- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.241
ben veriim
deli gibi meyve yiyorum ben yaaaa
1-2 kilo Allah ne verdiyse
bazıları da şişirecek meyveler
şekerim çıkar mı acaba ?
ama abur cuburdan iidir değil mi
ben veriim
deli gibi meyve yiyorum ben yaaaa
1-2 kilo Allah ne verdiyse
bazıları da şişirecek meyveler
şekerim çıkar mı acaba ?
ama abur cuburdan iidir değil mi
bende aynen..abur ubura dalmamak için meyveye saldırıyorum, kocaman bir karpuzu 3 günde bitirdim. şekerim çıkmazsa iyidir:)
elma, armut, salatalık ve taze kayısıyada çok dadandım bu ara:) kilo almamak için kendimi bunlarla frenliyorum.. yoksa ben o boşlukları, tatlılarla böreklerle doldururm:)
bende çok meyve yiyorum nedense eskiden böyle yemezdim hiç. şeker hiç aklıma gelmemişti. :44:
nasilsiniz annisler bebisler...ben iyi diyilim? :97: nedenmi esimi ozledim is icin yine seyahetde...ya bu ne yaaa...bir an once gelse de kavga edib uyusak sabah da unutup gulerek uyansak..:.hatirlayinca cok komik oluyor opdum
ayy hiç aklıma gelemdi.. bulamayn olursa ben burda kargo yaparım, yarın elinizde:) malum alanyadayım meyve cenneti burası:)
Kız isim yazma bulamayan olur canı çeker Allah korusun
bende yemezdim şimdi dadandım
ama şekeri yüksek olanları da yiyorum valla ne biliim
bide şiştim ben yaaa alyans fln takamıorum
var mı sizde de
bana da balık pazarı yakın istiklal caddesinde
ne ararsan var
eşime diorum zaten bu kızın meyve parası yaktı bizi 3 aydır :)
en pahalı olan ne canı onu çekio :)
biz yeni alyans aldıkk..
ben evlendiğimde 54 kiloydum bundan 1,5 yıl önce yani 73 kiloyla hamile kaldım yüzüğüm zaten sıkıyordu.. hamile oldugumu öğrendiğimizde yeni alyans aldık bizde:)
gecenlerde bi yazı okumustum anne adayı statüsüne göre aseriyormus.. ay ben lahmacun aseriyorum hangi statüden sayılıyorum acep..
ben daha almadım
yazı bekliim dedim bakalım ne kadar şişçem :)
lahmacun ve sushi aşeren arası fark mı olcakmış :)
ahh zenginim lahmacun aşeremem hayıırr die mi gezio zenginler acaba :)
benim hissettiklerimi hissetmese iyi olurdu :) bu aralar kafamda binbir türlü endişe,kaygı, mutsuzluk...
ah canım.. işyerinde geciyor cogu zamanımız orda huzursuz olunca cok kötü olur..daha önceki işimden biliyorum..İnşallah hersey yoluna girer..
Sen yinede cok stres yapmamaya calıs bebiş için..
Kesinleşir inşallah.. hayırlı haberlerle gel canım benim..
Adana nasıl cok sıcak oldumu..
sende iyi kilo almışsın.. bende edüğünümde 56 kiloydum, düğünden 8 ay sonra doktora gittim, doktor kiloma baktı ( kilo aldığımı farkediyodum tabiide ama 60 filan olmuşumdur diyodum ) 68 i görünce şok oldum, sonra eve tartı aldım 71 lere kadar çıktım.. sonra bi kaç kilo vermiştim ki hamile kaldım..
ben alyansımı hamileleikten bir ay önce değiştirmiştim, keşke bi numara büyük alsaymışım.. daha kilo almadım ama sıkmaya başladı bile.. zaten sıcaklarda bastırdı,ruhum daralıyo takamıyorum hiç
gecenlerde bi yazı okumustum anne adayı statüsüne göre aseriyormus.. ay ben lahmacun aseriyorum hangi statüden sayılıyorum acep..
canım çok normal korkulcak bişi yok.ben de pazar günü baya yürüdüm ve inanılmaz kasıklarım ağrıdı sanki rahmimi düşecek gibi .ama 2.5 saat yürümüşüz farkınd aolmadan sahil boyu
yatar gibi otur dinlencanım bir de bebek yerleşmeye çalışıyor ya o da baskı yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?