2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim...

Ayrıca kızlar bi yerde okudum ama şimdi bulamıyorum yoksa paylaşacaktım..

2011 kasım doğumlu çacukların şifa verme özellikleri olacakmış..

doktor vb. gibi işte ayy ne şanslıyız..

ayyyyy
hep bi dr çocuğum olsun isterdim
Hatta oğlum olsun beyin cerrahı olsun derdim :)
nasip kısmet kokoş kız dr olur belki

Kızlar hamile olduğumu öğrendiğimde son sigaramı içtim ve bi daha hiç ağzıma sürmedim kahvede içmiyorum hiç..
ama çay içiyorum günde 3-4 bardak bi sakıncası olmaz demii dayanamıyorum canım çok istiyoo..açık içmeye öalışıyorum ama ondanda bişey anlamıyorum ...

bende sigarayı kestim, kahve zaten içmezdim çay içiorum
dr 6 fincana kadar ok verdi.

ben bu sabha içtim .. haftaiçi içmiyordum haftasonuda eşimle kahvaltı yaparken içiyordum ama bugün içtim .. o kadardan bişey olmaz .. zaten demir takviyesi verecekler..

hadi hayırlı haberlerle gel güzelim...
amin canim insallah

kahveyi bende cok icmemeye calisiorum 3-4gunde bir fincan gibi.ama turk cayi demleme cay iciorum gunde 2bardak en fazla zarari olmaz insallah.kizmayan bana ama bir itirafta bulunucam ben sigarayi birakamadim normal bir sigaranin 4DE1 ni icioyorum kiriyorm sigarayi gunde 4 kez falan iciorum yani bir yada en fazla iki sigara icmis oluyorum cok denedim ama olmuyor yapamadim :78:

kahveyi bende cok icmemeye calisiorum 3-4gunde bir fincan gibi.ama turk cayi demleme cay iciorum gunde 2bardak en fazla zarari olmaz insallah.kizmayan bana ama bir itirafta bulunucam ben sigarayi birakamadim normal bir sigaranin 4DE1 ni icioyorum kiriyorm sigarayi gunde 4 kez falan iciorum yani bir yada en fazla iki sigara icmis oluyorum cok denedim ama olmuyor yapamadim :78:[/QUOTE]

Canım benim ben önceden alıştırmıştım kendimi birden bire kesmek tabiki çok zor ama hep yavrunu düşün ben yemek yiyerek yendim onu bundan çok kilo aldım çerez meyve falan ye keser bunlar ..tedaviye başlamadan 59 kiloydum tedaviden sonra 63 oldum sonra 62 ye indim tam aldığım kiloyu veremeden şükürler olsun doğan yolla geldi bebeğim şimdi 66 kg yum bu kadar zor hamile kalınca, ye iç sürekli atıştır canın o kadarcığınıda istemeyecek..
kilo almak hiç sorun değil vericez hepsinii..

Hayatım aynı durumdayız. Ama asitli içecek yasak, hazır meyve suyu zararlı, süt gaz yapıyor, bitki çayları tehlikeli. E bizde insanız stres yapmak hepsinden zararlı. Tüm alışkanlıklardan vazgeçmekte olmaz dimi ama. Çok içmiyoruz be bende günde 2-3 fincan içiyorum.

günaydınn kızlarr..giremiyordum 1 haftadır falan girsemde nete okuyordum çıkıyordum yazamıyordum. Herşey yolunda çok şükür herkesinn... Bu arada kız annelerii cicili bicili giyimlerden bahsetmişlerr ::) :) ama bizim minik oğullarımıza da çok güzell cicilerr var artık.... :):) Küçük adam gibi oluyorlarr nasıl güzeller yaa.. Allahımm o günleride göstersin inşallah... Çok mutluyum yaa bugünn... Oğluşumla öpüyoruzz teyzeleriii...

benim cok enteresan oldu ben cok erkenden hamile oldugumu hissettiğim için otomatik olaarak bıraktım test filan yaptık erken oldugundan hamile oldugum cıkmadı.. drda yumurtan catlamıs hamile değilsin dedi.. bende devam ettim içmeye yani hamileyken içmiişim şimdi cok pişmanım .. kesin hamile oldugumu öğrendiğimdede anında kestim ve şimdi psikolojik olarak midem bulanıyor kokusundan.. cok sukur.. inşallah sende tiksinirsin ne diyeyim..

Oyy kıyamam sana. Eğer çok geriliyorsan kendini ve etrafını delirtiyorsan çözümün en zararsızı gibi görünüyor. Bebişin bi hareketlensin şimdiki gibi değil attığı taklaları hissedesin o zaman bırakırsın. Ben büyük kızımda öyle yapmıştım.

Son düzenleme:

çokk öptük arkadaşımızıı

ayy yerim o küçük adamlarıı ..

kızlar bu arada doktorum bana günde 1 tane maden suyu içebilirsin dedi. mineraller varmış ya içinde. Sorun isterseniz sizde. Yazın iyi gidiyor ya ondan söyliyeyim dedim. ama yüksek tansiyonu olanlar dikkat ama.

günaydın güzel annelerrrrr....
ben çayı sevmem kahveyide bıraktım ama kolayı günde 1 içiyorum kötü yapıyorum biliyorum ama hele 2 gündür antalya çok sıcak buz gibi içimi ferahlatıyo nasıl vazgeçicem bilmiyorum((

kızlar bu arada doktorum bana günde 1 tane maden suyu içebilirsin dedi. mineraller varmış ya içinde. Sorun isterseniz sizde. Yazın iyi gidiyor ya ondan söyliyeyim dedim. ama yüksek tansiyonu olanlar dikkat ama.

Ama gerçek maden suyu Akmina değil haberiniz olsun. üzerinde doğal maden suyu yazanlardan alın Karbondioksit ile zenginleştirilmiş olanlar çok zararlıymış. ( Kula, Kızılay, Beypazarı maden suları doğal.) (Koyu yeşil şişedekiler gerçek maden suyu.)

Limonata iç. Koruk şerbeti iç. Maden suyu iç. Karpuz yeee. Ama nolur kola içme. Hem zararlı hemde bebek kordondan sürekli aldığı tatlara alışıyormuş. Kola içen bi bücür istemezsin herhalde.

benim doktorumda içebilirsin dedi soguk soguk içiyorum walla..

ay soguk içeçek tutkusu bendede basladı ben normaldede asitli içeçek içmediğim için sanslıydım..ama buz yiyesim geliyor sonra hasta olurum korkusuyla bastırıyorum içimdeki buz canavarının isteklerini

Limonata iç. Koruk şerbeti iç. Maden suyu iç. Karpuz yeee. Ama nolur kola içme. Hem zararlı hemde bebek kordondan sürekli aldığı tatlara alışıyormuş. Kola içen bi bücür istemezsin herhalde.

koruk şerbeti ne olaki..

amann canım ya alışmasın tabi ama azaltmaya çalışıyorum evde olmasa daha kolay olacak o yüzden önce eşimle başlamalıyız sanırım o daha çok tüketiyor eve almayınca daha kolay olacak.

kizlar az once coook guzel haber aldim. uzun zamandir beklediyimiz bir arzumuza sonunda yetisdik. allah herkese nasip etsin insallah. eminim bebeyim de karnimda coook sevinclidir. her sey onun icin. tanrima sonsuz binlerce kez tesekkurler...aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…