2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ilk haftalarda benimde geriden geliyodu, 10 +0 ken 9+3 tü mesela.. ama bu gidişimde tam 12 haftayla uyumlu, hatta 12+1 denebilir dedi.. birden atağa geçiyolar bencede:):)
yuba, sevde ve ben aynı günüz galiba,, süpper.. bakalım sizlerde cinsiyet ne gelecek... gerçi abnada kesin değil dedi ama..

yuba seninde gözün aydın inşallah test sonucunda güzel çıkar, benim çarşamba belli olacak test.. senin ense kalınlığı nasıl

cok sukur iyi cikti canim 1 kusur birseydi. canim valla biz test sonuclarini cabucak alamiyoruz hatta hic alamiyoruz diyenilirim hastanedeki dosyana koyuyorlar anormal birsey varsa ariyorlar yoksa aramiyorlar. yurtdisinda cok farkli hic sevmiyorum bu sistemlerini ama el mahkum

aman bi sorun çıkmasında biz görmeyelim sonucu önemli değil.. benim hastane baya hızlı çıktı maşallah.. burda da 1 hafta 10 gün bekleyen arkadaşlar oldu..

bişey olmaz heralde cnm rabbim büyük stres yapma cnm bebeğini strese koyma

hani ilkimu kızlar nerdesiniz yaaaaa bekliyoruz bebişimle burdaa hadi gelin :97::97::97:

selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.

selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.

aaa ne güzel haber bu cnm allah tamamına erdirsin inşallah ya ben gitsem sölerler mi :97::97:

[FONT=[FONT="Arial Black"][/FONT][/FONT]canım üzülme ya bebeğin sağlıklı olsun o yeteer.banada doktor %55 erkek dedi bende kız hissediyordum aynı sendeki durum bendede oldu yok askerlik yok iş ama şimdi bunları düşünmenin zamanı değil şimdi hamileliğin tadını çıkart bebek dünyaya gelince herşeyi unutcaksın ne kendini ne bebişi üz..yavrun senin ne hissettiğini anlar unutma....

kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum( bu bir alıntıdır )
Google Google Translate

ilkimuuuuuuuuuuu ilkimuuuuuuuuuu nerdesin akşam gelcem dedin gelmedinn gııcık bööö sorcam sana sen gel beni bulamıcan kız göbişini ekle ben gece uyanır bakarım

neyse kızlar benden bukadar allaha emanet olun görüşüşmek üzere kendinize ve bebişinize çok cici bakın öptüm hepinizi

tuz yasak ama kendimi tutamıyorum, tuzlu limon yerken deliriyorummm

kız ağzım sulandı gider ayak cnm biz kadınlar zaten zararlı olan şeylere koşarız hemen cnm benim bende çok tuz yerim ayaklarım ellerim davul gibi oluyo dikkat et cnm kendine ne yersek bebişimize cnm benim çıkmak zorundayım allaha emanet ol. öptüm cigerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…