2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.canım sıkkın biz bu yıl siirtten polatlıya tayin olduk.güzel güzel 1.sınıf aldım herşey okadar güzeldi biranda norm fazlası oldum.şimdi tekrar tayin istedim.zaten çok duygusalım sınıfımıda bırakmak istemiorum çok zor geçior zaman

canım benim süper olmuş...
darısı herkesin başına, bebiş takla atıyodur içerde

slm kızlar

eşim 3 lü testimin ve tam idrar testimin sonucunu alıp druma göstermiş herşeyim normal çıktı Allah'ıma şükürler olsun darısı bekleyen herkeze inş. sadece idrarımda çok miktarda bakteri çıkmış onunla alakalıda kontrole gittiğimde ilaç vericekmiş çok önemli değilmiş yani ayy vücudum ilaç küpüne döndü walla folbiol, corasprin, ferrum ford, elevit, clexane 0,4 lük iğne birde bu ilacıda yedimmi tamamdır

siirtten polatli daha iyi degil mi canim ya uzme kendini

cok sevindim canım hersyimn yolunda olduguna..

ilac konusunda dr onay vermişse sorun yok bence.. hepsi senin yarına seylerdir..

ay kızlar babalar günü yaklasıyor.. ben eşime kızımdan bi hediye almak istiyorum ama ne olacagına karar veremiyorum ... sizde böyle bişey düşünüyormusunuz ..neler var aklınızda..

selam arkadaşlar bu sıcaklar bizi kavuracak bende kolayı bırakmıştım ama yeniden içmeye başladım arasıra inşallah bırakcam kolayı...aslında en iyisi maden suyu,meyve suyu,soğuk soğuk karpuz yiyip içmemiz lazım..ya arkadaşlar ben kilo almıyorum 14 haftalığız bebeğimde almıyormudur acaba çok üzülüyorum yardım lütfen....:18:

bende almadım hiç.. ama bebeğim masallah 61 gr dı 2 hafta önce hemde 8,5 cm.. gayet de ii dedi dr.. panik yok.. o besleniyor içerde..

canım benim süper olmuş...
darısı herkesin başına, bebiş takla atıyodur içerde

sagol canim yaa, simdi esim yanimda diyil diye doyasiya sevinemiyorum ama icim kipir kipir. allah herkesi ailesi sevdikleri ile huzurlu ve mutlu etsin. amin...tanrim bilip bilmeden yaptigimiz tuuuum gunahlarimizi bagislasin. rabbimin buyukluyu ve gucu sonsuz. o kendi maddi manevi zenginliyinden istediyimizde her kese verir...

ay kızlar babalar günü yaklasıyor.. ben eşime kızımdan bi hediye almak istiyorum ama ne olacagına karar veremiyorum ... sizde böyle bişey düşünüyormusunuz ..neler var aklınızda..

sorma canım hem o var birde bizim 6 haziran evlilik yıldönümümüz ne alıcam diye düşünüyorum birsey yok aklımda daha bende kızımdan babasına bir hediye düşünüyorum

evt canım biz anneler gününde hediye aldık ee sıra onlarda almamız gerekiyorr..ama daha bi fikrim yok

bende almadım hiç.. ama bebeğim masallah 61 gr dı 2 hafta önce hemde 8,5 cm.. gayet de ii dedi dr.. panik yok.. o besleniyor içerde..

içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim çok üzülüyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor kendimi zorlayıncada midem bulanıyor.inşallah bebeğim sağlıklıdır.

içimi rahatlattın canım çok teşekkür ederim çok üzülüyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor kendimi zorlayıncada midem bulanıyor.inşallah bebeğim sağlıklıdır.

cnm benimde öle fazla iştahım yok yağlı yemek çok yiyemiyorum ama 2 saatte bir acıkıyorum o ayrı atıştıryorum bişeler bende henüz kilo almadım göbek aldı başını gidiyo o ayrı mesele

annelerimiz ben birşey danışcaktım size dün arkadaşım doğum yaptı,akşam geçmiş olsuna gitcem meyve suyu götürcem birde hoşgeldin bebek süsü götürsem olur mu..samimi görüşüyoruz ..

ben aksamları artık yemek yemiyorum cözümüm bu oldu.. sadece yogurt ve meyve.. vekesintisiz uyku.. yemek yediğimde parca parca oluyor uykum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…