- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.781
Normali varken altını nerden çıktı? Yemeyin yaaa. Her önünüze gelene inanmayın vallahi doktorlarınız duysa kıyameti koparır.
Ben onca faydasını bildiğim halde Kefir bile içmiyorum gebelikte ve laktasyon'da yeterli araştırması yok diye. Siz kalkmış altın çilek yiyorsunuz. Hemen arayın doktorlarınızı.
sadece bu otlar değil taze nane (fazlası) ve ahududu da zararlı.hamilelikte yenmesini uygun bulmuolar die duydum
adaçayı kekik vs ile aynı etki
ölen kadın haptan öldü yahu meyveden diil
Normali varken altını nerden çıktı? Yemeyin yaaa. Her önünüze gelene inanmayın vallahi doktorlarınız duysa kıyameti koparır.
Ben onca faydasını bildiğim halde Kefir bile içmiyorum gebelikte ve laktasyon'da yeterli araştırması yok diye. Siz kalkmış altın çilek yiyorsunuz. Hemen arayın doktorlarınızı.
Bebişim için sakinleştirici müzik buldum galiba.
Aşağıdaki linkten indiriyorum. çalışırsa haber veririm.
Harmony & Balance
kızlar çok kötü bir haftasonu geçirdim,stress üzüntü , bayıldım birde, neyseki karnımın üstüne düşmedim, elim şiş, kalçam baldırlarım ezik, ağrıyor, çok korktum bebeğime bişy oldu diye, hemen doktora gittim, neyseki iyiymiş, çok tatlı gözüküyordu, minicik burnu tatlı bir yüzü vardı, görünce huzur buldum...
kızlar .. dünden beri basağrım var.. midem de bulanıyor.. biri birini tetikliyor ama çözemedim..
kızlar .. dünden beri basağrım var.. midem de bulanıyor.. biri birini tetikliyor ama çözemedim..
Benim de öyle canım ya, ben de çözemedim. Başım ağrıdığında mı midem bulanıyor, midem bulandığında mı başım ağrıyor bilmiyorum ama birisi ne zaman olsa, diğeri de mutlaka peşinden geliyor. Ben haftada bir kere yaşıyorum bunu. 24 saat sürüyor bir de. Ne yaparsam yapayım dinmiyor. Başımı sarıyorum bir tülbentle sıkıca. Biraz diner gibi oluyor ama kesilmiyor ağrı. Mide bulantısı desen ne yapsan kesilmiyor. Mutlaka sonu lavaboda bitiyor. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah ilerleyen haftalarda bu şikayetlerimiz kalmaz.
baş ağrısı mideyi tetikliyor
kus kus öldüm ben
neysem dikkat et kan çok pompalıo ya bebiş yapıo ağrı maalesef
benim tembel meleğim durdugu yerde bu kadar kan pompalıyor ha... aman Allahım .. hareketle ilgisi varmı bilmiyorum ama kuruverdim bi bağ iyimi :)
slmlaaaaaar doktora gittim geldim veeeee benim hislerim yanlış çıktı bitane daha kızım oluyo :)))))))))))))))) çok mutluyum gönlümden geçen hep buydu ama nedense erkek hissediyodum karından baktı bende hatta emin değilseniz alttan bakalım dedim yooo gerek yok eminim dedi
merhabalarr, nasılsınız? inşallah herkes iyidir. perşembe günü öğrendim ama nete giremedim evde değildim. oğlum oluyormuş inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?