- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.161
Kızlar siz abur cubur yiyor musunuz? Benim iştahım acayip açılmaya başladı. Abur cubur yemeye başladım.İlk haftalarda çok dikkat ediyordum. Çay bile içmedim günlerce. Şimdi çikolata, cips yiyorum. Her gün değil ama sonuçta haftada 1 kez yiyorumdur. Eti Puf filan yiyorum. Ay tutamıyorum kendimi. Çocuklar gibi oldum. Bebeğime zarar vermiyorumdur inşallah ama bir an önce dur demem lazım.
Günaydın kızlar...
hemde nasıl gecen hafta yediğim cipslerin hepsi suanda yüzümden anlasılıyor tatlım.. sivilce cıkacak yer kalmadıama durduramıyorum..
Kızlar ne yalan söyleyeyim, yalnız olmadığıma sevindim.İnsan suçuna ortak arıyor sanırım. Zararlı olduğunu bile bile neden yiyoruz ki? Dur dememiz lazım bu gidişe.
Sağol Canım. Dikkat etmek lazım, öyle herşeye atlıyorum ben de. Canım normal ağrı ve kasılmalar. Tam zamanı hatta. Rahimi tutan bağlar geriliyormuş rahim büyürken. Doktorum bana bacak bacak üstüne atma, dik otur, tek ayağına yük bindirerek durma ve evde ne kadar topuk kullanıyorsan dışarıda da o kadar kullan, çünkü azıcık bile topuk farkı kasıklara yük bindirir dedi. Ben onun dediklerini uyguluyorum ve pek ağrım olmuyor. Bunlara dikkat etmeye çalış.
Ayyyyy ben de birileri başladım dese de başlasam diyorumYa çok heves ediyorum ama bir düşüğüm var ya, onda da öğrencilerim bir sürü hediye getirmişlerdi öğrenir öğrenmez, çok fena olmuştum sonra onlara baka baka. Tabi insan aklına kötü şey getirmek istemiyor ama elde değil. Yine de içinden geliyorsa al ufak ufak. Bir de son anda daha çok yük olur hepsi birden. Ben herhalde önümüzdeki ay başlarım yavaş yavaş.
bi de mutlaka bebek termoforu almanız lazım (sıcak su torbası yani) çünkü bebeğin gazını almada çok yardımcı.. biz kızım uyurken ayaklarına deymeyecek şekilde ayak ucuna koyuyoduk, üzerine de battaniye örtünce, termafor uyuduğu tüm alanı sıcacık yapıyodu rahat rahat gaz çıkartıyodu.. ikinci bebekleri olanlar bilir, bebeklerin gaz sıkıntısı kadar sinir bozucu bişey yok...
bi de mutlaka bebek termoforu almanız lazım (sıcak su torbası yani) çünkü bebeğin gazını almada çok yardımcı.. biz kızım uyurken ayaklarına deymeyecek şekilde ayak ucuna koyuyoduk, üzerine de battaniye örtünce, termafor uyuduğu tüm alanı sıcacık yapıyodu rahat rahat gaz çıkartıyodu.. ikinci bebekleri olanlar bilir, bebeklerin gaz sıkıntısı kadar sinir bozucu bişey yok...
aman da aman ne kadar da iyi biliyomus her seyibak gordunmu bi de bu cocuk surpriz oldu diyosun iyi kide yapmissinizz sonra zaman kecince unuturdun ilkinde ne yaptiklarini bazi arkaadaslardan biliyorum oyle cabuk unutuyorlar ki ne almislar ne etmisler diye
Mothercaredekı zıbınların ününü duymuştum herkes çok memnun gerçekten onlardan başlıyım ben de o zaman alışverişe :)) Bugün cinsiyetini öğrenebilirsem alırım inşallah, termoforu da alayım bugün onun için cinsiyet farketmez nasıl olsa :) Bir de mothercare de bebek için yer minderi gördüm early learnin centre bölümünde bayıldım. Bebeği üzerine yatırmak için çok şeker, sonrasında da puf olarak odasında durabilir onu almak istiyorum :)
günaydın anneler :)
ben eskiden çok yerdim şimdi midem yanıo çok yediğimde yemiorum o nedenle cips
bide çikolata midemi bulandırıo onu da yemiorum
ayy kızımı çok seviorum :)
kızlar kızlarr, dünn çok uykusuzdum gerçi hala uykusuzumda:)) benim bugun karnımın göbek deliğin alt kısmı yani rahimim çok çok agrı yaptı kasılmalar bir geldi bir gitti, dayanamadım eşimi aradım işteyken, rahmim mi büyüyor anormal mi sizde oluyor mu? adet agrısına yakın bir agrı, tesekkür ederim hepinize:)
Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:
kızlar bebişlerimiz 20. haftada mı duymaya başlıyor bilgisi olan var mı? klasik müzik cdleri aldım dinlemeye başlasam mı :))
Şanslı kesim diyebiliriz size o zaman. :) Ay bugün ben de bir mutluyum, sevgi kelebeği gibiyim. Nazar değmesin. Bebişimi görücem saat 16:00da ondan sanırım.Müzik dinliyordum, mutfağa gidip gelirken baktım kendime dans ediyorum. O kadar mutluyum sanırım. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?