2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım senin hiç mide bulantın oldumu..ben yumurtanın yanında süt içiyorum bazende portakal suyu sıkıyorum.bende yeni beslenmeye çalışıyorum, sen peynir süt yoğurt çok iyiyorsun herhalde benim arkadaşımada 3 aydan sonra vermişti herhalde ben beslenemediğimden şimdi verdi bana..

ilkimu canım çok sevindim hayırlı olsun ikinci kızın.iyi cesaret canım valla 1 yaş arayla 2. çocuk ama tadındanda yenmez cıvıl cıvıl olur eviniz bu arada sizinkiler netten öğrenmeden aç telefon söyle nasılsa artık nikini biliyo yengen yoksa burdan yakalr seni

ilkimu hayırlı olsun canım ablamın da ikincisi kız oldu çok tatlılar şimdi ikisi beraber pelin de kesinlikle çok güzel bir isim hayırlı uğurlu olsun inşallah

ay çok saolun kızlar yaaaa...
babası biraz üzüldü tabi, her erkek oğlu olsun istiyo bu türkiyenin gerçeği..
bi de bir ailenin bir oğlu.. ailesinin de kendisinden erkek beklentisi vardı..
ama napıyım şans işi bu iş.. zaten süpriz bir bebekti..
ben de tek kızım, hep bi kız kardeşim olsun istemiştim, Allah bana iki kız nasip etti..
ne diyelim artık..
kızlar kulübü kurcam yakında
hepinizi öptüm bebişler.. sağlıklı bebişler nasip olur hepimize işalla..

haftaya perşembe öğrenirim büyük bi ihtimalle inşallah.tek biz değil canım herkes merakta cinsiyeti belli oldumu her gören bunu soruyo:)benim göbek hala çıkmadı ya.birden çıkar diyolar bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla bekliyorum.ama iştahım açıldı çok şükür.ay ne güzel şanslısın sen o konu da.bişe almana gerek yok.bende şu an bişe almayı düşünmüyorum.daha önce 2 kaybım olduğu için öyle bi karar almıştık eşimle allah nasip ederse son ay herşeyini alırız birden.hayırlısıyla bi o günlere gelelim de sağlıkla.

kızlar 14. haftamdayım biraz iş yapınca belim ağrıyo dün biraz fazla yoruldum galiba hala geçmedi varmı benim gibi erken bel ağrısı çeken bu arada ilkimucum kaçıncı haftadasın cinsiyetyini öğrenmişsin merak ettim ben hala bilmiyorum

ahahahahahah...
doğru canım yaaaa haklısın vallahi..
biz de bi de o var..
yok yok merak etme hastane çıkışı aradık herkese haberi verdik..

3. aya kadar midem bulandı ama ben o yumurtayı haşladım ve yedim portakal suyunu içtim. Hatta iki ay sabah aç karnına bulantım olduğunda portakal suyu içtim. Kahvaltıdan önce bütün pencereleri açıyordum kahvaltıdan sonra direkt salona gidip uzanıyordum midemdekiler otursun diye konuşmuyordum bile. Kahvaltı dışında hiç birşey yiyemiyordum sadece patates haşlama ve meyve o kadar.
Akşam yatmadan önce yağsız veya yarım yağlı süt içiyorum tadı su gibi oluyor yağ oladığı için zaten kalsiyum için içiyoruz yağı için değil.
Kabızlık mide bulantısı yapar ben egeli olduğum için zeytinyağına alışkınım sabahları domatese döküp ekmek banıyorum. kokusu ve ağırlığı için azıcık limon sıkılabilir.
Süt ara öğündür besinlerle birlikte alındığında içindeki demiri nötürler(keser) Kahvaltıda içme derim.

offf canım z.yağlı domates çekti ama z.yağım yooookk
başka topictede birisi karabiberli patetes haşlaması demiş, ben acıktım galiba

offf canım z.yağlı domates çekti ama z.yağım yooookk
başka topictede birisi karabiberli patetes haşlaması demiş, ben acıktım galiba

Zeytin ye aynı işi görüyor. Patates çok iyi bir fikir ama ilk 3 ay öğlen ve akşam yemeğimdi Sen git koy ocağa patatesi haşlansın

Zeytin ye aynı işi görüyor. Patates çok iyi bir fikir ama ilk 3 ay öğlen ve akşam yemeğimdi Sen git koy ocağa patatesi haşlansın

zeytine de dokunamaz oldum. bebede iz çıkar diyorlar. hep eşim yıkıyor ben yiyorum şimdide yalnızım evde. gidip patatesi koyayım gerçekten :) böyle yazıyosunuz çok üzülüyorum benim hiç öyle aman aman bulantım olmadı, tiksinme, öğürme bikaç kusma o kadar.

QUOTE=KUBI;19216510]22 yaşındasınız
Bir Pazar günü doğdunuz.
Yeni yaşınıza girmenize 13 gün kaldı.
Burcunuz: İkizler

cnm netten hesapladım hemen ekliyorum ne kusuru cnm olsun hamilelik hormonları bozmuş galiba cnm arkadaşım benim olsun cnın sağolsun [/QUOTE]

Oooooo bilgiler ssüüpppppeeerrrrrrrr canım benimmm
ah bu hormonlar yok mu bu hormonlar..şekerim ben de inanılmaz muzurluk başladı ya

olaya bak yaa...
- ben 3 te içiyorum
- neden 3, özel bişey mi var, varsa bilelim bizde 3 te içelim
- öylesine işte amaaann

psikopata bağlamışım artık

amannn hepimiz aynıyız :)

ben elliom herşeyi yaaa
amannnn köydeki teyzeler kocasına mı yıkatıodu
boşver inanma batıl

Ne diyorsun benimki de sadece bulantıydı kusma 4 kez oldu. hurafelere inanma 11 yaşındaki kızımda hiç iz yok. Herşeyi ellemiştim Annemin teyzesi Cumhuriyet Ebelerinden 80 küsür yaşında o bile hurafe diyor

canım ben kan sulandırıcı iğne vuruluyorum ya dr um riske etmez normal doğumla ondan dedim

14. hafta bel ağrısı için erken değil canım.. normal bi zaman..
14 hafta 2 günlük bugün canım bebiş..
normal kontrolüm 2 hafta sonraydı ama ben yarın akşam Ankara'ya gidiyorum ailemin yanına,
yolculuk öncesi kontrole gitmiştim.. o da hadi cinsiyetini de söyleyim de ankaraya süpriz olsun dedi.. :)) gerçi bize süpriz olmadı ama yine de olsun yani..
bebek çok sağlıklı görünüyor dedi.. uçak yolculuğu yapacağım için x-ray den geçmeyeceksin, uzak duracaksın kontrollerden felan dedi o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…