- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.221
canım tek derdimiz bu olsun benim bir buçuk ay oldu bu mantarla uğraşmaya başlayalı. Fitiller kremler banamısın demedi.İnternette sirkeli su okumuştum ama doktorun ağzından çıkmadan kullanmayayım dedim ama kendisi bana önerdi her tuvalete girdiğimde onu kullanıyorum.Ve 20 gün sürecek bir fitil tedavisi kurtulabilecekmiyim dersen benimki inatçı olmuş artık.Şeker vs herşeyi araştırıyorlar şimdi ama bence bünye meselesi.Sanırım hep çekeceğim.En kısa zamanda sen kurtulursun çünkü çok sinir bozucu bir rahatsızlık...
Kızını da öpüyorum miniklerimizz Allah onlara sağ salim kavuşabilmeyi nasip etsin inşş
arkadaslar numis med yerine doktor bana glizigen diye bir jel tavsiye etti en iyisi budur ve hamilelikte kullanılmasını oneririm demisti..çok teşekkür ederim canım umarım geçer numıs med diye jel verdi onu hamilelik boyuncada kullanabilirsin dedi hamilelikte sık görülebilir endişelenme dedi ama yinede sıkıntı işte...
arkadaslar numis med yerine doktor bana glizigen diye bir jel tavsiye etti en iyisi budur ve hamilelikte kullanılmasını oneririm demisti..
numis med'den pahalı ama ben sonuclarından cok memnunum, bazen arada hemoroid im azınca afedersinizoralarımı da yıkıyorum cok rahatlatıyor...
bu arada bu paraben falan bunlara kadar inersek sonumuz yaman olur kızlar bu kadar detayı bilmek de iyi degil.. ona bakarsanız neler yiyoruz neler? hangimiz koyde yetisen sebze meyve yumurta ile besleniyor ki?
yani cocugumuza surecegimiz kremlerdi oydu buydu diypruz ama bu cocuklara ileride inanılmaz junk food lar ( sakız, gofret, hatta fast food, cikolata) yedirilecek.. ben yapmasam da muhakkak akrabaları yaptırtacak..
bir de kremlerin iceriklerine kadar giderseek oooooo...
mustela da var diyorlar ama mustela cocuk doktorları tarafından tavsiye ediliyor..
benim eltim ve kayıınbiraderim amerika'da yasıyorlar ve onların da bebisi oldukız her seyi mustela kullanıyor ve biliyorsunuz amerika bu konularda cok hassastır..
bilgi paylasımı icin tesekkur ederim kendi adıma ama iice kafayı yerim bunlara da dikkat edecek olursam..
arkadaslar numis med yerine doktor bana glizigen diye bir jel tavsiye etti en iyisi budur ve hamilelikte kullanılmasını oneririm demisti..
numis med'den pahalı ama ben sonuclarından cok memnunum, bazen arada hemoroid im azınca afedersinizoralarımı da yıkıyorum cok rahatlatıyor...
bu arada bu paraben falan bunlara kadar inersek sonumuz yaman olur kızlar bu kadar detayı bilmek de iyi degil.. ona bakarsanız neler yiyoruz neler? hangimiz koyde yetisen sebze meyve yumurta ile besleniyor ki?
yani cocugumuza surecegimiz kremlerdi oydu buydu diypruz ama bu cocuklara ileride inanılmaz junk food lar ( sakız, gofret, hatta fast food, cikolata) yedirilecek.. ben yapmasam da muhakkak akrabaları yaptırtacak..
bir de kremlerin iceriklerine kadar giderseek oooooo...
mustela da var diyorlar ama mustela cocuk doktorları tarafından tavsiye ediliyor..
benim eltim ve kayıınbiraderim amerika'da yasıyorlar ve onların da bebisi oldukız her seyi mustela kullanıyor ve biliyorsunuz amerika bu konularda cok hassastır..
bilgi paylasımı icin tesekkur ederim kendi adıma ama iice kafayı yerim bunlara da dikkat edecek olursam..
bol.. canım nerdesin sen ya asagıda gördüm onlinesın .. hersey yolundamı bebiş nasıl..
O zaman neden sigarayı bıraktık neden alkol almıyoruz. Sizi bilmem ama ben kızımın erkenden regl olmasını(6-8yaş gibi) ve benim tedbirsizliğim yüzünden kanser olmasını istemem. Tevekkül denilen olgu kader denilen olgu bu konular için asla ama asla geçerli değil.
Bu arada abur cubur ve fast food tarzından eğer ağırlığını koyarsan çocuğunu uzak tutabilirsin. Bizimde akrabalarımız var ve ben hepsine göre bu konudaki sert tutumumdan dolayı ayıplanıyorum umrumda mı aslaaaaa. Kızım hepsinden daha değerli ki yılda en fazla birkez ateşleniyor. Tamamiyle dikkatli ve doğru beslenmesinden dolayı.
insaalah olmaz canım sen dr.una güven o dogrusunu bilir.
deryacım hayırdır sen cumaları giderdin canım.halen haftadamı dr.a gidiyorsun canım deiştimi yoksa.insaallah güzel haberlerle gelirsin canım.
deryacımm nerdesin doktora gitmiştin dün.. neler oldu anlat bakalımm...meraktayız şekerim
Benim eşim hiç istemedi hatta kayınvalidem iki gebeliğinde de asla olmaz demiş yanına yaklaştırmamış. Ama bizim gebelikten önce çok yoğun olan gece hayatımız olduğu için ben eşimi kandırıp yoğun olmasa da hiç ara vermeden devam ettik. Ama yaklaşık 1 aydır bende bi isteksizlik vardı. dün doktorda kızımı gördükten sonra herşeyde iyi olduğunu öğrendikten sonra ızdırap sona erecek yine cinsel hayatımız normale dönecek. Çok yapmayın ama hiç yapmazsanız doğumunuz zor olur. Köylerde kadınlar kocalarına hayır diyorlar mı yok. Tarlada fırt diye çıkarıyorlar. Hep bizim gibi aman olmaz ay bişey olur diyen kadınlar 15 saatte sancılarla çıkarıyor çocuklarını.
Rahat olun bebeğe biişey olmaz diyor doktorlar. Birincisi rahim ağzında bir tıkaç oluşuyor gebelikte meni ve diğer sıvılar içeri girmesin diye ayrıca bide plesenta var bebek zaten konuyla alakasız bir durumda.
doğana kadar gezecez yatacaz rahatsız eden birileri yok. Bu kadar üzmeyelim kocaları bulmuşuz anlayışlı kocaları "vurun abalıya" Hazır saçlarımız gürleşti göğüslerimiz büyüdü hepimiz birer afet olduk. doğduktan sonra zaten bebekler izin vermiycek. Eltimin oğlu 1 yaşında babasını odada istemiyor.
hicbirimiz istemeyiz bizim yüzümüzden bebeklerimize bişey olmasını.. tevekkül etmek tedbirsiz olmak anlamına gelmiyor.. ilkgünden beri herbirimiz kendimize göre bebeklerimiz için özveride bulunuyoruz..
ama sakınan göze çöp batar demişler.. cok da detaya inmemek gerekir diyorlar.. ha ben öylemiyim değilim bende çıldırmıs gibi bir koruma içgüdüsü var bu sadece bebeğime değil kardeşlerime anneme eşime hatta..
ama görüyoruz dısarda ne anneler var cocugunu sokağa atanlar ilgilenmeyenler .. herkesin cocugu saglıksız mı değil tabi..
biraz daha rahat olmak lazım cok detaya inmemek lazım diye düşünüp henüz uygulayamayanlardanım..
cnm napim işyerimle ilgili çok sorun yaşıyorum hergünümü zehir ediyo adam öle arada girip okuyorum işte bebğim ii çok şükürde bu yaşadığım stresten çok etkiliyorum onuda biliyorum ama engel olamıyorum işte(normalde haftaya randevum vardı cmtsiye aldılar heyecanlıyım oyüzden bakalım cinsiyetimiz kesinleşir artık..
sen nasılsın cnm?
O zaman neden sigarayı bıraktık neden alkol almıyoruz. Sizi bilmem ama ben kızımın erkenden regl olmasını(6-8yaş gibi) ve benim tedbirsizliğim yüzünden kanser olmasını istemem. Tevekkül denilen olgu kader denilen olgu bu konular için asla ama asla geçerli değil.
Bu arada abur cubur ve fast food tarzından eğer ağırlığını koyarsan çocuğunu uzak tutabilirsin. Bizimde akrabalarımız var ve ben hepsine göre bu konudaki sert tutumumdan dolayı ayıplanıyorum umrumda mı aslaaaaa. Kızım hepsinden daha değerli ki yılda en fazla birkez ateşleniyor. Tamamiyle dikkatli ve doğru beslenmesinden dolayı.
Serapcım benim de hep düşüktür tansiyonum ama doktorum düşük olmasında bir sorun yok yüksek olursa endıselen demıstı bana. Sen Manisa'da mısın ?eğer ordaysan sana çok memnun olduğum bir doktor önerebilirim doktorundan memnun değilsen.
kızlar idrara çok çıkıyordum, doktor idrar tetkiki ve idrar kültürü istedi , kültür sonucu pazartesi çıkacak ama idrar tahlilim çıkmış, lökosit ve wbc yüksekenfeksiyon mu var ki
kızlar idrara çok çıkıyordum, doktor idrar tetkiki ve idrar kültürü istedi , kültür sonucu pazartesi çıkacak ama idrar tahlilim çıkmış, lökosit ve wbc yüksekenfeksiyon mu var ki
kızlar ses verin...
kayboldunuz sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?