2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay çok güzel bu hareketler çok eğlenceli:)))))))

benimde çok hoşuma gitti, hepimize faydalı olur dye düşündüm malum göbüşler aldı başını gidiyorrr..:)) ama hiç denemedim, bugün çok halsizim 4 kere kustum ne oldu anlıyamdım, salonda katalnamayı bekleyen çamaşırlarım, mutfakta makine konulması gerekn birkaç tabagım, ve en önemlisi akşama yapmam lazım gelen ymegim var ama hiç halim yok.. bugün babacık bizi yicek galiba oğluşum:86:

Ben bu arada bi girift bi girift15 olarak çıktım...

Boşver bugün iş yapma,yemek de yapma:)Eşin yapsın siz yeyin:)
Bu arada hareketler basit gibi duruyor,ben biraz tembelim gerçi ama denemekte fayda var.

Doktoruna sordun mu canım hani bir önlem alınabilir mi?Allah korusun aman dikkat et kendine...Yani tek başına çıkma tabi böyle bir durumda...

merhaba anneler.. kızımla rahatsızız carsamba aksamndan berı gıda zehırlnmesnden hastanedeydık ates ıshal kusmaa berbattık,serum ıgne normale donduk sayılır.. cok sukur kızcemde ıyımış.. gecmışı okuyamadım 2gundr hastanedydık. ınallh keyfler yerındedr..

kızlar arada kasıklarıma vede zaman zaman sağ boşluğuma ağrılar giriyor sizdede oluyormu...
kasık ağrımda genelde sağ tarafta hemen yüzüm düşüyo moralim bozuluyo korkuyorum normal mi sizce ağrılar ??

Boşver bugün iş yapma,yemek de yapma:)Eşin yapsın siz yeyin:)
Bu arada hareketler basit gibi duruyor,ben biraz tembelim gerçi ama denemekte fayda var.

bende doğum sonrası kilolardan korkuyorum eşim asla kilolu olmamı istemiyor, öyle balık etli even erkeklerden değil benim koçiş, arada da takılıyor kkilo aldın hamile oldugun belli oluyor diye bende takmayıp yiyorum, napıyım, hamile kadın tabii kilo alcak:))) sanırım bugün yemek yok banada öyle geliyor öyle içim tiksiniyorki mutfaga adım atasım yok, töbee Yarabbi sanki ilk 3 ayımdayım, şaştım kaldım kendime

aaa geçmiş olsun canım aman dikkat yaaa neyden zehirlendin canım ?

cok heyecanlanıyorsun ondan olabilir mi acaba..

ilk kez duydum ben.. bu ara ilk kimin kontrolü varsa sorabilirmi bu konuyu..cok merak ettim ben..

Ben de onu düşündüm, psikolojik mi diye ama ilk seferler tesadüftür dedim, ama baktım ki her doktordan geldiğimde başım ağrıyor. Normalde sakin bir insanımdır. Hatta heyecanımı hiç belli etmem ve normal sınırlar içerisinde yaşarım. Yani ben bile bu stresle, heyecanla doktora gidip geliyorsam ve bu yüzden başım ağrıyorsa çok ilginç bir durum, demek ki kendi kendimi acayip kasıyorum, 24 saat başım ağrıyor sonra. Valla şuan hala devam ediyor ağrım ve tesadüf mü acaba diye düşünmesem doktorumu arayıp sorucam. Ama bir kere daha gideyim randevuma, bakalım o zamanda başım ağrıyacak mı, ona göre kesin bir doktora soracağım. USG nin yan etkisi olabileceğini düşünmeye başladım.

Psikolojik mi çok merak ediyorum, normalde bir şeye sıkılınca, üzülünce başım ağrır, geçer. Ama hamileliğimden beri baş ağrılarım 24 saatten önce dinmedi ve dikkat ettim hep doktordan geldiğim gün başım ağrıyor. Böyle giderse her randevudan sonra 24 saat OFF konumda olacağım ve herşeye kapalı durumda olacağım demektir. Ay gülüyorum ama hala başım ağrıyor. Bebişimin videosunu izleyecek halim yok, yani o kadar yordu beni bu ağrı. Geçsin hemen yaa.

Arkadaşlar doktorumun verdiği ilaç zentius d ama eczacı arkadaşım bu ilaç iki yıldır çıkmıyor deyip eşime
osdevita d3 diye bir ilaç vermiş.Bu ilaçlardan kullanan var mı?Doktoruma da güveniyorum adam prof. ve çok popüler biri hani ilaçların çıkıp çıkmadığını bilmemesine ihtimal vermiyorum.Eczacı da arkadaşım şaşırdım valla...

Çok geçmiş olsunnnnnnnnnn. Bebeğin ve sen iyisiniz inşallah. Rabbim korusun. Çok geçmiş olsunnnn. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine ve bebeğine.

Bu kalsiyum için mi canım? Muadilini vermiş galiba

çok geçmiş olsun canım.. ne yein ki neden oldu bu? bebeiş iyiyse sen toparlanırsın bikaç güne inşallah

cok gecmiş olsun canımm benim .. neyseki iyisiniz..

ay canim sana yazdiktan sonra esimle bankaya gittik oradanda alisveris yaptik hazir onu bulmusken tasittim butun aldiklarimi. eve geldim bi baktim kapinin altindan bir mektup gorunuyor iste dedim gelmis sonunda. actik hemen acele ile sonuclar cok iyi Allahima bin sukurler olsun herseyin hayirlisi Allahtan tabi ama icimiz azicik daha rahatladi. yani turkiyedeki gibi kan sonucu degil ama sadece aciklama vardi. herhangi bir test yaptirmaniza gerek yok riskiniz cok dusuk falan yaziyor kagitta.

hadi gözün aydın canım..

slm kızlar herkese bol bol sağlık diliyorum maşallah sevdecim kızın olacakmış çok sevindim bi ben mi kaldım yaaaaa bende ne zaman gitsem diye düşünüyorm ayın 1inde işe başlayacağım erkenmi acaba görebilirmiyiz bebişimizin cinsiytini acaba diye düşünüyorum eşimde sana kalsa hergün hastanedesin diyo bebişi merak ettikçe bi bahaneyle kosuyorum hastaneye iyi oldugunu görünce rahatlıyorum sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor ama merakta etmiyor değilim şöyle ufak tefek cicilerini alsam falan çok sabırsızım sanırım

bu arada fatmacım beni dr umda hmileliğimden 4 ay önce folic plus kullanmaya başladım hamileliğimi öğrendiğimde ( 5.haftada ) dr um elevit verdi folic plusu bıraktırdı şimdi sadece elevit kullanıyorum ve demir eksikliği anemisi için de kan ilacı maltofer kullanıyorum sanırım daha önce kullanmayla alakalı bıraktırıyorlar folic plus u ben endişe ediyordum ama 2 ayrı dr da gerek görmedi sadece elevit yeterli dediler

gecmis olsun ilgimdisi aman dikkat et canim.

yubacigim cok sevindim canim ya simdi bende merak ettim gerci birsey olsa onlar arardi eminim ama yinede bende arayip bir soracagim.

oluyo bende de cnm. merak etme normalmiş..hatta bende iki gündür azaldı ağrılar endişelenmeye bile başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…