2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kimisi diyorki eğer ikili iyi ise üçlüyü bazı doktorlar yapmıyor
kimisi de ne olursa olsun üçlüde yapar kimi doktor ikili iyi çıksa bile diyor..

banada yapıcaz dedi haziranın ilk haftası birdahaki randevum bakalım hayırlısı inşallah..

kuzumun cicilerini eklemeye çalışıyorum.. resim eklemeyi becerbilrisem, göbüş forumunada ekleme yapıcam.. gerçi henüz sadece eski göbeğim var ama:)

Kızlar geçmişi biraz okudum. Mide bulantıları geçmeye başlamış. Benim haftada bir baş ağrım ve onunla gelen mide bulantısı + kusma devam ediyor. Başım ağrımaya başlamazsa sorun yok. Bazı kokulara hassasiyet gösteriyorum bazen. Onun dışında büyük bir sıkıntımız yok hamd olsun Rabbim'e. Ben nezleyle baş etmeye çalışıyorum. 3.günümüz bugün. Henüz hafiflemedi. Hala burun akıntısı, hapşırık, öksürük devam ediyor. Hapşırırken ciğerlerim yerinden oynuyor sanki. Limon, bal, ılık su karışımını içiyorum. Rahatlatıyor ama henüz iyileşmedim ama. Bol sıvı alıp dinleniyorum. Bebeğime bir şey olmasın da ben yatmaya, hapşırmaya razıyım. İnternete çok az girebiliyorum. Hepinizden iyi haberler almak çok güzel. İnşallah bizim haftaya Perşembe randevumuz var, güzel haberler veririm ben de inşallah. Hepinize mutlu haftasonları.

merhaba arkadaşlar bizde dün aldık ikili test sonucumuzu temiz çıktı 12 hafta3 günlükken ultrasona girdik bacakları havadaydı bebişimin ama dr amcası baktı söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi o anda çıktıktan sonra geldi aklıma acaba cinsiyeti bellimiydi diye neyse artık 16.haftamızda sorarım inşallah gizlemez Allah herksin bebeğine sağlık versin inşallah bugün 13+1 olduk zaman çabuk geçiyor hiç sabah bulantım olmadı 2 buçuk aylıkken gece bulantım oldu sadece oda 10 gün sürmedi ama şu 3 güündür çok kötü bulantım var geceleri yine sabah öğlen bişey yok geceer kötü geçiyo aç kalıyorum yediğim herşey gidiyo su bile içemiyorum akşamları ne içsem lavaboya koşuyorum yeni yeni başlıyo bulantılarım herhalde diyorum bazen ne zaman tamamen biter acaba bulantılar zayıflıyorum göbeğim çıkacağına daha çok gitti herkes hiç hamile gibi değilsin diyor bi parmak bile göbeğim yok ilk bebek olduğu için geçmi çıkar acaba :44::44:

kuzumun ilk cicileri.. o mavi battaniye yi annem ablama örmüş ( tabii o zaman cinsiyeti bilemiyolarmış:)
biz 4 kardeşiz, hepimize kullanmış.. şimdide benim bebişim kullanacak inşallah. altına beyaz renkli astar diktiricem.

Eklentiler

• $DSCI2063.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSCI2066.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCI2064.webp
    33 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSCI2065.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCI2068.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCI2067.webp
    102,1 KB · Görüntüleme: 44
17 haftalık ben yazayım :)
salatalık, havuç, su hafifletsede
bir talcid'e paha biçilemez :)
crafty aramızda 1 gün var bana muz iyi geliyor birde maden suyu. Ayrıca araştırdım gece yatmadan önce şekerli (normal içtiğiniz şeker) ılık süt geceyi kazasız yanmasız atlatmayı sağlıyor.

slm kızlar bizde 2 li test sonuçlarımızı aldık herşey yolunda temiz çıktı çok şükür bende marmarisliyim antalyadan yeni döndüm ve devlet hastanesine gidiyorum ordaki drum çok iyi ama odasında ultrason cihazı yok başka bi dr bakıyo ultrasonda o yüzden bebeğin cinsiyetini söylemedi bende sormadım aklıma gelmedi o anda ama bacakları açıktı görülebilirdi dr um girseydi daha iyi olurdu diye düşündüm o yüzden dr umun ultrasonda kendisi ilgilenmesi açısından aranızda caria veya başka bi hastaneye gidn varsa ve muayene ücreti falan uygunsa paylaşırsanız sevinirim sgk anlaşmalı olursa çok iyi olur ve dr gerçekten iyi olan biri olsun sezeryan istemiyorum normal doğumda ısrarcı bi dr olursa çok sevinirim şimdiden tşk ederim hepinize şuan 13+1 olduk inşallah 16. haftamızda bizede söyler ler cinsiyetini

sevdecim geçmiş olsun cnm bol bol ballı ılık su iç cnm ben öyle geçirmiştim hamile kalmadan önce grip olmuştum iyi geliyo inşallah çabuk atlatırsın cnm dikkat et kendine

cnm bende marmaristeyim.yücelene gidip geliyorum.sgk anlaşmalı 32 tl veriyorum ve çok güzel ilgileniyolar doktorum çok ii.gülçin uysal.kesinlikle tavsiye ederim.özel marmaris hastanesinde servet hanım var.orayada aynı parayı ödüyosun.hatta doğum sezeryan yücelene göre daha uygun diyolar sen bilirsin..

cnm ultrasonun zararının kanıtlılığı tartışılır.herhangi bir bulgu yok zararı hakkında.netten araştırmıştm.ben doktorumun beni kendiliğinden bilgilendirmesini isterim.diğer türlü baştan sağma olduğunu düşünüyrm açıkçası.tabiki de en başta sağlıklı bebekler olsun benimde ilk bebişim olcak.cinsiyetini de merak ediyrm kız erkek olması fark etmez:)

dün ve bugün oğluşumla randevum vardı.onu iki gün görmek güzel ama inş. rahatsız etmemişizdir.ben iki doktora gidiyorum ama bugün arada kaldım.tüp bebek yaptırdığım doktor kan sulandırıcı olarak fraxiparin 03 vermişti bugüne kadar onu kullandım.şimdi ise riskli gebelik uzmanına gittiğimde clexan 06 kullancaksın dedi.birde kalsiyum ilacı ekledi.arda bey senin tüpbebek doktoruyla işin bitti şimdi bundan sonrası benim işim dedi.bebeğin bütün organlarını tek tek iceleyip ekranda bize gösterdi.hatta benim önceki haftalarda kanamam olmuştu bebeğin bunu yutmuş olabilir bağırsaklarında görülüyor dedi.birde şimdilik bebeğin eşi aşağıdaymış.sonraki haftalarda rahim büyüdüğünde yukarı çıkabilirmiş.çıkmazsa sezeryan olur dedi.iğne kullananların çoğu sezaryan oluyormuş zaten ben normal doğuramam gibi geliyor.neyse daha doğuma var.

ayy ne güzel bebişini görmüşsün işte.. bence arada kalacakj bişey yok.. her doktorun bi uzmanlık alanı var, tüp bebek doktoru hamile kalana kadar lazım sana, şimdi diğer doktorun daha ağır basmalı onun sözünden çıkma bence, sonuçta riskli gebeliklerde uzamnmış.. işin ehli yani.. tüp bebek olupta normal doğum yaan pek görmedim zaten bende.. ebebişin için hangisi yiyise olsun inaşşalh. cinsiyetinin biliyomusu, söylediler mi?

oğlum olacak inş.ben tüp bebek doktorumu da küstürmek istemiyorum.daha sonrada lazım bana dondurulmuş embriyomda var.o yünden arada ona da gitmeyi düşünüyorum.

Aman da aman nasıl da özlemişim sizleri:)Bir haftadır yoktum,annem umreden döndü onun yanına gittim dün gece geldim eve sabah sabah da yazıyorum işte:)
Bulantılarım oldukça azaldı,yok denecek kadar az...
İyiyim artık şükür enerjim daha yüksek:)
Bu arada bomba bir haberim var.Ablam da hamile:)44 yaşında,iki evladı var,bir kız bir erkek üniversite öğrencisi ikisi de:)Kazara olmuş işte.Önce kızdım ablama benim bebeğimin pöpüleritesi azalacak diye:)Sonra da kendime kızdım Allah ın işine ne karışırsın diye:)İşte böyle kızlar öpüyorum hepinizi

Kızlar günaydın. Forumda kimsecikler yok. Ben hasta hasta uyuyamadım. Bugün hapşırık, öksürük ve burun akıntılı 4.günümüz. Acaba doktora gitmeli miyim? Doktor ilaç vermez, bol sıvı al, dinlen der diye tahmin ettiğim için dr'a gitmedim. Ama bugün korkmaya başladım. Bebeğime bir şey olur mu? Öksürük, hapşırık bebeğe zarar verir mi? Doktora gitmem gerekir mi? Uff kimsecikler yok ki yorum yapsın. Herkes mışıl mışıl uyuyordur Pazar sabahı... Ben battaniye, kumanda ve kağıt mendillerimi alıp tv izleyeyim...

gunaydin canim ayy kiyamma daha iyilesemedinmi sen?ben balli limonlu karisim her gun bir kez yaptim.suan cok daha iyiyim vucudumun halsizlik kirginligi gitti.burun akintim ve hapsirmam daha azaldi ama gecmedi arada oksuruk oluyor hafif hafif.sen bilirsin ama gitme derim.gorumcemden kizinda hep ama hep hastaydi grip gibi bir gecip tekrar olyordu kafayi kaldiramiordu druna sormustu bebege bisey olurmu diye olmaz demisti.tabi cok hastayim dersen yine senin bilecegin is gecmis olsun

geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım dr gitmemiştim evde bol bol ıllık su iç bi de tavuk çorbasına bol limon sık iç ben öle yaptım ama ateşin filan çoksa dr git derim neticede onlar daha iyi bilirler bi de öksrük için yarım çay kaşığı zencefil ve 2 kaşık bal karıştr ii geliyo ama zencefilin bi zararı var mıdır bilmem atlatırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…