- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.361
gunaydinlar hanimlarhepimizin cumasi mubarek olsun butun dularimiz kabul olsun bebislerimiz saglikla kucagimiza gelsin insallah.bu arada uyku tutmadi beni 6dan beri uyur uyanik yatiodum yatakta kalktim en sonunda.11:30 randevum var kizlar dua edin bana hayirli haberlerle geleyim kac gundur huzursuzum bebisimi bir gorsem icim rahatliycak insallah iyidir
Ayrıca kızlar bi yerde okudum ama şimdi bulamıyorum yoksa paylaşacaktım..
2011 kasım doğumlu çacukların şifa verme özellikleri olacakmış..
doktor vb. gibi işte ayy ne şanslıyız..
ayyyyy
hep bi dr çocuğum olsun isterdim
Hatta oğlum olsun beyin cerrahı olsun derdim :)
nasip kısmet kokoş kız dr olur belki
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde son sigaramı içtim ve bi daha hiç ağzıma sürmedim kahvede içmiyorum hiç..
ama çay içiyorum günde 3-4 bardak bi sakıncası olmaz demii dayanamıyorum canım çok istiyoo..açık içmeye öalışıyorum ama ondanda bişey anlamıyorum ...
Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde son sigaramı içtim ve bi daha hiç ağzıma sürmedim kahvede içmiyorum hiç..
ama çay içiyorum günde 3-4 bardak bi sakıncası olmaz demii dayanamıyorum canım çok istiyoo..açık içmeye öalışıyorum ama ondanda bişey anlamıyorum ...
amin canim insallahhadi hayırlı haberlerle gel güzelim...
amin canim insallah
kahveyi bende cok icmemeye calisiorum 3-4gunde bir fincan gibi.ama turk cayi demleme cay iciorum gunde 2bardak en fazla zarari olmaz insallah.kizmayan bana ama bir itirafta bulunucam ben sigarayi birakamadim normal bir sigaranin 4DE1 ni icioyorum kiriyorm sigarayi gunde 4 kez falan iciorum yani bir yada en fazla iki sigara icmis oluyorum cok denedim ama olmuyor yapamadim :78:
amin canim insallah
kahveyi bende cok icmemeye calisiorum 3-4gunde bir fincan gibi.ama turk cayi demleme cay iciorum gunde 2bardak en fazla zarari olmaz insallah.kizmayan bana ama bir itirafta bulunucam ben sigarayi birakamadim normal bir sigaranin 4DE1 ni icioyorum kiriyorm sigarayi gunde 4 kez falan iciorum yani bir yada en fazla iki sigara icmis oluyorum cok denedim ama olmuyor yapamadim :78:
günaydınn kızlarr..giremiyordum 1 haftadır falan girsemde nete okuyordum çıkıyordum yazamıyordum. Herşey yolunda çok şükür herkesinn... Bu arada kız annelerii cicili bicili giyimlerden bahsetmişlerr ::) :) ama bizim minik oğullarımıza da çok güzell cicilerr var artık.... :):) Küçük adam gibi oluyorlarr nasıl güzeller yaa.. Allahımm o günleride göstersin inşallah... Çok mutluyum yaa bugünn... Oğluşumla öpüyoruzz teyzeleriii...
kızlar bu arada doktorum bana günde 1 tane maden suyu içebilirsin dedi. mineraller varmış ya içinde. Sorun isterseniz sizde. Yazın iyi gidiyor ya ondan söyliyeyim dedim. ama yüksek tansiyonu olanlar dikkat ama.
günaydın güzel annelerrrrr....
ben çayı sevmem kahveyide bıraktım ama kolayı günde 1 içiyorum kötü yapıyorum biliyorum ama hele 2 gündür antalya çok sıcak buz gibi içimi ferahlatıyo nasıl vazgeçicem bilmiyorum((
kızlar bu arada doktorum bana günde 1 tane maden suyu içebilirsin dedi. mineraller varmış ya içinde. Sorun isterseniz sizde. Yazın iyi gidiyor ya ondan söyliyeyim dedim. ama yüksek tansiyonu olanlar dikkat ama.
günaydın güzel annelerrrrr....
ben çayı sevmem kahveyide bıraktım ama kolayı günde 1 içiyorum kötü yapıyorum biliyorum ama hele 2 gündür antalya çok sıcak buz gibi içimi ferahlatıyo nasıl vazgeçicem bilmiyorum((
Limonata iç. Koruk şerbeti iç. Maden suyu iç. Karpuz yeee. Ama nolur kola içme. Hem zararlı hemde bebek kordondan sürekli aldığı tatlara alışıyormuş. Kola içen bi bücür istemezsin herhalde.
Limonata iç. Koruk şerbeti iç. Maden suyu iç. Karpuz yeee. Ama nolur kola içme. Hem zararlı hemde bebek kordondan sürekli aldığı tatlara alışıyormuş. Kola içen bi bücür istemezsin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?