2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm benimde öle fazla iştahım yok yağlı yemek çok yiyemiyorum ama 2 saatte bir acıkıyorum o ayrı atıştıryorum bişeler bende henüz kilo almadım göbek aldı başını gidiyo o ayrı mesele

benimde göbeğim çıktı ama ben öyle 2 saatte birde acıkmıyorum.yemek hiç yiyemiyorumda yapamıyorumda sağolsun annemde azcık annemin zorlamasıyla yiyebiliyorum.

benimde göbeğim çıktı ama ben öyle 2 saatte birde acıkmıyorum.yemek hiç yiyemiyorumda yapamıyorumda sağolsun annemde azcık annemin zorlamasıyla yiyebiliyorum.

yok ya midem kazınıyo benim dayanamıyorum mutlaka bişeler yemem gerekiyor.kokudan hala rahatsızmı oluyosun sen?

slm kasım anneleriii bende 2010 kasım annesiyimm şimdi yazdklareınızı okuyncA geçensene bnm yaşadıklarm gedi aklıma ayrı çk farklı bi heyecannn hamileliğinzn tadını çıkarın odda ayrı bi mutluluk 9 ay geçmez artık sizee bnmki hç geçmiyoduu benim kızım şimdi 6 aylıkk bugünde aşımız varrr dua edin kendinize ii bakınnn inş yavrularınızı sağlıkla hayırlısıyla alırsnz kucağınıza

MERHABA kızlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız bugün ben dün drun söylediği plasenta previa durumundan sonra pek iyi olmasam da kendimi alıştırmaya çalışıyom araştırıyom ne yapabilirim diye inş. zamanla yukarı çıkar diye dua edebiliyorum şuanda ama ilk fırsatta başka bi dra gidicem bakalım o ne diyecek Allahım bütün anne ve hamilelerin bebeklerini korusun ve benimkini de korusun inş. hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inş.
Ayrıca kızlar dün benim dr üçlü test için işlem yaptırdı kan da verdim dün 15+6 idik ve bugünlerde yaptırman lazım dedi ve sonuç 4 gün sonra çıkacakmış hayırlısıyla her şey iyi gider inş.

fatma arkadaşım babanıza bir kupa bardak alabilirsin yazı yazdırıp resimli olabilir,saat,kol düğmesi gömlek giyiyorsa,cüzdan,anahtarlık olabilir isme özel,parfüm...

selam kızlarrr, herkese neşeli günler:)
size bi tarator tarifim war, ben hiç balık, ceviz falan yiyemiyorum çok da üzülüyorum diye bu sabah eşim cevizli bi tarator hazırladı çok güzel oldu ekmeğe sürüp sürüp yedim rahatladım:)
şööleki; biraz beyaz peynir eziyosunuz çatalla,içine zeytinyağı, ufalanmış ceviz, birazcık salça, az bişey sarımsak, çatalla ezip, karıştırıp ekmeğe sürüp yiyosuunz. afiyet olsun hamişler:))

allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütsün..gerçekten zaman geçmiyor ilk bebek oluncada bir heycan,bir tedirginlik acayip duygular yaşıyor insan bir an önce kucağıma almak istiyorum allahımın izniyle inş oda olacak...

Amin canım Allah yar ve yardımcın olsun inşAllah

hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için iyi şeyler duymaya bu konuda iyi hikayeler okumaya çok ihtiyacım var doğrusu duanızı esirgemeyin nolur.
ilkumu senin drun nasıl hastane falan medical parka ünal beye mi gitsem tekrar yoksa ne yapsam bilemiyom. Ya zaten okul kapanınca mersine annemlere gidicem dolayısıyla ordada iyi bi dr bulmam lazım çünkü 2- 2,5 ay orda olucam annemler ilgilenir benimle iyi olur yani epey dr görücek gibiyim döndüğümde ve bi sorun olduğunda rahatça ulaşabileceğim bi drum olsun burada antalyada bu konuda yardımcı olursan sevinirim bebeğimi 3 yıllık bi uğraştan ameliyat falan sonrası buldum ona bişey olmasın ne olur.

ay fatma sen çok yaşa yaa yine kopardın beni doğru ortaokuldaydı

inşallah tutar tam cuma vakti dua edelim arkdaşına.

Erkekler dokuz ay ordan çıkmaya çalışırlar, bir ömürde oraya girmeye..

nasıl söz koptum yahuu

çok iyi yaaa HALANCIM

oyy kahve sigara muhabbeti yapmışsınız, o kadar özledim ki oğluşum sağlıcakla gelsin de feda olsun. bende öğrenince bıraktım sigarayı, zaten beynim buna hazırdı pek zor olmadı. 10 sene fosurrrrr fosurr içtim, bi anda bıraktım işte. şimdi de kokusundan bile tiksiniyorum. ama doğurunca yeniden başlayacğıma eminim yani :) yani bırakılmayacak bişey değilmiş fatmacım, bırak şunu diyenlere hep gıcık olurdum. içmiş biri olarak bırakmak zor değilmiş diyebilirim.

ay, ay, ay aman yemek tarifi vermeyelim canım. isteriz bulamayız falan..

annelerimiz ben birşey danışcaktım size dün arkadaşım doğum yaptı,akşam geçmiş olsuna gitcem meyve suyu götürcem birde hoşgeldin bebek süsü götürsem olur mu..samimi görüşüyoruz ..

Çiçeklerde hastaneden çıkarken taşınamıyor. Süt götür. Birde bebişe bir body tmm.

Canım benim moralini yüksek tut ve kalbini Allah a daya, Rabbim eger nasip ederse o bebegi her şekilde sana nasip eder, ben hamile kalınca eşimin görüştüğü arkadaslarından birisinin eşi anlatmıştı, bir tanıdıkları varmış kadıncagız çok geç yaşta hamile kalmış, bu yaştan sonra olmaz demişler gitmiş aldırmış bebeğini, ama bakmış gel zaman git zaman bunda sıkıntılar devam ediyor karnı büyüyor vs, meger bebek ikizmiş, doktor ikizi görememiş, mümkün mü? ama Allah nasip edince o bebeğe yaşamayı mümkün oluyor, kızda çok sağlıklı dünyalar güzeli bir kızmış, tamda cuma vakti dualara çok makbul, hem hamilelerin dualarıda kabul olur derler.

Şimdii aklıma bişey takıldıı 2 li testim temiz çıktı düzgün bey hiç 3 lü testten bahsetmedii..
ayrıca bu adam niçin elevit vermiyorr yahuu bigün benii kovcak zaten çok karışıyorum işine
15 günde bi tepesindeyim valla..

bu arada düzgün bey sadece benim oğlumda yanılmışş ..
benim oğlum çok terbiyeli kapatmıştır pipisinii

çok iyi yaaa HALANCIM

halanız olmadımı hiç sizin yaa .. olurum hepinizin halasıı ..:82:

tamam 2011 kasım annelerinin halası ilan ediyorum seni

başka bi topikte lohusa bi arkadaşımız var, başka bi arkadaşında annesi ameliyat olacak tamam mı? lohusa olan ötekinin menapozlu annesi için diyoki ''annene sorunsuz hamilelik dönemi dilerim'' offffffffff gül gül öldük

crafty halan yazınca bende saf saf düşünüyorum kimin halası diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…