2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
topikte fazla kişi yok ee pazar günü oh ne güzel gezin kızlar benimde canım sıkılıyo eşim bugün de çalışıyo yalnız kahvaltı yapmaktan nefret ediyorum inşlh seneye bebişimle yaparım kahvaltıyı hevesleniyorum hani bebişlere 6 ayını geçince yeni tatlar veriyolar ya irkiliyolar ayy çok şirin oluyolar :79: hadi bakalım hayırlısı

slm arkadaşlar iyi pazarlar hastalara geçmiş olsun
bende şimdi dr dan geldim dün aakşamdan beri afedersiniz idrarımı yaparken yanma hissettim bugün acile gittik enfeksiyon çıktı dr antibiyotik verdi kullanmak zorundaymışım daha ilerlemesin diye şimdiden kontrol altına almamız lazımmış allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun çok korkuyorum işallah bişe yapmaz atıbiyotik:26::26:

İyileşemedim henüz canım yaa. 4.günümüz bugün. Öksürürken sanki yıllardır sigara içen tiryakiler gibi ses geliyor ciğerlerimden. Sanırsın gece ayazda kaldım. :) Sabah limonlu ballı ılık su içtim. Sonra kahvaltı yaptım. Açık çay içtim. Bal yedim bol bol. Sanki biraz daha iyiyim düne göre. Hava da çok güzel. Öksürmesem, hapşırmasam dışarı çıkar gezerdim. Halsiz değilim çok şükür. İnşallah en kısa zamanda iyileşirim. Bebeğime bir şey olursa diye korktum, internette biraz araştırdım.Ateşli iltihaplı hastalıklarda doktora gitmek gerekiyor ama benim ateşim yok çok şükür. Kuru bir öksürük, hapşırık arada sırada. Geçer inşallah yavvv. Çok sağol canım ya Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin. Bebişlerimiz de sağlıkla doğsun inşallah.

Sağolasın canım ya geçer inşallah. Ben de dünden beri çorba, ılık su, bal ne bulursam meyve olarak yiyorum İnşallah geçer en kısa zamanda. Yarın biraz daha iyileşme gösteremezsem doktora gideceğim ne olur ne olmaz, bugün sanki düne göre çok az iyiyim gibi hissettim şuan. İnşallah iyileşirim.

slmlar herkese geçen hafta annemdeydim giremedim bi türlü ne var ne yok bizde iyilik sağlık cuma evlilik yıldönümümüzdü 4.yılımız ve inşallah biz artık 4 kişiyiz :))) eşimle başbaşa güzel bi yemek yedik çok güzeldi ama sohbetin çoğu yine çocuklardı :))) oooh cinsiyetler iyiden iyiyye öğrenilmiş bende inşallah göterirse yaın öğrenicem çok heycanlıyım bakalım :))) yarın bbkuyruk sokumu ve kalça ağrım için fizik tedaviyede muayne olcam bakalım ne diycek
bu arada bugünde d.günüm

Çatlayana kadar kusana kadar su iç. Çok ciddiyim nasılsa geceleri uyku uyuyamıyoruz her tuvaletten sonra bi küçük şişe 500 ml. su iç. iç çamaşırlarını ütüle. Günlük ped yerine kağıt havlu kullan.
Ayağına çorap giy, atletini kilodunun içine sok, terliksiz yere basma. Kolalı hiç bir içeceği içme.
Nerden mi biliyorum 4 yaşından beri çektiğim bir rahatsızlık da.
Ve bu önerilerim sadece senin için değil tüm hamişler için geçerli. Bu rahatsızlık insanı çok rahatsız eder ve dikkat etmezsen birden olunuverir

Ayrıca hasta olan tüm hamişlere geçmiş olsun ve LÜTFEN DOKTORA GİTMEYİ İHMAL ETMEYİN. Doktor ilaç verirse kendi doktorunuza sorun ama mutlaka gidin.

Son düzenleme:
sevdecim canim korkutmak adina soylemiyorum ama annem bana gecen gun soledi yan komsumuz hamileymis grip olmus okuruk vs cok kotu olmus doktorada gitmemis ve 2 hafta cekmis boyle sonra gecmeyince gitmis doktor daha once niye gelmedin diye kizmis cocugun gelisimini etkilemis sanirim ( bobreklerinde vs sorun cikmis )kadinin heryerini enfeksiyon kaplamis annem cok anlatmadi ama kendine dikkat et doktora gitmeyi ihmal etme dedi. canim ne olursa olsun doktora git zaten randevunda yaklasti ama enfeksiyon vs olduysa bebegini etkilemesin.

merhaba anneler.. sabaha kdr ıyıydık bebegmle ama smdı acaıp sancımız var kaıklarımızda gaz gıbıde sankı rahımede vuruyo anlamıyorumm karıstı ıyıyce.. bırde oglen wc ye gttım ıccamasırımda yesıl sulu bı akıntım vardı hemn dr umu aradım.. nıdazol-m vajınal tablet verdı bugece ve yrn kulln salı ztn gelıcen goreym dedi.. acaba usuttumde ondanmı oluyo yksa kotu bıseymı vr.? ck korkuyorm kızlar...:26::26::26:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

,sosyalcim,girift15,

selam teyzeleri biz geldik nasılsınız :26:

ne güzel işte birlikde büyütürsün ablanla ne güzel bir haber bu cnm iyi olduğuna çok sevindim evt sanırım artık normal insan oluyoruz ben artık zevkle yemek yapıyorum soğan kokusu çok hoşuma gitmeye başladı kızlar bu arada bir yandan tekmeliyo benim ki

banada annem kızdı niye erken gidiyo diye daha 1 ayım dolmadan cinsiyet merakına koştum hastaneye ama tabiki sağlıklı olsun önmli, olan bu zaten :13: kızlar ben ultrasyon cihazı almaya karar verdim yoksa bizim sıpa ne zaman bacaklarını açıcak belli değil

cnm seni çok iyi anlıyorum hele bir 14 haftanı atlat geçicek bulantılı günlerin iştahın açılıncada göbüşün çıkıcak benim gibi ama pes etme kussan bile ye zor zoruna yoksa atlatamazsın cnm ben hem yedim hep çıkardım resmen boşuna yiyodum ama pes etme sana tavsiyem dualarındasın cnm benim

kızlar ben bu arada 17 haftalık oldum ne çabuk geçiyo yaa ben çok korkuyorum şimdiden 40 haftadan 17 hafta çıkar 23 kalmış nerdeyse geçirdiğim günlerrin aynısı az kaldı kızlar farkettiniz mi çok hızlı ilerliyoruz

canım doğum günün kutlu mutlu olsun. Ailenle nice mutlu senelere inş. Amin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar dün doktora gittim.plasentada pıhtılar varmış aspirine başladım..pıhtılar büyürse bebek büyümez ve gelişemezmiş.doktor endişe etme dedi ama ben onun kadar rahat olamıyorum..böyle bi problemle karşılaşan oldu mumoralim çok bozuldu

hasta olan arkadaşlara Allah'tan tez zamanda sağlık diliyorum. Allah cümlemizin bebişlerini korusun Amin.

BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ee hadi hayırlı evlat olsun inşallah kız büyütmek çok eğlenceli oluyor hele benim kızım gibi kokoş olursa tadından yenmez gün nasıl bitiyor anlamıyorum bile sağlıkla al kucağına inşallah

nazobülo nice yıllar diliyorum sağlıklı geniş aileli :81:
bende salı günü tekrar gidicem idrar kültürü vermek için işallah ilerlemez
sedus tavsiyelerin için teşekkür ederim uygulamaya çalışıcam

tşk ederim cnm ilgin için dediklerini dikkatle uygulayacağım inşallah çabuk atlatırım bulantılarımı bugün çok iyiyim ama belli olmuyo yatana kadar iyiyken çok kötü olabiliyorum hamilelik çok garip birşey çok kötüyken birden iyi olup çok iyiyken birden kötü olabiliyoruz inşallah bulantılarım geçer hemen iştahım açılır sizlerde benim dualarımdasınız Allah hepimize ve hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah

herkese uzun aradan sonra mrblar, bende sıkıntılı bir bulantı dönemi geçirdim şimdide iştahlandım kiloları almaya başladım:S :)) benimde bebişim erkek :)) haerkese hayırlı kolay hamilelikler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…