2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ya kızma da ALİ AYAZ koy diğerinden çok çok çok daha güzelll
AYAZ adına bayılırım ben

ay bende hissediyorum içerden bişiler uçuşuo sanki şuanda bile soldan soldan hissediorum durmuo hiç dr da zaten çok hareketli dedi ayy nie kızım kız bende ali ayaz dan yanayım soy ismimizle daha asil duruo

AMİN
Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Bizi sağlıkla sınamasın inşallah

bana çok sık olmasa da bazen oluyor, öyle ki adım atamıyorum sanki bıçak saplanmış gibi,kaslarla ilgili olduğunu düşünüyorum

Aynısı bende de oluyor. Adet olacağım zaman da olurdu her zaman. Özellikle son haftalarda çok arttı. Ama ben endişelenmedim hiç normaldir diye düşünüyorum. Sen de korkma canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz

bu arada , Ali fuat beye hamileliğimin başında bir kez gittim,hamileliğimi öğrenir öğrenmez randevu aldım, 1 ay sonraya randevu verdiler, randevu saatime 1 saat kala gitmeme rağmen tam 5,5 saat bekledim, içeri nihayet girebildiğimde doktor bey elinde bir tomar ıslak mendille gözlerini yüzünü siliyordu, gözleri kan çanağı gibi olmuştu yorgunluktan, alelacele bi muayene etti,6-7 dk sürmedi bile, çıktığımda bir daha asla gitmeyi düşünmedim,kendi doktorumla kıyasladım her seferinde yarım saat muayenem sohbetim sorularıma cevap ilgi vs, hiç gerek yok o kadar bekleyip stress olmaya, o kadar yoğun çalışan birisi bence belli bir limitten sonraki hastalarına verimli olamaz bence,çok iyi bir doktor olabilir ama süpermen olmadığı sürece o yoğunluğun üstesinden gelmesi zor

gecmis olsun ilgimdisi aman dikkat et canim.

yubacigim cok sevindim canim ya simdi bende merak ettim gerci birsey olsa onlar arardi eminim ama yinede bende arayip bir soracagim.

aaa geçmiş olsun canım aman dikkat yaaa neyden zehirlendin canım ?

Çok geçmiş olsunnnnnnnnnn. Bebeğin ve sen iyisiniz inşallah. Rabbim korusun. Çok geçmiş olsunnnn. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine ve bebeğine.

çok geçmiş olsun canım.. ne yein ki neden oldu bu? bebeiş iyiyse sen toparlanırsın bikaç güne inşallah

cok gecmiş olsun canımm benim .. neyseki iyisiniz..

hepınıze cok cok tesekkur ederım kızlarr.. valla o gun kavun karpuz bıde tavuk yedım. sanırm tavuktn oldu.. aman dıym dıkkat edın ck sukur ıyıyz yavrumla ama oldum oldum dırıldım..

ayy ne güzell. inşallah benim kuzumda bana uğurlu gelir.. bende önümüzdeki kasım atamalarında atanır diye umuyorum..

Selam canım İnşallah en kısa zamanda atanırsın...branşın neydi? Ben giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim.25 haftalıkken sınava girmiştim ve 84 almıştım sınav iptal olunca...tam 39. haftamda tekrar sınava girdim veee 120 eğitimbilimleri sorusunun 110 tanesini doğru yaparak 90 puan aldım istanbul maltepeye atandım...Bu başarı kızım ve benim başarımız...sınavdan 1 hafta sonra doğum yaptım...Hastanede yatarken puanımı öğrendim ve kızım 25 günlükken atandım...Darısı bütün isteyenlerin başına..

ben bi konu açmıştım, senin yazdığın tam benim konuluk olmuş :)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/439951-bebek-rizkiyla-gelirmis.html

bade isim olrak çok güzel, anlamını iyice araştır ama tek kaynağa bağlı kalma. istanbullu arkadaşlar hisseden oldu mu? ben uyurken sallandım gibime geldi ama ışığa baktım sabitti, tansiyonum düştü sandım.

aaaaaa başladın mı sen hissetmeye? ilk ne zaman hissettin, nası bişey, ayy anlat anlat!

Kahvekolik acayip bi duygu az kaldı bi kaç haftaya hissedersin. Hatta artık bizim saatlerimiz bile belli olmaya başladı. Sabah 11 gibi öğlen 4-5 arası gece 10 gibi. Taklalar başlıyor. Taklacı güvercinim benim minik prensesim. Şu anda bi bi tarafa bi öteki tarafa parenda atıyor.

39. haftada ha? offffff
Allah yardımcınız olmuş gerçekten.

o kadar istiyorum ki yaaa
zaman çabuk geçsinnnnn
bazende ürkerim gibime geliyor :26:

ali fuat bey daha çok işin tedavi kısmıyla ilgilendiği için gebelere fazla zaman ayırmıyo ben de bizzat yaşadım ama ben 3 yıl o dr bu dr gezdim bütün ttkikler vs ile bana anca aşılama klomen vs. tedavi uyguladılar ali fuat beye gittiğimde tüp bebek kararıyla gittim banaönce bi ameliyat olman lazım dedi rahim filmimi eline alır almaz teşhisi koydu adam o yönden asla hakkını yiyemem ama aşırı yoğun saatlerce bekliyosun ben gebelik aşamasında yine aynı hastanede başka dra gidicem sen hangi hastaneye hangi dra gidiyosun cnm hepimize Allah kolaylık versin

bana çok sık olmasa da bazen oluyor, öyle ki adım atamıyorum sanki bıçak saplanmış gibi,kaslarla ilgili olduğunu düşünüyorum

saolun kızlar bu durum benim plasenta konumundan mı kaynaklanıyo yoksa herkeste olabilen bişey mi diye sordum teşekkürler rahatladım şimdi demekk normal zaten normal karşılıyodum sadece durumu öğrenince onunla mı ilgili diye düşünmeye başlamıştım

bu ağrılar bende de var hatta bugün ben de yazacaktım böyle ağrısıolan var mı diye.Ekim anneleri topiğinde de geçmiş böyle bir konu snrm normal içimizde bir can büyüyor ne de olsa:)

bu ağrılar bende de var hatta bugün ben de yazacaktım böyle ağrısıolan var mı diye.Ekim anneleri topiğinde de geçmiş böyle bir konu snrm normal içimizde bir can büyüyor ne de olsa:)

Normal kızlar hem iç kaslar geriliyor hemde adet sancıları yıllarca yaşadığımız olay vücut alışkanlık olarak yapıyor. Düşünmeyin geçiyor.

geçen benimde kasıklarımda batma vardı, hani yumurtala zamanı olurdu ya, onun gibi.

aynı benim gibi arada tuhaflarsın bende cok erken hissetmeye baslamıstım arada hissediyorum bazen ürküyorum
herkeze hayırlı hafta sonları yaa pzrts zeka testi var asıl yapılıyor bilen varmı:26:

zeka testi mi yapılacak, ilk defa duydum. iyiki bu topic var ya ben ne cahilmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…