2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tabii süt olsun diye tatlıları, şerbetleri götürmezsek:):)

ay o hikayeymiş tamamen.. anne sütü sadece su içmekle olurmus.. baska bişey değil.. tatlı yenilince serbet içilince annenin sütü değil kiloları artarmıs.. ye kızım süt olurlara savas acacaz yani..

43 mü? boyun kaç senin?

ay o hikayeymiş tamamen.. anne sütü sadece su içmekle olurmus.. baska bişey değil.. tatlı yenilince serbet içilince annenin sütü değil kiloları artarmıs.. ye kızım süt olurlara savas acacaz yani..

evet
süte tek yarayan şey suymuş
su ve çorba içeriz yayla yaparız yoğurtlu yogurtlu
kasım ayında ii gider :)

aynen tatlı susatıyor su içiriyor belki ondan süt yaptı sanıyorlar. beni kayınvalidem eltime yedirmediğini bırakmazdı. sonrada dedi ki amma da kilo aldın sen yaaa

evet sadece bol su süte etkiliymiş.. ama yeni doğum zamanı etrafta büyükler ağzımıza dayayacak büyük ihtimalle, helvaları şebetleri:):) yemiyorsun sütün az, çocuk aç kaldı diye:)

sen benim şimdiki kilomu bile görmeden doğrurusun büyük ihtimalle:):) ahh ne güzell

gecen kuzenimle konusyorum yaklasık 6 aydır görmüyoruz birbirimizi farklı sehirlereyiz.. dedim ilk hamile oldugumu öğrendiğimde verdiğim tepki itiraf ediyorum aman Allahım 73 kiloyum oldu dedim. oda bence de aman Allahım ben oglumu dogurduğumda 73 kiloydum dedi..

cok imrendim cok.. ama artık cok gec.. Ebru şallı gibi 5 kilo alıp 3 kilo kızımı dogurabilirmiyim sizce hic sanmıyorum..

evet sadece bol su süte etkiliymiş.. ama yeni doğum zamanı etrafta büyükler ağzımıza dayayacak büyük ihtimalle, helvaları şebetleri:):) yemiyorsun sütün az, çocuk aç kaldı diye:)

ohhh Allah'tan annem sucudur
hep peşinde dolaşıodu tayzemlerin yemeyin su için die :)
ben rahatım yani :)

2011 kasımın tatlı anneleri sizlere bir sorummm olucak, kaç kilo aldınız? ben 52- 53 gibiydim hamile kaldıgımda ilk 3 ay çok kustumm biraz verdim kaslardan falnda yedik sanırım, sonra serum tedavileriyle vucut şişti tabii, ama 3 ayın sonunda bi iştahlandım ki sormayın:) şimdi 55, 5 eşim artık hamile oldugun anlaşılıyor diyor:) birde ben hep talıcıydım ama hiç tatlı değil hep ekşi ve tuzlu yemek istiyorum, sizde durumlar nasıl? :)

gerçek düşüncemi duymak istiyomusun... kesinlikle mümkün görünmüyo bizler için:)

benim ablam 25 kilo aldı, kuzenim 30 kilo aldı, diğer kuzenlerim 20 civarı aldı:) ben 10-13 kilo arasına çook mutlu olurum:)

benim amcamın torunu 2 hafta önce doğum yaptı..kız çok zayıftı toplam 12 kg almış...Bebişin maşallahı var...ve kızda sadece biraz göbek kalmış o da sezeryan olduğundan ...birkaç aya o da gider...

ya kızlar yapı meselesi kimi çok kilo alıyo hemen veriyo kimi veremiyo kimiyse çok az kilo alıyo inşallah biz bu az kilo alanlar grubunda olabilriz bizim yerimize bebişlere yarasın onlar alsın kiloları inşallahh..

off bayılıyorum ben öyle hamilelere.. başka hiç biyerinde bişi olmuyo sadece top gibi bi bebek, bebek doğuncada eski haline dönüveriyolar.. ama ben başlangıçta o fırtası kaçırdığım için ağzımın suyu akacak sadece öyelelrine:)

43 mü? boyun kaç senin?

43 diye kilomu olurmuss.. ay ben en son ortaokulda görmüştüm o kiloyu

evet
süte tek yarayan şey suymuş
su ve çorba içeriz yayla yaparız yoğurtlu yogurtlu
kasım ayında ii gider :)

ooohhh .. cok güzel gider walla.. ama dikkat etmeliyiz bizim oralarda kaynar pişirirler .. oda acaip kilo yapar... ben de cok severim.. yaptırmasam mı ne yapsam..

aynen tatlı susatıyor su içiriyor belki ondan süt yaptı sanıyorlar. beni kayınvalidem eltime yedirmediğini bırakmazdı. sonrada dedi ki amma da kilo aldın sen yaaa

ha işte bizede aynısını yapacaklar canım....

daha önce size bahstemiştim ya, iş yerinden 43 yaşında bi arkadaşım tüp bebek üşünüyo diye.. bu ay başladılar tedaviye, 3 yumurtası gelişmiş, ama bi tanesi döllenmemiş. dünde transferi yapıldı, iki yumurtanın.. çok istiyorum ya inşallah tutar.. ben hamile kalınca gaza geldi biraz, bizde biraz heveslendirdik baskı yaptık.. tutma<zsa çok üzülücem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…