- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.301
daha önce size bahstemiştim ya, iş yerinden 43 yaşında bi arkadaşım tüp bebek üşünüyo diye.. bu ay başladılar tedaviye, 3 yumurtası gelişmiş, ama bi tanesi döllenmemiş. dünde transferi yapıldı, iki yumurtanın.. çok istiyorum ya inşallah tutar.. ben hamile kalınca gaza geldi biraz, bizde biraz heveslendirdik baskı yaptık.. tutma<zsa çok üzülücem ..
benim amcamın torunu 2 hafta önce doğum yaptı..kız çok zayıftı toplam 12 kg almış...Bebişin maşallahı var...ve kızda sadece biraz göbek kalmış o da sezeryan olduğundan ...birkaç aya o da gider...
banda banada.. hemde uzak bi hayal:) eşim benimle dalga geçmeye başladı bile, son aylarda ben seni yuvarlarım hayatım diyo bana
sizin boyunuzda uzundur ama.. benim boyda ksıa, durum vahim yani:):) benim eşimde kilo konusu açılınca hemen " sen tercihini yap, senin kiloların mı önemli, bebeğin sağlığımı, sen ne yemek istiyosan söyle ben getireyim diyo"
geçi geçen sabah 38 beden bi kaprime girebildim çok mutlu oldum, ama öğlene doğru yediğim içtiklerimden göbeğim şişmeye başlayınca rahtsız oldum, eve kendimi nasıl atacağımı bilemedim:)
çok sağol cnmbenim bilğilerin için bir kez daha öpüyorumTatlım dün benim parmağım paslı metalle kesildi. Hastaneye gittik eşimle hemen. Doktorumu da aradık, tetanoz aşısı olmanda sakınca yok dedi. Çok güvenirim, çok çok iyi bir doktordur. Hastanede bir doz yaptılar, aile hekimine bilgi ver dediler. Sakıncası yok yani rahat ol.
evt cnm bence rahmimiz büyüyor bende sabahları kasık ağrım oluyo bide karnımızdaçok gaz oluyomuş haberimiz yokkızlar kızlarr, dünn çok uykusuzdum gerçi hala uykusuzumda:)) benim bugun karnımın göbek deliğin alt kısmı yani rahimim çok çok agrı yaptı kasılmalar bir geldi bir gitti, dayanamadım eşimi aradım işteyken, rahmim mi büyüyor anormal mi sizde oluyor mu? adet agrısına yakın bir agrı, tesekkür ederim hepinize:)
hımm evt cnm konuya cevap ver diyosun sonra aşağıda eklenti ekle çıkıyo sonra resimleri işaretleyip cevapla diyosun anlarsın zaten önüne çıkıyo inşallah bide göbiş topiğine koyarsan sevinirim tek kaldım ben ordaKubi nasıl koyucaz göbişimizi tarif eder misin ?:)
ayy ne güzel fikir ve bilgibi de mutlaka bebek termoforu almanız lazım (sıcak su torbası yani) çünkü bebeğin gazını almada çok yardımcı.. biz kızım uyurken ayaklarına deymeyecek şekilde ayak ucuna koyuyoduk, üzerine de battaniye örtünce, termafor uyuduğu tüm alanı sıcacık yapıyodu rahat rahat gaz çıkartıyodu.. ikinci bebekleri olanlar bilir, bebeklerin gaz sıkıntısı kadar sinir bozucu bişey yok...
kızım olacak kızlar rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder inşallah.eşim kız çok istiyodu nitekim dediği de oldu.şimdiden sinir etmeye başladı beni babasına düşkün bi kız olacak alıştır kendi kıskanma diye:)))hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim.sağlıklısı olsun diye.şükürler olsunki çok sağlıklı çok güzel bi bebekkkkk:)))ama canımı sıkan birşeyl vardr karnın çok sert biraz kasılma başlamış çok dikkat et kendine dedi.ilk aylarda proluton iğne vuruluyodum bırakmıştık yeniden başladık şimdi sizlerde okuyup canınızı sıkmayın kendinizi benimle kıyaslamayın ama dikkat edin kızlar.kaç gündür ağrım oluyodu çok üstünde durmuyodum herkesin var rahim büyüyo ondandır diye.bacağıma vuruyodu hatta ağrılar.dr çok yormuşsun kendini dedi.hiç bişe yapmıyorum oysaki.ne iş,ne bişe.sadece işe geliyorum gidiyorum.işim de rahat masa başı.eşim bırak işi demeye başladı zaten.bırakacağım bende.sadece yatacağım.gerekirse geri kalan kısmını da yatarak geçiririm.yeterki doğru zamanda sağlıkla doğsun bebeğim.bebeğim herşeyden önemli benim hayatım o.zaten zar zor bulduk birbirimizi bu 3.gebeliğim benim.öyle işde kızlar.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın,kendinizi yormayın,iş yapmayın,herşeyi bırakın boşverin ve stresten uzak durunnn.çok öpüyorum hepinizi....
slm kızlar 13+1 olduk bugün.ama dün gece kanamam oldu bi de çok ağrım olunca acile gittim bebek iyiydi.bugünde kendi doktoruma gittm ilaç verdi daha öncede 2 defa olmuştu zor bi hamilelik olcak dedi çok moralim bozuk
yok artık daha neler:):) ben fazla acı sevmediğim halde acı yemek istiyorum sürekli ben hangistatüye giriyorum acaba:):):)
aynen tatlı susatıyor su içiriyor belki ondan süt yaptı sanıyorlar. beni kayınvalidem eltime yedirmediğini bırakmazdı. sonrada dedi ki amma da kilo aldın sen yaaa
doktor dün en iyi spor yüzme dedi. Ama temiz olacak deniz dedi. Sana tavsiyem yolu biraz bozuk ama suyu tertemizdir MORDOĞAN'a Karaburun'a git. Tertemiz denizi havasıda acayip farklı İzmir'den ben 25. Haziran'da gidiyorum.
Merhabalar. Okuldan yeni geldim. Geçmişi biraz okudum. Cinsiyet haberleri geliyor. Allah adlarıyla sağlıklı, mutlu yaşatsın bebişlerinizi. Biz de hayırlısıyla sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirsek rahatlayacağız. Bugün çok yoruldum. 9 da çıkıyorum evden, 4te geliyorum. Aslında okulda çok ayakta kalmıyorum. Oturuyorum. Nöbet tutmuyorum. Dersler çok yorucu değil. Ama nedense ayaklarım çok ağrıyor. Yürürken sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. Paytak paytak!Bu aralar benim adet günüm ve adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor. Korkuyorum ama 2 gündür azar azar gelip gidiyor. 9 ay böyle mi sürecek acaba? Adet günlerinde sancısı olan başka kimse var mı aramızda?
2011 kasımın tatlı anneleri sizlere bir sorummm olucak, kaç kilo aldınız? ben 52- 53 gibiydim hamile kaldıgımda ilk 3 ay çok kustumm biraz verdim kaslardan falnda yedik sanırım, sonra serum tedavileriyle vucut şişti tabii, ama 3 ayın sonunda bi iştahlandım ki sormayın:) şimdi 55, 5 eşim artık hamile oldugun anlaşılıyor diyor:) birde ben hep talıcıydım ama hiç tatlı değil hep ekşi ve tuzlu yemek istiyorum, sizde durumlar nasıl? :)
aman ne vr dimi? nası olsa doğurduktan sonra toptan vericez. hıh!
emzirmeyle günlük 500 cal yakılıyo biliyosunuz dimi? yani 1,5 saatlik yürüyüş gibi ohhh kebaps
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?