- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.521
Günayın,hayırlı olsun bebişlerin şimdilik bizim grupta tek ikiz anne adayı sensin ne güzel..bende hep ikiz olsun istemişimdir..Eşim hala bile derki belki iki tane olur diyorum bu saatten sonra olmaz...dalgamı geçiyor ne :))hoşgeldin aramıza..
ayyy maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin ikizlerini bende belki ikizdir diye düşünüyordum hep amatek kızım olacak inşşş
ah canımmm tek ikiz bekleyen sensin aramızda.. hos geldinn... yubanın forumunda da görmüştüm seni ama buraya yeni yazıyorsun sanırım..
evet canim takip ediyorum aslinda hosbuldum tesekkür ederim ikiz olmasi güzel tabiki ama daha kendilerini göstermediler teyzesi bekliyoruz
benimde 2 yumurtam vardı bi kesem olusmustu 4 haftalıkken dr 2 hafta bekleyelim dedii ben bunu bile rüyamda görmüştüm öncesinden 2 bebek vardı biri kız biri erkek .. ben kızı aldım kucağıma :) kızım gelecek kısmetse..
ALLAH bagislasin canim kizceni insallah saglikla kucagimizada aliriz canim Hayirlisi olsun hakkimizda bizede süpriz oldu önce tekti sonra cift oldu bu arada yavrularim cift yumurta ikiziymis insallah bende ögernirim yakinda cinsiyetlerini
mrb cnm ben fatih üniversitesi deniz hanım a gidiyorum.bende memnunum ama çok açıklama yapmıyo soru sormadan kendi konuşmuyo.bide uzun süreli bebişimi göstermiyo.iraz da makinesi eski göstermiyo bebişi net olarak.bakalım şimdilik devam ediyorum ama ileride değiştirebilirim.cinsiyetini 16.17.haftada söylycek.biraz geç gii geldi bana
12 haftadan sonra kendini göstermeye başlayan mide yanmalarının sebebi:
hamilelik hormonları özellikle progesteron hormonun artması ve bu artışın mide ve sindirim sistemi kaslarını gevşetmesidir. Bu gevşeme sonucunda mide kapakçıkları gevşemeye başlar ve asit emek borusuna kaçmaya başlar. Muz yemek soda içmek iyi gelir (bende işe yarıyor) Reflü sıkıntısı olanlarda bu yanmalar çok daha şiddetli olur. Doktora danışıldığında mide yanması için ilaç verilebiliyor.
İlerki dönemde ise kızlar artık biraz bilimsel olalım (hem teknoloji hem hurafe yanyana pek güzel durmuyor) saçla ilgisi kesinlikle yok. Bebek büyür 6. ayda yattığınız yerde yanar 8. ayda oturarak uyumak zorunda kalırsınız. Tek sebebi bebeğin ve plesantanın büyüyüp tüm iç organları sıkıştırması ve zaten gevşek kaslı olan midenin içindeki asidin sıkıştırılma sonucunda yemek borusuna hatta ağıza (maalesef evet çok iyi hatırlıyorum) gelmesidir.
Süt içmek sürekli mideyi dolu tutmak iyi gelir biraz hafifletir. O gün gelince nasılsa bir çoğunuzdan önce bende olacak bu yanmalar o zaman yediklerimin hangisi iyi gelir yazarım. Daha 2-3 ay varr
kızlar ben haziran annesi olucam inşşş topiğiinize baktımda,zaman ne çabuk geçmiş dedim.inanın son bir aya kadar çabuk geçiyor ama son bir ay,geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben haziran annesi olucam inşşş topiğiinize baktımda,zaman ne çabuk geçmiş dedim.inanın son bir aya kadar çabuk geçiyor ama son bir ay,geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar 20 lik dişim çıkmıyoçok ağrıyo bu gece hiç uyutmadı ilk defa diş ağrısı çektim birazdan acile gitcem bakalım ne yapcam inşallah yanlış bişey yapmaz dua edin
arkadaşlar ikili testten sonra üçlü testte istedi mi doktorlarınız ?
arkadaşlar ikili testten sonra üçlü testte istedi mi doktorlarınız ?
kızlar 20 lik dişim çıkmıyoçok ağrıyo bu gece hiç uyutmadı ilk defa diş ağrısı çektim birazdan acile gitcem bakalım ne yapcam inşallah yanlış bişey yapmaz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?