2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Bende yemistim iki defa doktoruma sordum yiyebilrsin dedi biseyde olmadi cok sükür bebislerimde iyi

ben sadece göz hakkı diye bir tane yedim.zaten beğenmemiştim.bildiğimiz kurmızı çilek daha güzel

tamam yediğinizi yediniz bişey olmaz ..bundan sonra yemeyin altın çilek :) birsürü meyve çıktı onları yiyin

Kavun yiyin, şeftali yiyin, erik yiyin

canım çok geçmiş olsun şimdi iyimisin bari

Bana da kekik ye demişlerdi grip için iyi ki yememişim. Ne zararı var bilmiyorum ama ben sadece bal, limon ve çorba içiyorum şu sıralar. Baharat türü şeylerden korkar oldum. Bilmediğim için hepsinden uzak duruyorum. Aslında doktorumuz keşke uyarsa bizi, şunları aman sakın yeme diye. Perşembe gittiğimde sorayım özellikle anlatsın bana bunları. Hiçbir şey bilmiyorum ben, çok cahilim.

kızlar .. dünden beri basağrım var.. midem de bulanıyor.. biri birini tetikliyor ama çözemedim..

Benim de öyle canım ya, ben de çözemedim. Başım ağrıdığında mı midem bulanıyor, midem bulandığında mı başım ağrıyor bilmiyorum ama birisi ne zaman olsa, diğeri de mutlaka peşinden geliyor. Ben haftada bir kere yaşıyorum bunu. 24 saat sürüyor bir de. Ne yaparsam yapayım dinmiyor. Başımı sarıyorum bir tülbentle sıkıca. Biraz diner gibi oluyor ama kesilmiyor ağrı. Mide bulantısı desen ne yapsan kesilmiyor. Mutlaka sonu lavaboda bitiyor. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleyen haftalarda bu şikayetlerimiz kalmaz.

inşallah canım.. yoksa cekilecek gibi değil.. basağrısını bekliyordum ama 3 aydan sonra mide bulantısı bana sürpriz gibi oldu yani.. nazar değdirdim kendi kendime.. hiç midem bulanmıyor.. cok rahatım cok dedim dedim.. al işte sonuç...

baş ağrısı mideyi tetikliyor
kus kus öldüm ben

neysem dikkat et kan çok pompalıo ya bebiş yapıo ağrı maalesef

benim tembel meleğim durdugu yerde bu kadar kan pompalıyor ha... aman Allahım .. hareketle ilgisi varmı bilmiyorum ama kuruverdim bi bağ iyimi :)

slmlaaaaaar doktora gittim geldim veeeee benim hislerim yanlış çıktı bitane daha kızım oluyo :)))))))))))))))) çok mutluyum gönlümden geçen hep buydu ama nedense erkek hissediyodum karından baktı bende hatta emin değilseniz alttan bakalım dedim yooo gerek yok eminim dedi

yeni sayfamız çok güzel olmuş.. ama ben ankete katılmadım, benim bebişin cinsiyeti kesin değil çünkü.. erkeğe benziyo dedi sadece:):)

bende de migren var tuttuğu zaman hastanelik oluyorum, bulantı kusma.. iğne, serum yemeden geçmiyodu.. hamilelikte tutmadı daha çok şükür.. çok korkmuştum, hafif hafif ağrılarım oldu ama öyle delirmedi Allahtan..

ben bi yandan bebek mobilyalarına bakmaya başladım... düz beyazları çok beğeniyorum ama benim yatak odamda beyaz, temizliği zor oluyo.. başka bişi olsun diyorum ama gözüm sürekli beyazlara kayıyo:)

herkese mrb kızlar herkesin ve bebişlerin iyi olmasını diliyorum ben bu ara pek iyi değilim kızlar ya...dünden buyana kasıklarımda ve karnımda bir ağrı var çok rahatsız etti beni bir de dün bir arkadaşımıza gitmiştik (kimse kafasına takmasın benim gibi lütfen sizi üzmek amaçlı yazmıyorum bunu) onun eşi de hamileydi 20 haftalık bebğin kalbi durmuş suni sancıyla doğum yaptırmışkar bu duruma çook üzüldüm orda nasıl oldum anlatamam fenalık geçirdim resmen kadıncağız baya kötü görünüyodu aslında bir bebekleri var sağlıklı maşallah bu ikinciydi gayet de iyi gidiyomuş bebeğin durumu hatta gelişimi 1 hafta önde gidiyomuş ama böyle olmuş işte. Hayırlısı diyosun allahın takdiri.Allah bütün hamilelerin bebklerini korusun hepimize bebeklerimizzi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu ağrılar ne demek anlamıyorum ya arkadaşlar alt karnımda özellikle oturduğumda bir ağrı var bazen zonklama tarzında geliyor bir de bugün karnımda bir ağırlık hissi var bebiş büyüyo da onların ağrısı falan mı acaba bilemiyorum ki bugün işe gittim ama geri gelip yattım aslında iyi bir dinlenmeye ihtiyacım var ama iki hafta mümkün değil şu yazılılar not işleri bir bitse rapor alırdım o zaman ama şimdi sürünerek de olsa gidiceem of ya. Duanızı bekliyorum arkadaşlar bir an önce rahatlarım şu sıkıntılardan inş.ve bebiş iyidir umarım perşembe günü randevumuz Allahım iyi haberini alalım bebişin lütfen. Hepiniz dikkat edin lütfen bana da dua edin olur mu

gözünaydın canım.. prenseslerimiz çoğalıyo galiba.. diğer kzın kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…