2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese selam kızlar,hayırlı cumalar olsun inş.Ben de gittim bugün doktora şimdilik her şey iyiymiş haftaya gel üçlü test yapalım dedi kan hapı ve vitamin verdi.Cinsiyetini göstermedi,bacakları kapalıymış,biraz oyalandı doktor ama açmadı sıpa:)Hayırlısı belki haftaya gösterir.

zlem33 umarım her şey yolunda gider,dualarım seninle tabi hepinizle.
serap arkadaşım hayırlısı olsun belki daha iyi bir yerde olur görevlendirmen,ya da okulunda kalırsın derse girmezsin zaten seneye pek verimli olamayacağız.Ben çok sıkıldım okuldan bu sene(belki de hamileliğin verdiği sıkıntılardan kaynaklandı).Hayırlısı olsun...

Sırlıcım çok sevindim senin adına...

komikmiş yaa
ben zaten beş tane çocuğun halasıyımm bari teyze olayım bebişlerinize reelde teyze olamıcam kızkardeşim ablam yok benimm ..

hay crafty başıma neler açtınn çok yaşa emii ..

mrb kızlar çoğunuzun mide bulantıları geçmiş ne güzel benim hala devam ne yesem çıkarıyorum dün hiç bişe yiyemedim doktor ilaçta verdi ama ilacıda içer içmez çıkarıyorum 1aydan fazladır ne folik asit ne vitamin nede dogru düzgün yemek yiyemiyorum bunlar yetmezmiş gibi eşimde bana kızıyo yemiyorum diyo bişeyler hazırlıyo getiriyo yediğim gibi çıkarıyorum onunda morali bozuluyo doktor serum takıcaz sana o zman dedi ama ben gitmedim bugün henüz bişey yok eşimde diyo bugünde çıkarırsan gidiyoruz hastaneye diye benim gibi olan kaldımı ya geçiçek dedikleri zamanlar dahada azdı bu bunalıma girdim valla napcam ben

Son düzenleme:

ben yaşam hastanesi'nde Cemil Beye gidiyorum, çok memnunum; fakat canım sen biraz riskli gebelik grubuna girdiğin için ben bu durumda kesinlikle bi üniversite hastanesini tavsiye ederim.. yani bence sen Antalya da Akdeniz Üniversitesine git.. orada bu konuda uzman bir Prof. yada işte ilgili Doçenç bi hocaya başla canım...
benim ilk çocuğum tek arter tek ven'di.. riskli gebelik grubunda olduğum için doğumu Ankara Hacettepe'de yaptım.. çok korkuttular beni burda, Hacettepe'den çok memnun kaldım..
riskli gebelikte özel hastaneyi önermek yanlış olur bence... Üniversite hastaneleri bu konularda çok daha iyi oluyor... yine haberleşiriz, yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman hazırım.. ben maliyede çalışıyorum defterdarlıkta, yakınsak gel bi çayımı iç

bebek kıyafetini 40 ında götürmeyi düşünüyorum.hastane çiçeği düşünüyorum bebekli falan ama çok kararsızım olmazsa meyvesuyu,süt götürürüm

bence söyle düşün.. yakında seninde yasayacagın bişey olacagından.. sen kendine ne hediye gelsin isterdin.. eğlenceli bişeyler mi işe yarar bişeyler mi..

sağolun kızlar öyle zaten Allah büyük dua en büyük güç zaten Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bugün cuma dualarımız geri dönmez inş. karşılıklı dualar kabul olurmuş sağolun öpüyorum hepinizi

merhaba kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir.

bana gelince nereden anlatmaya baslasam bilemiyorum cok ama cok moralim bozuk bebegimi uzmemek icin moralimi yuksek tutmaya cabaliyorum.bunu ne kadar basarabiliyorum bilemiyorum.

dun yumurtalik kistim ve bebegim icin doktor randevum vardi gittim hastahaneye bebegime bakildi iyi masallah-subhanallahkistime bakildi,bakildi ve krarsiz kalindi doktorumun bir anda yuzu dustu.:26:anladim birseyler ters gidiyor.dedim kesin kistin bebege bir zarari var cok buyudu dedim.meger tam tersiymis.doktorum hemen beni baska hastaneye daha uzman bir doktora gonderdi.gittik esimle diger hastahaneye oradada 4dle bakildi masallah bebegime cok hareketli doktor cinsiyetini biliyormusunuz dedi bizde hayir dedik.

bilmek istermisiniz dedi evet dedik su anda pek emin degilim ama kiza benziyor dedicok mutluydum o an sevinc gozyaslari akittim ama biliyorumki yolunda gitmeyen birseyler var icim hep korku icinde.

kistim icin bu doktorda iki arada bir derede kaldi 26 yasinda oldugum icin genc oldugumdan korkmamami soyluyor.hamilelikten sonra kendiliginden gidebilirde diyor ama diger yanda icinde sivilar oldugundan unilocular-solid varmis.tibbi terimini tam olarak bilmiyorum sanirim kati demek.bu biraz doktoru endiselndirdi ama yasim genc oldugundan kanser olmadimi ustune basa,basa soyledi.o anda basimdan asagiya kaynar sular dokuldu resmen hamileyim ve kanser riskim var.istersen hemen ameliyet yapariz dedi ama bebegini kaybetme riskin olabilir dedi.zaten boyle bir seyi kesinlikle kabul etmem su anda benim icin bebegim herseyden onemli kendi sagligimdan bilesonuc olarak dogum sonrasini bekliyoruz yine kistim kontrol altinda olacak surekli ama ben mahvolmus bir durumdayim dunden beri leyla gibi dolasiyorum.

ne yapacagimi bilemiyorum dua etmekten baska yapacak birseyim yok.kimseye derdimi anlatamam ailem hele annem bir duysa hastalanir yataklara duser.bende bu gurbet ellerde bir basima moralimi yuksek tutmaya calisacagim.

dualarinizi eksik etmeyin lutfen Rabbim tum hastalara ve hamilelere yardim etsin.

mad_sad gerçekten böyle bişey yaşanmışmı tüylerim diken diken oldu

princess adam sana kanser riskin var dememiş ki, kanser olmadığını söylemiş. hem ben anlamadım kanserle kistin ne alakası var? niye kötüye yoruyosun ki hemen? seninkinin boyutunu ve türünü bilmiyorum ama benim bildiğim kistler hamilelikte kayboluyo, kaybolmazsa sezeryanla onlar da alınıyor. ben kötü bişey olduğunu anlamadım ama eğer ki sağlığını tehdit eden bişey varsa kendi sağlığın bebekten daha önemli, bebek tekrar olur ama sen?

ayy canım benim üzülme kafana takma herşey ii olacak dicem ama insan yineden düşünmeden kendini üzmeden duarmıyor maalesef ama ben inanıyorum ki hiç bişey olmıcak drlarda çok olumsuz konuşmamış zaten bebeğini kucağına aldıktan sonra tedavini olur hiç bişeyin kalmaz merak etme çok fazla üzülme bebişinide üzme... demek seninde kızın oluyor hee kız cennetine döndü burası maaşallah bi ben kaldım öğrenmeyen bende inş salı öğrenicem... tmm canım üzme sen kendini moralini yüksek tut dualarım seninle

canim doktorun bana dedigi kesin birsey yok adam yumurta kistinde kanserde olabilir olmayabilirde diyor bunu mikroskopun altina koymadan anlayamayiz diyor.yani ameliyat yapilmadan anlayamayiz diyor ama birde soyle birsey diyor yasin cok genc kanser ihtimali olmayabilirde diyor.bende anlamadim adam bir oyle bir boyle cevap veriyor.doktoru suphede birakan tek sey kistin icinde sivi olmasi normal iyi huylularda sivi olmuyormus.internetten arastirdim bugun.

su anda sagligini etkilemiyor dedi ama ilerde kaybolmazsa zaten ameliyat sart dedi.

poliskistik over her 5 kadından birinde görülüyormus.. doktorun bunun riskli olmadıgını belirtmiş.. sağlık konusunda tedirgin olman cok doğal hele bide 2 can tasırken.. ama benim anladıgım doktorun zaten hep olumlu konusmus.. kendini yıpratma canım benim.. benimde kistim var dr a gittiğimde önce kistime bakıyor sonra bebeğime.. küçüldü ilk güne nazaran ama hala benimle .. hic takmıyorum kafama .. kızım gayet ii suan..

senin de kızın iyiymiş .. bu arada kızın hayırlı olsun canım.. bi güzel dogumunu yaparsın sonrada kistin için ameliyat olursun... dualarımız seninle .. sen kalbini ferah turmaya calıs güzelimm..Allahın izniyle bişeycik olmaz..

güzelim canını sıkma lütfen.benim bildiğim doğumda alıyorlar kisti.internette araştırıpta moralini bozma orda en kötü ihtimaller yazar.ben her gün bebeğime 1er cüz okuyorum.4. hatimdeyim.buradaki arrkadaşlara dua ediyorum.sana özellikle dua edicem.rabbim cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul eder inş..

ay canım bakma şu internete kafanı bulandırma daha çok benim dr çok kızıo bana bende çok bakar bakar ona gider derdim bana kızardı internette bilgi kirliliği var diodu bana araştırma sen daha çok üzme kendini

canim bende simdi sana bakmaya gelmistim birsey soracaktim ama yazdiklarini okuyunca birden endiselendim . canim insallah insallah ne snaa ne de bebegine zarari olur bu kistlerin . Allahim senide bebeginide esirgesin. doktorlar kotu konusmamis sen bos yere canini sikma olumlu dusun her zaman . eger cok kotu olsaydi zaten mudahele etmek isterlerdi. canim yardima ihtiyacin varsa yada bir arkadasa ben geleyim istersen yanina. sen haber ver yeter. Aklinda bulunsun canim ben herzman buradayim cok sukur otobuse vs binmemi engelyyecek bir durumum yok.

coraspirin niye içiyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…