuyosan soyleme daha iyi.benimde gonlumden gecen var tabi ama gecen gun bebegimin kalp atisini bulamayinca cok korktum kiz erkek farketmez saglikli olsun yasiyor olsun diye dua ettim.bebis iyi insallah 27sinde kontrolumuz meraktan catliycam artik gunler gecmiyor sanki
hep aynıyız canım. Gecenin sessizliği başlayınca acaba hareket edermi? bir şeh hissedecekmiyim... vs.
slm kızlarr..bebekimi gördüm bugün pek hareketli değildi bugün çikolata da pek işe yaramadı.eşimle tartıştık biraz etkilendi heralde ayy hiç kıpırdamadı.ama çok şükür doktor bi sorun yok dedi bakalım ikili testtede bişey çıkmaz inşallah ..bide enfeksiyon var mı die bi test daha yaptır dedi doktor onu yaptıran var mı aranızda?
[FONT=[FONT="Arial Black"][/FONT][/FONT]canım üzülme ya bebeğin sağlıklı olsun o yeteer.banada doktor %55 erkek dedi bende kız hissediyordum aynı sendeki durum bendede oldu yok askerlik yok iş ama şimdi bunları düşünmenin zamanı değil şimdi hamileliğin tadını çıkart bebek dünyaya gelince herşeyi unutcaksın ne kendini ne bebişi üz..yavrun senin ne hissettiğini anlar unutma....
ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:
oyle canim kimse onlarin bogazina sarilmiyo ki emin degilsen gormuyosan soyleme daha iyi.benimde gonlumden gecen var tabi ama gecen gun bebegimin kalp atisini bulamayinca cok korktum kiz erkek farketmez saglikli olsun yasiyor olsun diye dua ettim.bebis iyi insallah 27sinde kontrolumuz meraktan catliycam artik gunler gecmiyor sanki
canım evt o kadar çok kızıyorumki kendime bazen kaptırmamam lazımdı, yavrum umarım bana gücenmemiştir çünkü ben onu çok seviyorum sadece çok şaşırdım..önemli olan bebeklerin sağlıklı olmaları zaten onlar anne ve babalarını seçermiş :)) seninkinin cinsiyeti belli mii?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?