- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.621
teşekkürler sevdecim. inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin. en azından belirsizlik gidiyor ismiyle sevmeye başlıyosun.Günaydınlar... kahvekolik çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Ah bir de biz öğrensek, çok merak ediyorum. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızlar bu gece çok öksürdüm ben. Biraz daha iyiyim, iyileştim gibi ama gıcık gibi öksürüğüm var. Doktorumu aradım, ulaşamadım. Bol ılık su içiyorum, bal yiyorum. Ne yapayım, kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum. :97:
beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)
geçmiş olsun canım. bu öksürük aksırık işleri bütün hamilelerde var sanırım. neden oluyor anlamadım. o kadar çok kişi diyince bende normal görmeye başladım. bal güzel çözüm
teşekkürler sevdecim. inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin. en azından belirsizlik gidiyor ismiyle sevmeye başlıyosun.
20. haftada dimi 4d? ikiliden sonra sırada ne var peki?
tamam tamam şimdi anladım..
bak bizde de kumaşın bir kısmını iple bağlarsın döndürerek ve sıkı sıkı..
sonra bağladığın kısmı çamaşır şuyuyla beyazlatırsın, yada kumaş boyalarıyla boyarsın..
kuruduktan sonra açarsın böyle güneş gibi bir desen çıkıyo.. bi ara çok modaydı türkiyede herkes yapardı kıyafetlerine.. bak resimlerini gösteriyim Batik Boyama :Etraf'ı Dağıtmaya Hazır Mısınız? burda var bir örnek..
teşekkürler sevdecim. inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin. en azından belirsizlik gidiyor ismiyle sevmeye başlıyosun.
20. haftada dimi 4d? ikiliden sonra sırada ne var peki?
Birşey soracağım. ben hep bebeğimin çok yaramaz olacağını düşünüyorum, ne hikmetseHatta teyzemin çocukları usludur. onlara bakıp iç geçiriyorum benimki yaramaz olacak diye. O pisikolojide olan var mı aranızda?:26: :26:
tetanoz aşısı var 1 ay arayla 2 doz. sonrada doğuuuuummmmmm
bana sadece 2 li yaptı cnm 3 lü istemedi dr
o nedenle 2 li den sona rutin kontrol sona detaylı ultrason
offf öle yani :)
insallah cnm ogreniriz artik :)benimde gonlumden gecen oglan ama kiz olcak saniorum tatli ve tuzlu seyleri cok yiyorum erik bayila bayla.gecenlerde hastayimdiye bos limon SIKIP icmistim oyle cok eksi gelmedi yedigim eriklerde eksi diye yemio esim bana hic eksi gelmio kiz herlade hayirlisi bakalim saglikli olsunlar insallah.evet yaaaa insallah daha cok cene calalilm kizlar haydi bir ki bi ki
sağol canım benim, inşallah seninde merakın gider dönmesi için öksür bişeyler yap :) hep rüyamda kız görüyordum, sivilcelenmiştim o yüzden kız zannediyorduk. benim pek bulantım olmadı kokulardan öğürdüm sadece. çok uyuyordum halsizdim, tatlı da istedim ekşide ama en çok erik tabi. kesede bebek soldaydı, free beta hcg yi yarın alıcam o zaman söylerim. belirtilere fazla takılma yani. evet bu topicte pek randıman alamıyoruz, bide bazı kişiler sadece kendisinin nasıl olduğunu yazıp çıkıyor nedense :) o yüzden muhabbet oluşmuyor. ama iiyi olacağımız inancımı korumaya çalışıyorum:)
beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)
kıymetli ya bunlar,
şımartacağını biliosun ondan yaramaz olacak gibi gelio sana :)
kıymetli ya bunlar,
şımartacağını biliosun ondan yaramaz olacak gibi gelio sana :)
ben yapayım bana SAT ve yazmak istediğin şeyi mesaj at, yapayım.
Ben daha o aşamaları hayal edemiyorum. Bu sabah bebişimi kollarıma aldığımı hayal ettim ilk defa. Yani hep cinsiyetini vs. hayal ediyordum, hep karnımda hayal ediyordum. Bu sabah ilk defa ona agu bugu yaparken hayal ettim kendimi. Kucağıma alıyorum, o bana gülümsüyor, dünyalar benim oluyor, ben ona "annesinin kuzusu" diyorum... Bunları hayal ettim ve tabi ki ne oldu? Başladım ağlamaya. Hayali bile duygulanmama yetiyor. Zaten salya mümük modundayız. Gerisini hiç anlatmayayım. Hüngür hüngür yani bitirdik hayali. Şuan bebekliğinin en tatlı aşamasına kadar hayal edebiliyorum demek ki. Büyüyüp yaramazlık yapacağı kısımlara gelemedik henüz.Ayyy yüce Rabbim sağlıkla onları bize bağışlasın ve onları hayırlı evlat eylesin de gerisi boş...
Ayy inşallah o günleri görür müyüz acaba? :97: Sağlıklı haberlerini alalım da ben en çok kıyafet vs. almak için heyecanlanıyorum. İsim konusunda eşimle bir türlü anşamıyoruz, doğana kadar ismiyle sevemeyeceğiz sanırım bebişimizi.
tetanoz aşısı var 1 ay arayla 2 doz. sonrada doğuuuuummmmmm
sat 12 şubat canım başka ne yazayım teşekkür ederim:)
benimki 5 dozmuş
sağlık ocağı öle dedi dr da şaşırdı ama yeni uygulama bu dedi sağlık ocağındaki dr
ilk dozum 24. haftada 5 Temmuz
içini ferah tut, hepimiz içimizi ferah tutalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?