2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım dua et ve hep olumlu düşün baksana bebeğin kıpır kıpır o yerinde çok rahat belli..kist herkeste olabilir doğum sırasında bakarlar icabına..

acaba bu ameliyat bebeğe zarar vermeden yapılamıyor mu? tıptaki ismini bilemeyeceğim ama iğneyle parça alınıyor ya hani amniyosentez gibi kistten o şekilde parça alsalar olmaz mı acaba? sen hep gönlünü ferah tut. sağ eline ''Ya Şafi'' de üfle yumurtalık bölgesine sür, devamlı Ya Şafi ismini zikret.

maşallah 4. hatimdeymişsin. bende 16. haftamı bekliyorum, bebek o zaman duymaya başlıyormuş ya, bende başlayacağım inşallah.

prenses kafana takmamaya çalış canım bebeğin iyimiş şükürler olsun onu düşün arkadaşların dediği gibi doğumda onun icabına bakarlar
benimde ilk gebeliğimde kist vardı ama doğuma kadar kayboldu işallah seninde sorun çıkarmaz

canlarim benim ya hepinizden Allah c.c razi gelsin.su mubarek gunde icime soguk sular serptiniz.bir dus aldim olu topragi uzerimden attim kendime geldim azda olsa dusunmeyecegim artik hersey olacagina varir tek derdim yavrum beni birakip gitmesin.simdi karnimizi doyurcagiz.

kizlar bu arada kesin degil bebisimin cinsiyeti Rabbim sagliklisini nasip etsin.aman birsey daha soyleyeyim su 4d ne guzelmis bebekleri sanki disarda dunyada gibi gosteriyor yahu

serracigim hatimlerini Allah kabul etsin canim dualarinida,kahvekolik dedigini yapacagim canim sagolasin gulum.

yubacigim ince dusuncen icin cok tesekkur ederim canim herzaman beklerim cik gel inan canimin ici

yubacigim sormak istedigin soru neydi canim sorabilirsin dunyaya geri dondum artik

çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin inşallah...
dualarım seninle..

ay canim sevindim iyi olmana hep boyle ol bebisinde uzulmesin
canim ben kan testi sonucun eve geldimi diye soracaktim su ikili testten sonra bayan bana kagit vermisti 2 hafta icinde gelmesse arayin yaziyor kagitta tam 2 hafta olmadi ama seninkini merak ettim geldimi diye.

princess cim hiç üzme kendini neler nelr geliyo insanların başına benima arkadaşımdada kist vardı doktor mümkün değil çocuğun olmaz dedi ameliyat olmalısın tam emliyat olacakken hamile oldunu öğrendi şuan 2 aylık b, oğlu var:))
inşallah sende doğumla birlikte kurtulursun bundan hiçbişeye gerek kalmaz.

mad_sad gerçekten böyle bişey yaşanmışmı tüylerim diken diken oldu

evet yaşanmış nazlıkız ben gebeliğimin ilk ayları öldüm öldüm dirildim resmen, hatta bugun çok hastalandım anlamdım nedendir aynı eskisi gibi ben sıkıntılı iken gelip anlatmışlardı, Allah'ın hikmeti işte:)

yubacigim bana oyle bir numara ve kagit vermediler sadece kani alan hemsire kan degerlerinde bir sorun olursa biz sizi arariz dedi.aramadilar aramadiklarina gore cok sukur bir sorunda yoktur benimki iki haftayi gecti bile birsey olsaydi ararlardi emin ol. takma kafana yinede emin olmak istersen verdikleri numarayi ara yada kontrole gittiginde sor canim.

İlk kızıma gebe kalmadan önce sağda 6 solda 6 toplamda 12 kistim vardı. Küçük küçük ama adet fazla. Sonra sorunsuz bir gebelik ve bebek. doğumdan sonra doktor baktı ordalar hala dedi. küçük oldukları için ameliyatla değil ilaçla 2 yılda yoketti.
Şimdi içimde pozisyonunu değiştir der gibi sağ tarafıma vuran bi bıdık daha var. İçini ferah tut. İnternetten hiç birşey araştırma. Doktorlar çok kızıyor. Psikolojiniz bozuluyor diyorlar.
Seni seviyoruz.

folibol u kesti benim doktor şuanda sadece coraspirin kullanıyorum birdaha gittiğimde isticem ama sadece demir ilacı vericem dedi ilaca vitamine çok karşı benim doktor..:26:

ben folbiolu sordum bu son gidişimde devammı die iç onun sana yararı var dedi bende devam ediorum coraspirini zaten hemen hemen her dr veriyor benimkide progestan karşıtı asla hiçbi hastasına vermez adam bende en son çağre vermişti bebeği yaşatmak için :)

Kıyamam ben sana. Hiç korkma benim ilk gebeliğimde 9 ay kustum eltim 5. aya kadar kustu. 24 saat sürekli kustuğum için boğazım kanardı serum verirlerdi. İçini rahat tut. Faydalı şeyler yerine o anda ne istiyorsan onu ye az ye. içinde bişeyler kalsın. Bu arada bebek kilo alır sen hiç merak etme.

benim kafam inan çok karıştı şimdi ..

bana genetik doktoru heterozigotum deyince dokuz ay folibol kullan dedi gittiğim doktor kestii ne yapıcam hemen hemen 12.haftadan beri içmiyorum folibol Allahımm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın inş

benim doktorunda 12. haftada bıraktırdı.elevit verdi onun içindede folic asit var.doktortan doktora değişiyor.mesela bende kan sulandırıcı olarak fraxiparin 03 kullanıyordum. şimdi gittiğim riskli gebelik uzmanı clexan 06 verdi onu kullanıcam.diğer doktorumun haberi yok ona gittiğimden ve ilacı değiştirdiğimden.

canım riskli gebeliklerle ilgili memorial de hasta bakan üniversitenin profesörü mehmet şimşek beyi öneririm,çok methini duydum,yine memorialde hasta bakan üni prof u münire erman akar hanımı da bizzat ben tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun canım

bu arada ben de bayılıp ayılıp duruyorum, cumartesi düşmüştüm bayılıp, bugün sabah migrosa balık almaya gidiym dedim, bayılmama ramak kala saolsun lcw çalışanı bi bayan yardımcı oldu oturttu falan kendimi toplayınca aradım bizimkileri beni aldılar. artık bana tek başıma sokağa çıkmak yasak

helencim sende heterzigot var.hiç düşük yapmış mıydın

hayır cnm şükürler olsun olmadı öle bişey..
tedaviden sonra normal yolla geldi yavrumm ..daha ilk gebeliğim zaten gebe kaldıktan sonra öğrendim heterozigot olduğumu genetikçi bunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi rapora göre..sadece folibol dokuz ay kullan dedi benim doktorda coraspirin verdi yeterli bu dedi.. şuana kadar hiçbir sorun yok..Allahım sağlıkla taamına erdirsin inşallah hepimizinkini..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…