- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.441
coraspirin niye içiyosun canım
merhaba kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir.
bana gelince nereden anlatmaya baslasam bilemiyorum cok ama cok moralim bozuk bebegimi uzmemek icin moralimi yuksek tutmaya cabaliyorum.bunu ne kadar basarabiliyorum bilemiyorum.
dun yumurtalik kistim ve bebegim icin doktor randevum vardi gittim hastahaneye bebegime bakildi iyi masallah-subhanallahkistime bakildi,bakildi ve krarsiz kalindi doktorumun bir anda yuzu dustu.:26:anladim birseyler ters gidiyor.dedim kesin kistin bebege bir zarari var cok buyudu dedim. meger tam tersiymis.doktorum hemen beni baska hastaneye daha uzman bir doktora gonderdi.gittik esimle diger hastahaneye oradada 4dle bakildi masallah bebegime cok hareketli doktor cinsiyetini biliyormusunuz dedi bizde hayir dedik.
bilmek istermisiniz dedi evet dedik su anda pek emin degilim ama kiza benziyor dedicok mutluydum o an sevinc gozyaslari akittim ama biliyorumki yolunda gitmeyen birseyler var icim hep korku icinde.
kistim icin bu doktorda iki arada bir derede kaldi 26 yasinda oldugum icin genc oldugumdan korkmamami soyluyor.hamilelikten sonra kendiliginden gidebilirde diyor ama diger yanda icinde sivilar oldugundan unilocular-solid varmis.tibbi terimini tam olarak bilmiyorum sanirim kati demek.bu biraz doktoru endiselndirdi ama yasim genc oldugundan kanser olmadimi ustune basa,basa soyledi.o anda basimdan asagiya kaynar sular dokuldu resmen hamileyim ve kanser riskim var.istersen hemen ameliyet yapariz dedi ama bebegini kaybetme riskin olabilir dedi.zaten boyle bir seyi kesinlikle kabul etmem su anda benim icin bebegim herseyden onemli kendi sagligimdan bilesonuc olarak dogum sonrasini bekliyoruz yine kistim kontrol altinda olacak surekli ama ben mahvolmus bir durumdayim dunden beri leyla gibi dolasiyorum.
ne yapacagimi bilemiyorum dua etmekten baska yapacak birseyim yok.kimseye derdimi anlatamam ailem hele annem bir duysa hastalanir yataklara duser.bende bu gurbet ellerde bir basima moralimi yuksek tutmaya calisacagim.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen Rabbim tum hastalara ve hamilelere yardim etsin.
canim doktorun bana dedigi kesin birsey yok adam yumurta kistinde kanserde olabilir olmayabilirde diyor bunu mikroskopun altina koymadan anlayamayiz diyor.yani ameliyat yapilmadan anlayamayiz diyor ama birde soyle birsey diyor yasin cok genc kanser ihtimali olmayabilirde diyor.bende anlamadim adam bir oyle bir boyle cevap veriyor.doktoru suphede birakan tek sey kistin icinde sivi olmasi normal iyi huylularda sivi olmuyormus.internetten arastirdim bugun.
su anda sagligini etkilemiyor dedi ama ilerde kaybolmazsa zaten ameliyat sart dedi.
güzelim canını sıkma lütfen.benim bildiğim doğumda alıyorlar kisti.internette araştırıpta moralini bozma orda en kötü ihtimaller yazar.ben her gün bebeğime 1er cüz okuyorum.4. hatimdeyim.buradaki arrkadaşlara dua ediyorum.sana özellikle dua edicem.rabbim cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul eder inş..
kan pıhtılaşması var bende hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün
çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar versin inşallah...merhaba kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir.
bana gelince nereden anlatmaya baslasam bilemiyorum cok ama cok moralim bozuk bebegimi uzmemek icin moralimi yuksek tutmaya cabaliyorum.bunu ne kadar basarabiliyorum bilemiyorum.
dun yumurtalik kistim ve bebegim icin doktor randevum vardi gittim hastahaneye bebegime bakildi iyi masallah-subhanallahkistime bakildi,bakildi ve krarsiz kalindi doktorumun bir anda yuzu dustu.:26:anladim birseyler ters gidiyor.dedim kesin kistin bebege bir zarari var cok buyudu dedim. meger tam tersiymis.doktorum hemen beni baska hastaneye daha uzman bir doktora gonderdi.gittik esimle diger hastahaneye oradada 4dle bakildi masallah bebegime cok hareketli doktor cinsiyetini biliyormusunuz dedi bizde hayir dedik.
bilmek istermisiniz dedi evet dedik su anda pek emin degilim ama kiza benziyor dedicok mutluydum o an sevinc gozyaslari akittim ama biliyorumki yolunda gitmeyen birseyler var icim hep korku icinde.
kistim icin bu doktorda iki arada bir derede kaldi 26 yasinda oldugum icin genc oldugumdan korkmamami soyluyor.hamilelikten sonra kendiliginden gidebilirde diyor ama diger yanda icinde sivilar oldugundan unilocular-solid varmis.tibbi terimini tam olarak bilmiyorum sanirim kati demek.bu biraz doktoru endiselndirdi ama yasim genc oldugundan kanser olmadimi ustune basa,basa soyledi.o anda basimdan asagiya kaynar sular dokuldu resmen hamileyim ve kanser riskim var.istersen hemen ameliyet yapariz dedi ama bebegini kaybetme riskin olabilir dedi.zaten boyle bir seyi kesinlikle kabul etmem su anda benim icin bebegim herseyden onemli kendi sagligimdan bilesonuc olarak dogum sonrasini bekliyoruz yine kistim kontrol altinda olacak surekli ama ben mahvolmus bir durumdayim dunden beri leyla gibi dolasiyorum.
ne yapacagimi bilemiyorum dua etmekten baska yapacak birseyim yok.kimseye derdimi anlatamam ailem hele annem bir duysa hastalanir yataklara duser.bende bu gurbet ellerde bir basima moralimi yuksek tutmaya calisacagim.
dualarinizi eksik etmeyin lutfen Rabbim tum hastalara ve hamilelere yardim etsin.
ay canim sevindim iyi olmana hep boyle ol bebisinde uzulmesincanlarim benim ya hepinizden Allah c.c razi gelsin.su mubarek gunde icime soguk sular serptiniz.bir dus aldim olu topragi uzerimden attim kendime geldim azda olsa dusunmeyecegim artik hersey olacagina varir tek derdim yavrum beni birakip gitmesin.simdi karnimizi doyurcagiz.
kizlar bu arada kesin degil bebisimin cinsiyeti Rabbim sagliklisini nasip etsin.aman birsey daha soyleyeyim su 4d ne guzelmis bebekleri sanki disarda dunyada gibi gosteriyor yahu
serracigim hatimlerini Allah kabul etsin canim dualarinida,kahvekolik dedigini yapacagim canim sagolasin gulum.
yubacigim ince dusuncen icin cok tesekkur ederim canim herzaman beklerim cik gel inan canimin ici
yubacigim sormak istedigin soru neydi canim sorabilirsin dunyaya geri dondum artik
mad_sad gerçekten böyle bişey yaşanmışmı tüylerim diken diken oldu
merhaba kizlar gecmisi pek okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir.
folibol u kesti benim doktor şuanda sadece coraspirin kullanıyorum birdaha gittiğimde isticem ama sadece demir ilacı vericem dedi ilaca vitamine çok karşı benim doktor..:26:
mrb kızlar çoğunuzun mide bulantıları geçmiş ne güzel benim hala devam ne yesem çıkarıyorum dün hiç bişe yiyemedim doktor ilaçta verdi ama ilacıda içer içmez çıkarıyorum 1aydan fazladır ne folik asit ne vitamin nede dogru düzgün yemek yiyemiyorum bunlar yetmezmiş gibi eşimde bana kızıyo yemiyorum diyobişeyler hazırlıyo getiriyo yediğim gibi çıkarıyorum onunda morali bozuluyo doktor serum takıcaz sana o zman dedi ama ben gitmedim bugün henüz bişey yok eşimde diyo bugünde çıkarırsan gidiyoruz hastaneye diye benim gibi olan kaldımı ya geçiçek dedikleri zamanlar dahada azdı bu bunalıma girdim valla napcam ben
ben folbiolu sordum bu son gidişimde devammı die iç onun sana yararı var dedi bende devam ediorum coraspirini zaten hemen hemen her dr veriyor benimkide progestan karşıtı asla hiçbi hastasına vermez adam bende en son çağre vermişti bebeği yaşatmak için :)
benim kafam inan çok karıştı şimdi ..
bana genetik doktoru heterozigotum deyince dokuz ay folibol kullan dedi gittiğim doktor kestii ne yapıcam hemen hemen 12.haftadan beri içmiyorum folibol Allahımm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın inş
hepinize teşekkürler kızlar desteğiniz için iyi şeyler duymaya bu konuda iyi hikayeler okumaya çok ihtiyacım var doğrusu duanızı esirgemeyin nolur.
ilkumu senin drun nasıl hastane falan medical parka ünal beye mi gitsem tekrar yoksa ne yapsam bilemiyom. Ya zaten okul kapanınca mersine annemlere gidicem dolayısıyla ordada iyi bi dr bulmam lazım çünkü 2- 2,5 ay orda olucam annemler ilgilenir benimle iyi olur yani epey dr görücek gibiyim döndüğümde ve bi sorun olduğunda rahatça ulaşabileceğim bi drum olsun burada antalyada bu konuda yardımcı olursan sevinirim bebeğimi 3 yıllık bi uğraştan ameliyat falan sonrası buldum ona bişey olmasın ne olur.
helencim sende heterzigot var.hiç düşük yapmış mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?