2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..

hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!

ahh bu hormonlar... tek suçlu bu hormonlar.. kocalarda bazı değişiklikler olsa bu dönemde böyle sorunla olmaz ama

kızlar biz de bu aralar eşimle acayip kavga ediyoruz... cok sinirlerimi bozuyor her dedigime itiraz ediyor..

hem bana stres yapma diyor hem de beni stres yapan kendisi!!!

aynen..hakkımı helal etmicem valla öle diorum sinirleniyorum.strese sokma beni diyorum ay yok anlayan adam nerde..acaba ben mi çok alınganım diorum bi de fffffff bebeğim zarar görüyo başka bişeye üzülmüyorum çok agresif bi bebeğim olcak kesin

tabı tabı onlara kalsa dogumdan snraa... bn begenemedıktn snra olurmu hıc nasıl gıderz alışverışe ya...

evet haklısın canm kac kere tadıcaz bu duyguyu... ama bzn ınsan ck kırılıoo.. hm az kaldı snra tam gaz alışverış.

Rabbım kucagımızda gostersın ınsallah kımsenın kucagını bos bırakmasınn kızlarr Allahım ısteyn herkese nasıp etsın..

evet aynn ole.. kımseye muhtac etmesn Rabbım.. kızlar gecse su gunlerrrr bı koklasammm... bı gorsem melegımı kucagımda sagsaglım.. Allahım korusun yavrularımızı. hm bnde streslym az yıyorm ama bebış beslenıyodr dedı dr um gayret et yemege dedı..

masallah cnm sana ve bebegıne.. evet o ılaclar boyuyoo arkadasm bn hatta mıde kanamasımı dıye dr umu bıle aramıştımm gulmuştuuu.. acemılık iştee

canım ben yıllarca kansızlık cektim kömür gibiydi buyuk tuvaletim haplardan bilmez miyim!!
cok normal korkma.. ne guzel en azindan buyuk tuvaletini yapabiliyorsunn ben siyah olsun ona bile razıyım yine duphalac alıcam bu aksam

ahh bu hormonlar... tek suçlu bu hormonlar.. kocalarda bazı değişiklikler olsa bu dönemde böyle sorunla olmaz ama
ya bence onların da hormonu degisiyor cok etkliyor... artık bilmiyorum beraber olmuyoruz diye sinirleri mi bozuk, tum ilgi bende ondan mıdır anlamadım.. cok korkuyorum ya ..

bir arkadasım hamileliginden itibaren cok sogudu kocasından adam taa hamilelikte sıyırmıstı kafayı.. hele dogduktan sonra iyice okuzlesti simdi bosanıyorlar .. Allah korusun yaa :2::2:

aynen iste dun aksam tam yemek yiyecegim 5 saat evvel soyledigim laftan dolayı bana laf etti cok bozulmusmus tam agzıma kasıgı goturecegim migdemi kastı ya cok bencil.. bebişime kıyamam ben ya gaddar babası!

aman o cinsellik ayrı bi sorun zaten.. bizde hiç bi sorun yoktu ve en baştan beri cinsellik serbest ama hep tedirginlikten dolayı ikimizde geri durduk biraz.oldu ama çok seyrek. uzuuunnn zamandır benim adamda tık yok.. yanaşacak oluyorum bebeğimize bişey olur, ona zarar vermek istemiyorum diyor.. bişey olmaz dedim açıkladım o kadar... ama yine cıkk.. başladık yarıda bıraktı, ben çok tedirginim boşver diye.. 2-3 ay sonra zaten göbekten dolayı dahada zorlaşacak, şimdi normla yaşantımıza dönsek ne olur.. bu erkkelerde ayrı bi tür yaa:)

vallahi kızlar ben iki senedir hormon tedavilerinden cok kotu bir isteksizlik cektim zaten ve hala da devam ediyor .. inanın 3-4 aydır hicbir sey olmadı aramızda benim tup bebekle oldu zaten.. sanırım bu sebeple bu kadar da agresif olabilir.. 12. haftayı tamamladık doktor sorun yok dedi biz 15. haftaya girdik benim hala yapasım yok.. bir de arada akıntım falan oluyor yani cesaret edemiyorum..

off cok sıkıntılıyımm

senin durumun farklı takibi.. muhtemelen doğuma kadar gider senin bu tedirginlik, bebeiş geldikten sonra düzelir herşey.. 6 ay daha sabredecek eşin o zaman..

Kızlar doktorumu aradım şimdi. İkili testimizin sonucu gayet iyiymiş. Bir problem yokmuş.

Hamd olsun Rabbime. İçim rahatladı. free beta Hcg 25miş. %80 kız demişti, %20 ihtimal gerçek olmasın? İçime kurt düştü şimdi.

bende elevite basladıktan sonra oldu.. dra sordum normal dedi..hala da öyle..

dimi o zaman daha anlayıslı olurlardı..

bir iki zorla sende kendini eşin için...adama da yazık yani..

tabii ki benim de siyah :)

selam kızlar , pazar günü eşimle bebek eşyaları satan mağazaları gezdik, bebeğimin ilk eşyalarını aldık Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hatta bebeğimin odasını bile sipariş ettik ve çok mutlu olduk , erken diyebilirsiniz ama birincisi kötü şeyler düşünerek (ya bebeğe bişey olursa vs) negatif yüklenmek istemiyorum,inşallah bebeğim sağlıkla mutlulukla kullanıcak hepsini, ikincisi seneye çalışmayabilirim henüz karar vermedim ama çalışmazsam maddi sıkıntı yaşıcaz ister istemez, hazır maaşım warken alıp, taksitlerini bebeğim doğana kadar bitirmek istiyorum, üçüncüsüde bu halde bile 3-4 saat gezmek beni yordu,7-8 aylık hamileyken ağustos sıcağında koştur koştur yapmak istemiyorum, aldıklarımı yıkıycam, ütüliycem, yerleştiricem, bebeğim gelene kadar onu beklerken öylece oyalanıcam..bence bu konuda karar vermesi gereken iki kişi var anne ve baba. isim konusundada aynı şekilde..kayınvalideler, görümceler vs değil..bizim bebeklerimizde büyüyüp evlendiklerinde bizim karışmamıza izin vermicekler, siz de vermeyin l

canım demir ilaçları aynen dediğin gibi simsiyah yapıyo endişelenicek bişey yok merak etme:)

Aynen bunu yapacaksın. Çok söz sahibi olmak istiyorlarsa kendisi doğursun. Bu kadar. Ne para pul eşya alsınlar nede söz sahibi olmaya çalışsınlar. Annem herşeyini alır zaten kız tarafına düşer de. Hiç bir şey almalarına izin verme. bebek günlüğüne kimin neler aldığını mutlaka yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…