- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.521
Sevde Çok başka bişi bilio musun
1 aya kadar sizde yaşayacaksınız Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
içerde bir kedicik pır pır :) Hissetmek çok başka!
1 ay daha geçsin de elini kolunu daha ii hissedeyim die can atıorum
eşim kıskanıo dışardan ne zaman hissedilecek diyee
ya kızma da ALİ AYAZ koy diğerinden çok çok çok daha güzelll
AYAZ adına bayılırım ben
Ay yerim ben onun elini kolunu! Eminim çok güzel bir duygudur. Merakla bekliyorum ilk hissedeceğim anı... Rabbim onlara da, bize de sağlık versin, bu çok özel anları tadıyla yaşatsın hepimize. Eşim de bazen diyor, yeğenlerimi o kadar çok seviyorum ki içim gidiyor onlara, ama kendi yavrumu nasıl sevicem kim bilir diyor, senin hissettiğin gibi asla hissedemem onu biliyorum diyor. Durup durup senin şuan iki kalbin var, iki tane kalp atıyor içinde diyor. Çok değişik geliyor bu fikir ona. :))) Annelik kesinlikle çok kutsal... Allah'ıma bunu yaşattığı için sonsuz şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kokusunu duymak da nasip olur. İsteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...
herkese günaydın kızlar hepinize sağlıklı ve güzel geçecek bir gün diliyorum bir sorum olacak sizlere ya karın ve kasık ağrısını bebek ve rahim büyüdüğü için yaşıyoruz onu anladım yukardan vajinanıza doğru bıçak saplanması gibi ağrınız oluyo mu peki bu bana özgü bişey mi bazen bende oluyo acaba plasentanın durumu ile mi ilgili onu merak ettiğim için size soruyom ben vajinamda da ağrılar hissediyorum içeride zonklama gibi falan
herkese günaydın kızlar hepinize sağlıklı ve güzel geçecek bir gün diliyorum bir sorum olacak sizlere ya karın ve kasık ağrısını bebek ve rahim büyüdüğü için yaşıyoruz onu anladım yukardan vajinanıza doğru bıçak saplanması gibi ağrınız oluyo mu peki bu bana özgü bişey mi bazen bende oluyo acaba plasentanın durumu ile mi ilgili onu merak ettiğim için size soruyom ben vajinamda da ağrılar hissediyorum içeride zonklama gibi falan
gecmis olsun ilgimdisi aman dikkat et canim.
yubacigim cok sevindim canim ya simdi bende merak ettim gerci birsey olsa onlar arardi eminim ama yinede bende arayip bir soracagim.
aaa geçmiş olsun canım aman dikkat yaaa neyden zehirlendin canım ?
Çok geçmiş olsunnnnnnnnnn. Bebeğin ve sen iyisiniz inşallah. Rabbim korusun. Çok geçmiş olsunnnn. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine ve bebeğine.
çok geçmiş olsun canım.. ne yein ki neden oldu bu? bebeiş iyiyse sen toparlanırsın bikaç güne inşallah
cok gecmiş olsun canımm benim .. neyseki iyisiniz..
ayy ne güzell. inşallah benim kuzumda bana uğurlu gelir.. bende önümüzdeki kasım atamalarında atanır diye umuyorum..
Selam Arkadaşlar...Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun hepinizi inşallah benim kızım 10 kasım 2010 da dünyaya geldi...şimdi 6.5 aylık oldu...) aylık hamileyken kpss ye girdim ve kazandım kızım 25 günlükken işe başladım...hayat mucizelerle dolu benim kızımda bana sürprizlerle geldi..İnşallah bebeklerinizde size mutluluklar misss misss cennet kokuları getirir...
Sizin yazılarınızı okuyunca çok duygulandım özledim o günlerimi kızımın minik tekmelerini hissetmeyi her an içiçe olmayı özledim bile...Hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Günaydınnnn. Kimsecikler yok diyordum ben de. Birer ikişer gelmeye başladık. :) Mutlu Haftasonları... Gerçi sabah Kütahya'da deprem olmuş yine ve ben hissettim. Evde yalnızım bir de. Biraz korktuk bebişimle, inşallah daha kötüleri olmaz. Allah muhafaza.
Kızlar biz Allah izin verirse kızımızın adını BADE koymayı düşünüyoruz. Ama içki anlamında diyorlar, ben de araştırdım ki biz AŞK demek diye biliyorduk BADE'yi. Şunu buldum;
özellikle tasavvuf edebiyatında "aşk" manasında kullanılır, önemli bir yeri vardır.
bade olgusu, tasavvuf edebiyatındaki öneminin yanı sıra geleneksel türk halk şiiri içinde de farklı bir öneme sahiptir. halk şiiri şairleri olan aşıkların geleneklerine göre bir aşığın mahlas alabilmesinin yollarından biri de mahlasını rüyasında bade içerken almasıdır. halk şairi, rüyasında bade içtikten sonra gerçek anlamıyla "aşık" olur. bunun türk geleneklerinde önemli bir yeri olan rüya motifiyle derinden bir bağlantısı vardır kuşkusuz. rüyada içilecek olan bade, şerbet, su gibi içilecek bir mai olabileceği gibi elme, nar, ekmek, üzüm gibi herhangi bir yiyecek de olabilir.
aşık edebiyatında bade içme rüya motifi bir gelenek icabıdır. inanışa göre aşık olmak için ya usta yanında yetişmek ya da mutlaka "pir" elinden bade içmek gerekir.
Güzel bir anlamı var değil mi?Bildiğimiz içki, şarap değilmiş BADE. Ben çok seviyorum bu ismi. İçki, şarap diyenlere kızıyorum.
Sevde Çok başka bişi bilio musun
1 aya kadar sizde yaşayacaksınız Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
içerde bir kedicik pır pır :) Hissetmek çok başka!
1 ay daha geçsin de elini kolunu daha ii hissedeyim die can atıorum
eşim kıskanıo dışardan ne zaman hissedilecek diyee
Selam canım İnşallah en kısa zamanda atanırsın...branşın neydi? Ben giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim.25 haftalıkken sınava girmiştim ve 84 almıştım sınav iptal olunca...tam 39. haftamda tekrar sınava girdim veee 120 eğitimbilimleri sorusunun 110 tanesini doğru yaparak 90 puan aldım istanbul maltepeye atandım...Bu başarı kızım ve benim başarımız...sınavdan 1 hafta sonra doğum yaptım...Hastanede yatarken puanımı öğrendim ve kızım 25 günlükken atandım...Darısı bütün isteyenlerin başına..
Kahvekolik acayip bi duygu az kaldı bi kaç haftaya hissedersin. Hatta artık bizim saatlerimiz bile belli olmaya başladı. Sabah 11 gibi öğlen 4-5 arası gece 10 gibi. Taklalar başlıyor.Taklacı güvercinim benim minik prensesim. Şu anda bi bi tarafa bi öteki tarafa parenda atıyor.
bu arada , Ali fuat beye hamileliğimin başında bir kez gittim,hamileliğimi öğrenir öğrenmez randevu aldım, 1 ay sonraya randevu verdiler, randevu saatime 1 saat kala gitmeme rağmen tam 5,5 saat bekledim, içeri nihayet girebildiğimde doktor bey elinde bir tomar ıslak mendille gözlerini yüzünü siliyordu, gözleri kan çanağı gibi olmuştu yorgunluktan, alelacele bi muayene etti,6-7 dk sürmedi bile, çıktığımda bir daha asla gitmeyi düşünmedim,kendi doktorumla kıyasladım her seferinde yarım saat muayenem sohbetim sorularıma cevap ilgi vs, hiç gerek yok o kadar bekleyip stress olmaya, o kadar yoğun çalışan birisi bence belli bir limitten sonraki hastalarına verimli olamaz bence,çok iyi bir doktor olabilir ama süpermen olmadığı sürece o yoğunluğun üstesinden gelmesi zor
Aynısı bende de oluyor. Adet olacağım zaman da olurdu her zaman. Özellikle son haftalarda çok arttı. Ama ben endişelenmedim hiç normaldir diye düşünüyorum. Sen de korkma canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz
bana çok sık olmasa da bazen oluyor, öyle ki adım atamıyorum sanki bıçak saplanmış gibi,kaslarla ilgili olduğunu düşünüyorum
saolun kızlar bu durum benim plasenta konumundan mı kaynaklanıyo yoksa herkeste olabilen bişey mi diye sordum teşekkürler rahatladım şimdi demekk normal zaten normal karşılıyodum sadece durumu öğrenince onunla mı ilgili diye düşünmeye başlamıştımtamam canım ben yazarım sana, benim iki arkadaşım da vitaly e gittiler; fakat doktorlarının normal doğum taraftarı olmaması nedeniyle sinirlenip biri başka bir yerde doğum yapma kararı aldı... ama yine sezaryen olduo yüzden doktora güvenmen önemli.. ama üniversitedeki hocaları da atlamamak lazım.. İnanç bey var üniversitede, antalya nın en iyi doktorlarından biri, mesela ona da güvenebilirsin.. ben deneyimli sayılrım ite kızım 11 aylıkken süpriz bi şekilde hamile kaldım şimdi ikinci kızım geliyo, iyi ki de şeytana uyup bi delilik etmemişim yoksa hayatım boyunca vebalini çekerdim .. iyiki de doğum kararı almışım.. zaten kızımın herşeyi var birlikte büyüyecekler
ben de olmadı ama gelinimiz hamile abimin eşi onda oldu, resmen zonklama hissediyorum dedi tam o bölgede, doktoru normal demiş..
kızlar arada kasıklarıma vede zaman zaman sağ boşluğuma ağrılar giriyor sizdede oluyormu...
kasık ağrımda genelde sağ tarafta hemen yüzüm düşüyo moralim bozuluyo korkuyorum normal mi sizce ağrılar ??
o kadar istiyorum ki yaaa
zaman çabuk geçsinnnnn
bazende ürkerim gibime geliyor :26:
bu ağrılar bende de var hatta bugün ben de yazacaktım böyle ağrısıolan var mı diye.Ekim anneleri topiğinde de geçmiş böyle bir konu snrm normal içimizde bir can büyüyor ne de olsa:)
geçen benimde kasıklarımda batma vardı, hani yumurtala zamanı olurdu ya, onun gibi.bu ağrılar bende de var hatta bugün ben de yazacaktım böyle ağrısıolan var mı diye.Ekim anneleri topiğinde de geçmiş böyle bir konu snrm normal içimizde bir can büyüyor ne de olsa:)
aynı benim gibi arada tuhaflarsın bende cok erken hissetmeye baslamıstım arada hissediyorum bazen ürküyorum
herkeze hayırlı hafta sonları yaa pzrts zeka testi var asıl yapılıyor bilen varmı:26:
geçen benimde kasıklarımda batma vardı, hani yumurtala zamanı olurdu ya, onun gibi.
zeka testi mi yapılacak, ilk defa duydum. iyiki bu topic var ya ben ne cahilmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?