- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #8.761
kızlar çok kötü bir haftasonu geçirdim,stress üzüntü , bayıldım birde, neyseki karnımın üstüne düşmedim, elim şiş, kalçam baldırlarım ezik, ağrıyor, çok korktum bebeğime bişy oldu diye, hemen doktora gittim, neyseki iyiymiş, çok tatlı gözüküyordu, minicik burnu tatlı bir yüzü vardı, görünce huzur buldum...
Crafty dikkat et. Onlar hala kusuyorbiz artık durmadan yiyoruz. Hadi sen iş yerindesin bi şekilde kendini kısıtlarsın. Ya ben napayım yeminle mutfağa gidiyorum su içip çıkıyorum.
Crafty dikkat et. Onlar hala kusuyorbiz artık durmadan yiyoruz. Hadi sen iş yerindesin bi şekilde kendini kısıtlarsın. Ya ben napayım yeminle mutfağa gidiyorum su içip çıkıyorum.
yaptım yaptım.. tablosuda var artık konumuzun..tablo nasıl yapılıyordu... yubacım sen yapmıstın .. yardımına ihtiyacım var..
bende meyve fln yiyorum habire :)
Allah ne verdiyse
inşallah şeker vs gibi bişi yapmaz :)
ay anlatmaaaa
yok bulamadım ofise yakın yerlerde tavuksuyu
akşam üşenmezsem yapçammmm
canım pek çekti
Ay kıyamammmm. Hasta çorbası ama bu, canınız çekmesin. Ben şifa olsun diye içiyorum.Yapması çok kolaymış, ben ilk kez yapıyorum. Hasta olmasam yapmazdım herhalde. Ama güzel bir çorbaymış arada sırada yapmak lazım. Kışın niye hiç yapmadıysam. :) Canın çekmesin ya üzülürüm şimdi. Bunu hastalar içiyor, sen hasta değilsin, olma da inşallah. :)
hahahha
avuntuna bayıldım
hasta çorbası bu :)
canım benim yaaa
nisa çok güzel. o benimde aklımda olan bi isimdi. eren, enes, emir, kaan.....oo dolu var :)
nisa ismi çok güzel.gıcıklık bu erkeklerin ruhunda var. sizin enazından yorum yapıyorlar. benim eşimin sesi bile çıkmıyor
sagolun kizlar guzel isimi dimi yaaa cok hosuma gidiyor benim teleffuzu yazilisicanım bende kızım olursa serra olsun istiyordum.aynen senin eşin gibi kızı sen seçtin dedi.gerçi eşim nişanlıyken bile oğlum olursa yiğit olsun diyordu.bencede güzel. yiğitim olucak inş..
aa nasil pembe bisey bu 4d normal kamera gibimi gosteriyor kisöyle doktora aseriyorum 4d ultrasonu..
bizimkide sürpriz yaptı.. ben karsımdaki ekrandan bakıyorum eşimde cihaza bakıyor kameraya alıyor.. birden ekranda pembe bişey gördüm. aayy o ne diye bi bagırmısım.. ay bu cok gercek diye .. doktor gülmekten öldü resmen.. o şekildede cinsiyete bakalım dedik ama bizim küçük hanım göstermedi.. bide cok kısa kalıyor . bi an koklatıp geri cıkıyordu hemen.. ay o bile yetti ama onu gördükten sonra diğer 2d filan insan zevk almıyor hahaha :)
bende aldim kilo :92:Arkadaşlar 2-3 tane kasım anneleri var dağılmış durumdayız o yüzden böle hareketsiz gidiyoruz...
Birlik bütünlük yok bu kasım annelerinde herkes bi yere dağılmış bizde ilk önce başka yerdeydik sonra buraya geldikk..
Benim doktor tetonoz aşısını önermiyorum dedi ben olmayı düşünmüyorum bu yüzden :)
süt içemediğim için kendimi suçlu hissediyorum cacık ve yoğurt çorbası ve peynir yiyorum süt yerine ..
Ben şimdi eleviti kendi kafama göre kullansam ayıp olurmu doktoraa, 3 haziranda gidicem kısmetse bu demir ilacı ve elevit ayrı ayrı şeyler mii ?
ilk üç ayda 5 kilo almışım buda bi rekor sanırım
aklıma sigara gelmesin diye ve normal hamile kalmanın şokuyla midem bulansada ne bulsam yedim elimi hiçbişeye sürmedim çok tembellik ettimm şuan prenses modundayım hala
bakıyorumda kimse kilo almamışş,, asortik hamilelik rüya olduu
Dün ikea yı dolaştık pek bişey yok,maskoya gittik evet oda takımları çok gzl kalitelilerde ama fiyatlarda uçmuşlar 3.500 tl nin altında takım yokk..modesada hemen hemen aynılarını 2.500 tl civarına alabilirsiniz aklınızda olsun kira farkını ürünlerine yansıtıyo firmalar..
durumlar böle bizdeeoğlumla öptükk..
guzel olur bence cnmbence kasım annelerinin bebeklerinin cinsiyeti diye yeni bir topik acalım.. isimlerinide d.tarihlerinide yazarız ne dersiniz..
ohh ne guzel kocaman kizin varmis yardimci oluyor sana masallahhhSenin 3 hafta var. ben yarın giriyorum. Akşamüstü 5'te. Heyecanımız tavan yaptı. Kızım bile Anne ne olur Cdsini versinler bende görmek istiyorum diyor. Birde kardeşine Lütfen kıçını dönme meraktan çatlıycaz diyor.
Bu arada Crafty artık korkma. Bulantı bitti homini gırtlak acayip yiyoruz. Ev işleri artık yapıyorum. En son Şubat sonunda yapmıştım kapsamlı temizlik. Hafta sonu 4 gün tatilde kızımla bi giriştik. Ona en angarya olan büyük toz operasyonunu verdim. Ben diğerlerini yaptım. İtme çekme birlikte. Halıları taşıma kızıma ait. Valla artık dikkat edeceğimiz tek şey fazla kilo almamak.
hani bize corbaKızlar ben de çıkıyorum. Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası yapacağım.Gribe iyi geliyormuş. İyi öğlenler hepinize. ohh mis gibiii
Kızlar ben çorbayı yaptım ve içtim. Sanki boğazım açıldı. Gerçekten harika bir şifa kaynağı. Hemen tarifini vereyim. Ben ilk kez yapıyorum ama müthiş güzel bir çorba oldu. Soğuk algınlığınız olduğu zaman şiddetle tavsiye ediyorum bu çorbayı. İki parça tavuk vardı, kemikli, dolaptan çıkardım hemen haşladım. 2 litre suda haşladım. Haşlanınca tavukları aldım didikledim. Başka bir tencerede bir kaşık un, biraz tereyağı kavurdum, tel şehriyem yoktu, arpa şehriye kattım. Kavurdum hepsini. Sonra tavuk suyunu süzerek kattım. Kaynayınca didiklenmiş tavukları ekledim. Karabiber ve tuz ekledim. İçine limon da katıyorlarmış ama ben yerken tabağıma ekledim limonu. Müthiş bir çorba. İçerken bile iyi geldiğini hissettim. Soğuk algınlığı olan varsa tavsiye ediyorum. Şifa olsun.
dün sabah sınavım vardı erkenden uyandım.. eşim tost yapmıstı .. son parcayı sırf kırılmasın diye zorla agzıma attım.. sonra dişlerimi fırcaladım.. veeee hepsi dısarda.. normalde cok rahat bi hamilelik geciriyordum ama son 1 haftada 3 kez kustum .. eşim geldi ne oluyor bebiş seni üzüyormu dedi.. yok dedim sabahın köründe pazar pazar uyanırsan sana böyle yaparım işte diyor dedim.. cok güldük..
bide merakımdan sabah ac karnına 2 tane altın çilek yedim.. ondan mı oldu bilemedim ki.. ama sınavdan sonra eve geldim.. yüzüm benek benek.. cenemde artık yer kalmamıstı. bugün biraz gecmiş gibi. alerji sanırım.sizdede oluyormu böyle noktalardan..
iştahım iyi aç değildim ama çok stresli bir ortamdaydım istemeyerek çok gerildim, sonrada aşırı heyecanlanıp bayıldım, böyle durumlardan uzak durmak lazım, stres çok zararlı, çok kasılmalarım oldu, çok korktum
neeeeeeeee
Altın çilek mi yedin !!!!
Aman SAKINNNNNN
dün sabah sınavım vardı erkenden uyandım.. eşim tost yapmıstı .. son parcayı sırf kırılmasın diye zorla agzıma attım.. sonra dişlerimi fırcaladım.. veeee hepsi dısarda.. normalde cok rahat bi hamilelik geciriyordum ama son 1 haftada 3 kez kustum .. eşim geldi ne oluyor bebiş seni üzüyormu dedi.. yok dedim sabahın köründe pazar pazar uyanırsan sana böyle yaparım işte diyor dedim.. cok güldük..
bide merakımdan sabah ac karnına 2 tane altın çilek yedim.. ondan mı oldu bilemedim ki.. ama sınavdan sonra eve geldim.. yüzüm benek benek.. cenemde artık yer kalmamıstı. bugün biraz gecmiş gibi. alerji sanırım.sizdede oluyormu böyle noktalardan..
neeeeeeeee
Altın çilek mi yedin !!!!
Aman SAKINNNNNN
ay niye.. kötü bişeymi olurmus.. korkutma beni.. yedim 2 tane.
bende dün yemiştim zararlımı?
hamilelikte yenmesini uygun bulmuolar die duydum
adaçayı kekik vs ile aynı etki
ölen kadın haptan öldü yahu meyveden diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?