2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
neyse kızlar ben çıkıyorum bir ara yine gelirim ilkimu sorcam sana

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn...............
kızlar naber yaaaaaa........
ben bugün akşam Ankara'ya gidiyorum, izin aldım cuma günü için...
en samimi arkadaşımın düğünü var..
ya kubicim bak söz verdim koyucam göbüşümü..
ama benim evdeki velet beni bi boş bırakmıyo ki..
hem kızım hem babası hem karnımdaki kızım hem bavul hazırlıkları derken.......
çıldırmak üzereyim yani..
şöyle gidiyim bi Ankara'ya stres atıyım, düğünde tepiniyim biraz
öyle kendime gelicem.. daha bebiş doğmadan böyle stres oldum, iki çocukla napıcam ben yaaaaaa... Allahım bana yardım et........... :44::44::84:

bir şeyler düşündük ama tam karar vermedik...geçende internetten araştırdık liste yaptık arasından seçelim diye..... bakalım bir daha ki kontrolümde dr cinsiyetini kesinleştirsin bizde öyle kesin kararımızı verecez......

heheh sağolasın canım hemen haşladım yedim zaten :) ama zeytinyağı göndereceksen veriyorum adresi :) yazık bana yaaaa...

slm kızlar,
bende rahatsız 2 gündür tansiyon problemim oldu ve kollarımda sanki damar çekilmesi gibi bişe yaşadm çok kötüydüm şuan baş ağrım var doktora gittik neyseki bebişim iyiydi kıpır kıpır hiç durmadı:))doktor yine kıza benziyo dedi ee artık kızdır heralde 4 haziranda kesin belli olacak hayırlısı bakalım:))

uf benim bebişin cinsiyetini 6 haziranda söyleyecek doktorumuz, çok merak ediyorum ama bence kız :)

hayırlısı olsun canım yaa..
zaten sen kız bebek resmi koymuşsun şimdiden
ama bu ara erkek popülasyonu yüksek yani.. bence fazla kız düşünme..
ya ben şuna karar verdim.. 11 ve 12 inci haftada usg de aşırı hareketli bebekler genelde erkek oluyo..
dikkat et forumda ne kadar "ay çok haraketliydi işte takla attı" felan deyen arkadaşların hepsinin oğluşu olacak inş. o yüzden ona göre tahmin yapalım bakalım tutacak mı??
kızlar uykucu oluyo :78:

slm kızlar, benim 12+4 de randevum var doktor cinsiyetle ilgili ilk tahminde bulunurum diyor doktoruma çok güveniyorum ama çok erken değilmi belli olur mu sizce??

slm kızlar nasılsınız bakalım benim pc çökmüştü yapmadıda eşim işten geç geliyor
kubicim benim bulunduğum il izmir canım kusura bakma bilgileri eksik verdim herhalde
ikili test sonucum çıkmış bende dr ye gidicem bakalım inşallah birşey çıkmamıştır hakkımızda hayırısı hepinize mutlu günler diliyorum

Son düzenleme:

ilkimu canım ben bir sefer hareketli gördüm bebişimi hep uyukluyor ne kadar hareket ettirmeye çalıştıysak umrunda olmadı
dr. gördüğümüz kadar uslu değilse parmağını oraya o şekilde koymayı başarmamışsa pipiyi görüyorum dedi bence hareketle alakası yok canım ama çoğunluk böyle ise bilemicem tabi

merhaba kızlar bugün biz 13 haftalık olduk ve 2li test sonucumuzu aldık hiçbir sorun yok çok şükür darısı sonuç bekleyenlere inşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçlarınız...

Kızlar neden usg'den önce çikolata yiyorsunuz? Ben haftaya salı için 4 boyutlu randevusu aldım bakalım hareketli küçük sıpamı görcez Allah nasip ederse.

minnoşlar hareketlensin diye tatlı şeyler yenilir deniyo ama herkeste işe yaramıyo, ben çok çikolata yiyip gitmiştim bebeğim ters dönmüştü :)) abartmamakta fayda var..

Son düzenleme:
merhaba bende kasım da doğum yapacağım inşallah 12+5 iz bugün Allah herkese sağlığıyla kolay doğumlar nasip etsin

ne biliyim öyle bi tahminde bulundum
öyle gibi geldi bana da..
benim doktor da kesin kız demedi zaten, yanılma payı var ama kız diyorum ben dedi..
ama ben o yanılma payını felan usulen söyledi diye düşünerek pembiş bebek şekeri hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum
çünkü böyle toy bi adam diil deneyimli bi doktor.. o yüzden tam görmeden cinsiyet tahmininde bulunacağını sanmıyorum..
bakalım daha yazan olursa bakalım bu tezim doğru çıkacak mı
görümcemin oğlu oluyo, çocuk 12. haftada taklalar attı usg.de..
abimin oğlu oluyo bebiş bağdaş kurup oturmuş hareket ediyodu...
şimdi de bu arkadaşları duyunca öyle oluyo galiba diye bi tahminde bulundum.. :82:
sirliciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
ı miss u................................ :86:

ilkimucum halk arasında böyle bi söylenti dolaşır zaten hareketli bebekler genelde erkektir diye yani tespitin yerinde aslında ama demekki bebeğin keyfine göre değişiyo tabi benimkide hep hareketliydi ultrasonlarda bakalım ne çıkıcak çatlıycam artık bişeyler almak boyamak istiyorum ama ne yapıcam bilemiyorum doktorumda hala erken diyo kubinin doktoru gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…