2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim hissettiklerimi hissetmese iyi olurdu :) bu aralar kafamda binbir türlü endişe,kaygı, mutsuzluk...

hayatm bana da oluyor bu hormonlar yok mu bu ah bu hormonlarrrrrr
olup olmadık şeylere alınıyroum bazen ağlmam geliyor
bazen de ki çoğunlukla öyle coşkulu oluyroum ki anlatamam.muzurluk başladı ben de inanılmaz şekilde

Son düzenleme:

maşallah canım,aman hareketli olsunlar zeki olurlar işte :)

günaydın anneler :)

ben eskiden çok yerdim şimdi midem yanıo çok yediğimde yemiorum o nedenle cips
bide çikolata midemi bulandırıo onu da yemiorum
ayy kızımı çok seviorum :)

Daha hiç birinde yanma yok bunların yiyin yiyin görceniz hepiniz. 2-3 hafta sonra mide yanmaları başlayacak acaba bunu yersem midem ne kadar yanar diye elinizi atcanız herşeye. Bu arada 4 kilo almıştım 1ini vermişim 17. haftaya girdik artık 3 kilo bu yaşa ve hiç olmayan kusmaya göre çok iyi.

O yediklerinizin hepsinin içinde MONOSODYUM GLUTAMAD var halk arasında Çin Tuzu olarakta biliniyor. Bu arada bebeğe geçiyor onun dışında ilerde bebeğinizin iştahla yemesini istediğiniz tatları yiyin ben beyaz peynir ağzıma sürmem sadece gebe olduğumda yerim ve koca kızım peyaz peynir yiyor süt ve yoğurda aşık. Bugün 12 yaşına giriyor. İlkokul 5. sınıfta 47 kg ve 1.62 boyu var.
Alın size güzel bir örnek ona göre besleyin bebişlerinizi

ahahah haklısın seduş,
canın istio elin gidio ama o yanma nasıl çekilir die düşünüosun bırakıosun bazı şeyleri :)

iyi akşamlar kızlar
4lü testti yaptıran varmı
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız

bizimde ikiliden sonra üçlü değil dörtlü yapalım dedi siz isterseniz yapalım dedi bende bir kan vermek değil mi yaptıralım diyoruz doktorun bize söylediği 3lü den daha yüksek oranda tutuyormuş o yüzden 3lü yerine 4lü tavsiye etti.

senin bebeğin zaten erkek değil miydi?? ben mi yanlış hatırlıyorum
hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli olur umarım..

canım tek derdimiz bu olsun benim bir buçuk ay oldu bu mantarla uğraşmaya başlayalı. Fitiller kremler banamısın demedi.İnternette sirkeli su okumuştum ama doktorun ağzından çıkmadan kullanmayayım dedim ama kendisi bana önerdi her tuvalete girdiğimde onu kullanıyorum.Ve 20 gün sürecek bir fitil tedavisi kurtulabilecekmiyim dersen benimki inatçı olmuş artık.Şeker vs herşeyi araştırıyorlar şimdi ama bence bünye meselesi.Sanırım hep çekeceğim.En kısa zamanda sen kurtulursun çünkü çok sinir bozucu bir rahatsızlık...
Kızını da öpüyorum miniklerimizz Allah onlara sağ salim kavuşabilmeyi nasip etsin inşş

tipitipçim bana doktorum boyatabilirsin diyo ama bitkisel boyayla gerçi benim kendi saçım ama arada esiyolar boyatsammı diorum sordum bitkisel evet diyo kızımda da deişti 12-14 haftadan sonra izin var yani

neyseki saçımda boya yoktu, öyle beyazım da pek yok bikaç tane.. o konuda rahatım ama benim saçlarında kesilmesi gerekiyo acilen.. ama birtürlü karar veremiyorum:))

kızlar benim doktorum sacını istersen her gün boyat dedi oyle yok deriden gecer bebege zarar verir bunlar tamamiyle halk arasında olan seyler tıbben hicbir sekilde kanıtlanmamıstır dedi...
ben rahat edemedim bekledim 12 . haftadan sonra boyattım.. diplerime dokundurmadan balyajımı yaptırdım azıcık da kestirdim bi de fön ohh kendimi eskisi gibi bakımlı ve guzel hissettim hepinize tavsiye ederim..
bir de Allah askına kestirme ile ilgili hurafelere inanmayın Allah'tan baskası insan ömrüne etki edebilir mi Allah askına..?

bunlar hep eskiden kalma seyler kızlar...

doktor dedi ki "bakımsız gezip kendini mutsuz edecegine kendini sevindirecek bir seyler yap.. kac yıldır doktorum, tedaviyle gelen bebegine zarar mı verdiricem" diye bi de kızdı bana ben inanmayınca boya konusuna

Son düzenleme:
günaydın annecikler
demek cips bu kadar zararlıymış ha, neyseki bikaç defa yedim fazla değil ama şu an öyle bi canım istedi ki. :26:

oh maşallah iştahlar açılmış darısı başımıza ben sabah öğlen iyi yiyorum tabi hamile kalmadan öncekinden fazla değil akşama kadar midemde hazmedilmiyor sanırım akşam meyve yiyorum yemek yemeye kalmadan lavaboya koşuyorum sonra zaten yiyemiyorum hamile kalmadan önce folic plus kullanmış kilo almıştım 54 den 58 kiloya çıkmıştım şimdi hamile kaldıktan sonra 58 den 57 ye düşmüşüm bebeğimi besleyemiyormuyum acaba ben yaaaa inşallah benimde mide bulantılarım geçerde iştehım düzelir çikolatasız yapamayan ben çikolata yiyemiyorum hemen midemi kaldırıyor bu arada bebişini görecekmişsin hayırlı haberler gelsin inşallah bende gitsemmi cinsiyeti belli olurmu diye düşünüyorum erkenmi acaba cinsiyet için sabredemiyorum bi an önce öğrenip ufaktan ufaktan bişeyler
almak istiyorum

Renie diye mi ne bi mide ilacı varmış dün benim sağlık ocağındaki ebe hemşirem söyledi gebeler için özel üretilmiş tuzsuz muş

ben mide bulantım başladığında midemde yanma vardı drum yazmıştı rennie duo diye bi şurup naneli gibi çok rahatlatıyor mideyi tavsiye ederim benim kullandıktan 2 gün sonra geçti mide yanmam bıraktım bütün hamilelere veriliyor zararı yok rahatlıkla kullanabilirsiniz

amlı kusanlar bulantısı olanlar ne yapsın, şu an plesentadan besleniyor demişti. ama yiyebildiğin kadar ye, insanın içi rahat etmiyor çünkü.

bende kilo vermiştim dr uma sordum, ohoo o zaman dev

bekleyişcim inşallah güzel haberlerle gelirim. Cinsiyetini soruyor herkes. Annem diyor bir şeyler almamak için zor tutuyorum kendimi, sen gel buraya birlikte alışveriş yapalım diyor. Benden hevesli tatlı anneannemiz. Allah'ım önce sağlıklı haberlerini almayı sonra da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Biz de tatlı tatlı cicişler alalım onlara. Yemek konusunda maşallahım var. İlk haftalarda herşeyi yiyemedim diye acısını çıkartıyorum sanırım. E madem bir süre sonra mide yanmasından yiyemeyeceğiz, bu haftalar altın haftalar o zaman. Ne bulursak yiyelim biz.

bence de şimdi ne istiyorsan ye çünkü benim 2 haftadır midem acayip yanıyor agzımın tatı bozuluyor bende doktoruma şurup yazdırdım onu içecegim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…