2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bi de mutlaka bebek termoforu almanız lazım (sıcak su torbası yani) çünkü bebeğin gazını almada çok yardımcı.. biz kızım uyurken ayaklarına deymeyecek şekilde ayak ucuna koyuyoduk, üzerine de battaniye örtünce, termafor uyuduğu tüm alanı sıcacık yapıyodu rahat rahat gaz çıkartıyodu.. ikinci bebekleri olanlar bilir, bebeklerin gaz sıkıntısı kadar sinir bozucu bişey yok...

Günaydın kızlar...

hemde nasıl gecen hafta yediğim cipslerin hepsi suanda yüzümden anlasılıyor tatlım.. sivilce cıkacak yer kalmadı ama durduramıyorum..

Günaydın kızlar...

hemde nasıl gecen hafta yediğim cipslerin hepsi suanda yüzümden anlasılıyor tatlım.. sivilce cıkacak yer kalmadı ama durduramıyorum..

Kızlar ne yalan söyleyeyim, yalnız olmadığıma sevindim. İnsan suçuna ortak arıyor sanırım. Zararlı olduğunu bile bile neden yiyoruz ki? Dur dememiz lazım bu gidişe.

Kızlar ne yalan söyleyeyim, yalnız olmadığıma sevindim. İnsan suçuna ortak arıyor sanırım. Zararlı olduğunu bile bile neden yiyoruz ki? Dur dememiz lazım bu gidişe.

ben sigaradan zararlı oldugunu burda duydum.. bu kadar zararlı oldugunu bilmiyordum.. bir daha doguma kadar yemem ben..

:)) En iyisi ufak ufak başlıyım ben de o zaman. Benim de öğrencilerimin aldığı bir iki minik zıbınım var sadece, ama pembe falan almışlar erkek olursa işe yaramayacak şu durumda :))

aman da aman ne kadar da iyi biliyomus her seyi bak gordunmu bi de bu cocuk surpriz oldu diyosun iyi kide yapmissinizz sonra zaman kecince unuturdun ilkinde ne yaptiklarini bazi arkaadaslardan biliyorum oyle cabuk unutuyorlar ki ne almislar ne etmisler diye

Mothercaredekı zıbınların ününü duymuştum herkes çok memnun gerçekten onlardan başlıyım ben de o zaman alışverişe :)) Bugün cinsiyetini öğrenebilirsem alırım inşallah, termoforu da alayım bugün onun için cinsiyet farketmez nasıl olsa :) Bir de mothercare de bebek için yer minderi gördüm early learnin centre bölümünde bayıldım. Bebeği üzerine yatırmak için çok şeker, sonrasında da puf olarak odasında durabilir onu almak istiyorum :)

ayy durun heyecanlandım şimdi alışverişe çıkcam bak :)) benim hala cinsiyet belli değil, 6 haziranda öğreneceğiz kısmetse, biz de mothercare de bi süpermen armalı altı çıtçıtlı zıbın mı deniyor ne oluyorsa ondan beğendik eşimle, erkekse cinsiyeti öğrenince alıcaz, kızsa zaten pembeli morlu bissürüşey beğendim :)

Evet sirlicim, benim bebiş masrafsız olacak.. çünkü kızımın hiçbişeyini vermemiştim kimseye, kıyamıyodum.. en basitinden küçücük eldivenlerine kadar sakladım o yüzden herşeyi var..
sadece ev tipi anakucağında gözüm kalmıştı.. onu almak istiyorum o kadar :))

oh ne güzel... bunlar olabilir işte de kıyafet çok geliyo ve çok kalıyo.. çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya aynen öyle oluyo.. alıyosun büyük geliyo, giydiremiyosun sonra da unutuyosun, bi giydiriyosun küçülmüş çok oldu öyle.. bebek arabası için de ben chicco nun lite way modelini kullanıyorum çok memnunum şiddetle öneririm.. çok pratik çok kullanışlı bi araba...

kızlar bebişlerimiz 20. haftada mı duymaya başlıyor bilgisi olan var mı? klasik müzik cdleri aldım dinlemeye başlasam mı :))

günaydın anneler :)

ben eskiden çok yerdim şimdi midem yanıo çok yediğimde yemiorum o nedenle cips
bide çikolata midemi bulandırıo onu da yemiorum
ayy kızımı çok seviorum :)

günaydın anneler :)

ben eskiden çok yerdim şimdi midem yanıo çok yediğimde yemiorum o nedenle cips
bide çikolata midemi bulandırıo onu da yemiorum
ayy kızımı çok seviorum :)

Şanslı kesim diyebiliriz size o zaman. :) Ay bugün ben de bir mutluyum, sevgi kelebeği gibiyim. Nazar değmesin. Bebişimi görücem saat 16:00da ondan sanırım. Müzik dinliyordum, mutfağa gidip gelirken baktım kendime dans ediyorum. O kadar mutluyum sanırım. :97:

Günaydınn kızlarrrr
ben hastalıktan başımı kaldıramıcam galiba şimdide vajinal mantar olmuşum fitil krem ve yıkma jeli verdi umarım çabuk geçer

ama en önemlisi benim Denizim bir PRENSES miş çok sevindim çok yüksek ihtimalle kız dedi....

Son düzenleme:

canım çok normal korkulcak bişi yok.ben de pazar günü baya yürüdüm ve inanılmaz kasıklarım ağrıdı sanki rahmimi düşecek gibi .ama 2.5 saat yürümüşüz farkınd aolmadan sahil boyu
yatar gibi otur dinlencanım bir de bebek yerleşmeye çalışıyor ya o da baskı yapıyormuş

günaydın bayanlar...gününüz güzel huzurlu bebişlermiz sağlıklı olsun bügün de hergün de
dün dr. gittim dr.erkek dedi bebişimeee ayy kuzum benimmmmsol kasık ağrısı çok vardi dr. sordum poposunun üstünde sol tarafta oturuyormuş çünküdeli bebeişin yaptığına bak yer açıyor kendine kuluçkaya yatar gibi
ay çok komik kızlar yaaaa...bir de dr.dediki bu bebk seni çok yoracak çok hareketli dedi

Son düzenleme:

Ohh maşallah size
16:00 da çok daha mutlu olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…