2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
herkese uzun aradan sonra mrblar, bende sıkıntılı bir bulantı dönemi geçirdim şimdide iştahlandım kiloları almaya başladım:S :)) benimde bebişim erkek :)) haerkese hayırlı kolay hamilelikler:))

hayırlı olsun erkek bebişin
benim de göbeğim belli oluyor artık ama herkes yüzümün şiştiğini söylüyor.çok yakıştı diyolar ama daha 4 aylıkken böyleyse suratım ne olcak diğer aylarda

eveeeetttt kubi yaaaaaaaaaaaaaaabana kaç aylık oldu diye sorduklarında 4 aylık diyorum ve sonra bi kalıp düşünüyorum ne kdar çabul geçti diyeee
bir bukadar daha geçircez sonra kucağımızda

herkese salam, necesiniz? 1 haftadir giremiyorum, izin almisdim evdeydim, bir az dinlenmek iyi gelir diye dusundum, butun gun PC basindayim zaten, olmadigim zamanlarda yazilanlari simdi okudum, bebisler ve anneler masallah cokkk iyiyiymis hep boyle kalin insallah...cinsiyyeti belli olanlari tebrik ediyorum,,,ben haziranin 10-u falan gidicem daha var oyrenmeme,..

selam kızlar hepinize ve bebişlerimize günaydın :)

umarım huzurlu sağlıklı bir hafta geçiririz inşaallah...

slm canım hoşgeldin...ay ne güzel ya benim de dinlenmeye çok ihtiyacım var.seneelik iznime daha 1,5 ay var nasılolcak bilmiyorum
Allah gönlüne göre verdin tatlım ne hissediyosun cinsiyetini peki?

günaydın güzel anneler.. 2 gündür topicte in cin top oynuyo... bizde şöyle güzel akıcı bi paylaşım olmayacak heralde, gidişat bunu gösteriyo:):)

benim ikili test çarşamba çıkacaktı, hala gidip alamadım, şimdi onu almaya gidiyorum.. sonucu size bildiririm, inşallah herşey iyi çıkar..

günaydıınnnnnnnnnnnnnnn.........

sirlicim özlettin kendini, iyi olmuş radyasyondan uzak 1 hafta
ben de tatil yaptım 4 gün süper eğlenceliydi tatil.. herkese tavsiye ederim, çok sıcaklar gelmeden bu havalarda tatil çok keyifli oluyo... bebişler de doğmadan tabi

slm canım hoşgeldin...ay ne güzel ya benim de dinlenmeye çok ihtiyacım var.seneelik iznime daha 1,5 ay var nasılolcak bilmiyorum
Allah gönlüne göre verdin tatlım ne hissediyosun cinsiyetini peki?

tesekkurler canim, aslinda benimde senelik iznime daha 2 ay var, ama ben bizde bulleten diyoruz, bir hastaneden izin kagizi aldim, bir haftalik mesela surekli PC basinda durmakdan bas agrisi olusuyor diye gitdim soyledim onlar yazdilar,,,bende dinlendim ve simdi isdeyim... aslinda daha bir yorgunum sanki...tum gun yat yat

evet bizim topik hiçç akıcı değil , geçen kafama takılan 2 soru vardı sordum burda 1 kişicik cevapladı..

ekim anneleri topiğide sormak zorunda kaldım inanın 10 kişiye yakın cevap aldım...

ilerleyen günlerde herhalde hareketleniriz inşallah..

güzel sonuçlar alırsın inşaallah.. haberlerini beklerim )

Günaydın kızlar ve melekleri....

Biz hafta sonu memlekete gönene gittik dedem akciğer kanseri çıktı kötüleşmeden onu görelim dedik..Çok güzel bir hava vardı...ama geç döndüğümüz için 3 saat uyku ile duruyorum...Çalışasım yok bebeğimi merak ediyorum daha görmeye 12 gün var geçermi yaaa...sabırsızlanıyorum..

beni soran zaten bi senmissin bi de ismini unutdum,.,,yaaa bu unutkanlik bende baya basladi bugun ise gelirken telefonumu evde unutdum,..:26: bizde havalar iyice isindi ama ozellikle 11-den 3-e kadar daha sicak, dun esimle gezmeye ciktik sahilde dolasdik,,,cok iyi geldi ama eve gelince hava iyice sogumusdu, bir de belki duymussunuzdur Baku dunyanin en ruzgarli sehirlerinden sayilir. her zaman ruzgar eser. aksam galiba bir az usutdum midem eksiyodu. simdi daha iyiyim.

tatilden sonra öyle oluyo insan..
her seferinde 1 gün erkenden dönüp evde dinlencem diyorum ama olmuyo

hamilelikte oluyo öyle mide ekşimeleri..
ben de o kadar yorgunum ki ölüyorum yaaa...
4 gün ankaraya gidicem diye çıktım..
2 gün de amasyaya gittim..
çok güzeldi
burda hava mükemmel..
eşim son iki gün denize girmiş..
deniz sezonu açılmış..
denizciler Antalyayaaaaaaaaaaaaa

herkese hayırlı sabahlar, işte olan arkadaşlara da hayırlı işler;

Elhamdülillah bizde 14. haftamıza girdik herşey yoluıda gidiyor çok şükür cuma günü kontrolum vardı dr cinsiyeti kız gibi dedi ama tam belli deiğmiş hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda bebeğim .. sanırım bi sonraki kontrolde bende burda paylaşırım..

Son düzenleme:
kizlar benim gobis baya buyumeye basladi. dun tartindim 54-55 geldim ama ilk haftalarda 52-dim galiba bir az kilo almisim, ama beni gorenler zayiflamissin yuzun dusmus falan diyor bu nasil is?? ama karnim biliniyo... karnim dik cikiyo yani yanlara diyil one dogru cikiyo gibi cunki yanlardan hala batiklarim var. batik derken kadinlarin vucudunun genel yapisi olarak
:128::130: umarim anlatabilmisim

vallahi anlamadım batik ??
biz de batik bir boyama yöntemidir sirlicim, vücutta batiği bilemiyorum
ben de karnım belli olmuyo zannediyodum ama Ankarada gören herkes anladı hamile olduğumu,
böyle bol bol elbiseler aldım, ama biraz boyları kısaymış rahatsız oldum sonra
kalın çorapla giyerim yada göbüşüm büyüyünce altına tayt çekerim yapcak bişey yok boy uzun olunca, böyle durumlar olabiliyo
işte o elbiselerle herkes anladı hamiş olduğumu.. aaa hayırlı olsun kaç aylık dediler hep..
arkadaşımın nikahında çok dalga geçtiler benimle.. Üniversiteden arkadaşlar bir araya geldik.. bi çoğu yeni evlenecek.. evli olanların da benim kızımla kızı var.. tekrar hamile olduğumu öğrenince hepsi koptu.. özge seri üretime geçti diyolar..
bi de diyolar ki.. "aa özge seni ne zaman görsek hamilesin..."
ben de işallah başınıza gelir bi süpriz bebek dedim hayin köftelere

seri uretim ha ay cok komik bi de ne zaman gorsek hamilesin masallah diyelim canim sag selamet anali atali buyusunler insallah...bahtlari acik olsun her zaman. batik derken yani kizlarin beli yanlardan bir az iceri giriyo ya hani armud gibi onu kastedmek istedim, anlatamadimmi yine aman bos ver demedim farz et

cnm çok sevindimm ..
Görümce görmeyeyim Ömrümce

mutlu olmaya çalış gerisini boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…