2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ilgimdışı çok geçmiş olsun canım.

İlgimdışı geçmiş olsun canım bir daha yaşamazsın inşallah.

cookk cok tesekkur ederı kızlarr... Rabbım meleklerımızı korusunnn... bkız dayanıcaz napalım ıyı olsunlarda..

buarada kızlarr.. bnde bebışımı hıssedıyorum kızım dans edıo sankı ıcerde helekı yemek yedıgımde bazen yerkn nası kayıo bı oraya bı buraya donuoo bazen kelebk gıbı segırıoo ve tam gobek elıgımın 2 parmk altnda tekme hısssedıyorm arada kı nıtekımde dr um dedı aayakları ordaymış.. harıka bı duygu kızlarresımı bı kıskandırıyorummm ohhh...

iyi hafta sonları kızlar maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış inşallah benimde haftaya belli olur.. çok merak erdiyorum bebişim iyimi diye 1 aydır görmedim zaman geçmiyo hiç.ben çok mide problemi yaşıyoru sizdede öylemi çok şişiyorum ya siz neler yiyosunuz ben corn fleks yiyorum lifli diye :26:

ne güzel ya darısı başıma.. bende bu seneki KPSS madurlarındanım.. ben makine mühendisiyim. 86 puan aldım ( geçen yıl aynı neti yapanlar 90 puan almıştı ) 90 beklerken 86 geldi... kasımda ancak bana sıra gelir diye düşünüyorum.. eşim sürekli içini rahat tutu bebeğimiz sana uğurlu gelecek kasımda doğumdan 15 gün sonra atanacaksın, o zamanda çocuğu bırakasın gelmeyecek diyo ama ben umudumu kaybetmeye başlaım artık

ya kızlar ben daha bebegimin hareketlerini 2 kere net hissettim ikiside aynı saatlerde 2 gün üst üstte ama şimdi pek bişey hissetmiyorum yada fark edemiyorum daha

buarada kızlar artık pazartesi işe başlıyorum toplum saglıgı merkezinde masa başı sabah 8 akşam 5 olarak üstlerim tarafında çok tartışıldı ama doktorum nöbet tutması ve ambulansa binmesi uygun degildir diye rapor verince mecbur kaldılar 1 aylıgına geçici görev verdiler ben 4 yıldır 24 saat nöbet tutup 3 4 gün evde kaldım bakalım hergün çalışmaya alışabilecekmiyim

ne güzel yaa, demek yemek yediğinde o da yiyor hareketleniyor. senin 18. hfta olmuş ama maşallah.

özeldemi yaptırdın canım belki ondandırr
özel hastanede evet.

bende özelde yaptırdım ikiliyi ben 40 lira ödedim, fiyatlar neden bu kadar fark lı ki?

bilmiyorum ki ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum :26: ve sonuç için 10 gün bekledim içim içimi yedi. bilsem başka yerde yaptırırdım yani.

slm kızlar bende uzun zamandır okuyup yazamayanlardanım bende 14 hafta 3 günlük oldum..İkili testim iyiymiş..Bebeğimin cinsiyeti için perşeme gittim ama emin olamadı bakan doktor erkek gibi ama emin olamadım dedi..Hala öğrenemedim belki bu hafta başka bir doktora gidecem..Bende göbek de yok çok fazla..bebeişim 8,4 cm olmuş....İşte böyle..Ne güzek bebek hareketlerini hissedenler var bana ilk gebelik 20. haftada hissedersin dedi...Daha çok bekleyecem :))

Selam hoşgeldin, aramızda bir gün var,bende 14 +4 oldum bugn,ay cinsiyeti için bana erkek gibi ama emin diilim bi ay sora daha net belli olur dedi, bugn bebek kıyafetleri satan yerler gezdim ama hiçbişey alamadım 15 haziranda randevum war belli olur heralde inşallah

Ne güzel aynı zamanda doğum yapacaz :)) bende de emin olamadı bir hafta sonra net olur dedi..Erkek gibi gelmiyor bana nedense öle hissetmiyorum..Erkek gibi dedi sadece emin değildi....bende 3 haziranda gidecem o zaman bakalım belki netleşir...Bende minik kıyafetlere bakıyorum ama almıyorum...erkekn diye alma 20 hafta olmadan dediler..

Aradaşlar ben hergün bir bardak tuzlu limon suyu içiyorum.Hamilelikten önce de çok severdim.Şimdi de inanılmaz canım istiyor.Korkuyorum zararlı mıdır acaba?Benim gibi tuzlu limon içen ya da yiyen var mı?:26:

ayyy, bende bana da hep kız olcak gibi geliyo daha 15 gün beklicem çok merak ediyorum hayırlısı inşallah

çok güzel bi hediye olmuş sana ayrıca tebrik ederim inşallah kızın da senn gibi başarılı olur

ben ssk nın doktoru muhammet öztürk e özelden gidiyorum, çok memnunum , doğumu da ssk da düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…