- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.141
4 lü ne yahu bide 4 lü mü var :)
cnm 10 gün +,- önemli değil
önemli olan gelişimi
takma kafana benim bıdık 7 gün geriydi sona 10 gün fark attı :)
kızlar biz deldikbugün dişciye gittik teyzeleri ameliyat dedi doktorumuz ama doğumdan sonra ve bir sürü antibiyotik yazdı ama korkuyorum reçetede içilmez yazıyo hep :97:gargara yazdı yanlış minoset yazmış dişim yüzünden bişeyde yiyemiyorum sabretceksin dedi artık doktor yapcak bişey yok hamilesin dedi geçek inşallah :97: buarada sağlık ocağından hemşireler geliyo ilğileniyolar sağolsunlar sizde gidiyomusunuz :26: pazartesi gel dedi tetenoz aşısı olcaksın dediler ama bebeğime zararı olurmu acaba :97:
canim ben secmedim esimin secimi ama soz vermistik kiz olursa ben erkek olursa o sececekti.bana kalsa baska isimler koyarim ama oyle kotu gelmedi bana degismez yani bakalim neyimiz olcak belli degil isimler hazir bileSendemi ömer istiyosn.. çok güzel bi isism dimi.. Bende inşallah kocişi arda dan vazgeçiririmde ömere ikna ederim:)
meyra guzel isim canim ben olsam defneyle uyumlu isimler dusunurdum simdi ilk aklima gelen sevde merve gibi meselabende erkek ismi çınar düşünüyodum eşimide bayağğğ ikna etmiştim doktor kız diyinbce kalakaldım bide sağolsun eşim kolay kolay beğenmiyo napcaz bakalım kızım defnede o kadar isim söledim beğendiremedim defneye eh fena değil dedi sonra normal doğum tarihibne baktım takvimde defne yazıyo şok oldum dedim bu bi işaret defneden başkada hoş isim yok bütün takvimi inceledim kesin sen bastırmışındır dedi yok artık dedim
bugün aklıma MEYRA geldi nasıl sizce parlayan ışık demek
bence boyatma derim artik herkes biliodur zaten hamile oldgunu kimse seni ayiplamaz yani aa bak sacina falan diye yani.ayakkabida ince topuk deil de dolgu topuk alabilirsin cok sIk modeller varkızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama
bende yiyorum yaa cok isteyerek hemde ama sucluluk duyuyorum yedikten sonradaKızlar siz abur cubur yiyor musunuz? Benim iştahım acayip açılmaya başladı. Abur cubur yemeye başladım.İlk haftalarda çok dikkat ediyordum. Çay bile içmedim günlerce. Şimdi çikolata, cips yiyorum. Her gün değil ama sonuçta haftada 1 kez yiyorumdur. Eti Puf filan yiyorum. Ay tutamıyorum kendimi. Çocuklar gibi oldum. Bebeğime zarar vermiyorumdur inşallah ama bir an önce dur demem lazım.
cips sigaradan zararlimi:26:Bende yedim ama meyveye ağırlık ver çünkü çikolata zararlıymış cips zaten sigaradan zararlı. az bişey dikkat etcez işte.
4 lü ne yahu bide 4 lü mü var :)
cnm 10 gün +,- önemli değil
önemli olan gelişimi
takma kafana benim bıdık 7 gün geriydi sona 10 gün fark attı :)
cips sigaradan zararlimi:26:
Tatlım dün benim parmağım paslı metalle kesildi. Hastaneye gittik eşimle hemen. Doktorumu da aradık, tetanoz aşısı olmanda sakınca yok dedi. Çok güvenirim, çok çok iyi bir doktordur. Hastanede bir doz yaptılar, aile hekimine bilgi ver dediler. Sakıncası yok yani rahat ol.
kızlar kızlarr, dünn çok uykusuzdum gerçi hala uykusuzumda:)) benim bugun karnımın göbek deliğin alt kısmı yani rahimim çok çok agrı yaptı kasılmalar bir geldi bir gitti, dayanamadım eşimi aradım işteyken, rahmim mi büyüyor anormal mi sizde oluyor mu? adet agrısına yakın bir agrı, tesekkür ederim hepinize:)
kızlar ne olur sizde koyun göbüşünüzü üzülüyorum tek kaldım göbüş topiğinde
nasilsiniz annisler bebisler...ben iyi diyilim? :97: nedenmi esimi ozledim is icin yine seyahetde...ya bu ne yaaa...bir an once gelse de kavga edib uyusak sabah da unutup gulerek uyansak...hatirlayinca cok komik oluyor opdum
hanım efendi göbüşünü koymazsan bugün seninle konuşmıcam bir dahahaberin olsun emi
nasilsiniz annisler bebisler...ben iyi diyilim? :97: nedenmi esimi ozledim is icin yine seyahetde...ya bu ne yaaa...bir an once gelse de kavga edib uyusak sabah da unutup gulerek uyansak...hatirlayinca cok komik oluyor opdum
Kızlar siz abur cubur yiyor musunuz? Benim iştahım acayip açılmaya başladı. Abur cubur yemeye başladım.İlk haftalarda çok dikkat ediyordum. Çay bile içmedim günlerce. Şimdi çikolata, cips yiyorum. Her gün değil ama sonuçta haftada 1 kez yiyorumdur. Eti Puf filan yiyorum. Ay tutamıyorum kendimi. Çocuklar gibi oldum. Bebeğime zarar vermiyorumdur inşallah ama bir an önce dur demem lazım.
hem de haftada bir mi yiyosun benim durumum çok vahim deseneyahu bende acaip kola içen biriydim halada içiyorum yaa ..bi ara kestim ama canım acaip istiyo..
Günaydın kızlar. Ya cips çok zararlı, biliyorum. Bilerek yedim dün.Sonra pişman oldum ben de. Meyve de çok yiyorum. Herşeyi yiyorum ben ya. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu sabah itibariyle 71.1 olmuşum. Yani ilk 3 ayda almadığım kiloyu bu hafta alacağım sanırım. Allah'ım sonumu hayır etsin. Bebişim için sağlıklı beslenmek istiyorum. Protein vs. herşeye dikkat de ediyorum. Ama akşam oldu mu midemde bir kara delik açılıyor, elime geçen herşeyi yiyorum. :78:
Evet cipsi haftada bir kez filan yiyorum. Yemiyim diyorum dayanamıyorum. Ama çikolatayı ne zaman bulursam o zaman götürüyorum.Hatta eşimle akşamları çikolatayı benmari usulü eritiyoruz ve meyveleri banarak yiyoruz. Allah'ım iştaha bak! Yakında ikimiz de 9 aylık hamile gibi olacağız. Ama en azından ben gerçekten hamileyim. Eşim düşünsün göbeğine uyduracağı bahaneleri!
çook geçmiş olsun(
kızlar kızlarr, dünn çok uykusuzdum gerçi hala uykusuzumda:)) benim bugun karnımın göbek deliğin alt kısmı yani rahimim çok çok agrı yaptı kasılmalar bir geldi bir gitti, dayanamadım eşimi aradım işteyken, rahmim mi büyüyor anormal mi sizde oluyor mu? adet agrısına yakın bir agrı, tesekkür ederim hepinize:)
Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:
Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?