- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.141
ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:
hani ilkimu kızlar nerdesiniz yaaaaa bekliyoruz bebişimle burdaahadi gelin :97::97::97:
ilkimuuuuuuuuuuu ilkimuuuuuuuuuu nerdesin akşam gelcem dedin gelmedinn gııcık bööösorcam sana sen gel beni bulamıcan kız göbişini ekle ben gece uyanır bakarım
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum( bu bir alıntıdır )
Google Google Translate
yaaa akşam giremedim resim bile çekemedim kubicim yaaaaaaaaaa
kızımı bakıcıdan aldık park park diye tutturdu eve gelene kadar 10 u buldu uyut felan derken...
gece oldu saat......
öyle işte canım ya ama yüklemeye çalışıcam...
bu arada bomba haberi veriyorum az önce doktordan geldim, doktor kızın oluyo dedi...
iki kızım olmuş oluyo yani..
ikisi de benim canımın yarısı olacak tabiki..
kızı erkeği yok...
iki kız 1 yaş araları tam kardeş olacaklar...
öyle işte bebişler............
öpüldünüz hepiniz..
kızımın adını pelin koyucam..
isim çalmak serbest
kızımı bakıcıdan aldık park park diye tutturdu eve gelene kadar 10 u buldu uyut felan derken...
gece oldu saat......
bu arada bomba haberi veriyorum az önce doktordan geldim, doktor kızın oluyo dedi...
kızı erkeği yok...
öpüldünüz hepiniz..
isim çalmak serbest
elevit kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz kahvaltıyla beraber diyor.kahvaltının ortasında ilacı alıp sonra yemeğe devammı etmek lazım yoksa yeme bitince alsakta olur mu?.....
elevit kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz kahvaltıyla beraber diyor.kahvaltının ortasında ilacı alıp sonra yemeğe devammı etmek lazım yoksa yeme bitince alsakta olur mu?.....
seni zaten bırakan yokki gidemezsin hiç biyerebenimde büyük ihtimal sezeryan olucağı için ekim sonu olucak sanırım
bere, şapka gibi bişi aldım dün
keşke almasaydım die içim içimi yiyo
7. aydan sona al derler ya
ama dayanamadım yaaaaaa
ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:
kahvaltı sonrası kafama göre içiorum :)
demiri de 15:00 gibi fln
niye 15 de?
prospektüsünde tok karna yazıyo ama eczacı üstüne basa basa bu aç karna dedi. netten de araştırdım aç karna emilimi daha çabukmuş.
gece oldu saat......
kızı erkeği yok...
öpüldünüz hepiniz..
isim çalmak serbest
ayy çok güzelll bi haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne güzel arkadaş kardeş birbirlerinin herşeyi olucaklar.tıpkı canım ablamla ben gibi:)gerçekten bambaşka süper bişe bu.ay ben de öğrenmek istiyorum artık meraktan çatlicam.hamileliği ilerleyip de öğrenemeyen bi ben,bi kubi bi de meysa kaldı heraldehaftaya perşembe günü randevum sabırsızlıkla bekliyorum.herkes kız bi ben erkek hissediyorum.hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiç fark etmez.
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün iyiyim çok şükür dün doktora gittik bebişimi gördüm elleri ayakları herşeyini gördük ellerini gözlerinin üzerine koymuş uyuyordu anası gibi tembel o dadoktor ense ölçüsünü aldı 1.20 mm gayet normal kan idrar testi yapmaya gerek yok dedi üçlüyü yaparız dedi bir ay sonra tekrar gideceğiz inşallah cinsiyeti belli oluyormu dedim daha erken dedi ama verdiği ultrason kağıdında cinsiyet bölümünde female yazıyor kızımmı olacak anlamadım belli olmuyorsa nden yazılmış
canım ben kahvaltımı yapıyorum sonra eleviti içiyorum tok karnına içilmesi gerekiyor günde 1tane içiliyor
kahvaltı sonrası kafama göre içiorum :)
demiri de 15:00 gibi fln
ben kahvaltıdan hemen sonra içiyorum. folic içinde öyle yemekle beraber diyorlardı. ferro aç karna, elevit tok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?