2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Serapcım atanamayan o kadar çok arkadaşımız var ki gerçekten şükretmemiz lazım, onun için hiç üzülme herşeyin hayırlısı,

cnm günaydın çok teşekkür ederim dr konusunda şimdilik bi karar verdim gibi henüz gitmedim ama kafamda bi plan yaptım ben ali fuat beyden memnunum işinde çok başarılı çok yoğun ama o yüzden aynı hastanede sema mülayim var bu sefer ona gidicem böylece ali beye yine yakın olucam ki herhengi bir risk durumunda ali bey durumdan daha çabuk haberdar olabilir zaten hastane sadece kadın doğum hastanesi çünkü başka hastane dr a gidersem aklım hep burda kalacak çünkü benim ameliyatımı tadavimi ali bey yaptı çok güveniyorum yani ona. Vitaledeki tüm drlar iyi zaten sadece ali beyin tüp bebek ve tedavi hastalarından gebelere pek fırsatı olmuyo kendisiyle konuşarak sema hanıma geçicem zaten. Ama tabii ki aklımda olacak üniversite hastanesi de teşekkürler cnm aslında yakın sayılırız ben dokumada oturuyom döşemealtında çalışoyorum burdan özelden görüşme falan var herhalde ben bilmiyorum nasıl olduğunu fakat ordan tlf nosu falan alıp verebilir görüşebiliriz cnm.Ayrıca sen tecrübelisin çok iyi olur valla görüşmemiz öptüm :)

ay cnm geçmiş olsun aman deyim çıkma dışarı falan tek başına Allah korusun ya çok dikkat et lütfen ayrıca teşekkürler tavsiyen için değerlendiricem hepsini sağol. tansiyonun mu düşüyo ki allah hepimizin yardımcısı olsun

herkese günaydın kızlar hepinize sağlıklı ve güzel geçecek bir gün diliyorum bir sorum olacak sizlere ya karın ve kasık ağrısını bebek ve rahim büyüdüğü için yaşıyoruz onu anladım yukardan vajinanıza doğru bıçak saplanması gibi ağrınız oluyo mu peki bu bana özgü bişey mi bazen bende oluyo acaba plasentanın durumu ile mi ilgili onu merak ettiğim için size soruyom ben vajinamda da ağrılar hissediyorum içeride zonklama gibi falan

Herkese günaydın arkadaşlar :)
Nasılsınızz bu sabah Rabbim bizi ve bebeklerimizi muhafaza etsin
inşallah güzel birgün geçirelim

Günaydınnnn. Kimsecikler yok diyordum ben de. Birer ikişer gelmeye başladık. :) Mutlu Haftasonları... Gerçi sabah Kütahya'da deprem olmuş yine ve ben hissettim. Evde yalnızım bir de. Biraz korktuk bebişimle, inşallah daha kötüleri olmaz. Allah muhafaza.

Kızlar biz Allah izin verirse kızımızın adını BADE koymayı düşünüyoruz. Ama içki anlamında diyorlar, ben de araştırdım ki biz AŞK demek diye biliyorduk BADE'yi. Şunu buldum;

özellikle tasavvuf edebiyatında "aşk" manasında kullanılır, önemli bir yeri vardır.

bade olgusu, tasavvuf edebiyatındaki öneminin yanı sıra geleneksel türk halk şiiri içinde de farklı bir öneme sahiptir. halk şiiri şairleri olan aşıkların geleneklerine göre bir aşığın mahlas alabilmesinin yollarından biri de mahlasını rüyasında bade içerken almasıdır. halk şairi, rüyasında bade içtikten sonra gerçek anlamıyla "aşık" olur. bunun türk geleneklerinde önemli bir yeri olan rüya motifiyle derinden bir bağlantısı vardır kuşkusuz. rüyada içilecek olan bade, şerbet, su gibi içilecek bir mai olabileceği gibi elme, nar, ekmek, üzüm gibi herhangi bir yiyecek de olabilir.

aşık edebiyatında bade içme rüya motifi bir gelenek icabıdır. inanışa göre aşık olmak için ya usta yanında yetişmek ya da mutlaka "pir" elinden bade içmek gerekir.

Güzel bir anlamı var değil mi? Bildiğimiz içki, şarap değilmiş BADE. Ben çok seviyorum bu ismi. İçki, şarap diyenlere kızıyorum.

Son düzenleme:
depremi bende hissettim aynen yalnızım evde bide Bursadayım ben baya hissediliyo Kütahya depremleri burda Rabbim daha büyüklerinden korusun.....
deprem olduğu sırada ayakta durmayın kızlar hemen biryere oturun olurmu Allah muahafaza

Ben de mutfakta kahvaltı yapıyordum. Sandalyem baya bir sallandı. Korktum kalktım ben de. Kapıya koştum. Sonra kesildi Allah'tan. Uzun sürmedi iyi ki. Allah'ım Sen bizi koru. Amin.

tamam canım ben yazarım sana, benim iki arkadaşım da vitaly e gittiler; fakat doktorlarının normal doğum taraftarı olmaması nedeniyle sinirlenip biri başka bir yerde doğum yapma kararı aldı... ama yine sezaryen oldu o yüzden doktora güvenmen önemli.. ama üniversitedeki hocaları da atlamamak lazım.. İnanç bey var üniversitede, antalya nın en iyi doktorlarından biri, mesela ona da güvenebilirsin.. ben deneyimli sayılrım ite kızım 11 aylıkken süpriz bi şekilde hamile kaldım şimdi ikinci kızım geliyo, iyi ki de şeytana uyup bi delilik etmemişim yoksa hayatım boyunca vebalini çekerdim .. iyiki de doğum kararı almışım.. zaten kızımın herşeyi var birlikte büyüyecekler

ben de olmadı ama gelinimiz hamile abimin eşi onda oldu, resmen zonklama hissediyorum dedi tam o bölgede, doktoru normal demiş..

Aman valla benim aklıma hiç içki gelmedi
hoş güzel isim arkadaşım.
Adı ile yaşasın prensesim

canımm büyük geçmiş olsun
benim de plasentada pıhtı gördü doktor.coraspirin verdi sadece.ben çok endişeleniyorum..16+3 olduk..kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşıldı düşük yaptın mı hiç

evet canım 2 düşüğüm var ben biraz şanslıydım erkenden öğrendim ilkini 6 kaftalık hamileyken şimdiki druma gittim diğerinden memnun kalmayınca görünce şüphelendi pıhtılaşma olduğundan testlerin sonuçlarını beklemeden hemen iğneye başlattı ama geç kalmıştık zaten yineden bir umuttur die vermişti ama maalesef kalp atışları durdu sonra kendiğinden düştü 1 ay sonra test sonuçlarım çıktı ve 2 genimde pıhtılaşma tespit edilmişti sonra 2. ye hamile kaldım 4. haftamda hemen iğnelere başladığım halde 7. haftamda onuda kaybettim kürtaj ile alındı ve drum vücudumun bebeği kabu etmediğini düşmen olarak gördüğünü öldürmeye çalıştığını söyledi eşimden gelen proteinleri kabul etmiomuşum ve bununla alakalı 3. bir kişiye ait 1 ünite kan verildi bana vücudum bağışıklık kazansın savaşmayı öğrensin die :) sonuç kürtajın hemen ardından hiç regl olmadan geç döllenme ile yani 39. gün yumurtladım ve hamile kaldım ve şimdi 17 haftalık hamileyim benim en büyük mücizemm çok konuştumm

ay ne güzel herkes cinsiyetleri öğrendi isimleri bile koydu gerçi benimde belli isimler kızım olursa derin oğlum olursa ali ayaz yada ali eymen düşünüoruz

Son düzenleme:
İnşallah craftycimmmm adları ile sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşasın Prenseslerimiz. Allah onlara güzel ömürler versin. Adları gibi güzel olsunlar.

Sevde Çok başka bişi bilio musun
1 aya kadar sizde yaşayacaksınız Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
içerde bir kedicik pır pır :) Hissetmek çok başka!
1 ay daha geçsin de elini kolunu daha ii hissedeyim die can atıorum
eşim kıskanıo dışardan ne zaman hissedilecek diyee

Ay yerim ben onun elini kolunu! Eminim çok güzel bir duygudur. Merakla bekliyorum ilk hissedeceğim anı... Rabbim onlara da, bize de sağlık versin, bu çok özel anları tadıyla yaşatsın hepimize. Eşim de bazen diyor, yeğenlerimi o kadar çok seviyorum ki içim gidiyor onlara, ama kendi yavrumu nasıl sevicem kim bilir diyor, senin hissettiğin gibi asla hissedemem onu biliyorum diyor. Durup durup senin şuan iki kalbin var, iki tane kalp atıyor içinde diyor. Çok değişik geliyor bu fikir ona. :))) Annelik kesinlikle çok kutsal... Allah'ıma bunu yaşattığı için sonsuz şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kokusunu duymak da nasip olur. İsteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…