2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

cnm bütün kaynaklarda yazıyor ve şimdiye kadar tanıdığı her doktor hamileliğin ilk 3 ayına kadar diyor, sen doğru olanı yapmışsında genetik doktoru yanlış bilgi vermiş kesinlikle

amin canım.heterozigot ve homozigotlarda folic ve b vitamini çok önemli demişti doktorum.benim 3 düşüğüm var.başta benim pıhtılaşmam üzerine yoğunlaştılar. ama sonra eşimdeki problemden düşük yaptığımı öğrendim.tüp bebekle hamileliğim oldu.15 haftayı gördük çok şükür.inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

amin canım.heterozigot ve homozigotlarda folic ve b vitamini çok önemli demişti doktorum.benim 3 düşüğüm var.başta benim pıhtılaşmam üzerine yoğunlaştılar. ama sonra eşimdeki problemden düşük yaptığımı öğrendim.tüp bebekle hamileliğim oldu.15 haftayı gördük çok şükür.inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

Allah birdaha yaşatmasın zor kavuştuğumuz özlediğimiz yavrularımızı sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın isteyen herkesede versinn

ayy nasıl bi duygu yoğunluğu yaşıyorum anlatamam mucize miniklerri düşündükçe..
bizim hiç bi beklentimiz kalmamışken süpriz yaptı minik oğlumuz..hayatımın en gzl dönemlerini yaşıyorum kilo almışım, saçım 3 renk, çirkinleştim kimin umrunda Allahıma binlerce şükür..

evet canım yaa... valla sen de iyi cesaret tek başına çıkma dışarı artık..
şöyle boynuna eşinin numarası yazan felan bi kolye as bence.. nolur nolmaz...
migros bi de kapalı ortam.. başoğlu ne güne duruyo biraz Antalyalı takılalım :))

aynen canım..oğullarımız doğunca daha güzel günler olcak inş.bu arada benim saçlarda öyle.son haftalarda boyatıcam.oğlumu güzel karşılamak istiyorum:)

amann boşver.. işler bitmiyo zaten hiç bi zaman.

bende eve geldim kurtt gibi acıkmışım yemeğimiz tedim. mayıştım tabii, uyuyasım var yine:)

genetik doktoruna neden gittiniz..heterozigotum demek nedemek..nasıl anlasılıyor...

benim doktorum 9. haftada kesti.. elevite gecirdi ama ben hamileliğimden önce 3 aydan fazla kullandım folikasiti..hazırlık için.. öyle yapılması gerektiğini söylemişti kızkardesim ve doktorum.. ondan mı erken kesti acep..

benimde amannnn olsun

benim de ...

Selam Arkadaşlar...Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun hepinizi inşallah benim kızım 10 kasım 2010 da dünyaya geldi...şimdi 6.5 aylık oldu...) aylık hamileyken kpss ye girdim ve kazandım kızım 25 günlükken işe başladım...hayat mucizelerle dolu benim kızımda bana sürprizlerle geldi..İnşallah bebeklerinizde size mutluluklar misss misss cennet kokuları getirir...

Sizin yazılarınızı okuyunca çok duygulandım özledim o günlerimi kızımın minik tekmelerini hissetmeyi her an içiçe olmayı özledim bile...Hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

canım benimm bırak yemeği, kendini çok yorma üzüldüm şimdi

ayy ne güzell. inşallah benim kuzumda bana uğurlu gelir.. bende önümüzdeki kasım atamalarında atanır diye umuyorum..

Kızlar merhabalar. Tebrikleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Kız erkek fark etmez. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun, gerisi önemli değil.

Bir şey sorucam kızlar, ben ne zaman doktora gitsem ve USGye girsem, akşamına başım çok şiddetli ağrıyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimin başından beri fark ettim bunu. Dün mesela çok iyiydim. Hava güzeldi. Doktora gittik 16:00 gibi. Evet geldiğimde 18:00 filandı. Bir baş ağrım tuttu ki sabaha kadar sürdü ki hala da azar azar devam ediyor. Bundan önce 11+5 iken bir arkadaşımızın jinekolog arkadaşıyla tanışmıştık o gün de USGye girdim ve o akşam başım çok şiddetli ağrıdı. 24 saat sürdü. Ondan önceki sefer de, kendi doktoruma gittim 9+3 günlükken, o gün de doktorum bir şikayetin var mı dedi, hayır çok iyiyim dedim, eve geldim baş ağrısı, mide bulantısı tuttu. Bunun nedenini çözemedim ama bir sonraki randevumuzda da olursa tesadüf olmadığına emin olacağım. :44:

cok heyecanlanıyorsun ondan olabilir mi acaba..

ilk kez duydum ben.. bu ara ilk kimin kontrolü varsa sorabilirmi bu konuyu..cok merak ettim ben..

geçmiş olsun sevdecim.. biraz daha kendini dene bakalım.. stres yapıyosundur belki ondan olabilir..

burda yine baş ağrısından konuşuyoduk geçen gün, benim migrenim tutmadı hamileliğin başındn beri dedim bende ama hemen o akşam geldi sağolsun, çağırdım heralde, allahtan ki aşırı şiddetlenmedi ama uzun sürdü, 3 gecedir doğru düzgün uyuyamadım, ilaçta almadım ama bittim yani.. bugün öğleden sonra hafifledi çok şükür

merabalar kızlar nasılsınız umarım herkes sağlıklı bir hamilelik geçiri,yordur benbugün 14 + 4 oldum ayrıca arkadaşın anlattığı şeye çok şaşrdım çok ilginç bi olay allahın bi mucizesi bence bide beninde çok tansiyonum düşüyor birden başım dönüyor gözümün önü kararıyor sanki dünya ayaklarımın altından kayıyor gibi olyor kontrele gittiğim zaman doktoruma söyliycem herkes kendine dikkat etsin bebişler çabuk büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…