- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.561
gunaydin canim ayy kiyamma daha iyilesemedinmi sen?ben balli limonlu karisim her gun bir kez yaptim.suan cok daha iyiyim vucudumun halsizlik kirginligi gitti.burun akintim ve hapsirmam daha azaldi ama gecmedi arada oksuruk oluyor hafif hafif.sen bilirsin ama gitme derim.gorumcemden kizinda hep ama hep hastaydi grip gibi bir gecip tekrar olyordu kafayi kaldiramiordu druna sormustu bebege bisey olurmu diye olmaz demisti.tabi cok hastayim dersen yine senin bilecegin is gecmis olsun
geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım dr gitmemiştim evde bol bol ıllık su iç bi de tavuk çorbasına bol limon sık iç ben öle yaptım ama ateşin filan çoksa dr git derim neticede onlar daha iyi bilirler bi de öksrük için yarım çay kaşığı zencefil ve 2 kaşık bal karıştr ii geliyo ama zencefilin bi zararı var mıdır bilmem atlatırsın umarım
slm arkadaşlar iyi pazarlar hastalara geçmiş olsun
bende şimdi dr dan geldim dün aakşamdan beri afedersiniz idrarımı yaparken yanma hissettim bugün acile gittik enfeksiyon çıktı dr antibiyotik verdi kullanmak zorundaymışım daha ilerlemesin diye şimdiden kontrol altına almamız lazımmış allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun çok korkuyorum işallah bişe yapmaz atıbiyotik:26::26:
Aman da aman nasıl da özlemişim sizleri:)Bir haftadır yoktum,annem umreden döndü onun yanına gittim dün gece geldim eve sabah sabah da yazıyorum işte:)
Bulantılarım oldukça azaldı,yok denecek kadar az...
İyiyim artık şükür enerjim daha yüksek:)
Bu arada bomba bir haberim var.Ablam da hamile:)44 yaşında,iki evladı var,bir kız bir erkek üniversite öğrencisi ikisi de:)Kazara olmuş işte.Önce kızdım ablama benim bebeğimin pöpüleritesi azalacak diye:)Sonra da kendime kızdım Allah ın işine ne karışırsın diye:)İşte böyle kızlar öpüyorum hepinizi
cnm ultrasonun zararının kanıtlılığı tartışılır.herhangi bir bulgu yok zararı hakkında.netten araştırmıştm.ben doktorumun beni kendiliğinden bilgilendirmesini isterim.diğer türlü baştan sağma olduğunu düşünüyrm açıkçası.tabiki de en başta sağlıklı bebekler olsun benimde ilk bebişim olcak.cinsiyetini de merak ediyrm kız erkek olması fark etmez:)
merhaba arkadaşlar bizde dün aldık ikili test sonucumuzu temiz çıktı 12 hafta3 günlükken ultrasona girdik bacakları havadaydı bebişimin ama dr amcası baktı söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi o anda çıktıktan sonra geldi aklıma acaba cinsiyeti bellimiydi diye neyse artık 16.haftamızda sorarım inşallah gizlemez Allah herksin bebeğine sağlık versin inşallahbugün 13+1 olduk zaman çabuk geçiyor hiç sabah bulantım olmadı 2 buçuk aylıkken gece bulantım oldu sadece oda 10 gün sürmedi ama şu 3 güündür çok kötü bulantım var geceleri yine sabah öğlen bişey yok geceer kötü geçiyo aç kalıyorum yediğim herşey gidiyo su bile içemiyorum akşamları ne içsem lavaboya koşuyorum yeni yeni başlıyo bulantılarım herhalde diyorum bazen ne zaman tamamen biter acaba bulantılar zayıflıyorum göbeğim çıkacağına daha çok gitti herkes hiç hamile gibi değilsin diyor bi parmak bile göbeğim yok ilk bebek olduğu için geçmi çıkar acaba :44::44:
slmlar herkese geçen hafta annemdeydim giremedim bi türlü ne var ne yok bizde iyilik sağlık cuma evlilik yıldönümümüzdü 4.yılımız ve inşallah biz artık 4 kişiyiz :))) eşimle başbaşa güzel bi yemek yedik çok güzeldi ama sohbetin çoğu yine çocuklardı :))) oooh cinsiyetler iyiden iyiyye öğrenilmiş bende inşallah göterirse yaın öğrenicem çok heycanlıyım bakalım :))) yarın bbkuyruk sokumu ve kalça ağrım için fizik tedaviyede muayne olcam bakalım ne diycek
bu arada bugünde d.günüm
BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
cnm seni çok iyi anlıyorum hele bir 14 haftanı atlat geçicek bulantılı günlerin iştahın açılıncada göbüşün çıkıcak benim gibiama pes etme kussan bile ye zor zoruna yoksa atlatamazsın cnm ben hem yedim hep çıkardım resmen boşuna yiyodum ama pes etme sana tavsiyem dualarındasın cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?