- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.081
21 ankara 28 ekım ,13 ocak
kızlar ikili testi güzel çıkt ama cinsiyet söylemedi doktor 16. cı haftada söylicekmiş bu arada benim göbiş hiç çikmadı dar bile giysem belli değil ama kot paltolonlar sıkıyor bende giymiyorum bebeğime bişi olur diye korkuyorum karnım biraz daha çıksın kendime hamiş kıyafetleri alıcam
ekliyorum hemen aaa sen bizdenn erkenmi doğurcan nasıl 15 haftasın sen
15 haftalık dglm aslında 17nın ıcındeyım ama adet tarıhımle bebek tutmuyor bebek 1 hafta daha kucuk cıkıyor :)
Arkadaşlar doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı kontrol için.Ama Aç olarak gelmemi söyledi. Bunu neden istemiş olabilir. O anda neden olduğunu heyecandan soramadım. Bilen varmıııı???
Leylacim senin de gozun aydin.kanama durumun nasil oldu gectimi SIKINTILarin devam ediyormu?
şükür geçti bir daha olmadı bugün kendi doktorum dediki geçiş dönemin şimdiye kadar yumurtalarında besleniyordu bebek.şimdi eşiyle besleniyor birinden biri tembellik yaptıysa kanama olur.biz normal karşılıyoruz bunları dedi.
merhaba arkadaşlar.. benim doğum tarihide 28,11,2011 görünüyo.. ama sezeryan olacak olursa 11.11.11 de olsun istiyorum bebişim.. 38. hafta oluyo ma güzel bi tarih:)
kız denenlerin erkeğe dönmüş bakıyorum da.. erkekler pek değişmemiş heralde.. bizede erkek olabilir dedi..ben nedense kıza hazırlamışım kendimi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?