- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.481
ay çok güzel bu hareketler çok eğlenceli:)))))))
Herkese selam kızlar,hayırlı cumalar olsun inş.Ben de gittim bugün doktora şimdilik her şey iyiymiş haftaya gel üçlü test yapalım dedi kan hapı ve vitamin verdi.Cinsiyetini göstermedi,bacakları kapalıymış,biraz oyalandı doktor ama açmadı sıpa:)Hayırlısı belki haftaya gösterir.
zlem33 umarım her şey yolunda gider,dualarım seninle tabi hepinizle.
serap arkadaşım hayırlısı olsun belki daha iyi bir yerde olur görevlendirmen,ya da okulunda kalırsın derse girmezsin zaten seneye pek verimli olamayacağız.Ben çok sıkıldım okuldan bu sene(belki de hamileliğin verdiği sıkıntılardan kaynaklandı).Hayırlısı olsun...
Sırlıcım çok sevindim senin adına...
benimde çok hoşuma gitti, hepimize faydalı olur dye düşündüm malum göbüşler aldı başını gidiyorrr..:)) ama hiç denemedim, bugün çok halsizim 4 kere kustum ne oldu anlıyamdım, salonda katalnamayı bekleyen çamaşırlarım, mutfakta makine konulması gerekn birkaç tabagım, ve en önemlisi akşama yapmam lazım gelen ymegim var ama hiç halim yok.. bugün babacık bizi yicek galiba oğluşum:86:
bu arada ben de bayılıp ayılıp duruyorum, cumartesi düşmüştüm bayılıp, bugün sabah migrosa balık almaya gidiym dedim, bayılmama ramak kala saolsun lcw çalışanı bi bayan yardımcı oldu oturttu falan kendimi toplayınca aradım bizimkileri beni aldılar. artık bana tek başıma sokağa çıkmak yasak
Boşver bugün iş yapma,yemek de yapma:)Eşin yapsın siz yeyin:)
Bu arada hareketler basit gibi duruyor,ben biraz tembelim gerçi ama denemekte fayda var.
merhaba anneler.. kızımla rahatsızız carsamba aksamndan berı gıda zehırlnmesnden hastanedeydık ates ıshal kusmaa berbattık,serum ıgne normale donduk sayılır.. cok sukur kızcemde ıyımış.. gecmışı okuyamadım 2gundr hastanedydık. ınallh keyfler yerındedr..
cok heyecanlanıyorsun ondan olabilir mi acaba..
ilk kez duydum ben.. bu ara ilk kimin kontrolü varsa sorabilirmi bu konuyu..cok merak ettim ben..
geçmiş olsun sevdecim.. biraz daha kendini dene bakalım.. stres yapıyosundur belki ondan olabilir..
burda yine baş ağrısından konuşuyoduk geçen gün, benim migrenim tutmadı hamileliğin başındn beri dedim bende ama hemen o akşam geldi sağolsun, çağırdım heralde, allahtan ki aşırı şiddetlenmedi ama uzun sürdü, 3 gecedir doğru düzgün uyuyamadım, ilaçta almadım ama bittim yani.. bugün öğleden sonra hafifledi çok şükür
merhaba anneler.. kızımla rahatsızız carsamba aksamndan berı gıda zehırlnmesnden hastanedeydık ates ıshal kusmaa berbattık,serum ıgne normale donduk sayılır.. cok sukur kızcemde ıyımış.. gecmışı okuyamadım 2gundr hastanedydık. ınallh keyfler yerındedr..
Arkadaşlar doktorumun verdiği ilaç zentius d ama eczacı arkadaşım bu ilaç iki yıldır çıkmıyor deyip eşime
osdevita d3 diye bir ilaç vermiş.Bu ilaçlardan kullanan var mı?Doktoruma da güveniyorum adam prof. ve çok popüler biri hani ilaçların çıkıp çıkmadığını bilmemesine ihtimal vermiyorum.Eczacı da arkadaşım şaşırdım valla...
yubacigim bana oyle bir numara ve kagit vermediler sadece kani alan hemsire kan degerlerinde bir sorun olursa biz sizi arariz dedi.aramadilar aramadiklarina gore cok sukur bir sorunda yoktur benimki iki haftayi gecti bile birsey olsaydi ararlardi emin ol. takma kafana yinede emin olmak istersen verdikleri numarayi ara yada kontrole gittiginde sor canim.
Bu kalsiyum için mi canım? Muadilini vermiş galiba
ay canim sana yazdiktan sonra esimle bankaya gittik oradanda alisveris yaptik hazir onu bulmusken tasittim butun aldiklarimi. eve geldim bi baktim kapinin altindan bir mektup gorunuyor iste dedim gelmis sonunda. actik hemen acele ile sonuclar cok iyi Allahima bin sukurler olsun herseyin hayirlisi Allahtan tabi ama icimiz azicik daha rahatladi. yani turkiyedeki gibi kan sonucu degil ama sadece aciklama vardi. herhangi bir test yaptirmaniza gerek yok riskiniz cok dusuk falan yaziyor kagitta.
kızlar arada kasıklarıma vede zaman zaman sağ boşluğuma ağrılar giriyor sizdede oluyormu...
kasık ağrımda genelde sağ tarafta hemen yüzüm düşüyo moralim bozuluyo korkuyorum normal mi sizce ağrılar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?