- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.281
tabii süt olsun diye tatlıları, şerbetleri götürmezsek:):)
ayy kızlar bana doktorum daha 6 haftalıkken meyveyi ye ama fazla abartma dedi..Herşeyi ye ama abartma dedi kısacası..bende öyle yapıyorum..ama canım hep acı ve ekşi şeyler istiyo yani çoğunlukta ..acıksam aklıma hemen çiğ köfte geliyo tabi etsiz olanından yiyorum...ayy ne bulsam yiyorum aslında...Allaha şükür hamile kaldığımda 52 kg dum dün 54 çıktım...Ama evlenirken 43 kg dum...
ay o hikayeymiş tamamen.. anne sütü sadece su içmekle olurmus.. baska bişey değil.. tatlı yenilince serbet içilince annenin sütü değil kiloları artarmıs.. ye kızım süt olurlara savas acacaz yani..
43 mü? boyun kaç senin?
ay o hikayeymiş tamamen.. anne sütü sadece su içmekle olurmus.. baska bişey değil.. tatlı yenilince serbet içilince annenin sütü değil kiloları artarmıs.. ye kızım süt olurlara savas acacaz yani..
sen benim şimdiki kilomu bile görmeden doğrurusun büyük ihtimalle:):) ahh ne güzell
ahahaha
43 ne kadar ütopik gelio bize dimi :)
evet sadece bol su süte etkiliymiş.. ama yeni doğum zamanı etrafta büyükler ağzımıza dayayacak büyük ihtimalle, helvaları şebetleri:):) yemiyorsun sütün az, çocuk aç kaldı diye:)
ahahaha
43 ne kadar ütopik gelio bize dimi :)
43 mü? boyun kaç senin?
aynen, tartıya bazı bölgelerimi koymasam o kadar olur muyum ki? ben 51 ken kemik torbası derlerdi
gecen kuzenimle konusyorum yaklasık 6 aydır görmüyoruz birbirimizi farklı sehirlereyiz.. dedim ilk hamile oldugumu öğrendiğimde verdiğim tepki itiraf ediyorum aman Allahım 73 kiloyum oldu dedim. oda bence de aman Allahım ben oglumu dogurduğumda 73 kiloydum dedi..
cok imrendim cok.. ama artık cok gec.. Ebru şallı gibi 5 kilo alıp 3 kilo kızımı dogurabilirmiyim sizce hic sanmıyorum..
43 mü? boyun kaç senin?
evet
süte tek yarayan şey suymuş
su ve çorba içeriz yayla yaparız yoğurtlu yogurtlu
kasım ayında ii gider :)
aynen tatlı susatıyor su içiriyor belki ondan süt yaptı sanıyorlar. beni kayınvalidem eltime yedirmediğini bırakmazdı. sonrada dedi ki amma da kilo aldın sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?