2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm reçete ile mi satılıyo doktora ismini sölesem yazarmı acaba :26:

kızlar listeyi yeniledim ama bazı gelip hiç uğramayanlar var bilğileri eksik olan onlar ne yapım sizce :26:

[selamün aleyküm bende elevit kullanıyorum ben özele gıtmıstım doktor verdı sabaları tok karnına demişti folbiolde kullanıyorum ıkısınıde sabah ust uste ıcıyorum miğdem kötü oluyo acaba ıkısını bı ıctıgım ıçın mı böle oluyo

neyse kızlar ben çıkıyorum bir ara yine gelirim ilkimu sorcam sana

Olsun sen yinede tedbirli ol doktora sor. Gebelikte tevekkül en sonradan gelir. Evham değil bak bu için rahat olsun sadece doktorunu ara ve bi tahlil yaptır. Virüs değişime uğrayan bir organizmadır.

Kızlar neden usg'den önce çikolata yiyorsunuz? Ben haftaya salı için 4 boyutlu randevusu aldım bakalım hareketli küçük sıpamı görcez Allah nasip ederse.

Kızlar neden usg'den önce çikolata yiyorsunuz? Ben haftaya salı için 4 boyutlu randevusu aldım bakalım hareketli küçük sıpamı görcez Allah nasip ederse.

güyya bebeğe çok glikoz gitcek, enerjisi çok olcak, çok hareket etcek, pipisini poposunu görcez diye çikolata yiyolar işte. aslında pek de bunla ılgılı dııl, keyıflerı de onemlı. bız mesela ense kalınlıgı olcumunu tam 5.5 saatte yapabıldık, delırmıs gıbı dönüp duruyordu içerde, ama mesela bazen de bir hareketi için 2 saate yakın acilde beklediğimi biliyorum, deli gibi çikolata şeker yediğim halde hareket etmezdi korkuturdu beni...

SÜPEEEEER =)))))))))))))))

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
kadın:
...-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
...-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz?

selaamm

elevit folik asitti sanirim dimi ferro ne icin celosum?
elevit genelde b vitaminlerinin toplamı diyebilirz.ferro sanol ve ya ferrum fort kan yada diğer adıyla demir ilaçları
2. evet.ama heyecan hala 1.
mrb.celen ben 12 hatada başladım elevite kırıp öyle içebiliyorum.kan ilacınıda şurup istedim.ismi maltofer.kan ilaçlarına genelde 3.aydan sonra başlanıyor ama bulantın varsa o yüzden ertelemiş olabilir.
aslında serracım kızımda banada 12 .haftada baslatmıstı izmirdeki doktorum ve belli bir aya kadar eleviti doğuma kadarda ferrum u kullandım.ama burdaki doktor 16. haftaya kadar bişey vermedi
canım 3 aya girdim ben folik asiti bıraktırdı elevit verdi kan ilacı vermedi doktora gidince sorcam çünkü burada bazı arkadaşlara verilmiş
kızlar benden size tavsiye kan ilacını ferplex alın.hem demir hem folik asit içeren kucuk tüplerde sıvı bir takviye.mide bulantısız kullanılıo
doğru.elevit tok karna.ama mide cok asırı bulanıosa kahvaltı arasıda alınabilir.fakat ferroyu sabah yataktan kalkmadan alıp 1 saat daha yatmak en doğrusu.hem mide bulandırmaz.hemde kahvaltıda alıcagınız peynir süt vs gibi kalsiyum içeren besinler emilimini azaltmaz.bu cok öneml,i

niye 15 de?
prospektüsünde tok karna yazıyo ama eczacı üstüne basa basa bu aç karna dedi. netten de araştırdım aç karna emilimi daha çabukmuş.

hmm ozaman banada bu yuzden vermedi.bende adamın işi gücü yok habire bana kan testi yaptırıo.meğer bi hikmeti varmıs
hmmm benm menüüüüü

offf canım z.yağlı domates çekti ama z.yağım yooookk
başka topictede birisi karabiberli patetes haşlaması demiş, ben acıktım galiba

kıyamam sana beeennnn canım benm gönderiyim ben sana :97: adresini gönder sen
su an kucagımda yarım kiloluk erik tabağı var :18:
bende iğne oluyorum.sulandırıcı iğne kullananlar sezaryen mi oluyor?
normal doğumda kanama riiskimiz cok fazla olacagı ve müdahale sansı daha zor olacagı için doktorlar genelde epidural sezaryeni tavsiye ediyo.zaten kan sulandırıcı kullanıosa muhtemelen kıymetli bi bebektir.en iyisi kesip cıkartmak riske atmamak diyorlar
evremyas istersen bi tanesini beslenme arasında al.diğerinida 45 dk sonra falan
Olsun sen yinede tedbirli ol doktora sor. Gebelikte tevekkül en sonradan gelir. Evham değil bak bu için rahat olsun sadece doktorunu ara ve bi tahlil yaptır. Virüs değişime uğrayan bir organizmadır.

aynen katılıyorum

ilkumu hayırlı olsun 2. kızın,ne güzel iki kız çok sevindim .
kubicim benim yaş eksikti 26 cnm
herkese ii geceler çok yorgunum yarına dinlenmeliyim okulda nöbetçiyim çünkü çekilmez yoksa

kızlar biraz önce bebeğimle konuşuyordum o gün gelse bi kokunu içime çeksem canım kızım diye..birden göbek deliğimin altında değişik bişeyler hissettim bu bir rastlantı olamaz değilmii??

kızlar biraz önce bebeğimle konuşuyordum o gün gelse bi kokunu içime çeksem canım kızım diye..birden göbek deliğimin altında değişik bişeyler hissettim bu bir rastlantı olamaz değilmii??

ayy ne güzell :) Rastlantı değildir bencede. Hissetmiştir duymuştur annesinin sesini belkide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…