- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.281
neyse kızlar ben çıkıyorum bir ara yine gelirim ilkimu sorcam sana
yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum benimde iki tane abim var seni çok çok iyi anlayabiliyorum, napalım erkek annesi olacağız inşallahh .. isim düşündünüzmü biz kızımıza ismini hazıramıştık zeynep nil yada zeynep alya olacaktı şimdi yeniden düşün taşın ..
kizlar aklima takiliyor ben yatarken cok donuyorum acaba bebege zarari olurmu?
selaamm
doğru.elevit tok karna.ama mide cok asırı bulanıosa kahvaltı arasıda alınabilir.fakat ferroyu sabah yataktan kalkmadan alıp 1 saat daha yatmak en doğrusu.hem mide bulandırmaz.hemde kahvaltıda alıcagınız peynir süt vs gibi kalsiyum içeren besinler emilimini azaltmaz.bu cok öneml,i
hmmm benm menüüüüü
kıyamam sana beeennnncanım benm gönderiyim ben sana :97: adresini gönder sen
uf benim bebişin cinsiyetini 6 haziranda söyleyecek doktorumuz, çok merak ediyorum ama bence kız :)
slm kızlar, benim 12+4 de randevum var doktor cinsiyetle ilgili ilk tahminde bulunurum diyor doktoruma çok güveniyorum ama çok erken değilmi belli olur mu sizce??hayırlısı olsun canım yaa..
zaten sen kız bebek resmi koymuşsun şimdiden
ama bu ara erkek popülasyonu yüksek yani.. bence fazla kız düşünme..
ya ben şuna karar verdim.. 11 ve 12 inci haftada usg de aşırı hareketli bebekler genelde erkek oluyo..
dikkat et forumda ne kadar "ay çok haraketliydi işte takla attı" felan deyen arkadaşların hepsinin oğluşu olacak inş.o yüzden ona göre tahmin yapalım bakalım tutacak mı??
kızlar uykucu oluyo :78:
hayırlısı olsun canım yaa..
zaten sen kız bebek resmi koymuşsun şimdiden
ama bu ara erkek popülasyonu yüksek yani.. bence fazla kız düşünme..
ya ben şuna karar verdim.. 11 ve 12 inci haftada usg de aşırı hareketli bebekler genelde erkek oluyo..
dikkat et forumda ne kadar "ay çok haraketliydi işte takla attı" felan deyen arkadaşların hepsinin oğluşu olacak inş.o yüzden ona göre tahmin yapalım bakalım tutacak mı??
kızlar uykucu oluyo :78:
merhaba kızlar bugün biz 13 haftalık olduk ve 2li test sonucumuzu aldık hiçbir sorun yok çok şükür darısı sonuç bekleyenlere inşallah sizlerinde temiz çıkar sonuçlarınız...
Kızlar neden usg'den önce çikolata yiyorsunuz? Ben haftaya salı için 4 boyutlu randevusu aldım bakalım hareketli küçük sıpamı görcez Allah nasip ederse.
çok sevinim gözünüz aydın..cinsiyet tahmini var mı??
ilkimu canım ben bir sefer hareketli gördüm bebişimi hep uyukluyor ne kadar hareket ettirmeye çalıştıysak umrunda olmadı
dr. gördüğümüz kadar uslu değilse parmağını oraya o şekilde koymayı başarmamışsa pipiyi görüyorum dedibence hareketle alakası yok canım ama çoğunluk böyle ise bilemicem tabi
ne biliyim öyle bi tahminde bulundum
öyle gibi geldi bana da..
benim doktor da kesin kız demedi zaten, yanılma payı var ama kız diyorum ben dedi..
ama ben o yanılma payını felan usulen söyledi diye düşünerek pembiş bebek şekeri hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum
çünkü böyle toy bi adam diil deneyimli bi doktor.. o yüzden tam görmeden cinsiyet tahmininde bulunacağını sanmıyorum..
bakalım daha yazan olursa bakalım bu tezim doğru çıkacak mı
görümcemin oğlu oluyo, çocuk 12. haftada taklalar attı usg.de..
abimin oğlu oluyo bebiş bağdaş kurup oturmuş hareket ediyodu...
şimdi de bu arkadaşları duyunca öyle oluyo galiba diye bi tahminde bulundum.. :82:
sirliciiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn
ı miss u................................ :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?