- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.261
Sağol Canım. Dikkat etmek lazım, öyle herşeye atlıyorum ben de. Canım normal ağrı ve kasılmalar. Tam zamanı hatta. Rahimi tutan bağlar geriliyormuş rahim büyürken. Doktorum bana bacak bacak üstüne atma, dik otur, tek ayağına yük bindirerek durma ve evde ne kadar topuk kullanıyorsan dışarıda da o kadar kullan, çünkü azıcık bile topuk farkı kasıklara yük bindirir dedi. Ben onun dediklerini uyguluyorum ve pek ağrım olmuyor. Bunlara dikkat etmeye çalış.
canım artı bilgilendirme için çokk çook teşekkür ederim, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi
Arkadaşlar içinizde bebek için alışverişe başlayanlar var mı? Ben daha bir çorap bile almadım da erken mi yoksa yavaş yavaş birşeyler almalı mıyım bilmiyorum :44::44:
Kız isim yazma bulamayan olur canı çeker Allah korusun
bende yemezdim şimdi dadandım
ama şekeri yüksek olanları da yiyorum valla ne biliim
bide şiştim ben yaaa alyans fln takamıorum
var mı sizde de
sende iyi kilo almışsın.. bende edüğünümde 56 kiloydum, düğünden 8 ay sonra doktora gittim, doktor kiloma baktı ( kilo aldığımı farkediyodum tabiide ama 60 filan olmuşumdur diyodum ) 68 i görünce şok oldum, sonra eve tartı aldım 71 lere kadar çıktım.. sonra bi kaç kilo vermiştim ki hamile kaldım..
ben alyansımı hamileleikten bir ay önce değiştirmiştim, keşke bi numara büyük alsaymışım.. daha kilo almadım ama sıkmaya başladı bile.. zaten sıcaklarda bastırdı,ruhum daralıyo takamıyorum hiç
benim bu gebelik şekeri olayını bi araştırmam lazım, hiçbişey bilmiyorum, habire yiyorum :)
ahh ahh ben evlendiğimde 51 dim, şimdi 64 üm. offfffff
hepinize selam kızlarr :)
internetim bozuktu geceden beri şükür yapıldı bende soluğu burda aldım...
yaa bende meyveye sardım ama yedikçe dahada açıkıorum nası iş anlamadım,
ben diyetisyene başlamayı düşünüyorum nası beslenicez pek bişey anlamıyorum her kafadanda ses çıkıyo malum herkes doktor kesildi başıma
inşallah canım inşallah heryerde en önemli şey başta huzur.
adana yanmaya başladı bile şimdiden ilerleyen zamanlarda napacaz valla hiç bilmiyorum(
ya negüzel meyve yiyosanız ben hiç öle fazla yiyemiyorum sevmezdm normaldede meyveyi şimdide azar azar yemeğe çalışıyorum ama sizler gibi değil ne yazıkki
bende gümüş aliim bari bi tane :)
genişlete genişlete takarım :)
altın almam kendi alyansıma aşığım
kalın seviorum
6 ay takacağım şeye servet yatırmiim :)
ben 60 dım şimdi 88 ne var kii :)
hosgeldin canım..
benim ikili testimin oldugu gün diyetisyen randevum vardı 3 aylık olduktan sonra gidilmeliymiş.. ama bizim hanım kızı uyandıramayınca test için beklemek zorunda kaldı ve randevu saatim gecti.. diyetisyeninde masallahı varmıs aradım cok yogunum 15 gün sonra gel dedi neyseki ben kendi kendimede hiç kilo almadım şimdiye kadar.. gerci o kadar kiloluyumki stoktan yiyor bebişim
huzur herseyin basında gelir.. ama bebişin onunda basında gelir sen stresten uzak dur..
ah canım Adana nın sıcagını nemini bile özledim desem yeridir...sen bol bol Adana karpuzu ye canım bizim yerimizede burda hala antalya ve iran satılıyor ... insanın yiyesi gelmiyor..
yok artık daha neler:):) ben fazla acı sevmediğim halde acı yemek istiyorum sürekli ben hangistatüye giriyorum acaba:):):)
Allahtan eşimin öyle takıntıları yok.. 2 ay takmasam nerde diye sormaz bile:) yazın takamıyorum zaten, sıcaklarda çok sbunaltıyo..
bende geniş alyans seviyorum, eskisisde genişti, bu yeni aldığım dahada geniş, takamam herald:) bende imitasyon alayım bari:)
evt cnm aynen öyle.
daha hiç yemedm desem inanırmısın hiç cnm bişe çekmiyo benim ya bendemi bi gariplik var acaba şüphe ediyorum kendimden bu arada kızlar benim göbeğim 5 aylık gibi çıktı nerdeyse
mad_sad canım nasılsın sana teselli verirken ben bunalımlara girdim dünneyseki bugün çıktım valla hormonlar acayip şekerim biöyle bi böyle dengesiz oldum valla
aman ne vr dimi? nası olsa doğurduktan sonra toptan vericez. hıh!
emzirmeyle günlük 500 cal yakılıyo biliyosunuz dimi? yani 1,5 saatlik yürüyüş gibi ohhh kebaps
meraba arkadaşlar bebekler hızla büyüyor ultrasonda görünce kocaman olmuş inanamadım daha önce bu kadar belirgin diildi bi de renkli ultrasondu çok güzeldi hareketlerini izlemek. 15.haftamdayım cinsiyetini öğrenemedik göstermio sanırım kız dedi doktor ama emin diil. çok güzel bi tulum aldım dışı kadife gibi ee kış bebeği sıcak tutsun bebişimi die üstününde minik bi yeleği var çok şirin birsürü şey almak istiyorum ama kendimi tutuyorum:)
ben elevit içiyorum bi de ağrım olduğunda kasık ağrılarımı azaltması için magnorm verdi. ayrıca demir hapı vermedi içinde elevitin varmış ama ben ayrıca demir hapı da verdiklerini duydum. siz içiyormusunuz demir hapı?
meraba arkadaşlar bebekler hızla büyüyor ultrasonda görünce kocaman olmuş inanamadım daha önce bu kadar belirgin diildi bi de renkli ultrasondu çok güzeldi hareketlerini izlemek. 15.haftamdayım cinsiyetini öğrenemedik göstermio sanırım kız dedi doktor ama emin diil. çok güzel bi tulum aldım dışı kadife gibi ee kış bebeği sıcak tutsun bebişimi die üstününde minik bi yeleği var çok şirin birsürü şey almak istiyorum ama kendimi tutuyorum:)
ben elevit içiyorum bi de ağrım olduğunda kasık ağrılarımı azaltması için magnorm verdi. ayrıca demir hapı vermedi içinde elevitin varmış ama ben ayrıca demir hapı da verdiklerini duydum. siz içiyormusunuz demir hapı?
kilo konusunda sen benide geçmişsin. tedavi süreci filan mı geçirdin ki.. hadi 10 -15 kilo hepimiz almışız zaten evlenincede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?