- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.501
kan pıhtılaşması var bende hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün
Serapcım atanamayan o kadar çok arkadaşımız var ki gerçekten şükretmemiz lazım, onun için hiç üzülme herşeyin hayırlısı,Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.canım sıkkın biz bu yıl siirtten polatlıya tayin olduk.güzel güzel 1.sınıf aldım herşey okadar güzeldi biranda norm fazlası oldum.şimdi tekrar tayin istedim.zaten çok duygusalım sınıfımıda bırakmak istemiorum çok zor geçior zaman
siirtten polatli daha iyi degil mi canim ya uzme kendini
ben yaşam hastanesi'nde Cemil Beye gidiyorum, çok memnunum; fakat canım sen biraz riskli gebelik grubuna girdiğin için ben bu durumda kesinlikle bi üniversite hastanesini tavsiye ederim.. yani bence sen Antalya da Akdeniz Üniversitesine git.. orada bu konuda uzman bir Prof. yada işte ilgili Doçenç bi hocaya başla canım...
benim ilk çocuğum tek arter tek ven'di.. riskli gebelik grubunda olduğum için doğumu Ankara Hacettepe'de yaptım.. çok korkuttular beni burda, Hacettepe'den çok memnun kaldım..
riskli gebelikte özel hastaneyi önermek yanlış olur bence... Üniversite hastaneleri bu konularda çok daha iyi oluyor... yine haberleşiriz, yardımcı olabileceğim bişey olursa her zaman hazırım.. ben maliyede çalışıyorum defterdarlıkta, yakınsak gel bi çayımı iç
bu arada ben de bayılıp ayılıp duruyorum, cumartesi düşmüştüm bayılıp, bugün sabah migrosa balık almaya gidiym dedim, bayılmama ramak kala saolsun lcw çalışanı bi bayan yardımcı oldu oturttu falan kendimi toplayınca aradım bizimkileri beni aldılar. artık bana tek başıma sokağa çıkmak yasak
depremi bende hissettim aynen yalnızım evde bide Bursadayım ben baya hissediliyo Kütahya depremleri burda Rabbim daha büyüklerinden korusun.....
deprem olduğu sırada ayakta durmayın kızlar hemen biryere oturun olurmu Allah muahafaza
cnm günaydın çok teşekkür ederim dr konusunda şimdilik bi karar verdim gibi henüz gitmedim ama kafamda bi plan yaptım ben ali fuat beyden memnunum işinde çok başarılı çok yoğun ama o yüzden aynı hastanede sema mülayim var bu sefer ona gidicem böylece ali beye yine yakın olucam ki herhengi bir risk durumunda ali bey durumdan daha çabuk haberdar olabilir zaten hastane sadece kadın doğum hastanesi çünkü başka hastane dr a gidersem aklım hep burda kalacak çünkü benim ameliyatımı tadavimi ali bey yaptı çok güveniyorum yani ona. Vitaledeki tüm drlar iyi zaten sadece ali beyin tüp bebek ve tedavi hastalarından gebelere pek fırsatı olmuyo kendisiyle konuşarak sema hanıma geçicem zaten. Ama tabii ki aklımda olacak üniversite hastanesi de teşekkürler cnm aslında yakın sayılırız ben dokumada oturuyom döşemealtında çalışoyorum burdan özelden görüşme falan var herhalde ben bilmiyorum nasıl olduğunu fakat ordan tlf nosu falan alıp verebilir görüşebiliriz cnm.Ayrıca sen tecrübelisin çok iyi olur valla görüşmemiz öptüm :)
herkese günaydın kızlar hepinize sağlıklı ve güzel geçecek bir gün diliyorum bir sorum olacak sizlere ya karın ve kasık ağrısını bebek ve rahim büyüdüğü için yaşıyoruz onu anladım yukardan vajinanıza doğru bıçak saplanması gibi ağrınız oluyo mu peki bu bana özgü bişey mi bazen bende oluyo acaba plasentanın durumu ile mi ilgili onu merak ettiğim için size soruyom ben vajinamda da ağrılar hissediyorum içeride zonklama gibi falan
Günaydınnnn. Kimsecikler yok diyordum ben de. Birer ikişer gelmeye başladık. :) Mutlu Haftasonları... Gerçi sabah Kütahya'da deprem olmuş yine ve ben hissettim. Evde yalnızım bir de. Biraz korktuk bebişimle, inşallah daha kötüleri olmaz. Allah muhafaza.
Kızlar biz Allah izin verirse kızımızın adını BADE koymayı düşünüyoruz. Ama içki anlamında diyorlar, ben de araştırdım ki biz AŞK demek diye biliyorduk BADE'yi. Şunu buldum;
özellikle tasavvuf edebiyatında "aşk" manasında kullanılır, önemli bir yeri vardır.
bade olgusu, tasavvuf edebiyatındaki öneminin yanı sıra geleneksel türk halk şiiri içinde de farklı bir öneme sahiptir. halk şiiri şairleri olan aşıkların geleneklerine göre bir aşığın mahlas alabilmesinin yollarından biri de mahlasını rüyasında bade içerken almasıdır. halk şairi, rüyasında bade içtikten sonra gerçek anlamıyla "aşık" olur. bunun türk geleneklerinde önemli bir yeri olan rüya motifiyle derinden bir bağlantısı vardır kuşkusuz. rüyada içilecek olan bade, şerbet, su gibi içilecek bir mai olabileceği gibi elme, nar, ekmek, üzüm gibi herhangi bir yiyecek de olabilir.
aşık edebiyatında bade içme rüya motifi bir gelenek icabıdır. inanışa göre aşık olmak için ya usta yanında yetişmek ya da mutlaka "pir" elinden bade içmek gerekir.
Güzel bir anlamı var değil mi?Bildiğimiz içki, şarap değilmiş BADE. Ben çok seviyorum bu ismi. İçki, şarap diyenlere kızıyorum.
canımm büyük geçmiş olsunmerhaba anneler.. kızımla rahatsızız carsamba aksamndan berı gıda zehırlnmesnden hastanedeydık ates ıshal kusmaa berbattık,serum ıgne normale donduk sayılır.. cok sukur kızcemde ıyımış.. gecmışı okuyamadım 2gundr hastanedydık. ınallh keyfler yerındedr..
benim de plasentada pıhtı gördü doktor.coraspirin verdi sadece.ben çok endişeleniyorum..16+3 olduk..kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşıldı düşük yaptın mı hiç
Aman valla benim aklıma hiç içki gelmedi
hoş güzel isim arkadaşım.
Adı ile yaşasın prensesim
İnşallah craftycimmmm adları ile sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşasın Prenseslerimiz. Allah onlara güzel ömürler versin. Adları gibi güzel olsunlar.
ay ne güzel herkes cinsiyetleri öğrendi isimleri bile koydu gerçi benimde belli isimlerkızım olursa derin oğlum olursa ali ayaz yada ali eymen düşünüoruz
Sevde Çok başka bişi bilio musun
1 aya kadar sizde yaşayacaksınız Allah'ım isteyen herkese yaşatsın
içerde bir kedicik pır pır :) Hissetmek çok başka!
1 ay daha geçsin de elini kolunu daha ii hissedeyim die can atıorum
eşim kıskanıo dışardan ne zaman hissedilecek diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?