- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.321
güzel anneler nasılsınız bakalım. uzun zamandır uğrayamadık hala bulantım devam ediyo. benm gibi olan var mı sadece ben mi kaldım bulantı çeken:44: bizim bugün kontrolümüz vardı ikili testimiz için kan verdik haftaya belli olcak. ense kalınlığı ve burun ölçümü iyi çıktı çok şükürr.
veeeeeeeee doktorumuz tahminde bulunda kıza benziyo dediiiiiii.bi prenses daha gelio
kızlar mrh ben aranıza yeni katıldım hepiniz hamişsiniz ne güzel çok sevindim sizin adınıza ve benim size bir sorum olacak tıkalı tüpler için karkim k8 isinli bşi duydum sizce faydası olurmu kullanan varmı aranızda veee böğürtlen kökü suyu tüpleri açıyormuş dogrumu bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim
benim hergün başım ağrıyor yaaa, gözlerim patlayacak gibi oluyor
ilkimu senin iki hamileliğin arasında fark varmıydı yediklerin göbek şekli gibi
canim cok gecmis olsun senin icin cok guzel habeerler bunlar simdilik serkaja gerek yok kistlerin kuculmus Allaha cok sukur insallah boyle olumlu bir sekilde deva eder hamileligin. benimde 7. ayin 12 sine verdiler randevu nasil bekleyecegiz o gune kadar ben bir ara ozel ultraosn yapan yerlerin sitelerine baktim 3d 4d boyle kampanyalati falan var ama onlarda 20. haftadan sonra yapiyorlarmis. mecbur bekleyecegiz artik 20. haftaya kadar.iyi gunler kizlar.
dun doktordan gelince giremedim topige,cok sukur herseyimiz su anda normal seyrinde hayirlisi Allahtan insallah hep boyle devam eder.
serviks olcumum iyi cikti 4.5cm uzunlugu cok sukur su anda serklaja felan ihtiyacim yokmus ama doktorum surekli bakacak her iki haftada bir ilerleyen donemde uzunlugu degisirse diye.transvaginal islemin bebege bir zarari yok degilmi yani bebek buyudukce bebegi etkilemez insallah.dun heyecandan soramadim doktora kafama takildi.
yuzde 30 dusuk riskim var yine bir onceki dusugumden dolayi,Rabbim insallah korur yavrumu
ultrasona girdigimde uyuyordu bizim zipaoksurdum felan yerinde 360 derece dondu canim benim korktumu ne yapti
sonra bize dondu bakti sanki guluyordu bizi gordudoktorum o halindeki resmini verdi ay cok mutlu oldum babasina benziyor sanki yuzu hafif uzun benimki yuvarlak
gecen hafta cumadan beri 5mm buyumus kucugum 7,5 santim olmus.
kistlerimde 1 santim kuculmus gecen hafta cumadan beri saka gibiama sukurler olsun Rabbime 16.haftami bitirene kadar cok fazla kendimi yormamam lazimmis.yatacagim bir sure daha insallah sonrasinda atlatirim bu riskli donemi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin!
canim cok gecmis olsun senin icin cok guzel habeerler bunlar simdilik serkaja gerek yok kistlerin kuculmus Allaha cok sukur insallah boyle olumlu bir sekilde deva eder hamileligin. benimde 7. ayin 12 sine verdiler randevu nasil bekleyecegiz o gune kadar ben bir ara ozel ultraosn yapan yerlerin sitelerine baktim 3d 4d boyle kampanyalati falan var ama onlarda 20. haftadan sonra yapiyorlarmis. mecbur bekleyecegiz artik 20. haftaya kadar.
benimde aklimda karisik kizartma var ama yogurdum bitti aksam yapacagim.sarimsakli yogurt olmazsa kizartmanin tadi olmuyor benim icin
sebzeli turlu en iyisi hem sicak,hem sulu,hemde pratik pilavimda var birde salata yaparim yeter bugunluk...
doktorum kabiz olma su siralar diyor sulu yemek, yemek lazimmis.
ben annekuşuma gidiorum ohh :)
kuskusu haşlayın bol yoğurtla karıştırın azcık sulandırın birazda sarımsak koyun ohh yiyin fresh fresh
herkes öğrendi cinsiyeti yaa bi benim inat göstermedi, bu çocuk bana çekecek
çok sevinim gözünüz aydın..cinsiyet tahmini var mı??
kızlar merhaba ,
morelım cok bozuk dun doktor kontrolum vardı suan 18 haftalıgım ve 2lı testım ıyı cıkmısdı fakat du doktorum ultrasonda bebegın kafasında bı kıst gordu 3lu test yaptı ve detaylı ultrason ıcın randevu aldım , bunun gecebılcegnı soyledı fakat ben cok endıselıyım basına boyle bırsey gelen varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı? (bırde forumları takıp etmekte cok zorlanıyorum bıdahakı gırdıgımde en son yazdıgım yazıyı bulamıyorum forum cok cabuk ılerlıyor bunun bır formulu varmı?)
çok sevinim gözünüz aydın..cinsiyet tahmini var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?