- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #9.561
Aradaşlar ben hergün bir bardak tuzlu limon suyu içiyorum.Hamilelikten önce de çok severdim.Şimdi de inanılmaz canım istiyor.Korkuyorum zararlı mıdır acaba?Benim gibi tuzlu limon içen ya da yiyen var mı?:26:
ne güzel yaa, demek yemek yediğinde o da yiyor hareketleniyor. senin 18. hfta olmuş ama maşallah.
özel hastanede evet.
bilmiyorum ki ben yenibosna nisa hastanesine gidiyorum :26: ve sonuç için 10 gün bekledim içim içimi yedi. bilsem başka yerde yaptırırdım yani.
evet vallahı buyudukk teyzesı de kasık ve rahım agrılarımız kasılmalarımız dvm edıoo sanırım gecmıcek 9 ay...
Günaydınlar. Mutlu Pazarlar.
Kimsecikler yok bugün. Eşim bugün evde olmadığı için ben yine forumdayım, tv izliyorum, çay içiyorum. Bebişimi düşünüyorum.İsim konusunu pek aşamadık. Bade ismini düşünüyorum. Düşündükçe mutlu oluyorum ama şarap anlamı yüzünden aklım karışık. Farsça'da içki anlamı var ama Kuran'da geçiyor, Arapça anlamı "sonra" demek. Benim bulduğum kaynaklarda "aşk, kutsal sevgi" gibi anlamları var. Biz "aşk" anlamını severek düşünmüştük. Bilemiyorum artık ama Bade diye kızımı sevdikçe mutlu oluyorum. Hayırlısıyla ve sağlıkla doğsunlar da...
iyi hafta sonları kızlar maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlamış inşallah benimde haftaya belli olur.. çok merak erdiyorum bebişim iyimi diye 1 aydır görmedim zaman geçmiyo hiç.ben çok mide problemi yaşıyoru sizdede öylemi çok şişiyorum ya siz neler yiyosunuz ben corn fleks yiyorum lifli diye :26:
sen gonlunu ferah tut ... bız farsca konusmuyorzkı ıckı anlamına gelsn bızlere elhamdülillah muslumanız sonuctaa kuranda gecen anlamı bızım ıcın onemlıı. ayrıca bade ısmı gercektn hoss sonucta askınız meyvesı ask.. bnce superrr..
günaydın!
what a boring day :95:
Kesinlikle sıkıcı bir gün. Güneş yok... Eşim evde değil... Sıkıntıdan patlamak üzereyim...
Kesinlikle sıkıcı bir gün. Güneş yok... Eşim evde değil... Sıkıntıdan patlamak üzereyim...
al benden de o kadar, benimki de çalışıyor, hava boğucu ne yapacağımı bilemiyorum.
kızlar herkese iyi pazarlar..Ben 17+5 günlük hamileyim 12. hafta da ikili test yaptırmıştım sonuçlar çok iyi çıkmıştı. Daha sonra 16.haftada ilk kez gittiğim bir doktor gerek yok ama üçlü de yaptır eminim iyi çıkacak diyerek bana test yazmıştı ama maalesef üçlü iyi çıkmadı kendi doktoruma gittim 4 boyutluya girdim bebeğimde görünen bir anormallik yok ama yinede amniyosentez dediler 1 haftadır delirmek üzerim ne yapacağımı bilemiyorum bana yardım edin lütfen..bu arada Allah nasip ederse kızım 2 kasımda dünyaya gelecek
Buy isme o kadar alıştık ki anlatamam. Anneannesi filan Bade nasıl diye soruyor. Yani o kadar sevdik ve alıştık. Kayınpederim biraz tepki gösterdi. Edebiyatçıdır kendisi. İçki anlamında olduğu için beğenmedi. Ne yapacağız bilmiyoruz ama biz Bade'yi çok sevdik. :97:
o zaman bnce sızın ıcınıze sınenı koyun esınde ok verıosa kımseyı dınlemeyın baksana alısmıssınız ıste bızde kayınpederımın ıstemeyıslerıne aldırmadan alara ıstıyoruz prensesımızın adını... ama eger dersenkı cok cok poblem cıkarıyorlar onlarnda gonlu olsun esınde arada kalmasın dıye ıkı ısım koyun problem kalmasın canım bnm..
Herkesi memnun etmek çok zor. Kayınpederim biraz alaycı, biraz sert bir şekilde karşı çıktı. Ama eşim de ben de çok sevdik bu ismi. Kayınpederimin tepkisine pek aldırmadık. Bizi daha kibar ve daha anlayışlı şekilde uyarsaydı, biz de ona saygı duyar başka isim seçerdik. Ama ne eşim ne de ben pek umursamadık kendisini, uslubundan dolayı. Biz daha çok anlamı açısından çelişkide kaldık. İki anlamı var ve ikisi de çok zıt. Birisi şarap demek, diğeri Allah'a duyulan aşk demek. Biz tabi ki aşk anlamıyla sevdik, beğendik. Ama şarap anlamı yüzünden bu ismi koyarsak günaha girmiş olur muyuz onu öğrenmeye çalışıyoruz. Ben bir siteye sordum. Bakalım ne cevap gelecek... Rabbimizin hoşuna gitmeyecek bir ismi evladımıza koymaktan yine Rabbimize sığınırım. Bize doğru yolu göstersin Rabbim de bebeğimize hayırlı bir isim koyalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?