- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.301
canımm
dün yazamadım sana
dr baktı baktı baktı
kız ismi bakın ben kızda ısrarlıyım dedi
kıçı ortadaydı bebişin yanılmaz heralde :)
:)) kız gelsin bakalım ..edepli kıs poposunu dönmüş
benimki heryerini açıyor ne edepsiz diyodum nihayetinde erkek..:)
ayy belkii yanılmıştır bidaha gidiyomuşum ve çok özür dilerim kız mış diyomuşş..umut iştee
Allahım hayırlısını sağlıklısını versin hepimizee..
kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)
deme öleee
Allah'ın gücüne gider
sağlıklı olsun kızı erkeği ne fark eder
kızlar merabaaa
grip oldum nefes alamıorum ilaç da alamıyorum çıldırcam napcam ben
kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)
canım bende hastalanmıştım geçenlerde doktor ıhlamur yap dedi içine kırmızı elma kabuğu limon kabuk tarçın varsa karanfil bunları kaynat gün içinde iç çok iyi gelmişti mutlaka yap sakın ilaç kullanma canım nolur nolmaz geçmiş olsun
oylemı ne guzel ama bılıyorsunuzdur ınsanın canı nasıl sıkılıyor ınsallah benım bebegımdekıde gecerbenimde kızıma hamileyken 4.ve 5. aylardaki randevülarımda bebişimin kalbinde bişey görmüştü doktorum; ben bile görmüştüm kalbi atıyordu ayriyetten beyaz küçük birşey de vardı bi kaç kere gidişimde gördük doktorun ilgisini çekti sonra detaylı ultrasona yolladı ordada görüldü, çapı falan yazıldı ultrasondaki doktor önemli bişey değildir dedi daha yeni oluşuyor olabilir dedi, sonraki aylarda kendiliğinden kayboldu, allaha şükür kızım beş yaşında içinizi ferah tutun
iyi gunler kizlar.
dun doktordan gelince giremedim topige,cok sukur herseyimiz su anda normal seyrinde hayirlisi Allahtan insallah hep boyle devam eder.
serviks olcumum iyi cikti 4.5cm uzunlugu cok sukur su anda serklaja felan ihtiyacim yokmus ama doktorum surekli bakacak her iki haftada bir ilerleyen donemde uzunlugu degisirse diye.transvaginal islemin bebege bir zarari yok degilmi yani bebek buyudukce bebegi etkilemez insallah.dun heyecandan soramadim doktora kafama takildi.
yuzde 30 dusuk riskim var yine bir onceki dusugumden dolayi,Rabbim insallah korur yavrumu
ultrasona girdigimde uyuyordu bizim zipaoksurdum felan yerinde 360 derece dondu canim benim korktumu ne yapti
sonra bize dondu bakti sanki guluyordu bizi gordudoktorum o halindeki resmini verdi ay cok mutlu oldum babasina benziyor sanki yuzu hafif uzun benimki yuvarlak
gecen hafta cumadan beri 5mm buyumus kucugum 7,5 santim olmus.
kistlerimde 1 santim kuculmus gecen hafta cumadan beri saka gibiama sukurler olsun Rabbime 16.haftami bitirene kadar cok fazla kendimi yormamam lazimmis.yatacagim bir sure daha insallah sonrasinda atlatirim bu riskli donemi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin!
akşam mutlaka yapıcam çalışıorum bide izinde alamıorum gözlerimi açamıorum şimdi ne güzel uyumak vardı evde çalışan hamilelere allah yardım etsin...
iyi gunler kizlar.
dun doktordan gelince giremedim topige,cok sukur herseyimiz su anda normal seyrinde hayirlisi Allahtan insallah hep boyle devam eder.
serviks olcumum iyi cikti 4.5cm uzunlugu cok sukur su anda serklaja felan ihtiyacim yokmus ama doktorum surekli bakacak her iki haftada bir ilerleyen donemde uzunlugu degisirse diye.transvaginal islemin bebege bir zarari yok degilmi yani bebek buyudukce bebegi etkilemez insallah.dun heyecandan soramadim doktora kafama takildi.
yuzde 30 dusuk riskim var yine bir onceki dusugumden dolayi,Rabbim insallah korur yavrumu
ultrasona girdigimde uyuyordu bizim zipaoksurdum felan yerinde 360 derece dondu canim benim korktumu ne yapti
sonra bize dondu bakti sanki guluyordu bizi gordudoktorum o halindeki resmini verdi ay cok mutlu oldum babasina benziyor sanki yuzu hafif uzun benimki yuvarlak
gecen hafta cumadan beri 5mm buyumus kucugum 7,5 santim olmus.
kistlerimde 1 santim kuculmus gecen hafta cumadan beri saka gibiama sukurler olsun Rabbime 16.haftami bitirene kadar cok fazla kendimi yormamam lazimmis.yatacagim bir sure daha insallah sonrasinda atlatirim bu riskli donemi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin!
yok canım şaka diyorum..
Allahım sağlıklısını hayırlısını versinn ..başka bişey istememm ..kendimi suçlu hissederim şimdi ben..
annesi kurban olsun minik erkeğe.. o bi mucizee zaten teyzesii ..
sen memorial okmeydanına yakınmı oturuyosun geçen bi yazında gördüm annemde yakın oturuyoo ..
cok tesekkur ederim helenncigim Amin insallah canim hepimiz saglikli bir sekilde aliriz yavrularmizi kucagimiza.sizler ne guzel cinsiyetinide ogrendiniz ingilterede 5.ayda soyluyorlar ben 7.ayin 7de ogrenecegim o gune gun verdiler cinsiyetini ogrenmem icin gunler saglikli bir sekilde gecsede bizde ogrensek yavrumuzun cinsiyetini
kızlar merhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?