2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar şimdi geldim doktordan. Herşeyi çok iyi dedi. 16 cm 163 gr olmuş. doktor KIZ olduğunu biliyorsunuz dimi dedi. Biz aaaaa dedik Kızçem geliyor. Cicili bicili.

canım gözünaydın rabbim olayanlarada nasip eder insaallah.saglıkla al evladını kucagına insaallah

herkese mutlu akşamlaaaarrr allah bozmasın sayfalar güzzel haberlerle dolu cinsiyetler hareketlenmeler baya baya belli olmus artık biz daha öğrenemedik cinsiyeti sırf cinsiyeti öğrenmek için özel bi hastanenin doktoruna gittik pazar günü ama erken daha söylemem dedi len 15. haftadayız daha erkenmiii :84:

maşallah 41 kere
ultrasonda kaç haftalıktınız
ay benim kız kısa boylu mu acep :) 15 cm idi :)

Özel bir polikliniğe gittik. 16+6 olmuşuz. Sata görede aynı. Her gün uzuyorlar hayatım. Elini belini ağzını gözünü gördük kordondan geçen kanı kalbinin odacıklarını midesini karaciğerini gördük gözlerinin merceği oluşmaya başlamış onu bile gösterdi. Yumuşacık çok kafa dengi bir doktordu. 30 dk dan fazla baktı. Ne uçağa binmene nede seyahate bir manin yok dedi. Gidip yüzebilirsin dedi. Yürüyüşler başlayabilir artık dedi. Herşey çok iyi dedi. Birde 4 boyutlu görüntüyü CD ye yazdı. 21. haftada yine gel kapsamlı bir şekilde inceleyelim dedi. (daha ne kapsamı kaldı diyecektim büyüycek ve o zaman herşey daha güzel görülecek dedi.)
Bu arada talcid ve gaviscon adlı ilaçları miden yanınca kullanabilirsin hiçbir zararı yok dedi.

Etlik Aşağı Eğlence Özel Ankara Polikliniği - Ulaş Fidan Akşam 5 ten sonra. Gündüzleri Dışkapı Mevkii Askeri hastanesinde Doktormuş. Ücreti muayene 100 tl 4 boyut inceleme 100 tl. Biz sadece 4 boyut inceleme yaptırdık (ki dediğim gibi yarım saat sürdü) 100 tl verdik. Ankara'daki arkadaşlara tavsiye olunur.

cannımmmm coookkkkkkk tesekkur ederım ınsallah becerebılmısımdırrrr.... buarada 18 cm 164 gr bı kızımm varrr arkadaslarrr... ALARA'M gelıoooo.........

Benimkide 16 cm 163 gr mış teyzesi. İdil Lorin'imiz geliyor. Eşim doktordan gelince hemen bahçeye sofra kurdurdu Abisi ve 1 yaşındaki erkek yeğeniyle oturdu kutlama yaptı.
Biraz öncede yarın mağazaya gidip bakıcam dedim gözlerini büyüttü tamam kızının kıyafetlerini sen alıcaksın dedim. Mutluluktan uçuyor.

oh maşallah 41 kere
şükür ki bizim o inceleme vs muayenenin içinde :) her seferinden 30-45 dk incelio deli dr umuz
o damarlar çok önemliymiş kordon ve bizden beslendikleri 2 ana damar varmış
bu sefer onlara da baktı dr bize de ii dedi çok şükür

Son düzenleme:

Lorin ne demek ?

15 cm 168 gr bizim NİL cik de fena sayılmaz heralde :) aman 168 lik anneden 2 metre çıkacak hali yok ya zaten :)

hayırlı akşamlar kızlar nassınız bakim???
ben dün kızımda gittiğim ve bu güne kadar cinsiyet konusunda hiç yanılmamış olan dr.ye gittim oda erkek olmasından ümitliyim kıza benzemiyor dedi kuzum 85 gram olmuşbenim bebişim hep uyuyor ya ne tembel bir çocuk böle bu ailede tembelde yoktur ama
kendi doktorum haziran 10 la 20 arası gel üçlü test yapalım dedi sizlere tarihler kaçına verildi acaba???

Son düzenleme:
Lorin ne demek ?

15 cm 168 gr bizim NİL cik de fena sayılmaz heralde :) aman 168 lik anneden 2 metre çıkacak hali yok ya zaten :)

Lorin : Aydınlık demek teyzesi. Aman ne boyu ne kilosu hiç önemli değil doktora doğum kilosunu arttırmak için ne yapayım dedim niye ki dedi doğumun zor olur biliyorsun ve hiç bir avantajı yok kilolu bebeğin dedi. Sustum. Bol bol yüz dedi. bi gitsem zaten İzmir'e sudan çıkmıycam

öle tabi yaa
4 kilo olursa nasıl çıkar o bebek amanınnn :)
bende havuza sezonluk üyelik yapacağım yüzeyim diye
denize giremiorum bide İstanbul da denizden daha hijyenik gelio havuz

Allah adı ile büyütsün, çevresini hep aydınlatsın güzel kızım

yok canım hafifce vuruyo bugünde baya tekmeledi çok korktum eşim maça gitmişti elle hissetmeye başladım normalde günde 3 defa hissediyodum bugün defalarca oldu çok kortum bişeymi oldu diye çok hafif cnm itikliyo bırakıyo yesin annesi onu şimdi sevmeye başladım önceden sevmiyodum oynadıkdan sonra daha çok bağlanıyo insan bebişine darısı sizlere inşalllah
çok geçmiş olsun cnm benim cnm kırmızı kutumu minosetin dikkat et gri olcak bazı doktorlar unutup veriyo dışı gri olcak aklınızda bulunsun benimde 20 lik diş çıkıyo diye verdi ama eşim çok kızıyo içirmiyo
bakalım kızda kalcalmıyız
ayy cnm benim peki kendini akladığı oldumu :26: of ya ben çok merak ediyorum benimkisini cinsiyetini bir açsa bacaklarını görcez ne var ne yok valla senin doktora helal olsun bana öle bişey demedi okadarda para veriyoruz özel diye

cnm hamilelikde oluyo benim de 8-5 9 -5 çıkıyo oluyomuş cnm bende eczaneye çok gidiyorum ama boşuna telaş yapma bişey olmaz dedi eczanedeki doktor :26: inşallah geçer cnm benim dikkat et kendine

kızlar biz deldik bugün dişciye gittik teyzeleri ameliyat dedi doktorumuz ama doğumdan sonra ve bir sürü antibiyotik yazdı ama korkuyorum reçetede içilmez yazıyo hep :97:gargara yazdı yanlış minoset yazmış dişim yüzünden bişeyde yiyemiyorum sabretceksin dedi artık doktor yapcak bişey yok hamilesin dedi geçek inşallah :97: buarada sağlık ocağından hemşireler geliyo ilğileniyolar sağolsunlar sizde gidiyomusunuz :26: pazartesi gel dedi tetenoz aşısı olcaksın dediler ama bebeğime zararı olurmu acaba :97:

slm kizlar bende 2011 kasim hamislerindenim...

rabbim herpimizin bebeislerini saglikla kucagimiza almayi nasip eder ins...

gecmis olsun canim...

tetenoz asisinin bebege bir zarari yok...bilakis hamilelere oneriyorlar...

tam tersi daha iyi oluyor,malum biz bayanlar mutfakta calisirken allah korusun elimize bir bicak veya metal turu bir sey battimi tetenoz mikrop kapmasini engelliyor...
rahatlikla yaptirabilirsin...

ben henüz 10 haftalık hamileyim inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz sanırım hamilelik ilerledikçe daha zor yazda geldi allah kolaylık versin sizlerede..

sağol cnm bilgilerin için

listeye bakıyodum kızlar 1 haftadan beri listede hata oluyo diyip ekleyemiyodum bilğileri ama çözdüm düzelttim yanlışlık varsa ekiklik bildirin yavrular hamileliğime verin sizin gibi benimde hormonlarım bozuk aynı hisleri yaşıyoz sanki acaba hamilemiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…