2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
4 lü ne yahu bide 4 lü mü var :)

cnm 10 gün +,- önemli değil
önemli olan gelişimi
takma kafana benim bıdık 7 gün geriydi sona 10 gün fark attı :)

evet canım 3lünün yanına bi test daha ekliyorlarmış alsana 4lü test
benimkide ilk önce gerideydi sonra arayı kapattı sonra tekrar arayı açtı 4 günle

Tatlım dün benim parmağım paslı metalle kesildi. Hastaneye gittik eşimle hemen. Doktorumu da aradık, tetanoz aşısı olmanda sakınca yok dedi. Çok güvenirim, çok çok iyi bir doktordur. Hastanede bir doz yaptılar, aile hekimine bilgi ver dediler. Sakıncası yok yani rahat ol.

Sendemi ömer istiyosn.. çok güzel bi isism dimi.. Bende inşallah kocişi arda dan vazgeçiririmde ömere ikna ederim:)
canim ben secmedim esimin secimi ama soz vermistik kiz olursa ben erkek olursa o sececekti.bana kalsa baska isimler koyarim ama oyle kotu gelmedi bana degismez yani bakalim neyimiz olcak belli degil isimler hazir bile
meyra guzel isim canim ben olsam defneyle uyumlu isimler dusunurdum simdi ilk aklima gelen sevde merve gibi mesela
bence boyatma derim artik herkes biliodur zaten hamile oldgunu kimse seni ayiplamaz yani aa bak sacina falan diye yani.ayakkabida ince topuk deil de dolgu topuk alabilirsin cok sIk modeller var
bende yiyorum yaa cok isteyerek hemde ama sucluluk duyuyorum yedikten sonrada
Bende yedim ama meyveye ağırlık ver çünkü çikolata zararlıymış cips zaten sigaradan zararlı. az bişey dikkat etcez işte.
cips sigaradan zararlimi:26:

çook geçmiş olsun(

kızlar kızlarr, dünn çok uykusuzdum gerçi hala uykusuzumda:)) benim bugun karnımın göbek deliğin alt kısmı yani rahimim çok çok agrı yaptı kasılmalar bir geldi bir gitti, dayanamadım eşimi aradım işteyken, rahmim mi büyüyor anormal mi sizde oluyor mu? adet agrısına yakın bir agrı, tesekkür ederim hepinize:)

nasilsiniz annisler bebisler...ben iyi diyilim? :97: nedenmi esimi ozledim is icin yine seyahetde...ya bu ne yaaa...bir an once gelse de kavga edib uyusak sabah da unutup gulerek uyansak...hatirlayinca cok komik oluyor opdum

evet canim ya ben de de oluyor bazen ozellikle sag tarafda. doktorum bebek buyuyor ve rahim tonus yapiyor dedi, hic bir zarari olmayan "papaverin" isimli bir mum var onu kullanmami onerdi. kabizligi da gideriyor. cunki sorun bagirsaklarinda da ola bilir basinc yapiyor bebek. ben kullan derim bizde doktorlar tum hamislere onerirler minicik bir sey. kullanilisi anal yolla oluyor. umarim iyilesirsin, amma bildiyim o ki, hamilelik ilerledikce problemler de artiyor.

nasilsiniz annisler bebisler...ben iyi diyilim? :97: nedenmi esimi ozledim is icin yine seyahetde...ya bu ne yaaa...bir an once gelse de kavga edib uyusak sabah da unutup gulerek uyansak...hatirlayinca cok komik oluyor opdum

Canım Allah kavuştursun. İnsan bu dönemde daha da bağlanıyor eşine ve sevdiklerine ben de eşimi sabahtan akşama kadar bile özler oldum :)) Oyalanmaya çalış zaman çabuk geçer :)

hanım efendi göbüşünü koymazsan bugün seninle konuşmıcam bir daha haberin olsun emi

demek o yüsden bna küstün.. ama benim göbeğim hala o kadar belli olmuyo ki..
bak senle bi anlaşma yapalım, ben boydan resmimi yolliyim arkadaşımın nikahında çekildiğim, sen o resimden göbeğimin ne kadar belli olduğunu anlarsın artık, anlaştık mı baby?

evet evde olduğumuzda biz de çok didişiriz ama sonra da özleniyo işte..

Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:

Günaydın kızlar. Ya cips çok zararlı, biliyorum. Bilerek yedim dün. Sonra pişman oldum ben de. Meyve de çok yiyorum. Herşeyi yiyorum ben ya. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu sabah itibariyle 71.1 olmuşum. Yani ilk 3 ayda almadığım kiloyu bu hafta alacağım sanırım. Allah'ım sonumu hayır etsin. Bebişim için sağlıklı beslenmek istiyorum. Protein vs. herşeye dikkat de ediyorum. Ama akşam oldu mu midemde bir kara delik açılıyor, elime geçen herşeyi yiyorum. :78:

hem de haftada bir mi yiyosun benim durumum çok vahim deseneyahu bende acaip kola içen biriydim halada içiyorum yaa ..bi ara kestim ama canım acaip istiyo..

hem de haftada bir mi yiyosun benim durumum çok vahim deseneyahu bende acaip kola içen biriydim halada içiyorum yaa ..bi ara kestim ama canım acaip istiyo..

Evet cipsi haftada bir kez filan yiyorum. Yemiyim diyorum dayanamıyorum. Ama çikolatayı ne zaman bulursam o zaman götürüyorum. Hatta eşimle akşamları çikolatayı benmari usulü eritiyoruz ve meyveleri banarak yiyoruz. Allah'ım iştaha bak! Yakında ikimiz de 9 aylık hamile gibi olacağız. Ama en azından ben gerçekten hamileyim. Eşim düşünsün göbeğine uyduracağı bahaneleri!

bi iştahı açılmayan ben kaldım sanırım..bi de çalıştığım iş yerinin orda lokanta var akşama kadar yemek kokusu yiyesim varsa bile kaçıyoo

hahaha aynen tatlım biz de yarıştırıyoruz göbeklerii

çook geçmiş olsun(

Sağol Canım. Dikkat etmek lazım, öyle herşeye atlıyorum ben de. Canım normal ağrı ve kasılmalar. Tam zamanı hatta. Rahimi tutan bağlar geriliyormuş rahim büyürken. Doktorum bana bacak bacak üstüne atma, dik otur, tek ayağına yük bindirerek durma ve evde ne kadar topuk kullanıyorsan dışarıda da o kadar kullan, çünkü azıcık bile topuk farkı kasıklara yük bindirir dedi. Ben onun dediklerini uyguluyorum ve pek ağrım olmuyor. Bunlara dikkat etmeye çalış.

Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:

Ayyyyy ben de birileri başladım dese de başlasam diyorum Ya çok heves ediyorum ama bir düşüğüm var ya, onda da öğrencilerim bir sürü hediye getirmişlerdi öğrenir öğrenmez, çok fena olmuştum sonra onlara baka baka. Tabi insan aklına kötü şey getirmek istemiyor ama elde değil. Yine de içinden geliyorsa al ufak ufak. Bir de son anda daha çok yük olur hepsi birden. Ben herhalde önümüzdeki ay başlarım yavaş yavaş.

valla ben bişey alma derim.. alacaksan mothercare mağazalarının (eğer bulunduğun ilde varsa tabi) 7 li zıbınları var alttan çıtçıtlı onlardan al.. yapacağın en büyük yatırım o olur en çok onlar kullanılıyo çünkü.. ben kızıma almıştım geçen yaz, hala şu anda içine atlet olarak giydiriyorum yıka yıka kullan hiçbişey olmuyo zaten acayip hediye geliyo, çoğunu giydiremiyosun bile.. şöyle 2 takım hastane çıkışı alırsın tamamdır.. diğerleri tonlarca gelir zaten merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…