- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.741
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/445025-2011-kasim-bebeklerinin-cinsiyetleri.html
ay ay bi konumuz daha oldu..
anket koydum ama .. nasıl görünüyor anlamadım ben .. bileniniz var mı?
gördüm en tepede anket görünüyor kızlar .. orayı doldurun tablomuzu yapalım...
Ben umarım yarın:18: direkt organını görücem öyle tepecik filan değil çünkü 14 haftadan sonra cinsel organ oluşuyor o yüzden çoğuna daha sonra "ayy pardon" deniyor.
Ben umarım yarın:18: direkt organını görücem öyle tepecik filan değil çünkü 14 haftadan sonra cinsel organ oluşuyor o yüzden çoğuna daha sonra "ayy pardon" deniyor.
kızlar çok kötü bir haftasonu geçirdim,stress üzüntü , bayıldım birde, neyseki karnımın üstüne düşmedim, elim şiş, kalçam baldırlarım ezik, ağrıyor, çok korktum bebeğime bişy oldu diye, hemen doktora gittim, neyseki iyiymiş, çok tatlı gözüküyordu, minicik burnu tatlı bir yüzü vardı, görünce huzur buldum...
amanınnnnn deme yaa, gerçi benimki 1 hafta önde, ona göre 14 ü geçmişti.
iştahım iyi aç değildim ama çok stresli bir ortamdaydım istemeyerek çok gerildim, sonrada aşırı heyecanlanıp bayıldım, böyle durumlardan uzak durmak lazım, stres çok zararlı, çok kasılmalarım oldu, çok korktum
Bebeğin cinsiyeti hangi haftada kesin olarak tespit edilebilir? - UZMANTV
16. haftadan önce genital tüberkül 16. haftadan sonra genital organmış.
Önemli olan sağlığı cinsiyeti değil. Cinsiyeti kızdı erkek oldu psikolojim bozuldu demeyin. Sağlıklı olduğu için sevinin.
kesinlikle haklısın. o ense kalınlığı ölçülürken ömrümden ömür gitmişti mesela. zaten alışverişe falan başlamadım daha kız ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum. bu videoya göre hepimiz diğer ihtimali de göz önünde bulundurmalıyız.
ellerine sağlık, şifa olsun sana inşallah. tavuk çorbası birebir gelir, geçmiş olsun.Kızlar ben çorbayı yaptım ve içtim. Sanki boğazım açıldı. Gerçekten harika bir şifa kaynağı. Hemen tarifini vereyim. Ben ilk kez yapıyorum ama müthiş güzel bir çorba oldu. Soğuk algınlığınız olduğu zaman şiddetle tavsiye ediyorum bu çorbayı. İki parça tavuk vardı, kemikli, dolaptan çıkardım hemen haşladım. 2 litre suda haşladım. Haşlanınca tavukları aldım didikledim. Başka bir tencerede bir kaşık un, biraz tereyağı kavurdum, tel şehriyem yoktu, arpa şehriye kattım. Kavurdum hepsini. Sonra tavuk suyunu süzerek kattım. Kaynayınca didiklenmiş tavukları ekledim. Karabiber ve tuz ekledim. İçine limon da katıyorlarmış ama ben yerken tabağıma ekledim limonu. Müthiş bir çorba. İçerken bile iyi geldiğini hissettim. Soğuk algınlığı olan varsa tavsiye ediyorum. Şifa olsun.
yaa bide ben düşük yapmıştım o kaygıları nasıl yaşadım biliyomusun. cinsiyet için Allah herkesin gönlüne göre versin. öğrenince haber verirsin bizede. senin kızın var bide oğluş gelir inşallah hadi bakalım.Kesinlikle hayatım. 15. haftada kontrole gidinceye kadar acaba bişey oldu mu diye içim içimi yiyordu. Yarın için heyecanlıyım ama çok fazla endişem yok.
İşin açıkçası bi ben birde Crafty (birde ismini hatırlayamadığım bir kaç arkadaş) sizden ilerdeyiz ve doktor artık kesin olarak bize söyleyebilir.
Kızlar ben çorbayı yaptım ve içtim. Sanki boğazım açıldı. Gerçekten harika bir şifa kaynağı. Hemen tarifini vereyim. Ben ilk kez yapıyorum ama müthiş güzel bir çorba oldu. Soğuk algınlığınız olduğu zaman şiddetle tavsiye ediyorum bu çorbayı. İki parça tavuk vardı, kemikli, dolaptan çıkardım hemen haşladım. 2 litre suda haşladım. Haşlanınca tavukları aldım didikledim. Başka bir tencerede bir kaşık un, biraz tereyağı kavurdum, tel şehriyem yoktu, arpa şehriye kattım. Kavurdum hepsini. Sonra tavuk suyunu süzerek kattım. Kaynayınca didiklenmiş tavukları ekledim. Karabiber ve tuz ekledim. İçine limon da katıyorlarmış ama ben yerken tabağıma ekledim limonu. Müthiş bir çorba. İçerken bile iyi geldiğini hissettim. Soğuk algınlığı olan varsa tavsiye ediyorum. Şifa olsun.
Sırlıcım Allah senin daima iyiliğini versin:)(hepinizin arkadaşlar)
Bu arada bir şey merak ediyorum kızlar benim sol tarafımda bir yumru var ama sağ tarafım boş gibi yani ben öyle hissediyorum normal mi ki acaba?
ay anlatmaaaa
yok bulamadım ofise yakın yerlerde tavuksuyu
akşam üşenmezsem yapçammmm
canım pek çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?