- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.101
ilk haftalarda benimde geriden geliyodu, 10 +0 ken 9+3 tü mesela.. ama bu gidişimde tam 12 haftayla uyumlu, hatta 12+1 denebilir dedi.. birden atağa geçiyolar bencede:):)
yuba, sevde ve ben aynı günüz galiba,, süpper.. bakalım sizlerde cinsiyet ne gelecek... gerçi abnada kesin değil dedi ama..
yuba seninde gözün aydın inşallah test sonucunda güzel çıkar, benim çarşamba belli olacak test.. senin ense kalınlığı nasıl
:18: arkadaşlar dolabımda koca poşet et vardı bende pişireyim diye çıkardım poşeti açtım
baktım bi tuhaf et ciğer olduğunu sonra anladım
bir iki kez dokudum ama hem ellerimi en az 4 kez yıkadım hatta kolonyaladım
nefret ederim ciğerden kokusuna bile tahammülüm yok eşim seviyo yapayım dedim keske yapmasaydım nerden yaptım
bi yerime dokunmadım sanıyorum ama eminde olamıyorum :18:
hiçte aklıma gelmedi hamileyken dokunulmaması gerektiği
offfffffffff şimdi ne kadar stres oldum
acaba bebişime leke olmuşmudur
kızlar nereye koyuyosunuz göbişlerinizin resimlerini benimki baya bi çıktıda sizinkileri merak ettim
selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.
selam arkadaşlar az önce doktordan geldim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim. pembe yanaklı bir kızım oluyormuş :)) elini çenesine koyup resmen poz verdi bize. alllah hepimizinkini hayırlı evlat eylesin.
depresyona girdim sanırım.. aman kızlar erken dönemde bebek cinsiyetini öğrensenizde kontrollü davranın.. benim gibi şok geçirmeyin kaptırmayın kendinizi.. şimdiden askerliğini sünnetini evlenmesini düşünür oldum kızda cicili bicili şeyler giydirmekten başka bişey gelmiyodu aklıma erkek annesi olmak daha zor sanırım, Allahım beni affetsin en kısa zamnda normale çevirsin yavrum bana gücenmesin sağlıkla hayırla alayım kucağıma..
tuz yasak ama kendimi tutamıyorum, tuzlu limon yerken deliriyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?