- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.541
haaa öyle desene :)) bende salak gibi IQ testi falanmı diye düşünüyorumya aslında 3lü taramamı diorlar ne öyle birşey işte cnm
belkide 4lüdür cünki 16haftada yaptırıcam sskm yok acaba fiyatı kaç paradır
ilgimdışı çok geçmiş olsun canım.
İlgimdışı geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah.
canımm büyük geçmiş olsun
evet canım 2 düşüğüm var ben biraz şanslıydım erkenden öğrendim ilkini 6 kaftalık hamileyken şimdiki druma gittim diğerinden memnun kalmayınca görünce şüphelendi pıhtılaşma olduğundan testlerin sonuçlarını beklemeden hemen iğneye başlattı ama geç kalmıştık zaten yineden bir umuttur die vermişti ama maalesef kalp atışları durdu sonra kendiğinden düştü 1 ay sonra test sonuçlarım çıktı ve 2 genimde pıhtılaşma tespit edilmişti sonra 2. ye hamile kaldım 4. haftamda hemen iğnelere başladığım halde 7. haftamda onuda kaybettim kürtaj ile alındı ve drum vücudumun bebeği kabu etmediğini düşmen olarak gördüğünü öldürmeye çalıştığını söyledi eşimden gelen proteinleri kabul etmiomuşumve bununla alakalı 3. bir kişiye ait 1 ünite kan verildi bana vücudum bağışıklık kazansın savaşmayı öğrensin die :) sonuç kürtajın hemen ardından hiç regl olmadan geç döllenme ile yani 39. gün yumurtladım ve hamile kaldım ve şimdi 17 haftalık hamileyim benim en büyük mücizemm çok konuştumm
hiç bilmiyorum benim ssk olduğu halde ikiliye 132 vermiştim, yada 123 müydü öyle bişeydi.dörtlüden hiç hberim yok.
Selam canım İnşallah en kısa zamanda atanırsın...branşın neydi? Ben giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim.25 haftalıkken sınava girmiştim ve 84 almıştım sınav iptal olunca...tam 39. haftamda tekrar sınava girdim veee 120 eğitimbilimleri sorusunun 110 tanesini doğru yaparak 90 puan aldım istanbul maltepeye atandım...Bu başarı kızım ve benim başarımız...sınavdan 1 hafta sonra doğum yaptım...Hastanede yatarken puanımı öğrendim ve kızım 25 günlükken atandım...Darısı bütün isteyenlerin başına..
ne güzel yaa, demek yemek yediğinde o da yiyor hareketleniyor. senin 18. hfta olmuş ama maşallah.buarada kızlarr.. bnde bebışımı hıssedıyorum kızım dans edıo sankı ıcerde helekı yemek yedıgımde bazen yerkn nası kayıo bı oraya bı buraya donuoo bazen kelebk gıbı segırıoo ve tam gobek elıgımın 2 parmk altnda tekme hısssedıyorm arada kı nıtekımde dr um dedı aayakları ordaymış.. harıka bı duygu kızlarresımı bı kıskandırıyorummm ohhh...
özel hastanede evet.özeldemi yaptırdın canım belki ondandırr
bende özelde yaptırdım ikiliyi ben 40 lira ödedim, fiyatlar neden bu kadar fark lı ki?
slm kızlar bende uzun zamandır okuyup yazamayanlardanım bende 14 hafta 3 günlük oldum..İkili testim iyiymiş..Bebeğimin cinsiyeti için perşeme gittim ama emin olamadı bakan doktor erkek gibi ama emin olamadım dedi..Hala öğrenemedim belki bu hafta başka bir doktora gidecem..Bende göbek de yok çok fazla..bebeişim 8,4 cm olmuş....İşte böyle..Ne güzek bebek hareketlerini hissedenler var bana ilk gebelik 20. haftada hissedersin dedi...Daha çok bekleyecem :))
Selam hoşgeldin, aramızda bir gün var,bende 14 +4 oldum bugn,ay cinsiyeti için bana erkek gibi ama emin diilim bi ay sora daha net belli olur dedi, bugn bebek kıyafetleri satan yerler gezdim ama hiçbişey alamadım 15 haziranda randevum war belli olur heralde inşallah
Ne güzel aynı zamanda doğum yapacaz :)) bende de emin olamadı bir hafta sonra net olur dedi..Erkek gibi gelmiyor bana nedense öle hissetmiyorum..Erkek gibi dedi sadece emin değildi....bende 3 haziranda gidecem o zaman bakalım belki netleşir...Bende minik kıyafetlere bakıyorum ama almıyorum...erkekn diye alma 20 hafta olmadan dediler..
Selam canım İnşallah en kısa zamanda atanırsın...branşın neydi? Ben giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim.25 haftalıkken sınava girmiştim ve 84 almıştım sınav iptal olunca...tam 39. haftamda tekrar sınava girdim veee 120 eğitimbilimleri sorusunun 110 tanesini doğru yaparak 90 puan aldım istanbul maltepeye atandım...Bu başarı kızım ve benim başarımız...sınavdan 1 hafta sonra doğum yaptım...Hastanede yatarken puanımı öğrendim ve kızım 25 günlükken atandım...Darısı bütün isteyenlerin başına..
ali fuat bey daha çok işin tedavi kısmıyla ilgilendiği için gebelere fazla zaman ayırmıyo ben de bizzat yaşadım ama ben 3 yıl o dr bu dr gezdim bütün ttkikler vs ile bana anca aşılama klomen vs. tedavi uyguladılar ali fuat beye gittiğimde tüp bebek kararıyla gittim banaönce bi ameliyat olman lazım dedi rahim filmimi eline alır almaz teşhisi koydu adam o yönden asla hakkını yiyemem ama aşırı yoğun saatlerce bekliyosun ben gebelik aşamasında yine aynı hastanede başka dra gidicem sen hangi hastaneye hangi dra gidiyosun cnm hepimize Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?