2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar mrh ben aranıza yeni katıldım hepiniz hamişsiniz ne güzel çok sevindim sizin adınıza ve benim size bir sorum olacak tıkalı tüpler için karkim k8 isinli bşi duydum sizce faydası olurmu kullanan varmı aranızda veee böğürtlen kökü suyu tüpleri açıyormuş dogrumu bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
benim bildigim tikali tupler rahim filmi esnasinda aciliyor.bende girdim rahim filmine cok hafif agrisi var dayanilmayacak gibi degil yani,cok sukur benim tupler acikti.

senin haftalarında bulantılarım tavan yapmıştı benimde.. 1-2 hafta sonra azalarak kesilecekk ..güzel sonuçlar al inşallah.. bu haftalarda cinsiyet tahminleri yanıltıcı olabiliyo kaptırma sakın kendinii ..prensesler çoğalıyoo anlaşılann..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun en kısa zamanda seninde gzl haberlerini alırız inşş..
Tıkalı tüpler eğer tıkanıklık çok azsa rahim filmiyle açılabiliyo ..genelde laparoskopi operasyonuylada açılanlar var..

ilkimu senin iki hamileliğin arasında fark varmıydı yediklerin göbek şekli gibi

evet, ben kızımda acayip midem bulanmıştı akşam hiç yemek yiyemiyodum..
sürekli turşu yemek istiyodum.. ve daha çok yorulup uyuyodum..
ama bunda çok hafif hissettim kendimi.. mutfağa da girdim yemek de yaptım, çocuğumu parkta gezdirdim felan.. hiçbir sıkıntım olmadı.. arasıra içim kalktı ama çok kötü diildi hiçbirisi..
yani sorunsuz bi 3 ay geçirdim diyebilirim ayrıca ilk hamileliğimde karnım hemen çıkmıştı acayip şişlik oluyodu karnımda bunda daha göbüş yok piyasada, ama zaten ben doğum kilolarımı veremeden hamile kaldığımdan normal göbüşten belli olmuyor da olabilir.. biraz toparlandı karnım sadece..
öyle işte.. yiyecek konusunda da, ben ilk hamilelikte ağzıma ne tavuk, ne de et alamadım..
et yiyen birini görünce bile içim kalkıyodu.. ama bunda herşeyi yedim hiçbişeyden tiksinmedim..
demek ki vücut alışıyo, zaten ben kızım 11 aylıkken hamile kaldığımdan.. yani biçok şeyi daha atlatamamışken yeniden sil baştan başa geçtim

arkadaşlar ben bu akşam gidiyorum,
pazartesi gününe kadar görüşemiycez..
sizleri çok özleyeceğim..
pazartesi görüşmek üzere, göbüşlere iyi bakın cicişler
:89:

canim cok gecmis olsun senin icin cok guzel habeerler bunlar simdilik serkaja gerek yok kistlerin kuculmus Allaha cok sukur insallah boyle olumlu bir sekilde deva eder hamileligin. benimde 7. ayin 12 sine verdiler randevu nasil bekleyecegiz o gune kadar ben bir ara ozel ultraosn yapan yerlerin sitelerine baktim 3d 4d boyle kampanyalati falan var ama onlarda 20. haftadan sonra yapiyorlarmis. mecbur bekleyecegiz artik 20. haftaya kadar.

bende hiç yüzünü göremedim
dr um artık 4d yaparız demişti geçen sefer :) nasıl sıpacanım merak ediorum vallahi :)

princess kontrole gittiğimde senin eve doğru gidemedim, makina bile almıştım yanıma ama heyecandan unutmuşum. hakkını helal et. bigün çekicem ama inşallah.

ay yubacigim tesekkurler canim evet cok mutluyum su anda insallah hep boyle devam ederiz.seninkinide gec tarihe vermisler yahu.bilemiyorumki nasil gececek gunlerde temmuz gelecek:44:

bende turk doktoruna felan gidelim diyordum esim o kadar yol gidemeyiz sakincali senin icin dedi....bekleyecegiz caresi yok

kahvekolik helal olsun canim onemli degil inan ugrasma benim icin tatlim
bizde ogrenemedik bi biz kaldik bebeklerimizin cinsiyetini ogrenemeyen

birde aksama ne yemek yapiyorsunuz kizlar bugun aklimda birsey yok aksam oldu geldi daha ben totomu kaldirmadim.

benimde aklimda karisik kizartma var ama yogurdum bitti aksam yapacagim.sarimsakli yogurt olmazsa kizartmanin tadi olmuyor benim icin

sebzeli turlu en iyisi hem sicak,hem sulu,hemde pratik pilavimda var birde salata yaparim yeter bugunluk...

doktorum kabiz olma su siralar diyor sulu yemek, yemek lazimmis.

ben annekuşuma gidiorum ohh :)

kuskusu haşlayın bol yoğurtla karıştırın azcık sulandırın birazda sarımsak koyun ohh yiyin fresh fresh

eşine söyle o zaman gelirken yoğurt alsın :) türlüde iyi fikir ama.

ben annekuşuma gidiorum ohh :)

kuskusu haşlayın bol yoğurtla karıştırın azcık sulandırın birazda sarımsak koyun ohh yiyin fresh fresh

hiç yapmamıştım bi deneyeceğim bunu. ohh annekuşun yemeği gibisi var mı?

kubi slm daha önce listeye ekletmiştim kendimi ama ev den taşındık falan derken nete giremedim antalyadam muğlaya (marmaris) taşındık listeyi düzenlediysen ve benimde bilgilerim kaldırıldıysa tekrar ekleyebilirmisin cnm şimdiden tşk ederim sat 18 şubat muhtemel doğum tarihi 25 kasım yaşım 25 bebeğin cinsiyeti belli değil daha bugün 12+5 iz şimdiden tşk ederim

lütfen kendine stres ypma inşallah hiç bir sorun çıkmadan bebişin sağlığıyla doğar dr lar bazen panikletebiliyor hastalarını karşıdakini düşünmeden söylüyorlar inşallah önemli birşeyi yoktur bebeğinin şimdi stres yapma bebişin etkilenmesin ve başka bir dr a daha göster bebeğini cnm bazen dr lar yanılıp yanıltabiliyorlar o yüzden başka bir dr a gözükmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…