- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.541
crafty aramızda 1 gün var17 haftalık ben yazayım :)
salatalık, havuç, su hafifletsede
bir talcid'e paha biçilemez :)
slm kızlar bizde 2 li test sonuçlarımızı aldık herşey yolunda temiz çıktı çok şükür bende marmarisliyim antalyadan yeni döndüm ve devlet hastanesine gidiyorum ordaki drum çok iyi ama odasında ultrason cihazı yok başka bi dr bakıyo ultrasonda o yüzden bebeğin cinsiyetini söylemedi bende sormadım aklıma gelmedi o anda ama bacakları açıktı görülebilirdi dr um girseydi daha iyi olurdu diye düşündüm o yüzden dr umun ultrasonda kendisi ilgilenmesi açısından aranızda caria veya başka bi hastaneye gidn varsa ve muayene ücreti falan uygunsa paylaşırsanız sevinirim sgk anlaşmalı olursa çok iyi olur ve dr gerçekten iyi olan biri olsun sezeryan istemiyorum normal doğumda ısrarcı bi dr olursa çok sevinirim şimdiden tşk ederim hepinize şuan 13+1 olduk inşallah 16. haftamızda bizede söyler ler cinsiyetini
sevdecim geçmiş olsun cnm bol bol ballı ılık su iç cnm ben öyle geçirmiştim hamile kalmadan önce grip olmuştum iyi geliyo inşallah çabuk atlatırsın cnm dikkat et kendine
cnm ultrasonun zararının kanıtlılığı tartışılır.herhangi bir bulgu yok zararı hakkında.netten araştırmıştm.ben doktorumun beni kendiliğinden bilgilendirmesini isterim.diğer türlü baştan sağma olduğunu düşünüyrm açıkçası.tabiki de en başta sağlıklı bebekler olsun benimde ilk bebişim olcak.cinsiyetini de merak ediyrm kız erkek olması fark etmez:)benim doktorumda çok fazla konuşmuyor ve soru sormadan açıklama yapmıyor seninki gibi.. hatta ultrasonda da az gösteriyor fakat bu iyi birşey çünkü ultrason bebekler için zararlı yurtdışında gebelik boyunca 3 kez filan ultrasona giriliyor zararlı olduğu için.... nedense benim doktor bana güven veriyor fazla konuşup kafamı kurcalamıyor ve kendinden çok emin bir bakıyor ultrasonda yeterli geliyor demekki diyorum... benim doktorumda söylemedi cinsiyetini bilerek ve istiyerek yanılma payımız çok oluyor bu haftalarda riske girmeyelim dedi bende hiiç üstelemedim nedense aşırı bir merakımda yok cinsiyet konusunda hayırlı evlat olsun eli ayağı düzgün olsun bana yeter..belki de ilk bebiş olduğu için çok önemsemiyorumdur cinsiyeti..:) ama başkalarınınkini merak ediyorum..
Benimkine doktor kesin erkek diyoo
yok mu benim oğluma kesin erkek arkadaşş..
burası prenslerle dolmuşş yaaa .. ..
ayy ne güzel bebişini görmüşsün işte.. bence arada kalacakj bişey yok.. her doktorun bi uzmanlık alanı var, tüp bebek doktoru hamile kalana kadar lazım sana, şimdi diğer doktorun daha ağır basmalı onun sözünden çıkma bence, sonuçta riskli gebeliklerde uzamnmış.. işin ehli yani.. tüp bebek olupta normal doğum yaan pek görmedim zaten bende.. ebebişin için hangisi yiyise olsun inaşşalh. cinsiyetinin biliyomusu, söylediler mi?
2. bebeiş için::):) kaç yıl saklanıyo bu dondurulmuşlar?=
Kızlar günaydın. Forumda kimsecikler yok.Ben hasta hasta uyuyamadım. Bugün hapşırık, öksürük ve burun akıntılı 4.günümüz. Acaba doktora gitmeli miyim? Doktor ilaç vermez, bol sıvı al, dinlen der diye tahmin ettiğim için dr'a gitmedim. Ama bugün korkmaya başladım. Bebeğime bir şey olur mu? Öksürük, hapşırık bebeğe zarar verir mi? Doktora gitmem gerekir mi? Uff kimsecikler yok ki yorum yapsın. Herkes mışıl mışıl uyuyordur Pazar sabahı... Ben battaniye, kumanda ve kağıt mendillerimi alıp tv izleyeyim...
Kızlar günaydın. Forumda kimsecikler yok.Ben hasta hasta uyuyamadım. Bugün hapşırık, öksürük ve burun akıntılı 4.günümüz. Acaba doktora gitmeli miyim? Doktor ilaç vermez, bol sıvı al, dinlen der diye tahmin ettiğim için dr'a gitmedim. Ama bugün korkmaya başladım. Bebeğime bir şey olur mu? Öksürük, hapşırık bebeğe zarar verir mi? Doktora gitmem gerekir mi? Uff kimsecikler yok ki yorum yapsın. Herkes mışıl mışıl uyuyordur Pazar sabahı... Ben battaniye, kumanda ve kağıt mendillerimi alıp tv izleyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?