2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende aynen..abur ubura dalmamak için meyveye saldırıyorum, kocaman bir karpuzu 3 günde bitirdim. şekerim çıkmazsa iyidir:)

elma, armut, salatalık ve taze kayısıyada çok dadandım bu ara:) kilo almamak için kendimi bunlarla frenliyorum.. yoksa ben o boşlukları, tatlılarla böreklerle doldururm:)

ben veriim
deli gibi meyve yiyorum ben yaaaa
1-2 kilo Allah ne verdiyse
bazıları da şişirecek meyveler
şekerim çıkar mı acaba ?
ama abur cuburdan iidir değil mi

iyidir tabii.

benimyemek yeme hızım da inanılmaz değişti.. bu öğlen yemeğimi aynen söyle yedim kasıgım corbamda bıcagım ana yemeğimde ve catalım salatamda..hepsini aynı anda yutmaya calısıyorum

meyvee ... dün aksam eşimle marketten kayısı alcaz.. ay ben neyi görsem bundan da alalım sundanda alalım diyorum.. şekeri tetikleyen şeylerden uzak durmak lazım ama en azından meyve bu .. bişey olmaz sanırım..

Kız isim yazma bulamayan olur canı çeker Allah korusun

bende çok meyve yiyorum nedense eskiden böyle yemezdim hiç. şeker hiç aklıma gelmemişti. :44:

bende yemezdim şimdi dadandım
ama şekeri yüksek olanları da yiyorum valla ne biliim
bide şiştim ben yaaa alyans fln takamıorum
var mı sizde de

ayy hiç aklıma gelemdi.. bulamayn olursa ben burda kargo yaparım, yarın elinizde:) malum alanyadayım meyve cenneti burası:)

ayy hiç aklıma gelemdi.. bulamayn olursa ben burda kargo yaparım, yarın elinizde:) malum alanyadayım meyve cenneti burası:)

bana da balık pazarı yakın istiklal caddesinde
ne ararsan var
eşime diorum zaten bu kızın meyve parası yaktı bizi 3 aydır :)
en pahalı olan ne canı onu çekio :)

Kız isim yazma bulamayan olur canı çeker Allah korusun

bende yemezdim şimdi dadandım
ama şekeri yüksek olanları da yiyorum valla ne biliim
bide şiştim ben yaaa alyans fln takamıorum
var mı sizde de

biz yeni alyans aldıkk..

ben evlendiğimde 54 kiloydum bundan 1,5 yıl önce yani 73 kiloyla hamile kaldım yüzüğüm zaten sıkıyordu.. hamile oldugumu öğrendiğimizde yeni alyans aldık bizde:)

bana da balık pazarı yakın istiklal caddesinde
ne ararsan var
eşime diorum zaten bu kızın meyve parası yaktı bizi 3 aydır :)
en pahalı olan ne canı onu çekio :)

gecenlerde bi yazı okumustum anne adayı statüsüne göre aseriyormus.. ay ben lahmacun aseriyorum hangi statüden sayılıyorum acep..

biz yeni alyans aldıkk..

ben evlendiğimde 54 kiloydum bundan 1,5 yıl önce yani 73 kiloyla hamile kaldım yüzüğüm zaten sıkıyordu.. hamile oldugumu öğrendiğimizde yeni alyans aldık bizde:)

ben daha almadım
yazı bekliim dedim bakalım ne kadar şişçem :)

gecenlerde bi yazı okumustum anne adayı statüsüne göre aseriyormus.. ay ben lahmacun aseriyorum hangi statüden sayılıyorum acep..

lahmacun ve sushi aşeren arası fark mı olcakmış :)
ahh zenginim lahmacun aşeremem hayıırr die mi gezio zenginler acaba :)

sende iyi kilo almışsın.. bende edüğünümde 56 kiloydum, düğünden 8 ay sonra doktora gittim, doktor kiloma baktı ( kilo aldığımı farkediyodum tabiide ama 60 filan olmuşumdur diyodum ) 68 i görünce şok oldum, sonra eve tartı aldım 71 lere kadar çıktım.. sonra bi kaç kilo vermiştim ki hamile kaldım..

ben alyansımı hamileleikten bir ay önce değiştirmiştim, keşke bi numara büyük alsaymışım.. daha kilo almadım ama sıkmaya başladı bile.. zaten sıcaklarda bastırdı,ruhum daralıyo takamıyorum hiç

ben daha almadım
yazı bekliim dedim bakalım ne kadar şişçem :)

lahmacun ve sushi aşeren arası fark mı olcakmış :)
ahh zenginim lahmacun aşeremem hayıırr die mi gezio zenginler acaba :)

benimki halihazırda sıktıgı için parmağıma oturmustu kesip cıkaracaklar sandım.. taslı oldugu için genişletilemiyorduda .. şimdi taşsız aldım .. kiloyu aldımmı alyansı genişletcem..

sanırım öyle oluyormus.. ben yazının yalancısıyım..

hepinize selam kızlarr :)
internetim bozuktu geceden beri şükür yapıldı bende soluğu burda aldım...

yaa bende meyveye sardım ama yedikçe dahada açıkıorum nası iş anlamadım,
ben diyetisyene başlamayı düşünüyorum nası beslenicez pek bişey anlamıyorum her kafadanda ses çıkıyo malum herkes doktor kesildi başıma

benim hissettiklerimi hissetmese iyi olurdu :) bu aralar kafamda binbir türlü endişe,kaygı, mutsuzluk...

ahh canım benim bende öyleyimm, benimde kanım çok düşük kan ilaçları kullanıyorum bu da beni çok sinirli yapıyomuş, psikaytrise gittik, dinledi dinledi, eşim dedi walla hiç böle değildi bi hamile kaldı bana karşı değişti ne yapsam alınıyor, cewap veriuor dedi, döndü eşime hiç bişey istemicem yalnız kan sayımına bakıcam dedi, eger kanı düşükse ondan olur bana gelen hamilelerin yüzde 90 böle dedi, kadın doğumcu doktorumda dogruladı, hala demir eksikliği yüzünden asla et sevmeyen ben her gün et aseriyorum bıkmadan usanmadan.. Rabbim bizleri korusuun inşAllah canlarım

inşallah canım inşallah heryerde en önemli şey başta huzur.
adana yanmaya başladı bile şimdiden ilerleyen zamanlarda napacaz valla hiç bilmiyorum(
ya negüzel meyve yiyosanız ben hiç öle fazla yiyemiyorum sevmezdm normaldede meyveyi şimdide azar azar yemeğe çalışıyorum ama sizler gibi değil ne yazıkki

benim eşim cok hassas alyans konusunda unuttuğum oluyor arada sabah evden cıkarken aceleyle onun için bile surat asıyor.. takmam lazımm yani.. beyim üzülüyor napim şekerim .. hahaha..

meraba arkadaşlar bebekler hızla büyüyor ultrasonda görünce kocaman olmuş inanamadım daha önce bu kadar belirgin diildi bi de renkli ultrasondu çok güzeldi hareketlerini izlemek. 15.haftamdayım cinsiyetini öğrenemedik göstermio sanırım kız dedi doktor ama emin diil. çok güzel bi tulum aldım dışı kadife gibi ee kış bebeği sıcak tutsun bebişimi die üstününde minik bi yeleği var çok şirin birsürü şey almak istiyorum ama kendimi tutuyorum:)
ben elevit içiyorum bi de ağrım olduğunda kasık ağrılarımı azaltması için magnorm verdi. ayrıca demir hapı vermedi içinde elevitin varmış ama ben ayrıca demir hapı da verdiklerini duydum. siz içiyormusunuz demir hapı?

bende gümüş aliim bari bi tane :)
genişlete genişlete takarım :)
altın almam kendi alyansıma aşığım
kalın seviorum
6 ay takacağım şeye servet yatırmiim :)

canım benimm çok tesekkür ederim, iyi ki varsınız kasım anneleri sorular sorular hep aynı valla burda bişey paylaşınca okuyunca ve aydınlanınca mutlu oluyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…