2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ilkimu akşamı bekleme ver küçük cadı kızına telefonla çeksin göbişini

kızlar ikili testi güzel çıkt ama cinsiyet söylemedi doktor 16. cı haftada söylicekmiş bu arada benim göbiş hiç çikmadı dar bile giysem belli değil ama kot paltolonlar sıkıyor bende giymiyorum bebeğime bişi olur diye korkuyorum karnım biraz daha çıksın kendime hamiş kıyafetleri alıcam

sonuçların güzel çıkmasına sevindim cnm iştahın kapalıysa ondan göbişin çıkmamıştım ben 1 haftadan beri açık iştahım kapatamıyorum olsun sen koy yine yine yeniden koyarız göbişlerimizi öptüm cnm ben kaçın allahın emriyle

göbişim biraz çksın koyarım resmimi kubicim iştahm bi açık oluyo bi midem bulanıyo hiç bişi yiyemiyorum zayıflıyorum hamile kaladığımdan beri 2 kilo verdim malesef bu gun 12+6 oldum artık biraz göbiş çıksın istiyorum

15 haftalık dglm aslında 17nın ıcındeyım ama adet tarıhımle bebek tutmuyor bebek 1 hafta daha kucuk cıkıyor :)

benim de öyle adet tarihimle bebiş tutmuyor 2 hafta küçük çıkıyor ama bu son gittiğimde bebişim baya büyümüştü nerdeyse arayı kapatmak üzere 19 kasım da doğacak adete göre :44:

Arkadaşlar doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı kontrol için.Ama Aç olarak gelmemi söyledi. Bunu neden istemiş olabilir. O anda neden olduğunu heyecandan soramadım. Bilen varmıııı???

merhaba arkadaşlar.. benim doğum tarihide 28,11,2011 görünüyo.. ama sezeryan olacak olursa 11.11.11 de olsun istiyorum bebişim.. 38. hafta oluyo ma güzel bi tarih:)

kız denenlerin erkeğe dönmüş bakıyorum da.. erkekler pek değişmemiş heralde.. bizede erkek olabilir dedi..ben nedense kıza hazırlamışım kendimi:):)

Arkadaşlar doktorum 1 ay sonra tekrar çağırdı kontrol için.Ama Aç olarak gelmemi söyledi. Bunu neden istemiş olabilir. O anda neden olduğunu heyecandan soramadım. Bilen varmıııı???

ben biliyorum canım çünkü bende aç gittim doktorum test yapmak için gece 12 den sonra hiç bişey yeme dedi aç karna yapılıyor canım seninkide büyük bi ihtimal odur sabah çağırmıştı beni kan vermiştim testim güzel çıkmıştı bu test doğum esnasında her hangi bi kanama durumunda kan yeterli olurmu kansız mı değilmi işte bu tür şeyler başka şeyler de var dı ama ben bunu hatırladım hemogram testiydi galba

kızlarr ilk bebeği olup bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı ben geçen akşam sanki içimden bir şey kaydı. Galiba oğlum sörf yapıyor dedim :) ama bir kez hissettim öyle birşey başka hissetmedim. ama doktor 20. haftalarda hissedeceksin diyor ama ben sabırsızlanıyorum sanırım. hep kendimi dinliyorum hissedeyim diye :):)

kızlar nereye koyuyosunuz göbişlerinizin resimlerini benimki baya bi çıktıda sizinkileri merak ettim

cinsiyetleri kesin belli olan arkadaslari tebrik ederim darisi basimiza bizimki henuz belli degil ama erkek gibi duruyor hayirlisi olsun.

sumak canim arada ugra olurmu seni ozleyecegiz.

:18: arkadaşlar dolabımda koca poşet et vardı bende pişireyim diye çıkardım poşeti açtım
baktım bi tuhaf et ciğer olduğunu sonra anladım
bir iki kez dokudum ama hem ellerimi en az 4 kez yıkadım hatta kolonyaladım
nefret ederim ciğerden kokusuna bile tahammülüm yok eşim seviyo yapayım dedim keske yapmasaydım nerden yaptım
bi yerime dokunmadım sanıyorum ama eminde olamıyorum :18:
hiçte aklıma gelmedi hamileyken dokunulmaması gerektiği
offfffffffff şimdi ne kadar stres oldum
acaba bebişime leke olmuşmudur

princess cim bir iki gun yoktun merak ettim seni bende 2 gundur toplmada 2 dk a ancak girebilmisimdir esim sinavlara calisiyor bende yardim ediyorum hic internete giremeiyorum bu aralar. az once senin sayfana girip baktim randevun iyi gecmis hayirli olsun canim . bende bugun gittim hatta eve yeni girdim doktor banada hersey normal dedi cinsiyet ile ilgili birsey soylemedi. 8 hafta sonraya yeni randevu verdiler birde kan aldilar. sonucu bir haftaya cikiyormus.

ay canim gecen gun esimle konustuk o konuyu o tarihte cogu bayan dogum yapmak isteyebilir cok kalabalik olablir hatta esim bana dedi aman sakin normal falan dogurma o tarihte bi karmasa karisiklik sikisiklik olmasin sezeryan olursada sirf bu korkumdan ben o tarihten uzak kalirim sanirim.

sevdecim canim ben bugun doktora gittim ve cok sukur bebegim normal tarihini yakalamis sanirim seninkide yetisir geriden geliyor diye endilenme yakaliyor sipalar. bugun 12 haftaligiz biliyorsun bende gec yumurtlamadan baya gerideydim ama bugun 5. 28 cikti 11+ 6 olmus bi gun gerideyiz sadece. birde canim bak su site var ben kullaniyorum crl yazan kisma boyunu yaziyorsun altta sana kac haftalik kac gunluk onu cikariyor. bugunku sonucu teyit ettim ayni cikti.

EDC Calculator

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…