- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.341
Kızlar biz geldikkkk.Doktor amcamızdan çok güzel haberler getirdik. Hamd olsun Rabbime. Bebişim 7cm olmuş maşallah subhanallah. %80 kız dedi. Gelecek ay kesin bir şey söyleriz ama şuan kıza benziyor dedi. Ense kalınlığı 1.4mm. Kan verdim, sonuçlar 3-4 gün sonra çıkacakmış. Doktor amcamız baya güzel şeyler söyledi. Demir hapıyla vitamin ilacı verdi. Yolculuğa çıkmama izin verdi. Burnum tıkalı olduğu için deniz suyu verdi. Eşim de videoya çekti bebeğimizi. Onu izliyorum sürekli. Çok tatlı maşallah subhanallah. Elini yüzüne koyuyor, kıpır kıpır, ayaklarını oynatıyor sürekli. Yavrusu yaa çok şeker. Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Olmayan herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Amin.
hadi gözün aydın :)
sen kıza alıştırma kendini çok daha erken HALAN gibi şok olma sonraa :)
amann sağlıkı ya kuzucuk gerisi önemli diil zaten :)
Günaydın herkese bu mübarek Cuma gününde Hayırlı Cumalar diliyorum hepimize
Rabbim dualrımızı kabul etsin Bebeklerimizide bizide muhafaza etsin inşallah :)
HELENN den bahsediyor cnmsevdec,m cok sevindim kızına ve sağlıklı haberlerine.. rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. öpüyorum canım..
Halan kim kız :) ömürsün..
Hayırlı Cumalar herkese .. bugün bol bol dua edelim bebişlerimiz için
HELENN den bahsediyor cnm
hadi gözün aydın :)
sen kıza alıştırma kendini çok daha erken HALAN gibi şok olma sonraa :)
amann sağlıkı ya kuzucuk gerisi önemli diil zaten :)
çokk geçmiş olsun yok hiç yuh demediktroidle hamile kalmak çok zor oluyor demkki çabuk iyileşme yaşamıssın canım 1 ay içinde hamile kalmıssın hala troid doktoruna gidiyorsun değil mi? troid seker vbu tarz rahatszıkların takipte olması lazım bende düşük şeker var
ayy craft çok hoşsun,, HALAN benmiyimm
hem artık alıştım oğluma ,çok aşığım ona benn
hava atmayı bırakın kızlarınızlaa..:))
ayy craft çok hoşsun,, HALAN benmiyimm
hem artık alıştım oğluma ,çok aşığım ona benn
hava atmayı bırakın kızlarınızlaa..:))
ahahahahah HELEN sorry yaaaaaaaaaaaaa
halacığımsın artık benim :)
sen de oğluşunla at havanı ay ben bayılıorum erkek çocuklarına yaaa
giydir onu küçük adam gibi mıcnıklaaaa
şüpper bişi bence :)
gozun aydin canim hayirli olsun kiziniz salikla gelsin insallahGünaydın kızlar, az önce doktordan geldim ve kızım olacağını öğrendimçok mutlu oldum havalara uçtum resmen ben hiç çirkinleşmedim,sivilcem çıkmadı hcg de 39 du erkek olacağını düşünüyordum ama kızmış:)Sağlıkla hayırlısıyla doğururuz inşallah,Şimdiden nasıl süsleyeceğimi hayal etmeye başladım Darısı öğrenemeyenlerin başına
sanada hayirli cumalar canimgünaydın hayırlı cumalar
ben hep erkek istiyorum yani saglikli olsun en onemlisi o ama gonlumden gecende o.kiz fikri biraz alismam lazim eger kizsa benimki ama bu acidan dusunmemistim hic hosuma gitti ya ne guzel arkadas gibiay atarım havamı ben.. onunla neler yapcam..neler..
alısverişe cıkcaz kolkola .. sonra oturcaz kahve içcez dedikodu yapcaz.. ben onun voleybol maclarına gitcem.. babası resitalleri olacak kızımın diyor ama sanmıyorum ailede hic sanata yetkinliği olan yok :)
ben zaten cocuk değil kendime arkadas doguruyorum tabii kızımın tercihleri ne olur bilemem ama :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın herkese bu mübarek Cuma gününde Hayırlı Cumalar diliyorum hepimize
Rabbim dualrımızı kabul etsin Bebeklerimizide bizide muhafaza etsin inşallah :)
Ayrıca kızlar bi yerde okudum ama şimdi bulamıyorum yoksa paylaşacaktım..
2011 kasım doğumlu çacukların şifa verme özellikleri olacakmış..
doktor vb. gibi işte ayy ne şanslıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?