- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.201
günaydın annecikler
demek cips bu kadar zararlıymış ha, neyseki bikaç defa yedim fazla değil ama şu an öyle bi canım istedi ki. :26:
erkekler çoğalmış kızlarr
valla ben bişey alma derim.. alacaksan mothercare mağazalarının (eğer bulunduğun ilde varsa tabi) 7 li zıbınları var alttan çıtçıtlı onlardan al.. yapacağın en büyük yatırım o oluren çok onlar kullanılıyo çünkü.. ben kızıma almıştım geçen yaz, hala şu anda içine atlet olarak giydiriyorum yıka yıka kullan hiçbişey olmuyo zaten acayip hediye geliyo, çoğunu giydiremiyosun bile.. şöyle 2 takım hastane çıkışı alırsın tamamdır.. diğerleri tonlarca gelir zaten merak etme
Günaydınn kızlarrrr
ben hastalıktan başımı kaldıramıcam galiba şimdide vajinal mantar olmuşum fitil krem ve yıkma jeli verdi umarım çabuk geçer
ama en önemlisi benim Denizim bir PRENSES miş çok sevindim çok yüksek ihtimalle kız dedi....
hee oğluşuna rakip geliyor artık kızlarımız hanginizinkini beğenirse.
kizlar 23 kasim ve öncesinde dogan bebislerimiz akrep oluyo, 24 kasim ve sonrasinda dogan bebislerimizde yay burcu oluyo. bebim dogum tarihim ise tam sinirda yani 24 kasim. bigün önce dogurursam akrep oluyo :)
yay burcu bebekleri cok yaramaz oluyolarmis. ele avuca sigmazlarmis. yandikki ne yandik!
buyrun izleyinYay çocuğunun karakteri nasıldır? - UZMANTV
senin bebeğin zaten erkek değil miydi?? ben mi yanlış hatırlıyorum
hayırlı olsun, sağlıklı sıhhatli olur umarım..
kızım olacak kızlar rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah.eşim kız çok istiyodu nitekim dediği de oldu.şimdiden sinir etmeye başladı beni babasına düşkün bi kız olacak alıştır kendi kıskanma diye:)))hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.sağlıklısı olsun diye.şükürler olsunki çok sağlıklı çok güzel bi bebekkkkk:)))ama canımı sıkan birşeyl vardr karnın çok sert biraz kasılma başlamış çok dikkat et kendine dedi.ilk aylarda proluton iğne vuruluyodum bırakmıştık yeniden başladık şimdi sizlerde okuyup canınızı sıkmayın kendinizi benimle kıyaslamayın ama dikkat edin kızlar.kaç gündür ağrım oluyodu çok üstünde durmuyodum herkesin var rahim büyüyo ondandır diye.bacağıma vuruyodu hatta ağrılar.dr çok yormuşsun kendini dedi.hiç bişe yapmıyorum oysaki.ne iş,ne bişe.sadece işe geliyorum gidiyorum.işim de rahat masa başı.eşim bırak işi demeye başladı zaten.bırakacağım bende.sadece yatacağım.gerekirse geri kalan kısmını da yatarak geçiririm.yeterki doğru zamanda sağlıkla doğsun bebeğim.bebeğim herşeyden önemli benim hayatım o.zaten zar zor bulduk birbirimizi bu 3.gebeliğim benim.öyle işde kızlar.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın,kendinizi yormayın,iş yapmayın,herşeyi bırakın boşverin ve stresten uzak durunnn.çok öpüyorum hepinizi....
merhabalar formu uzun zamandır takip ediyorum bende 16 haftalık hamileyim ve dün cinsiyetini öğrendim bi oğlumuz olcak :))) ve ben öğrenir öğrenmez oğluma kot pantolon aldım :)) bi karış inanılmaz bişi :)))
canım çok mutlu oldum senin adına hayırlı uğurlu olsun bebişin...
:)) ya çok güzel oluyolar.. şimdi bişey almayın felan deniyo da insan dayanamıyo ki..
ben bana bişey alma diyenlere uyuz oluyodum
ben de gidip bebek doğmadan envai çeşit biberon ve emzik almıştım..
işte hava kaçırmayan, yok kauçuk, yok anne memesi gibi olan...
çünkü emzikli bebekler çok hoşuma gidiyodu..
sonra kızım bi doğdu, ağzına ne biberon, ne emzik hiçbişey almadı...
anne sütü dışında mama dahil hiçbişey içmedi, hepsini tükürdü
biberonlar da emzikler de elimde patladı
artık ikinciye kısmet
kizlar 23 kasim ve öncesinde dogan bebislerimiz akrep oluyo, 24 kasim ve sonrasinda dogan bebislerimizde yay burcu oluyo. bebim dogum tarihim ise tam sinirda yani 24 kasim. bigün önce dogurursam akrep oluyo :)
yay burcu bebekleri cok yaramaz oluyolarmis. ele avuca sigmazlarmis. yandikki ne yandik!
buyrun izleyinYay çocuğunun karakteri nasıldır? - UZMANTV
yay çocukları susmaz hiç ama sevecen sıcakkanlı sevimli tiplerdir 2 tane yay çocuk tanıyorum ikiside çok yaramaz değill..
akrepler daha zordur kanımca benim eşimde akrep kaldım iki erkek akreple başbaşa ama severimm akrepleri...
ay ay benim eşimde kızımda akrep olcak aksilik olmazsa tabi.. kızkardeşim ve en yakın arkadasımda akrep.. akrepler sardı dört bir yanımı ...hepsini de cok seviyorum..
belki kızımla babasının d.günü aynı olur eşim 10 kasım dogumlu... sezeryan düşündüğüm için ben 11.11.2011 de de yapabiliriz dogumu ...
Allah yardım etsin canımm ben çok çekerdim nasıl feci bişey oo, aklında olsun cinsel ilişki tetikliyo hamile kaldıktan sonra olmadı hiç şükür belkide vardır ama beni rahatsız etmiyo, bide vajisil diye bi jel var oda ii gelir ayrıca bu aralar tatlı yememeye çalış, bol bol su iç çok çok geçmiş olsunn ..Allahım yok etsin o hastalığıı dünyadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?