2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
teşekkürler sevdecim. inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin. en azından belirsizlik gidiyor ismiyle sevmeye başlıyosun.

beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)

20. haftada dimi 4d? ikiliden sonra sırada ne var peki?

Birşey soracağım. ben hep bebeğimin çok yaramaz olacağını düşünüyorum, ne hikmetse Hatta teyzemin çocukları usludur. onlara bakıp iç geçiriyorum benimki yaramaz olacak diye. O pisikolojide olan var mı aranızda?:26: :26:

geçmiş olsun canım. bu öksürük aksırık işleri bütün hamilelerde var sanırım. neden oluyor anlamadım. o kadar çok kişi diyince bende normal görmeye başladım. bal güzel çözüm

Ay evet canım ya, nerden kaptım şifayı hiç anlamadım. Sanırsın gece ayazda kaldım. Öyle bir öksürük. Bir geliyor, pir geliyor. Bal iyi geliyor evet. Şimdi ılık su koydum bardağa, yudum yudum içiyorum. Arada hapşırık krizine giriyorum. Perdeleri indirdim, güneşi görürsem gözlerimi açamıyorum. Kımış kımış oluyorum.

teşekkürler sevdecim. inşallah sende en kısa zamanda öğrenirsin. en azından belirsizlik gidiyor ismiyle sevmeye başlıyosun.

20. haftada dimi 4d? ikiliden sonra sırada ne var peki?

bana sadece 2 li yaptı cnm 3 lü istemedi dr
o nedenle 2 li den sona rutin kontrol sona detaylı ultrason
offf öle yani :)

anlata bildiyim icin kendimi tebrik ederim ayyy is yerinde biri var oda arkadasim onu her an boga bilirim o kadar iyrenc insan ki... telefonla bi konusmasi var bagirarak sanki babasinin mali...ustelik is telefonu ve arkadasiyla konusuyor ona nefret ediyorummmmm bu arada resimlere baktim coook guzel bizde de koylerde falan yaparlarmis bi keresinde TV-de izlemisdim, ama ismi ne bilmiyorum

Ayy inşallah o günleri görür müyüz acaba? :97: Sağlıklı haberlerini alalım da ben en çok kıyafet vs. almak için heyecanlanıyorum. İsim konusunda eşimle bir türlü anşamıyoruz, doğana kadar ismiyle sevemeyeceğiz sanırım bebişimizi.

kıymetli ya bunlar,
şımartacağını biliosun ondan yaramaz olacak gibi gelio sana :)

insallah cnm ogreniriz artik :)benimde gonlumden gecen oglan ama kiz olcak saniorum tatli ve tuzlu seyleri cok yiyorum erik bayila bayla.gecenlerde hastayimdiye bos limon SIKIP icmistim oyle cok eksi gelmedi yedigim eriklerde eksi diye yemio esim bana hic eksi gelmio kiz herlade hayirlisi bakalim saglikli olsunlar insallah.evet yaaaa insallah daha cok cene calalilm kizlar haydi bir ki bi ki
beni yeni yeni heyecanlar, korkular sardı
en büyük biziz sanırım aranızda,
3 hafta sonra detaylı ultrason var
korkuorum yawwwww
ama bişi çıkmayacak eminim
heyecan da var 4d göreceğiz bebişi :)

canim ya ne guzel sizdeki heyecanlar daha baska hersey cok guzel cikacak hic endiselenme zaten.bizim icin de iyi oluyor sirada bizi ne beklior senden ogrenioruz :)

kıymetli ya bunlar,
şımartacağını biliosun ondan yaramaz olacak gibi gelio sana :)

Ben daha o aşamaları hayal edemiyorum. Bu sabah bebişimi kollarıma aldığımı hayal ettim ilk defa. Yani hep cinsiyetini vs. hayal ediyordum, hep karnımda hayal ediyordum. Bu sabah ilk defa ona agu bugu yaparken hayal ettim kendimi. Kucağıma alıyorum, o bana gülümsüyor, dünyalar benim oluyor, ben ona "annesinin kuzusu" diyorum... Bunları hayal ettim ve tabi ki ne oldu? Başladım ağlamaya. Hayali bile duygulanmama yetiyor. Zaten salya mümük modundayız. Gerisini hiç anlatmayayım. Hüngür hüngür yani bitirdik hayali. Şuan bebekliğinin en tatlı aşamasına kadar hayal edebiliyorum demek ki. Büyüyüp yaramazlık yapacağı kısımlara gelemedik henüz. Ayyy yüce Rabbim sağlıkla onları bize bağışlasın ve onları hayırlı evlat eylesin de gerisi boş...

Son düzenleme:

Bende ilk kucağıma aldığım zamanı hayal ediyorum. sonra birden büyüyo 6 aylık falan oluyo. Arası yok tabi nenesi, dedesi (benim ve eşimin babası rahmetli, dede dayım oluyo) onu gezdiriyolar hopidik hopidik tabi sendeki durum bende de gözyaşları sular selleeeerrr gibi

isim koymak annenin hakkııdır ama. bizimkinin ismi yıllardır belliydi gerçi :)

tetanoz aşısı var 1 ay arayla 2 doz. sonrada doğuuuuummmmmm

:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…