- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.181
benim hissettiklerimi hissetmese iyi olurdu :) bu aralar kafamda binbir türlü endişe,kaygı, mutsuzluk...
günaydın bayanlar...gününüz güzel huzurlu bebişlermiz sağlıklı olsun bügün de hergün de
dün dr. gittim dr.erkek dedi bebişimeee ayy kuzum benimmmmsol kasık ağrısı çok vardi dr. sordum poposunun üstünde sol tarafta oturuyormuş çünkü deli bebeişin yaptığına bak yer açıyor kendine kuluçkaya yatar gibi
ay çok komik kızlar yaaaa...bir de dr.dediki bu bebk seni çok yoracak çok hareketli dedi
günaydın anneler :)
ben eskiden çok yerdim şimdi midem yanıo çok yediğimde yemiorum o nedenle cips
bide çikolata midemi bulandırıo onu da yemiorum
ayy kızımı çok seviorum :)
Daha hiç birinde yanma yok bunların yiyin yiyin görceniz hepiniz. 2-3 hafta sonra mide yanmaları başlayacak acaba bunu yersem midem ne kadar yanar diye elinizi atcanız herşeye. Bu arada 4 kilo almıştım 1ini vermişim 17. haftaya girdik artık 3 kilo bu yaşa ve hiç olmayan kusmaya göre çok iyi.
O yediklerinizin hepsinin içinde MONOSODYUM GLUTAMAD var halk arasında Çin Tuzu olarakta biliniyor. Bu arada bebeğe geçiyor onun dışında ilerde bebeğinizin iştahla yemesini istediğiniz tatları yiyin ben beyaz peynir ağzıma sürmem sadece gebe olduğumda yerim ve koca kızım peyaz peynir yiyor süt ve yoğurda aşık. Bugün 12 yaşına giriyor. İlkokul 5. sınıfta 47 kg ve 1.62 boyu var.
Alın size güzel bir örnek ona göre besleyin bebişlerinizi
iyi akşamlar kızlar
4lü testti yaptıran varmı
doktor yaptıralım dedi bende gelişiminde bi problem yoksa yaptırmak istemiyorum dedim oda yok dedi bizde eşimle karar verdik yaptırmıyoruz siz napacaksınız
ahahah haklısın seduş,
canın istio elin gidio ama o yanma nasıl çekilir die düşünüosun bırakıosun bazı şeyleri :)
günaydın bayanlar...gününüz güzel huzurlu bebişlermiz sağlıklı olsun bügün de hergün de
dün dr. gittim dr.erkek dedi bebişimeee ayy kuzum benimmmmsol kasık ağrısı çok vardi dr. sordum poposunun üstünde sol tarafta oturuyormuş çünkü deli bebeişin yaptığına bak yer açıyor kendine kuluçkaya yatar gibi
ay çok komik kızlar yaaaa...bir de dr.dediki bu bebk seni çok yoracak çok hareketli dedi
ay benim midem 1 haftadır yanıp tutusuyor.. önce yiyip sonra kıvranıyorum.. erkenmi basladı benimki acep..
bu arada asagıdaki yazı dikkatimi çekti paylasayım istedim..
m.milliyet.com.tr
yok yok zamanıdır meretin
talcid iç bişi olmuo ama yarım iç ilk başlarda
Renie diye mi ne bi mide ilacı varmış dün benim sağlık ocağındaki ebe hemşirem söyledi gebeler için özel üretilmiş tuzsuz muş
Günaydınn kızlarrrr
ben hastalıktan başımı kaldıramıcam galiba şimdide vajinal mantar olmuşum fitil krem ve yıkma jeli verdi umarım çabuk geçer
ama en önemlisi benim Denizim bir PRENSES miş çok sevindim çok yüksek ihtimalle kız dedi....
kızlar ya bişey sorcam.kuzenimin düğünü var.saç diplerim baya çıktı.acaba dibine dokunmadan geri tarafını boyasam sorun olurmu ..kına yakayım dedim doktorum kınayı önermiyoruz dedi.boya zaten yasak ama dibine sürdürmem.genede korkuyorum ama
tipitipçim bana doktorum boyatabilirsin diyo ama bitkisel boyayla gerçi benim kendi saçım ama arada esiyolar boyatsammı diorum sordum bitkisel evet diyo kızımda da deişti 12-14 haftadan sonra izin var yani
neyseki saçımda boya yoktu, öyle beyazım da pek yok bikaç tane.. o konuda rahatım ama benim saçlarında kesilmesi gerekiyo acilen.. ama birtürlü karar veremiyorum:))
yok yok zamanıdır meretin
talcid iç bişi olmuo ama yarım iç ilk başlarda
Günaydın kızlar. Ya cips çok zararlı, biliyorum. Bilerek yedim dün.Sonra pişman oldum ben de. Meyve de çok yiyorum. Herşeyi yiyorum ben ya. Ne yapacağım bilmiyorum. Bu sabah itibariyle 71.1 olmuşum. Yani ilk 3 ayda almadığım kiloyu bu hafta alacağım sanırım. Allah'ım sonumu hayır etsin. Bebişim için sağlıklı beslenmek istiyorum. Protein vs. herşeye dikkat de ediyorum. Ama akşam oldu mu midemde bir kara delik açılıyor, elime geçen herşeyi yiyorum. :78:
Renie diye mi ne bi mide ilacı varmış dün benim sağlık ocağındaki ebe hemşirem söyledi gebeler için özel üretilmiş tuzsuz muş
amlı kusanlar bulantısı olanlar ne yapsın, şu an plesentadan besleniyor demişti. ama yiyebildiğin kadar ye, insanın içi rahat etmiyor çünkü.oh maşallah iştahlar açılmış darısı başımıza ben sabah öğlen iyi yiyorum tabi hamile kalmadan öncekinden fazla değil akşama kadar midemde hazmedilmiyor sanırım akşam meyve yiyorum yemek yemeye kalmadan lavaboya koşuyorum sonra zaten yiyemiyorum hamile kalmadan önce folic plus kullanmış kilo almıştım 54 den 58 kiloya çıkmıştım şimdi hamile kaldıktan sonra 58 den 57 ye düşmüşüm bebeğimi besleyemiyormuyum acaba ben yaaaainşallah benimde mide bulantılarım geçerde iştehım düzelir çikolatasız yapamayan ben çikolata yiyemiyorum hemen midemi kaldırıyor bu arada bebişini görecekmişsin hayırlı haberler gelsin inşallah bende gitsemmi cinsiyeti belli olurmu diye düşünüyorum erkenmi acaba cinsiyet için sabredemiyorum bi an önce öğrenip ufaktan ufaktan bişeyler
almak istiyorum
ben mide bulantım başladığında midemde yanma vardı drum yazmıştı rennie duo diye bi şurup naneli gibi çok rahatlatıyor mideyi tavsiye ederim benim kullandıktan 2 gün sonra geçti mide yanmam bıraktım bütün hamilelere veriliyor zararı yok rahatlıkla kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?