2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ayy.. masallaaahh.. dun ultrasonda agla agla sıstımm bebegme bakınca sorma bnm esımde hadı annemlere gıdelm dedı zorla gttım ıstemeye ıstemeye oda kardesleryle kutladı.. Allahtan cok gece kalmadık.. yaa kımse umrumda deglkı aksam hıc bı laf sokulmasını duymadımm kızcemm vr nasıl olsa dımı amaaa.... buarada lorın ne guzel bı ısım adıyla yasasın...

kızlarrr günaydınn..ya dünden beri kasığımın sağ tarafında hafif ağrı var geçmedi de ..oldu mu sizde de

benimde iki gündür özellikle yataktan kalkarken sanki iki adetin ortasında ağrırdı yere basınca falan o tarz bi ağrı var ama sürekli değil sonra geçiyor normaldir heralde

birde benim alt kısmım ağrıyor sanki oraya vuruyor derler ya onun gibi

hareketleri hissediyormusunuz artık siz

Evet canım benim de genelde düşük çıkıyor tansiyonum ama sanırım kötü değil çünkü aile hekimim yüksek olmasın da diye bir cümle kurmuştu:)Bence de doktorunu değiştir.

Bizim aile hekimliği de iyi çalışıyor arayıp duruyorlar,kendi doktoruna sormadan tetenoz aşısı yaptırma bence ben öyle yapacğm.Çünkü olumsuz bir şeyler duydum diye hatırlıyorum.Bu arada çok geçmiş olsun.

girift cim katılıyorum sana.beni de aradılar çağırdılar gittim kaydımı yaptırdım.orda 20. haftanda gel aşı yapalım dediler.ama önce dr una sor tek doz mu 2 doz mu öneriyo ona göre yapalım dediler.yarın sabah 10 da randevum var gittiğimde soracağım.orda vurulmamın bi sakıncası var mı ve kaç doz vurulayım diye.bu arada bebeğimin cinsiyetide belli olacak yarın inşallah:))artık dr görmezse de bu sefer bende dr umu değiştirmeyi düşünüyorum zaten kılım kendilerine.

Kızlar şimdi geldim doktordan. Herşeyi çok iyi dedi. 16 cm 163 gr olmuş. doktor KIZ olduğunu biliyorsunuz dimi dedi. Biz aaaaa dedik Kızçem geliyor. Cicili bicili.

masallah Allahım nazarlardan korusun ... hayırlı ugurlu olsun kızın canım benim...

benimki kutlama yapmıyor hamile oldugumu öğrendiğimdede böyleydi kızım olacagını öğrendiğimdede .. neymiş temkinli olmak lazımmıs.. korkuyormus bişey olcak diye.. kız olduguda %55 miş tam kesinleşsin ondan sonra sevinelim diyor .. ay kesinimi kaldı 10 haftadır hamileliğimi biliyorum bildiğimden beri kızım diye seviyorum bebişimi.. tamam benimkide normal değil ama bu kadar temkinli olunmazki canım değilmi .. azıcık yasayalım su sevinci yani

bende gülme krizine giriyorum bebeğimi görünce .. elini kaldırsa gülüyorum karnım hareket edince dr da kızım bi dur diyo bana ama napim

kızlarrr günaydınn..ya dünden beri kasığımın sağ tarafında hafif ağrı var geçmedi de ..oldu mu sizde de

adet gününmü normalde.. ondan olabilir..

kızlar bende kasık değil ama müthiş bel agrısı var.. belimin tam ortasına biri yumruk atıyor sanki morarmıs.. nasıl bir acı anlatamam ..

bel ve kasık ağrıları çok normal dedi benim dr amca
hatta bu dönemlerde hızla büyüdüğünden gece kaldıracak kadar şiddetle de girebilir dedi

Günaydınn kızlar ve bebişler :))
benimde kasıklarım arada sızlıyo amaa belimmm kopuyo resmen gece bacak arama ufak inca bi yastık koyup yatıyorum iyi geliyo deneyin beli ağıran arkadaşlar...

bizde dün ilk defa eşimle bebettodan bebişimize mavi bir patik aldık
Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşaallah
çok tuhaf oldum bakıp duruyorum :))

kızlar kan hapı içmeye başlayan varm? doktor bana iki hafta önce falan yazdı ama hemen başlama bulantılarını arttırır bulantıların geçince başla dedi ama hala geçmediğinden başlayamadım ben((

hayırlı olsun canım patikler sağlıkla giysin inşallah

banada geçen gittiğimde yazmıştı bende almadım eleviti bile üç dört günde bir yutuyorum
aa zaten 15 kilo aldım bide onları yutsam iyice balina olucam

benim sürekli ağrım var ama hafif..daha hareketlerini hissedemedim canım

banada geçen gittiğimde yazmıştı bende almadım eleviti bile üç dört günde bir yutuyorum
aa zaten 15 kilo aldım bide onları yutsam iyice balina olucam

:))decavit verdi banada bende öyle düzenli içemiyorum bulantılardan daha da arttırıyo gibi geliyo, folic de içmedim ben decavitin içinde var nasılsa diye ama vicdanım da rahat deil oofff ooff((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…