- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.321
gözün aydın canım, ne güzel haberler getirdin bize.. prenseslerimiz artıyo gittikçe:) artık pembiş kıyafetlere bkabilrsin bol bol:) benimkide 7 cm midir şimdi acaba, 10 gün önce gittiğimde 5,56ydı, bu kadarcık mı büyümüştür:)
benim randevumda haziran 23:)
cnm korkma ne olur ben çok duyuyorum böle normalmiş cnm bebek sağlıklıysa üzülme ne olureskiden kalan kanlarmış cnm bişey olmaz içini ferah tut
2011 kasımın tatlı anneleri sizlere bir sorummm olucak, kaç kilo aldınız? ben 52- 53 gibiydim hamile kaldıgımda ilk 3 ay çok kustumm biraz verdim kaslardan falnda yedik sanırım, sonra serum tedavileriyle vucut şişti tabii, ama 3 ayın sonunda bi iştahlandım ki sormayın:) şimdi 55, 5 eşim artık hamile oldugun anlaşılıyor diyor:) birde ben hep talıcıydım ama hiç tatlı değil hep ekşi ve tuzlu yemek istiyorum, sizde durumlar nasıl? :)
2011 kasımın tatlı anneleri sizlere bir sorummm olucak, kaç kilo aldınız? ben 52- 53 gibiydim hamile kaldıgımda ilk 3 ay çok kustumm biraz verdim kaslardan falnda yedik sanırım, sonra serum tedavileriyle vucut şişti tabii, ama 3 ayın sonunda bi iştahlandım ki sormayın:) şimdi 55, 5 eşim artık hamile oldugun anlaşılıyor diyor:) birde ben hep talıcıydım ama hiç tatlı değil hep ekşi ve tuzlu yemek istiyorum, sizde durumlar nasıl? :)
Canım biz 13+3 gözüküyoruz ama geç yumurtlama olduğu için geriden geliyoruz biz. Şuan 13+1 ile uyumlu sanırım. Senin daha uzun olabilir bebişin. :) Çok güzel bir duygu ya hamd olsun. Her gidişimde büyümüş oluyor. Çok şükür. Sağlıkla büyüsünler inşallah.
ay inş. bbeğim büyüdükçe plasenta yukarı doğru hareket eder ve biraz normale döner yoksa napcaz biz((((((((((((((duanızı bekliyorum
slm kızlar 13+1 olduk bugün.ama dün gece kanamam oldu bi de çok ağrım olunca acile gittim bebek iyiydi.bugünde kendi doktoruma gittm ilaç verdi daha öncede 2 defa olmuştu zor bi hamilelik olcak dedi çok moralim bozuk
ay inş. bbeğim büyüdükçe plasenta yukarı doğru hareket eder ve biraz normale döner yoksa napcaz biz((((((((((((((duanızı bekliyorum
benim durum biraz garip :) şöyle..ben normalde hızla kilo alıyordum, son 4 senede 20 kilo aldım (yuhh diyosunuz duyduumm :) meğer tiroidim çalışmıyormuş, hamile kalmadan bir ay önce öğrendim tedaviye başladım,sonrasında 88 ile hamile kaldım, 17. haftamdayım 86,5 kiloyum, böyle karışık bir durum işte :)) eşim dioki ''senin herşeyin ters'' ::)))
kızlar iyi akşamlar hepinize bugün dr gittik bebeğimiz erkek Rabbim sağlıkla kucağımıza verir inş.Yalnız moralim bozuldu çünkü benim plasenta rahimağzına yerleşmiş yani plasenta previa deniyomuş kanamalarım olabilirmiş hatta fazla olması anne ve bebek hayatını tahlikeye sokar dedi dr nasıl cnm sıkılıyo anlatamam çok korkuyorum ya. Bir de dr hiçbir şey anlatmıyo bebeğimi doğru düzgün göstermiyo kendince ölçümler yaptı 3 dk bile sürmedi sonra ben şikayetimi söyledim ona da açıklayıcı bişey demedi bir de üstüne bu durumu öğrendim cnm sıkldı bebeğimin cinsiyetini öğrendiğime bile tam sevinemedim
benim durum biraz garip :) şöyle..ben normalde hızla kilo alıyordum, son 4 senede 20 kilo aldım (yuhh diyosunuz duyduumm :) meğer tiroidim çalışmıyormuş, hamile kalmadan bir ay önce öğrendim tedaviye başladım,sonrasında 88 ile hamile kaldım, 17. haftamdayım 86,5 kiloyum, böyle karışık bir durum işte :)) eşim dioki ''senin herşeyin ters'' ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?