2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm bayanlar
bende kısmetse kasımda doğum yapıcam şuan 16 haftayı doldurdum
hala kafama göre doktor bulamadım en sonunda devlet araştırmaya gitmeyi planladım
antalyada araştırmaya takibe giden varsa lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız sibel usta die bi bayan dok.
önerdiler cok iyiymiş ama yaa ayrılmış yada raporlu henüz gidemedim
bu hafta kesin gitmem lasım
bundan önce yaşam hastanesine gidiyordum ama beni rahatsız eden konular oldu
acıkcası cok kararsızım

bende ilk heyecanımı ilk göz ağrımı sizlerle birlikte paylaşan kasım 2011 annesiydim
taki o kara güne kadar 19 mayısta bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim cinsiyetini öğrenmeyi beklerken gerçi biliyordum oğlum olacaktı yanılmamışım
doktor canımın canının kalbinin durduğunu söyledi yıkıldım bittim 1 hafta oldu hergeçen gün daha çok özlüyorum onu
içimden söküp alsalarda hala rüyalarımda canım yavrum allahım kimsenin başına vermesin inş. hepiniz bitanelerinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html ( hikayem burda )

çok üzüldümm ne desek içindeki boşluğa çare olmaz ama hayat bitti dediğin yerde başlar biraz zaman ver kendine sonraa yeniden heyecanlandır yüreğini

allah sabır versin arkadaşım.nasıl üzüldüğümü anlatamam.daha önce 2 kere yaşamış biri olarak gerçekten çeken bilir acısını çok zor çoookne desemki hiç bişe dindirimez acını.dua et,hayırlısı böyleymiiş demekki.bırakma kendini ve allah a sığın hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın inşallah.çok şükür ki hamile kalabiliyoruz bu yönden bakmaya çalış,üzme kendini ve zamana bırak.zaman acını unutturmayacak ama hafifletecek.inşallah toparlandığında da güzel haberlerini yeniden payşalırsın burdan.sevgiler...

iyi aksamlar hanimlar bugun bende ne vardir anlamadim saat 11 de uyandim kahvalti yaptim bulasiklari yikarken resmen gozlerim kapaniyordu yikayip tekrar yataga hopladim yine uyudum esim uyandiriyor saat 4 olmus ama nafile gozumu zor aciyorum acaba kan dusuklugu falan mi olduki demir hapi falanda kullaniyorum ama.

sevdecim canim senin gibi bende cemre isminde yasiyorum ayni sorunu biz baharin mujdecisi olarak guzel anlamli hemde cemre ismini seviyoruz diye dusunuyoruz ama diger yandan ates kor anlamina gelmesi aklimizi karisitiyor iste. yavrularimiza ilk vazifemiz ve obur dunyadaki sorumlulugumuz isim koyma konusu. sen yazdigin yerden cvp alirsan buraya yaz canim bakalim ne diyecekler. benim daha cinsiyet belli diil ama dusunuyoruz isimleri durmadan.

Allah sabır versin. Ama herşeyde bir hayır vardır. Kucağına aldıktan sonra hatta yıllarını verip büyüttükten sonra kaybeden anneler var evlatlarını. Allah daha kötüsünden korusun. Insallah en kısa zamanda hayırlı haberlerını paylasırız yenıden,,,

haklısın canım damdan düşenin halini damdan düşen anlarmışya bu durumda öle
ama allahım kimsenin başına vermesin çook zor dünyan tersine dönüyo gülen yüzün gülmez oluyor
deli gibi çocukları severken bir yandanda görmek istemiyosun hep neden diyosun ama bir yandanda hayırlısı diyosun ne bielyim çok zormuş
inş. canım bundan sonra herşey güzel olur allahım bir daha yaşatmaz bu zor günleri

Canim gercekten durumun zor Allah kolaylik versin. oncelikle sana sunu soylemek istyorum ben yurtdisinda yasiyorum ve ilk haftalarda hastanden bana bir brosur gondermislerdi butun hamilelik boyunca yapilacak testleri acikliyor bu brosur. burada yani ingilterede eger 2li test iyi cikarsa 3luyu yapmiyorlar. bendeki borsurde eger ikli test sonucu iyi cikmazsa amniyosentez veya cvs(koryonik villus orneklemesi) testi yapiyorlarmis. bu testlerin guvenilirligi hakkinda bir yazi var. yazida amniyosentez yaptiran her 100 kadindan 1i cvs yaptiran her 100 kadindan 2sinde dusuk olabilir yaziyor. benim sana nacizane onerim sonuclarini istersen baska bir doktora goster eger gercekten buradaki arkadaslarin dedigi gibi ticari amac varsa isin icinde yok yere bebegini tehlikeye atmamis olursun. Yok sayet baska doktorda ayni seyi onerirse Insallah Allahim saglikla testini yaptirmani ve sonuclarinin iyi cikmasini nasip eder sana.

Çok geçmiş olsun, seni anlıyorum çünkü benimde iki kayıbım var sendede oldugu gibi bebeklerimin kalbi durdugundan gebeliklerim sonlandı.Bizde tahlil felan yaptırdık ve bende kan pıhtılaşması çıktı.Şu an elhm. 15 haftalık hamileyim ve her gün kan sulandırıcı iğne oluyorum..
Onlar bizim için ahirette şefaatçi olacak inşallah..Verende rabbim alanda o ..İnşallah bundan sonbraki gebeliklerin iyi gecer. Ama sana tavsiyem düşükle ilgili tahlil yaptırman.Tekarar geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

yaa benimde işlerim hep birikiyor.çalışıyroum akşam 19:30da eve gidiyroum hiç bişiye halim kalmıyor ya.mızmızlana mızmızlana yapıyroum herşeyi.eşim yapsa ki sağolsun yardım ediyo ama ne kadar yapabilir ki işte.:44:

canım Allah sabır versin Üzme kendini.Herşeyin hayırlısı ne desem boş biliyrom.k.i.b

canım çook üzüldüm senin adına... gerçekten çok acı bir durum... ne desem boş.. Allah kalanlara uzun ömürler versin canım... kendine dikkat et.. umarım bunun sebebini öğrenebilir ve bundan sonraki gebeliklerinde bunu önleyebilirsin..

ben de hep aynı sıkıntı ile karşıkarşıyayaım.. karnımda bebek, evde bebek.. bi de bebekten çok ilgi isteyen, yardım nedir bilmeyen bir eş var... valla bilmiyorum Allaha havale ettim durumumu...

Son düzenleme:
meraba kzlar herkese günaydın jale arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum allah yardımcısı olsun söylenecek söz yok hikayeyi okudum çok üzüldüm duygulandım allahım inşallah gönlündeki bebeği sana verir bizim bebeklerimizide allah m korusun inşallah bugun14+5 olduk teyzeleri haftaya kontrolümüz var cinsiyeti belli olur belki o zaman yazarım buraya bana oğlum olacakmış gibi geliyor

Nasılsınız kızlar..

Haftasonumun nerdeyse tamamını evde gecirmiş olmama ragmen güne cok mutlu ve enerjik basladım .. Allahım bozmasın..

Kızıma battaniye basladım teyzeleri.. Babası ipini secti .. biran önce bitirmek istiyorum.. ama elim yavas sanırım anca doguma yetişir bu gidişle .. gerci eşim sürekli elimde oldugundan sen bunu 1 aya bitirirsin diyor ama ..bakalım hayırlısı..

Bu arada benim üst kat komsum hamile .. 34 yasında .. bundan 3 sene önce bebeğini aldırmıs istemediği için bebeği.. şimdi yine bi kaza sonucu hamile kalmıs ve ikiz bebek bekliyor..Eşini görseniz adam cok mutlu ama karısı bunlarıda istemiyor.. Cumartesi günü kendisini ikna etmek için cok ugrastım.. biraz etkili oldum sanırım .. bende ki kitapları verdim.. Şuan 8 haftalık hamile ve kalp sesini duymaya gittiklerinde kulaklarını kapatmıs duymamak için..Ay ne bilim bir sürü sey konustuk.. bakalım neler olacak..

Düşündümde Allah herkesi nasıl farklı yaratıyor.. o kadar cok bebek hasreti ceken kadın varken..

günaydın canım...
cidden ya içi yana yanahasret içinde bebek bekleyenler varken.istemiyorsa korunsun deil mi yani kaza diye bişey yok bence tedbirsizlik yapmış

günaydın canım...
cidden ya içi yana yanahasret içinde bebek bekleyenler varken.istemiyorsa korunsun deil mi yani kaza diye bişey yok bence tedbirsizlik yapmış
erttesi gün hapı almıs ama işe yaramamıs..

eşide demişki Allah yüzüme baktı ben ikinciyi sana asla teklif edemezdim şimdi iki tane geliyor demiş.. Ama kadın bi tuhaf .. anlamadım gitti.. ben şeyi bile sordum eşinin ii bir baba olmayacagınımı düşünüyorsun..yada senin iyi anne olamayacağınımı ..yani 34 yasında biri neden cocuk istemesinki..bana tuhaf geliyor.. o konustukca .. kızım sen duyma bunları diyorum.. aksam da yemeğe cagırdık bize.. ben bebeğimi anlatırken aslında gözlerinin içi parlıyor.. sanki o da istiyor ama bastırıyor.. annesine söylemiş ve annesi bi daha aramamıs.. kızkardeşleride .. kayınvalideside.. sanırım ilgi görmüyor.. enteresan bi aile yapılarıda var.. ondan kaynaklanıyor sanırım..

Günaydınlar. fatmacım hoş geldin. Komşunun adına üzüldüm. Her insanın psikolojisi farklı, bizler bebeklerimizi dört gözle beklerken, kimileri farklı bakıyor demek ki. Allah evlatlarımızla imtihan etmesin.

Kızlar 14.haftadan sonra kabızlık şikayeti artıyormuş. Siz ne durumdasınız? Biz daha bugün 14.haftaya yeni girdik. Progesteron tavan yapıyormuş bu aralar ve kabızlık, şişkinlik şikayetleri başlıyormuş. İnşallah çok sıkıntı yaşamayız.

ben yaşadım
ya bakıom da Allah ne verdiyse gelmiş başıma
kıyamam kendimeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…