- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.461
benim kafam inan çok karıştı şimdi ..
bana genetik doktoru heterozigotum deyince dokuz ay folibol kullan dedi gittiğim doktor kestii ne yapıcam hemen hemen 12.haftadan beri içmiyorum folibol Allahımm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın inş
hayır cnm şükürler olsun olmadı öle bişey..
tedaviden sonra normal yolla geldi yavrumm ..daha ilk gebeliğim zaten gebe kaldıktan sonra öğrendim heterozigot olduğumu genetikçi nunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi sadece folibol dokuz ay kullan dedi benim doktorda coraspirin verdi yeterli bu dedi.. şuana kadar hiçbir sorun yok..Allahım sağlıkla taamına erdirsin inşallah hepimizinkini..
hayır cnm şükürler olsun olmadı öle bişey..
tedaviden sonra normal yolla geldi yavrumm ..daha ilk gebeliğim zaten gebe kaldıktan sonra öğrendim heterozigot olduğumu genetikçi nunun hiçbir bağlayıcılığı yok dedi sadece folibol dokuz ay kullan dedi benim doktorda coraspirin verdi yeterli bu dedi.. şuana kadar hiçbir sorun yok..Allahım sağlıkla taamına erdirsin inşallah hepimizinkini..
amin canım.heterozigot ve homozigotlarda folic ve b vitamini çok önemli demişti doktorum.benim 3 düşüğüm var.başta benim pıhtılaşmam üzerine yoğunlaştılar. ama sonra eşimdeki problemden düşük yaptığımı öğrendim.tüp bebekle hamileliğim oldu.15 haftayı gördük çok şükür.inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
bu arada ben de bayılıp ayılıp duruyorum, cumartesi düşmüştüm bayılıp, bugün sabah migrosa balık almaya gidiym dedim, bayılmama ramak kala saolsun lcw çalışanı bi bayan yardımcı oldu oturttu falan kendimi toplayınca aradım bizimkileri beni aldılar. artık bana tek başıma sokağa çıkmak yasak
ayy bugün nasıl tembellik yaptım çıkamadım buradan
bütün işlerim kaldı haftaya
Allah birdaha yaşatmasın zor kavuştuğumuz özlediğimiz yavrularımızı sağlıkla hayırla bizlere bağışlasın isteyen herkesede versinn
ayy nasıl bi duygu yoğunluğu yaşıyorum anlatamam mucize miniklerri düşündükçe..
bizim hiç bi beklentimiz kalmamışken süpriz yaptı minik oğlumuz..hayatımın en gzl dönemlerini yaşıyorum kilo almışım, saçım 3 renk, çirkinleştim kimin umrundaAllahıma binlerce şükür..
benim kafam inan çok karıştı şimdi ..
bana genetik doktoru heterozigotum deyince dokuz ay folibol kullan dedi gittiğim doktor kestii ne yapıcam hemen hemen 12.haftadan beri içmiyorum folibol Allahımm yavrularımızı sağlıkla bize bağışlasın inş
benim doktorunda 12. haftada bıraktırdı.elevit verdi onun içindede folic asit var.doktortan doktora değişiyor.mesela bende kan sulandırıcı olarak fraxiparin 03 kullanıyordum. şimdi gittiğim riskli gebelik uzmanı clexan 06 verdi onu kullanıcam.diğer doktorumun haberi yok ona gittiğimden ve ilacı değiştirdiğimden.
benimde amannnn olsun
bu arada ben de bayılıp ayılıp duruyorum, cumartesi düşmüştüm bayılıp, bugün sabah migrosa balık almaya gidiym dedim, bayılmama ramak kala saolsun lcw çalışanı bi bayan yardımcı oldu oturttu falan kendimi toplayınca aradım bizimkileri beni aldılar. artık bana tek başıma sokağa çıkmak yasak
Selam Arkadaşlar...Rabbim sağlıkla meleklerinize kavuştursun hepinizi inşallah benim kızım 10 kasım 2010 da dünyaya geldi...şimdi 6.5 aylık oldu...) aylık hamileyken kpss ye girdim ve kazandım kızım 25 günlükken işe başladım...hayat mucizelerle dolu benim kızımda bana sürprizlerle geldi..İnşallah bebeklerinizde size mutluluklar misss misss cennet kokuları getirir...
Sizin yazılarınızı okuyunca çok duygulandım özledim o günlerimi kızımın minik tekmelerini hissetmeyi her an içiçe olmayı özledim bile...Hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Kızlar merhabalar. Tebrikleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. Kız erkek fark etmez. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsun, gerisi önemli değil.
Bir şey sorucam kızlar, ben ne zaman doktora gitsem ve USGye girsem, akşamına başım çok şiddetli ağrıyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimin başından beri fark ettim bunu. Dün mesela çok iyiydim. Hava güzeldi. Doktora gittik 16:00 gibi. Evet geldiğimde 18:00 filandı. Bir baş ağrım tuttu ki sabaha kadar sürdü ki hala da azar azar devam ediyor. Bundan önce 11+5 iken bir arkadaşımızın jinekolog arkadaşıyla tanışmıştık o gün de USGye girdim ve o akşam başım çok şiddetli ağrıdı. 24 saat sürdü. Ondan önceki sefer de, kendi doktoruma gittim 9+3 günlükken, o gün de doktorum bir şikayetin var mı dedi, hayır çok iyiyim dedim, eve geldim baş ağrısı, mide bulantısı tuttu. Bunun nedenini çözemedim ama bir sonraki randevumuzda da olursa tesadüf olmadığına emin olacağım. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?