- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.401
cnm benimde öle fazla iştahım yok yağlı yemek çok yiyemiyorum ama 2 saatte bir acıkıyorum o ayrı atıştıryorum bişeler bende henüz kilo almadım göbek aldı başını gidiyo o ayrı mesele
benimde göbeğim çıktı ama ben öyle 2 saatte birde acıkmıyorum.yemek hiç yiyemiyorumda yapamıyorumda sağolsun annemde azcık annemin zorlamasıyla yiyebiliyorum.
annelerimiz ben birşey danışcaktım size dün arkadaşım doğum yaptı,akşam geçmiş olsuna gitcem meyve suyu götürcem birde hoşgeldin bebek süsü götürsem olur mu..samimi görüşüyoruz ..
slm kasım anneleriii bende 2010 kasım annesiyimm şimdi yazdklareınızı okuyncA geçensene bnm yaşadıklarm gedi aklıma ayrı çk farklı bi heyecannn hamileliğinzn tadını çıkarın odda ayrı bi mutluluk 9 ay geçmez artık sizee bnmki hç geçmiyoduu benim kızım şimdi 6 aylıkk bugünde aşımız varrr dua edin kendinize ii bakınnn inş yavrularınızı sağlıkla hayırlısıyla alırsnz kucağınıza
Amin canım Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah
canım moralini bozma; umarım düzelir.. ama hamilelikte doktor seçimi çoook önemli... çünkü hamile bayan duygusal , alıngan, unutkan ve meraklı oluyo.. o yüzden tüm bu ihtiyaçları karşılayacak sakin, anlayışlı, anlatmayı seven bir doktor bulman lazım.. doktoruna gönül rahatlığıyla istediğin şeyi soramazsan ne anlamı kalır.. o yüzden net bilgi alabileceğin, seni rahatlatabilecek bi doktora git canım.. ancak o zaman netleşir herşey kafanda.. tekrar geçmiş olsun.. ben düzeleceğine inanıyorum..
olur öyle şeyler canım yaa napalım ben de tombiş hamileyim.. ilk doğumda 68 ile hamile kaldım, 98 ile doğuma girdim.. tam 11 ay sonra 83 e düştüm spora başladım kilo veriyordum ki ikinciye hamile olduğumu öğrendim.. sporu felan bıraktım tabi.. sonra 79 a düştüm ilk 3 ayda.. doktor bana ilk 20 hafta sıfır kilo dedi.. şimdi bu iyi oldu yani böyle giderse insani boyutlarda hamilelik yaşıyacağım, yoksa benim psikolojim manyak olur... Allahtan boyum 1,72yoksa yuvarlanırım heralde doğumdan sonra verirsin diyolar da verene kadar iflahın kesiliyo.. üzerime bişey almaya gidiyodum.. 38 bedene alışmışım, hep öyle şeylere bakıyorum.. ama bedenim 46-48 olmuştu bile
canım allah yardımcın olsun aklına kötü şeyler getirme hiç bişeyler olmaz inşallah dualarımız seninle hepimiz çok güzel hamişlik geçirdikten sonra sağlıklı ve hayırlı bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah amiiiiin
bebişe kıyafet alsan daha hoş olmaz mı? benceannelerimiz ben birşey danışcaktım size dün arkadaşım doğum yaptı,akşam geçmiş olsuna gitcem meyve suyu götürcem birde hoşgeldin bebek süsü götürsem olur mu..samimi görüşüyoruz ..
ewet kokudan hala rahatsız oluyorum hemen midem kalkıyor sabah istifralarımda devam ediyor...yok ya midem kazınıyo benim dayanamıyorum mutlaka bişeler yemem gerekiyor.kokudan hala rahatsızmı oluyosun sen?
43 diye kilomu olurmuss.. ay ben en son ortaokulda görmüştüm o kiloyu
ooohhh .. cok güzel gider walla.. ama dikkat etmeliyiz bizim oralarda kaynar pişirirler .. oda acaip kilo yapar... ben de cok severim.. yaptırmasam mı ne yapsam..
ha işte bizede aynısını yapacaklar canım....
inşallah tutar tam cuma vakti dua edelim arkdaşına.daha önce size bahstemiştim ya, iş yerinden 43 yaşında bi arkadaşım tüp bebek üşünüyo diye.. bu ay başladılar tedaviye, 3 yumurtası gelişmiş, ama bi tanesi döllenmemiş. dünde transferi yapıldı, iki yumurtanın.. çok istiyorum ya inşallah tutar.. ben hamile kalınca gaza geldi biraz, bizde biraz heveslendirdik baskı yaptık.. tutma<zsa çok üzülücem ..
Erkekler dokuz ay ordan çıkmaya çalışırlar, bir ömürde oraya girmeye..
nasıl söz koptum yahuu
amin canim insallah
kahveyi bende cok icmemeye calisiorum 3-4gunde bir fincan gibi.ama turk cayi demleme cay iciorum gunde 2bardak en fazla zarari olmaz insallah.kizmayan bana ama bir itirafta bulunucam ben sigarayi birakamadim normal bir sigaranin 4DE1 ni icioyorum kiriyorm sigarayi gunde 4 kez falan iciorum yani bir yada en fazla iki sigara icmis oluyorum cok denedim ama olmuyor yapamadim :78:
selam kızlarrr, herkese neşeli günler:)
size bi tarator tarifim war, ben hiç balık, ceviz falan yiyemiyorum çok da üzülüyorum diye bu sabah eşim cevizli bi tarator hazırladı çok güzel oldu ekmeğe sürüp sürüp yedim rahatladım:)
şööleki; biraz beyaz peynir eziyosunuz çatalla,içine zeytinyağı, ufalanmış ceviz, birazcık salça, az bişey sarımsak, çatalla ezip, karıştırıp ekmeğe sürüp yiyosuunz. afiyet olsun hamişler:))
bebişe kıyafet alsan daha hoş olmaz mı? bence
annelerimiz ben birşey danışcaktım size dün arkadaşım doğum yaptı,akşam geçmiş olsuna gitcem meyve suyu götürcem birde hoşgeldin bebek süsü götürsem olur mu..samimi görüşüyoruz ..
Çiçeklerde hastaneden çıkarken taşınamıyor. Süt götür. Birde bebişe bir body tmm.
MERHABA kızlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün ben dün drun söylediği plasenta previa durumundan sonra pek iyi olmasam da kendimi alıştırmaya çalışıyom araştırıyom ne yapabilirim diye inş. zamanla yukarı çıkar diye dua edebiliyorum şuanda ama ilk fırsatta başka bi dra gidicem bakalım o ne diyecek Allahım bütün anne ve hamilelerin bebeklerini korusun ve benimkini de korusun inş. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Ayrıca kızlar dün benim dr üçlü test için işlem yaptırdı kan da verdim dün 15+6 idik ve bugünlerde yaptırman lazım dedi ve sonuç 4 gün sonra çıkacakmış hayırlısıyla her şey iyi gider inş.
çok iyi yaaa HALANCIM
halanız olmadımı hiç sizin yaa.. olurum hepinizin halasıı ..:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?