2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

mad_sad canım nasılsın sana teselli verirken ben bunalımlara girdim dün neyseki bugün çıktım valla hormonlar acayip şekerim biöyle bi böyle dengesiz oldum valla

Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:

benimde daha minik oğlusumun bir çöpü dahi yokk beşinci aydan sonra al dediler bana, gerçi benim kızamık korumam yok kızlar o yüzden avmlere gidemiyorum hiçç doktorum gitme dedi yasak koydu.. olsun yavrum için değer

Kız isim yazma bulamayan olur canı çeker Allah korusun

bende yemezdim şimdi dadandım
ama şekeri yüksek olanları da yiyorum valla ne biliim
bide şiştim ben yaaa alyans fln takamıorum
var mı sizde de

benim bu gebelik şekeri olayını bi araştırmam lazım, hiçbişey bilmiyorum, habire yiyorum :) henüz alyansta bi değişim olmadı ama annemin elleri ayakları şişiyomuş, bakalım benim nası olacak?

ahh ahh ben evlendiğimde 51 dim, şimdi 64 üm. offfffff

Son düzenleme:

hosgeldin canım..

benim ikili testimin oldugu gün diyetisyen randevum vardı 3 aylık olduktan sonra gidilmeliymiş.. ama bizim hanım kızı uyandıramayınca test için beklemek zorunda kaldı ve randevu saatim gecti.. diyetisyeninde masallahı varmıs aradım cok yogunum 15 gün sonra gel dedi neyseki ben kendi kendimede hiç kilo almadım şimdiye kadar.. gerci o kadar kiloluyumki stoktan yiyor bebişim

huzur herseyin basında gelir.. ama bebişin onunda basında gelir sen stresten uzak dur..

ah canım Adana nın sıcagını nemini bile özledim desem yeridir...sen bol bol Adana karpuzu ye canım bizim yerimizede burda hala antalya ve iran satılıyor ... insanın yiyesi gelmiyor..

Allahtan eşimin öyle takıntıları yok.. 2 ay takmasam nerde diye sormaz bile:) yazın takamıyorum zaten, sıcaklarda çok sbunaltıyo..

bende geniş alyans seviyorum, eskisisde genişti, bu yeni aldığım dahada geniş, takamam herald:) bende imitasyon alayım bari:)

bende gümüş aliim bari bi tane :)
genişlete genişlete takarım :)
altın almam kendi alyansıma aşığım
kalın seviorum
6 ay takacağım şeye servet yatırmiim :)

ay niye ben kızıma saklarım diye düşündüm .. cok emindim kızım olacağına çünkü..kendine yenisini de alsın bunuda veririm.. sana özel sırf sana hamileyken taktım diye .. cok mu arabesk oldu

evt cnm aynen öyle.
daha hiç yemedm desem inanırmısın hiç cnm bişe çekmiyo benim ya bendemi bi gariplik var acaba şüphe ediyorum kendimden bu arada kızlar benim göbeğim 5 aylık gibi çıktı nerdeyse

benimde öyle canımın istediği bişey yo, istediği ve istemediği bişay yok.. ne olsa yerim durumundayım.. ama arada canım acılı istiyo sadece.. meyveyide bol bol yemeye çalışıyorum, başka şeylere saldırmamak için ( canım istediğinden deil yani:)

yok artık daha neler:):) ben fazla acı sevmediğim halde acı yemek istiyorum sürekli ben hangistatüye giriyorum acaba:):):)

ay sen adana urfa statüsüne giriyorsun benim gibi

ben 60 dım şimdi 88 ne var kii :)

bende rekor bende sanıyordum..ama senin boyun uzun benden sanki ben 1,62 sen yazmıstın bi kere ama yanlıs hatırlamıyorsam.. hamilelikte aldın mı pekii.. yoksa senin kızdamı stoktan yiyor benimki gibi.. senin b

ben bunu diğerine göre daha ince aldım ama sonra ben tekrar onu kullanmayı düşünüyorum...

evt cnm aynen öyle.
daha hiç yemedm desem inanırmısın hiç cnm bişe çekmiyo benim ya bendemi bi gariplik var acaba şüphe ediyorum kendimden bu arada kızlar benim göbeğim 5 aylık gibi çıktı nerdeyse

sıcaklardandır canım..adana cok sıcak ve nemlidir şimdi.. bizde de baslar yakında.. nem arttığı an iştah gidecek büyük ihtimalle..

mad_sad canım nasılsın sana teselli verirken ben bunalımlara girdim dün neyseki bugün çıktım valla hormonlar acayip şekerim biöyle bi böyle dengesiz oldum valla

ayy canım benimm, hepimizde dönem dönem gidip geliyor bu sıkıntılar, benim demirim çok düşük, bu da beni çok sinirli ve alıngan yapıyor, beyseki dün babacıkla hiç kavga etmedim:)) ama içimde sürekli kaynayan bir huzursuzluk var, evdede biraz huzursuzluk olsun hemen içim sıkıntılanıyor hiç sevmiyorum gerginliği bebişim mutsuz olcak diye çok korkuyorum, dayan tatlım, hep beraber dayanalım, hem yalnız değiliz hepimiz hemen hemen sıkıntı yaşıyoruz, desteği birbirmizden alalım inşAllah

aman ne vr dimi? nası olsa doğurduktan sonra toptan vericez. hıh!
emzirmeyle günlük 500 cal yakılıyo biliyosunuz dimi? yani 1,5 saatlik yürüyüş gibi ohhh kebaps

Allah emzirmeyi nasip etsin yeterki.. ben doğumdan sonra sıkı diyet ve kavitasyona baslamayı planlıyorum.. gerekirse estetik bile olurum.. cocuk doguruyorum hakkım değil mi...gerci öncesinde aldıgım kiloların bahanesi yok ama .. aman düşünmekde yetiyor..

ayy kızlar bana doktorum daha 6 haftalıkken meyveyi ye ama fazla abartma dedi..Herşeyi ye ama abartma dedi kısacası..bende öyle yapıyorum..ama canım hep acı ve ekşi şeyler istiyo yani çoğunlukta ..acıksam aklıma hemen çiğ köfte geliyo tabi etsiz olanından yiyorum...ayy ne bulsam yiyorum aslında...Allaha şükür hamile kaldığımda 52 kg dum dün 54 çıktım...Ama evlenirken 43 kg dum...

ben kullnaıyorum ama benim demirin kanım çok düşük, belki sana ondan önermemiştir doktor canım

ben kullnaıyorum ama benim demirin kanım çok düşük, belki sana ondan önermemiştir doktor canım

kilo konusunda sen benide geçmişsin. tedavi süreci filan mı geçirdin ki.. hadi 10 -15 kilo hepimiz almışız zaten evlenincede..

boy Allah'tan 168-169 bide o kadar dengeli aldım ki şükür,diyetisyen bile şaşırmıştı kilomu duyunca:)

bu kilonun 9 'unu tüp tedavisinde aldım maalesef
10 kg su da bel fıtığı ilaçları ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…