2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
narot cnm listede bilgilerin eksik cnm söle eklim cinsiyetin kız dimi liste hata veriyo en kısa zamanda eklicem

Canım biz 13+3 gözüküyoruz ama geç yumurtlama olduğu için geriden geliyoruz biz. Şuan 13+1 ile uyumlu sanırım. Senin daha uzun olabilir bebişin. :) Çok güzel bir duygu ya hamd olsun. Her gidişimde büyümüş oluyor. Çok şükür. Sağlıkla büyüsünler inşallah.

cnm korkma ne olur ben çok duyuyorum böle normalmiş cnm bebek sağlıklıysa üzülme ne olur eskiden kalan kanlarmış cnm bişey olmaz içini ferah tut

evet canım her defasında tek tesellim bebişin iyi olması zaten.inşallah sağlıkla alırım bebişimi kucağıma hepimiz için dua ediyorum...

benim durum biraz garip :) şöyle..ben normalde hızla kilo alıyordum, son 4 senede 20 kilo aldım (yuhh diyosunuz duyduumm :) meğer tiroidim çalışmıyormuş, hamile kalmadan bir ay önce öğrendim tedaviye başladım,sonrasında 88 ile hamile kaldım, 17. haftamdayım 86,5 kiloyum, böyle karışık bir durum işte :)) eşim dioki ''senin herşeyin ters'' ::)))

Canım ben de 51 kiloyla hamile kaldım şuanda 16.haftadayım 52 kiloyum. Ben de sürekli meyveyle besleniyorum. Tatlıyla aram zaten yoktu şuanda da aynı devam ediyor. Ekşi de ara sıra yiyiyorum ama meyve dışında yediğim hiçbirşeyi miğdem hazmetmiyor malesef ciddi anlamda beslenme problemi yaşıyorum Bebeğin durumu iyi gibi görünüyor ama korkuyorum yeterli vitamini alamamaktan

kızlar iyi akşamlar hepinize bugün dr gittik bebeğimiz erkek Rabbim sağlıkla kucağımıza verir inş.Yalnız moralim bozuldu çünkü benim plasenta rahimağzına yerleşmiş yani plasenta previa deniyomuş kanamalarım olabilirmiş hatta fazla olması anne ve bebek hayatını tahlikeye sokar dedi dr nasıl cnm sıkılıyo anlatamam çok korkuyorum ya. Bir de dr hiçbir şey anlatmıyo bebeğimi doğru düzgün göstermiyo kendince ölçümler yaptı 3 dk bile sürmedi sonra ben şikayetimi söyledim ona da açıklayıcı bişey demedi bir de üstüne bu durumu öğrendim cnm sıkldı bebeğimin cinsiyetini öğrendiğime bile tam sevinemedim

ya kızlar birbirimize dua edelim ben hep ediyorum herkese . sürekli kasık ağrım oluyo bundan sonra daha çok dikkat edeceğim yatmam gerekecek internetten aldığım bilgilere bakılırsa dr sadece dikkat te diyo şunu yap veya yapma gibi açıklama yok dr değiştirmeyi düşünüyorum antalyada medical parkta ünal yirmibeş diye bi dr var 2li test için o dra gittim ve memnun kalmıştım aslında antalyada yaşayanlar duydu mu bu dru bana yardımcı olur musunuz ne yapsam ona mı gitsem ki

ay inş. bbeğim büyüdükçe plasenta yukarı doğru hareket eder ve biraz normale döner yoksa napcaz biz ((((((((((((((duanızı bekliyorum

hadi gözün aydın :)
sen kıza alıştırma kendini çok daha erken HALAN gibi şok olma sonraa :)
amann sağlıkı ya kuzucuk gerisi önemli diil zaten :)

ay inş. bbeğim büyüdükçe plasenta yukarı doğru hareket eder ve biraz normale döner yoksa napcaz biz ((((((((((((((duanızı bekliyorum

canım allah yardımcın olsun aklına kötü şeyler getirme hiç bişeyler olmaz inşallah dualarımız seninle hepimiz çok güzel hamişlik geçirdikten sonra sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah amiiiiin

slm kızlar 13+1 olduk bugün.ama dün gece kanamam oldu bi de çok ağrım olunca acile gittim bebek iyiydi.bugünde kendi doktoruma gittm ilaç verdi daha öncede 2 defa olmuştu zor bi hamilelik olcak dedi çok moralim bozuk

ççook geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin kendini çok yorma

çokk geçmiş olsun yok hiç yuh demedik troidle hamile kalmak çok zor oluyor demkki çabuk iyileşme yaşamıssın canım 1 ay içinde hamile kalmıssın hala troid doktoruna gidiyorsun değil mi? troid seker vbu tarz rahatszıkların takipte olması lazım bende düşük şeker var

canım moralini bozma; umarım düzelir.. ama hamilelikte doktor seçimi çoook önemli... çünkü hamile bayan duygusal , alıngan, unutkan ve meraklı oluyo.. o yüzden tüm bu ihtiyaçları karşılayacak sakin, anlayışlı, anlatmayı seven bir doktor bulman lazım.. doktoruna gönül rahatlığıyla istediğin şeyi soramazsan ne anlamı kalır.. o yüzden net bilgi alabileceğin, seni rahatlatabilecek bi doktora git canım.. ancak o zaman netleşir herşey kafanda.. tekrar geçmiş olsun.. ben düzeleceğine inanıyorum..

olur öyle şeyler canım yaa napalım ben de tombiş hamileyim.. ilk doğumda 68 ile hamile kaldım, 98 ile doğuma girdim.. tam 11 ay sonra 83 e düştüm spora başladım kilo veriyordum ki ikinciye hamile olduğumu öğrendim.. sporu felan bıraktım tabi.. sonra 79 a düştüm ilk 3 ayda.. doktor bana ilk 20 hafta sıfır kilo dedi.. şimdi bu iyi oldu yani böyle giderse insani boyutlarda hamilelik yaşıyacağım, yoksa benim psikolojim manyak olur... Allahtan boyum 1,72 yoksa yuvarlanırım heralde doğumdan sonra verirsin diyolar da verene kadar iflahın kesiliyo.. üzerime bişey almaya gidiyodum.. 38 bedene alışmışım, hep öyle şeylere bakıyorum.. ama bedenim 46-48 olmuştu bile

Günaydın herkese bu mübarek Cuma gününde Hayırlı Cumalar diliyorum hepimize
Rabbim dualrımızı kabul etsin Bebeklerimizide bizide muhafaza etsin inşallah :)

Günaydın hayırlı cumalar....
Göbek topiğine kimse göbek koymuyor yaw...hadi ben tembellik ettim zaman bulamadım en kısa zamanda koyacağım...Hadiyin canlandıralım biraz topiği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…