- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.581
BEBİŞİMİN CİİNSİYETİ BELLİ OLDU KIZIM OLACAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
herkese uzun aradan sonra mrblar, bende sıkıntılı bir bulantı dönemi geçirdim şimdide iştahlandım kiloları almaya başladım:S :)) benimde bebişim erkek :)) haerkese hayırlı kolay hamilelikler:))
kızlar ben bu arada 17 haftalık oldum ne çabuk geçiyo yaaben çok korkuyorum şimdiden 40 haftadan 17 hafta çıkar 23 kalmış nerdeyse geçirdiğim günlerrin aynısı az kaldı kızlar farkettiniz mi çok hızlı ilerliyoruz
herkese salam, necesiniz? 1 haftadir giremiyorum, izin almisdim evdeydim, bir az dinlenmek iyi gelir diye dusundum, butun gun PC basindayim zaten, olmadigim zamanlarda yazilanlari simdi okudum, bebisler ve anneler masallah cokkk iyiyiymis hep boyle kalin insallah...cinsiyyeti belli olanlari tebrik ediyorum,,,ben haziranin 10-u falan gidicem daha var oyrenmeme,..
herkese salam, necesiniz? 1 haftadir giremiyorum, izin almisdim evdeydim, bir az dinlenmek iyi gelir diye dusundum, butun gun PC basindayim zaten, olmadigim zamanlarda yazilanlari simdi okudum, bebisler ve anneler masallah cokkk iyiyiymis hep boyle kalin insallah...cinsiyyeti belli olanlari tebrik ediyorum,,,ben haziranin 10-u falan gidicem daha var oyrenmeme,..
slm canım hoşgeldin...ay ne güzel ya benim de dinlenmeye çok ihtiyacım var.seneelik iznime daha 1,5 ay var nasılolcak bilmiyorum
Allah gönlüne göre verdin tatlım ne hissediyosun cinsiyetini peki?
günaydıınnnnnnnnnnnnnnn.........
sirlicim özlettin kendini, iyi olmuş radyasyondan uzak 1 hafta
ben de tatil yaptım 4 gün süper eğlenceliydi tatil.. herkese tavsiye ederim, çok sıcaklar gelmeden bu havalarda tatil çok keyifli oluyo... bebişler de doğmadan tabi
tesekkurler canim, aslinda benimde senelik iznime daha 2 ay var, ama ben bizde bulleten diyoruz, bir hastaneden izin kagizi aldim, bir haftalik mesela surekli PC basinda durmakdan bas agrisi olusuyor diye gitdim soyledim onlar yazdilar,,,bende dinlendim ve simdi isdeyim...aslinda daha bir yorgunum sanki...tum gun yat yat
beni soran zaten bi senmissin bi de ismini unutdum,.,,yaaa bu unutkanlik bende baya basladi bugun ise gelirken telefonumu evde unutdum,..:26: bizde havalar iyice isindi ama ozellikle 11-den 3-e kadar daha sicak, dun esimle gezmeye ciktik sahilde dolasdik,,,cok iyi geldi ama eve gelince hava iyice sogumusdu, bir de belki duymussunuzdur Baku dunyanin en ruzgarli sehirlerinden sayilir. her zaman ruzgar eser. aksam galiba bir az usutdum midem eksiyodu. simdi daha iyiyim.
kizlar benim gobis baya buyumeye basladi. dun tartindim 54-55 geldim ama ilk haftalarda 52-dim galiba bir az kilo almisim, ama beni gorenler zayiflamissin yuzun dusmus falan diyor bu nasil is?? ama karnim biliniyo...karnim dik cikiyo yani yanlara diyil one dogru cikiyo gibi cunki yanlardan hala batiklarim var. batik derken kadinlarin vucudunun genel yapisi olarak
:128::130: umarim anlatabilmisim
vallahi anlamadım batik ??
biz de batik bir boyama yöntemidir sirlicim, vücutta batiği bilemiyorum
ben de karnım belli olmuyo zannediyodum ama Ankarada gören herkes anladı hamile olduğumu,
böyle bol bol elbiseler aldım, ama biraz boyları kısaymış rahatsız oldum sonra
kalın çorapla giyerim yada göbüşüm büyüyünce altına tayt çekerim yapcak bişey yok boy uzun olunca, böyle durumlar olabiliyo
işte o elbiselerle herkes anladı hamiş olduğumu.. aaa hayırlı olsun kaç aylık dediler hep..
arkadaşımın nikahında çok dalga geçtiler benimle.. Üniversiteden arkadaşlar bir araya geldik.. bi çoğu yeni evlenecek.. evli olanların da benim kızımla kızı var.. tekrar hamile olduğumu öğrenince hepsi koptu.. özge seri üretime geçti diyolar..
bi de diyolar ki.. "aa özge seni ne zaman görsek hamilesin..."
ben de işallah başınıza gelir bi süpriz bebek dedim hayin köftelere
merhaba arkadaşlar.. salıdan beri giremedim.. salı günü ailem geldi ( ben ailemden çoook uzaltayım 10 saat filan) 3 aydır görüşmemiştik.. çoook güzel zaman geçirdik tabii, gezdik tozduk.. beraber kahvaltılar yemekler derkeeennn rüye bitti bu sabah.. bugün yola çıktılar çok üzgünüm maalesef.. annemler buradayken birde görümcemle sıkıntı yaşadık, o biraz tadımı kaçırdı ama olsun yinede çok güzeldi..
teyzesi kuzuma ciciler getirmiş, ilk kıyafetleri teyzesinden geldi sağolsun. bebişim, hamileliğim iyi bu arada, bi sıkıntımız yok çok şükür, bi kaç gün çok fazla gaz sıkıntısı yaşadım ama şimdi iyiym.. çok erik yemiştim o ara, erik gaz yaparmı ki..
annaneside birsürü bişiler örmüş ama getimiş, doğuma yakın verecekmiş hepsini merak et biraz dedi:)):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?