2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gunaydin kizlar bebisler ve sizler nasilsiniz?

biz iyiz cok sukur ama bugun rahim agzi olcumum yapilacak durmadan dua ediyorum insallah acilma felan yoktur.insallah hersey normaldirde bir operasyona gerek kalmaz.

serklaj yaptiran arkadaslar tecrubelerinizi yazarmisiniz nasil olcum yapiliyor,nasil dikis atiliyor,aci oluyormu ay cok soru sordum ama su anda stresim tavan yapmak uzerekendime gelmeliyim hemen

Günaydınlar hepinize.

Güneşli bir gün, insanı mutlu ediyor. Keşke dışarı çıkıp dışarıda kahvaltı yapabilseydik. Evde bebişimle kahvaltı yapıcaz, seneye belki bu zamanlar, bebişlerimizi bebek arabasına koyup çarşı pazar gezeriz, bu güzel havalarda onları güneşlendiririz. Ay ne güzel olur... İnşallah sağlıkla sıhhatle tabi...

Hepinize bol güneşli günde bol mutluluk diliyorum. Bebişlerinizle mutlu haftalarınız olsun inşallah. :97:

ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:

canım 3 aya girdim ben folik asiti bıraktırdı elevit verdi kan ilacı vermedi doktora gidince sorcam çünkü burada bazı arkadaşlara verilmiş

hani ilkimu kızlar nerdesiniz yaaaaa bekliyoruz bebişimle burdaa hadi gelin :97::97::97:

ilkimuuuuuuuuuuu ilkimuuuuuuuuuu nerdesin akşam gelcem dedin gelmedinn gııcık bööö sorcam sana sen gel beni bulamıcan kız göbişini ekle ben gece uyanır bakarım

yaaa akşam giremedim resim bile çekemedim kubicim yaaaaaaaaaa
kızımı bakıcıdan aldık park park diye tutturdu eve gelene kadar 10 u buldu uyut felan derken...
gece oldu saat......
öyle işte canım ya ama yüklemeye çalışıcam...
bu arada bomba haberi veriyorum az önce doktordan geldim, doktor kızın oluyo dedi...
iki kızım olmuş oluyo yani..
ikisi de benim canımın yarısı olacak tabiki..
kızı erkeği yok...
iki kız 1 yaş araları tam kardeş olacaklar...
öyle işte bebişler............
öpüldünüz hepiniz..
kızımın adını pelin koyucam..
isim çalmak serbest

elevit kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz kahvaltıyla beraber diyor.kahvaltının ortasında ilacı alıp sonra yemeğe devammı etmek lazım yoksa yeme bitince alsakta olur mu?.....

ilkimu hayırlı olsun canım ablamın da ikincisi kız oldu çok tatlılar şimdi ikisi beraber pelin de kesinlikle çok güzel bir isim hayırlı uğurlu olsun inşallah

ayy çok güzelll bi haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne güzel arkadaş kardeş birbirlerinin herşeyi olucaklar.tıpkı canım ablamla ben gibi:)gerçekten bambaşka süper bişe bu.ay ben de öğrenmek istiyorum artık meraktan çatlicam.hamileliği ilerleyip de öğrenemeyen bi ben,bi kubi bi de meysa kaldı heraldehaftaya perşembe günü randevum sabırsızlıkla bekliyorum.herkes kız bi ben erkek hissediyorum.hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiç fark etmez.

elevit kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyorsunuz kahvaltıyla beraber diyor.kahvaltının ortasında ilacı alıp sonra yemeğe devammı etmek lazım yoksa yeme bitince alsakta olur mu?.....

canım ben kahvaltımı yapıyorum sonra eleviti içiyorum tok karnına içilmesi gerekiyor günde 1tane içiliyor

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben bugün iyiyim çok şükür dün doktora gittik bebişimi gördüm elleri ayakları herşeyini gördük ellerini gözlerinin üzerine koymuş uyuyordu anası gibi tembel o da doktor ense ölçüsünü aldı 1.20 mm gayet normal kan idrar testi yapmaya gerek yok dedi üçlüyü yaparız dedi bir ay sonra tekrar gideceğiz inşallah cinsiyeti belli oluyormu dedim daha erken dedi ama verdiği ultrason kağıdında cinsiyet bölümünde female yazıyor kızımmı olacak anlamadım belli olmuyorsa nden yazılmış

seni zaten bırakan yokki gidemezsin hiç biyere benimde büyük ihtimal sezeryan olucağı için ekim sonu olucak sanırım

niye sezeryan, şimdiden niye ona alıştırıyosun ki?

bere, şapka gibi bişi aldım dün
keşke almasaydım die içim içimi yiyo
7. aydan sona al derler ya
ama dayanamadım yaaaaaa

aama seninki 4 aylık oldu artık, bizde 4 ay derler. 7 ay oluncada büyük şeyleri alırız odası bebek arabası vs gibi.

ya kızlar su dönem elevit ve ferro kullanıomusunuz??benm doktor vermedi daha yaaa :18: teee 6 haziranda baslatıcak ki 2 hafta dan fazla var :44: kendim alıp baslasam mı yaa :26:

ben gittiğimde 12 küsürdeydim foliki bıraktırdı elevit ve ferroyu doğuma kadar içeceksin dedi. bence başla gitsin.

ben kahvaltıdan hemen sonra içiyorum. folic içinde öyle yemekle beraber diyorlardı. ferro aç karna, elevit tok.

ben geldiiim cici annecikler ve bebisler
nasilsiniz bakim uzundur girmedim bir yaramazlik yoktur insaALLAH
ben 15 ci haftamdayim iki hafta sonra gidicem bakalim cinsiyetini ögrenebilcem mi bilerek bir hafta gecikmeli gidicem cinsiyyetini ögrenim diye ins
benim göbisde cikmaya basladi cok güzel bi duygu yaa

Ben 3 hafta önce gittiğimde kan tahlili yaptılar. doktora folik asidi bıraktım artık demir veya vitamin başlayım mı diye sordum "hayır çok iyi değerlerin dışardan bişey vermemize gerek yok" dedi. geçen hafta ayrı ayrı iki doktora daha gittim ikiside "değerlerin çok iyi 20. haftadan önce demir vermiycez vitamine belki hiç başlamayabiliriz bile" dediler.
İlk doğumumda kansızlık ileri boyuttaydı ama doğru beslendiğim için kan sayımım çok iyi çıktı ve kimyasal almadan 20. haftaya kadar gidebilecem.
Doktor vermeden bişey kullanmayın derim. Her ilaç en nihayetinde kimyasaldır.
Sabah yumurtanın yanında süt ve çay tüketmeyin taze meyve suyu veya domates biber yiyin.

canim cok sevindim gözün aydin RABBIM hayrlisi ile kucagina almay da nasip eder insaALLAH
bol bol ablasi ile oynarlar cok güzel bisi cani da SIKILMAZ bari benim kiz tek diye cani SIKILIYO evde neyse az kaldi kardesleri gelcek insaALLAH demi sonra güzel güzel oynarlar

evet gülüm biz kaldik ya :))) cok merak ediyoruz diye bize inat mi yapiolar ne
dogru diyon saglikli olsun fark etmez fakat merak iste insani catlatiyor
bi ögrensekte bebis esyalarini alsak artik hazirliga baslasak gercegi kiz olursa abasinin esyalari hazir bisey almaya gerek kalmicak

Son düzenleme:

ALLAH iyiligini daim eyler insaALLAH canim, evet bende de aynisi yaziyordu ultrasonda ama onun pek önemi yok diye düsündüm hayirlisi olsun hakimizda insaALLAH

canım ben kahvaltımı yapıyorum sonra eleviti içiyorum tok karnına içilmesi gerekiyor günde 1tane içiliyor

kahvaltı sonrası kafama göre içiorum :)
demiri de 15:00 gibi fln

ben kahvaltıdan hemen sonra içiyorum. folic içinde öyle yemekle beraber diyorlardı. ferro aç karna, elevit tok.

bende kahvatıdan sonra içiyordum ama kullanımında kahvatıyla beraber diyince aklıma karıştı acaba bir önemim var kahvatıyla beraber alınmasının diye düşünmüştüm.....herkes sonra içtiğine göre bende öyle devam edebilirim.....teşekkürler kızlar....

ben yine cikiyorum cici anneler görüsürüz ins
YARADANA emanetsiniz RABBIM sizi ve bebislerimizi korusun insaALLAH öpüldünüz Muahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…